DIARY: Amsterdam, blote buik & cadeautjes!

Deze week ben ik weer wat later dan normaal met mijn diary. Dat komt doordat ik woensdag en donderdag mijn infusen heb, en daarna flink moet bijkomen! Maar, beter laat dan nooit. Toch? Dat dacht ik! Ik ging dus een aantal keer naar Amsterdam, ging met een blote buik naar buiten en kee heeel veel serie.

diary

a1

In bed… YES! Lekker weer mijn bedje beneden. Mijn plafond is gefixt, zo fijn. Was ook echt wel nodig deze week, lopen ging niet zo soepeltjes.

a2

Mijn instaswap pakketje! Ik heb een blogpost gemaakt over wat erin zit.

a3

Blij!

a4

Zo mooi, dit gedichtje van Lief Leven. Heel leuk om te volgen op Instagram!

a5

Aan het infuus! Sinds deze week zit ik helemaal alleen. Super saai! Maar ook wel lekker rustig. Maar ik vond het eerst leuker, haha, gezellige afleiding.

a6

Bij mijn ouders thuis!

a7

En weer op weg naar Amsterdam. Het is wel leuk, elke keer moet je weer iets uitkiezen qua kleding waardoor er ook nog een infuus in je arm kan, haha. Dit shirt is fijn! En het liet me eruit zien alsof ik gezond was, het was een goed kleurtje geel!

a8

Amsterdam in het zonnetje… Mooi he? Je zou niet zeggen dat dit Amsterdam is, haha.

a9

Ik kreeg dit lieve kaartje van Ilona. Super leuk gemaakt!

a10

Series kijken. Heel veel series! Ik had veel in te halen!

a11

Gisteren voelde ik me wel weer oké, dus kleedde ik me aan. Dit deed ik aan. Ik dacht: doe eens gek. Op Twitter en Instagram vonden veel mensen het ook wel een beetje gek. Maarja, ik had het al aan, hahaha.

a12

Blij!

a13

Van Patricia en Lisanne kreeg ik een heel pakket met cadeautjes. Zo leuk! Ik heb het ook laten zien op Snapchat! Je vindt me er onder de naam Lisanneleeft.

a14

Vandaag meteen aan.

a15

En deze oorbellen in. Van Primark, ik vind ze zo leuk!

Ik moest dus even goed bijkomen van afgelopen infusen. Lijkt steeds een beetje zwaarder te worden. De orale antibtiotica hoef ik gelukkig nog niet te nemen. Hoe was jouw week?

DELEN:

16 reacties

 1. Ise 24 april 2016 / 15:20

  Veel leuke, vrolijke spulletjes! Ik hoop dat komende week weer een beetje beter mag gaan 🙂

 2. Jennifer 24 april 2016 / 16:03

  Wat superleuke sokken! Ik hou van vrolijke sokken 🙂

 3. Ilse 24 april 2016 / 16:05

  Wat fijn dat je nu eindelijk weer in je slaapkamer beneden kan slapen! En dat staartje opzij staat je wel. 🙂
  Veel sterkte nog en succes met je infusen want niet leuk dat het steeds zwaarder wordt.

 4. Jessica 24 april 2016 / 17:33

  Leuke diary! haha nou beetje gek moet toch kunnen?
  Ik hoop echt dat de kuren iets voor je doen! 🙂

 5. Nicky 24 april 2016 / 17:38

  Ik hoop zo hard voor jou dat die infusen hun werk doen! Succes ermee!

 6. Moniek 24 april 2016 / 18:58

  Hopelijk gaan de infusen heel goed werken! Modern Family is zo leuk hè, en ik vind dat shirtje met doorschijnende BH best kunnen, ligt er ook wel een beetje aan waar je naartoe gaat natuurlijk. Staat je leuk!

 7. Baukje 24 april 2016 / 21:35

  Leuk Lisanne! En die sokken zijn echt te cool haha.

 8. monique 24 april 2016 / 23:31

  Oh top dat plafond weer in orde is, gelukkig zeg!
  Hmmm alleen tijdens t infuus idd ietsje ongezelliger en misschien gaat t hierdoor ook wel wat langzamer de tijd, of viel dat mee?
  Echt super leuke cadeautjes, die vlinder met die quote super leuk!!!
  die sokken ook zo grappig, zit te twijfelen of ik ze ook ga halen..op zich is zeeman niet zo duur…ik moet namelijk dan een knipje maken in het boord…kan geen sokken met boord meer verdragen aan mijn been vandaar….miss ga ik t van de week toch nog doen, vind ze erg leuk!

  Hmmmm mijn week? weet niet meer zo goed mijn week…wel mijn weekend…(korte termijn gaat beter dan lange termijn…hahaha) mijn belasting gedaan! was door gezondheid beetje vertraagd en vandaag best een eind (voor mij doen sinds ik ziek ben) gelopen samen met mijn vriend (anders was ik niet verder dan de straat gekomen, hahahahaha) t was slecht weer vandaag veel regen en hagel…maar deze wandeling lukte zonder nattigheid van moeder natuur!!! dus toch heel blij mee!

  Ohja afgelopen week zijn de eieren uitgekomen van de eend die in onze tuin lag te broeden, zo leuk 7 kuikens!! En zag dat oa de rucola en de ijsbloemetjes al kleine miniplantjes worden in de tuin! Zo gaaf, het resultaat van zaaien! Deze week ook belachelijke hoge pijn gehad, deze pijn in geen maanden meer gehad….dat was echt ff minder en best pittig…maar de leuke dingen maken t toch wel een fijne terugblik!

  lfs mo

  • Lisanne 25 april 2016 / 22:50

   Ja, de tijd gaat langzamer als je in je eentje zit, haha! Gelukkig is het niet extreem lang (klein uurtje), dus dat is wel te doen. Ik zit in de auto toch ook ruim een uur voor me uit te staren (maarja, dan heb ik nog uitzicht natuurlijk, haha).

   Fijn dat je lekker hebt kunnen wandelen! Vooral nadat je zo veel pijn hebt gehad is dat wel weer even fijn 🙂

 9. Mama Lifestyle Blog 25 april 2016 / 06:22

  Wat staat geel jou goed! Mijn week was druk vanwege mijn werk voor mijn bedrijf en het werk wat ik voor de oranjestichting doe voor Koningsdag. Deze week en volgende week hebben mijn kinderen vakantie, dus dan kan ik even extra van mijn kinderen genieten.

 10. Charelle 25 april 2016 / 08:42

  Fijn dat je weer even lekker wat hebt kunnen inhalen betreft series, mét leuke sokken aan! Balen dat de infusen steeds zwaarder worden, maar het is voor het goede doel! 😉

 11. Linda 25 april 2016 / 10:26

  Super spannend die infusen! Ik hoop dat het deze week weer een beetje beter mag gaan en jij langzaam aan weer wat sterker wordt. En je nieuwe sokken.. Ik ben er verliefd op! <3

 12. Nathalie 25 april 2016 / 18:21

  Je sokken zijn cuuuute!

 13. Miriam 27 april 2016 / 13:12

  Ahh die oorbellen zijn idd heel tof! Lekker prijsje ook 😀 Ik hoop dat je je ook weer wat beter voelt door je nieuwe medicatie, zet ’em op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.