DIARY: goudvis in de blender & zen party hardy

ย Zo, deze week was gek! Terug van vakantie, maar nog wel met vakantie. Niet aan het werk! En dit is natuurlijk de week waarin oud & nieuw viel. Het is allemaal een beetje verwarrend, Tim moest me eraan herinneren dat het vandaag zaterdag was, anders was ik mijn fotodagboek echt vergeten, haha! Jep, de vakantie is alweer bijna voorbij! Maar ik laat nog even mijn afgelopen week aan jullie zien.

Mijn ziek was nog niet over… Helaas pindakaas! Ik dacht eerst van wel, maar zo’n feest was het helaas niet. Gelukkig ging het hier al wel weer een beetje beter. En al zeg ik het zelf, ik zie er hier toch best wel goed (niet-ziek) uit.

Net zoals op deze foto. Een lach doet sowieso wonderen! (een bruin kleurtje van de zon en een Instagram filtertje helpen ook wel een handje, haha)

Samen met Tim ging ik even naar de Action. We waren op zoek naar een ding, maar de Action is gewoon te leuk om niet eventjes een rondje te lopen. Dit is een setje om een mini cupcake te haken. Zo schattig! Heb hem niet meegenomen hoor, ik weet van mezelf dat ik dat waarschijnlijk toch niet ga maken. Weet nog wel dat hij 1,99 was, haha!

Stiekem zie je hier iets dat ik wel kocht. Een mok om chocolademelk in te doen! Bij nader inzien was hij toch een ‘klein’ beetje te groot. Haha!

En we gingen cakejes bakken. Mini’s uiteraard!

Kijken hoe het met de cakes gaat. Onze oven/magnetron werkt altijd heel erg goed als spiegel. Handig!

Gek doen met Tim tijdens het bakken, haha. Dolle pret!

Kijk dan hoe leuk! Dit is gemaakt met candy melts van Action. Na het inslaan van een enorme hoeveelheid uit de taartenwinkel een paar weken terug, zijn ze nu ook gewoon te koop bij Action. En ze waren nog gewoon lekker ook, prima!

Tim past mijn pantoffels. Hahahaha.

Schattige cakejes!

Haha, ik was wat foto’s aan het terug zoeken toen ik deze twee foto’s tegen kwam. De eerste vond ik heel schattig (die is ongetwijfeld door Tim gemaakt :P) en de onderste vond ik vooral eng. Bruine ogen.

En maandag vierden we oud en nieuw! Ik zou eerst naar een feestje gaan, maar voelde me nog steeds niet zo goed. Geen idee wat er aan de hand is met me! Maar ik besloot lekker thuis te blijven, dan weet ik in elk geval van mezelf dat ik mijn rust heb genomen en dat ik niet ziek ben doordat ik ‘niet goed uitgeziekt’ ben of gewoon te veel heb gedaan.

Maar ik had toch nog een soort van party outfit! Het glitter rokje zit gewoon fijn, haha. Zag ik er toch nog een beetje feestelijk uit!

Lekker op een stoeltje, naast de kerstboom, kijken naar Linda de Mol!

Dit zag ik in een oude Vega (magazine). Een goudvis in de blender?! Wat zal er gebeuren als je die aanzet? Ik schrok me in elk geval een hoedje toen ik dit zag, haha.

Ik ontving het boek BodieBoost, super gaaf boek! Ik heb er al een artikel over geschreven, maar er komt NOG een artikel over. Waarom precies is lekker nog geheim (als je mij volgt op social media ga je nu misschien iets vermoeden, haha) Jullie horen het nog!

Lekker krantje lezen! Is ook wel weer een lekker, veel te lang geleden dat ik dat deed.

Chocolademelk met slagroom en de aller-laatste candy cane! Boeehoee. Ik had van de week bij Kruidvat nog een pakje gevonden met 50% korting, maar nu zijn ze echt opperdepop. Volgend jaar weer!

2 Broke Girls kijken! We vinden het echt een hele leuke Serie!

Deze koffer kwamen Tim en ik tegen bij V&D. Briljante koffer!

Ik maakte met mijn nieuwe pennen een mooie tekening. Lekker vrolijk ๐Ÿ˜€

En we deden een spelletje! Kamertje verhuren heet het geloof ik! Uiteraard heb ik gewonnen ๐Ÿ˜€ Haha!

Tim heeft vakantie en ik ook nog steeds! Dan wel weer jammer dat ik nog steeds niet helemaal fit ben, maar dan ben ik altijd nog liever samen ๐Ÿ˜€ Anders hadden we vast meer leuke dingen gedaan, maarja ๐Ÿ™‚ Lekker rustig wel zo!

Chocofundue is ook niet verkeerd! De marshmallows en koekjes voor Tim, de mandarijntjes en druifjes voor mij. Jummie!

De Flow 365 dagen kalender hangt! Ik heb een leuk plekje gevonden, haha. Daar heb ik natuurlijk mooie herinneringen aan, deze zette ik op Gran Canaria in elkaar, terwijl ik in het zonnetje zat!

En ja, ik maakte NOG een tekening! Lekker gek doen en nutteloze dingen doen, gewoon omdat het kan. Even ontspanning! En Tim maakte ook een mooie tekening (iemand die kan zien wat hij maakte? :P)

Dus, dat was het eigenlijk alweer. Wat niet te zien is was de zaterdagavond, daarop was ik nog wel eventjes de deur uit. Naar een verjaardag van een vriend. Dat was wel heel erg gezellig! Maar dat is niet vastgelegd op foto. En verder was deze week heel rustig en dus nog niet helemaal fit. Tegen het niet-fitte ben ik nu bezig met minderen van medicijnen, ik hoop dat het door mijn medicijnen komt! Benieuwd hoe dat gaat uitpakken ๐Ÿ™‚ Komende week ga ik in elk geval weer aan het werk, ik hoop dat dat lukt! En, hoe was jullie week? Ook nog even kunnen genieten van een weekje vakantie? En een spetterende jaarwisseling gehad?

DELEN:

38 reacties

 1. Irene 5 januari 2013 / 07:33

  Wat balen zeg dat je je nog steeds niet helemaal lekker voelt.. ๐Ÿ™ Ik zie in ieder geval wel dat je hebt geprobeerd je week nog zo leuk mogelijk te maken, mooi om te zien!! Jammer hรจ dat de vakantie voorbij is? Ik heb er echt van genoten, de laatste twee dagen helaas nog wel wat schoolwerk doen, boehh!!

 2. Lifesplash 5 januari 2013 / 07:37

  Ik vind het echt rot dat je je niet helemaal fit voelt. ๐Ÿ™ Ik hoop dat ‘t snel weer goed komt. En die cakejes zien er echt leuk een schattig uit, haha!

 3. Jennifer 5 januari 2013 / 07:59

  Ik heb ook vakantie en het zal ook weer eens niet: ik ben ook niet fit. Sterker nog: ik voel me ontzettend beroerd. Ik baal zo want ik moet maandag een tentamen maken en ik ben nu al moe voordat de dag is begonnen terwijl ik vandaag eigenlijk nog zo hard moet leren zit ik erover te denken om toch maar even naar de Huisartsenpost te gaan want volgens mij heb ik ook nog een fixe blaasontsteking te pakken. Waar ik het vroeger altijd fijn vond om dan een paar dagen thuis te blijven wil ik nu juist graag de deur uit en van alles doen. Maar dat kรกn niet. ๐Ÿ™ Je begrijpt vast hoe ik me moet voelen (en ik vind het ook heel rot voor je dat jij dit met regelmaat hebt).

 4. Ashleey 5 januari 2013 / 08:25

  Wat naar dat je je nog niet helemaal goed voelt, maar we blijven positief! Wat een leuke outfit en die cakejes jumjum

 5. Hester 5 januari 2013 / 09:25

  Wat een leuke diary weer! Je hebt toch helemaal geen bruine ogen, kwam het door het licht ofzo? Het staat je wel goed, maar is wel vreemd om jezelf opeens met een andere oogkleur te zien :p En die arme goudvis! Ik hoop dat je snel ook weer een beetje opknapt, want telkens zo ‘net-niet’ is ook niks!

 6. Daniรซlle 5 januari 2013 / 09:30

  Ondanks dat je je niet goed voelde, had je volgens mij toch nog een leuke week ๐Ÿ™‚ En ik ben heel benieuwd hoe candy canes smaken!

 7. kirsten 5 januari 2013 / 09:40

  Wat een leuke foto’s! Ik vind die foto met “bruine ogen” erg mooi (:

 8. Josephine 5 januari 2013 / 09:49

  Inderdaad dat een lach wonderen doet! Ooh die mok is zo tof. Wij hebben zo’n ‘dikke’ mok thuis voor chocolademelk, dus breder, die is ook huge. Die marsmellows erin, lovely. Waah en ik vind je partyoutfit best tof, leuke combinatie ๐Ÿ˜€ Oh en marsmellows voor chocoladefondue is zo lekker.

  • Lisanneleeft 5 januari 2013 / 18:22

   Hahaha, met zo’n brede mok past er lekker veel slagroom in ๐Ÿ˜€

 9. Sophie 5 januari 2013 / 09:56

  Echt heel veel beterschap, verwen jezelf maar lekker! Die foto die je vriend op z’n laptop op de achtergrond heeft is wel echt heel erg pretty!

 10. Anneke 5 januari 2013 / 10:24

  Vervelend dat je je zo rot voelt, maar de week ziet er in ieder geval nog ontzettend leuk en gezellig uit. ๐Ÿ™‚

 11. laura 5 januari 2013 / 10:52

  Jij en Tim zijn zooooo schattig! Echt lief
  En ik vind je super mooi staan met bruine ogen!
  Ik heb zelf bruine ogen, maar zou wel graag willen weten hoe ik eruit zie met blauwe ogen ๐Ÿ™‚

 12. LounaBeauty 5 januari 2013 / 11:24

  Wat een leuk verslag. Tim komt wel heeeeeeeel vaak voor in je verslag. haha.. ๐Ÿ™‚ leuk! Mijn vakantie is ook weer voorbij, al heb ik niet echt vakantie gehad. Wel gelukkig volop kunnen genieten van de feestdagen, maar moest ook echt heel veel schoolwerk doen. Maar goed,, nu staan de tentamens weer voor de deur en moet ik volgende week ook 8 werkstukken afronden. Joepieee ๐Ÿ˜‰

  • Lisanneleeft 5 januari 2013 / 18:21

   Hihi, dat komt waarschijnlijk doordat we allebei vakantie hebben ๐Ÿ˜€

   Succes met je tentamens en werkstukken volgende week! ๐Ÿ™‚

 13. Stella 5 januari 2013 / 11:39

  Leuk verslag! Kamertje verhuur is echt zo’n grappig spel ๐Ÿ™‚

 14. Nadine 5 januari 2013 / 12:44

  Aaaaaaah goudvis in de blender, lijkt me echt vreselijk ai… Arme beestje gelukkig was het hopelijk alleen voor die foto als ‘aquarium’ gebruikt.. Bruine ogen staan je ook mooi Lisanne. ;D

 15. Josie 5 januari 2013 / 13:04

  Leuke post om te lezen! Ook leuke foto’s weer.

 16. Rosalie 5 januari 2013 / 13:18

  Jakkie ik zou niet eens willen weten wat er gebeurt met die goudvis :O

 17. Vivian 5 januari 2013 / 13:21

  Leuke foto’s! Het inspireert mij echt hoe jij altijd probeert om het optimale uit je dagen te halen ๐Ÿ™‚

 18. Wendy 5 januari 2013 / 13:23

  Jammer dat je je nog steeds niet helemaal fit voelt. Ik hoop dat het toch snel beter gaat. Leuk foto-overzichtje in ieder geval. En dat ondanks het niet fit zijn! ๐Ÿ™‚

 19. Lizzy 5 januari 2013 / 13:51

  Erg leuke foto’s! Maar het is altijd leuk om te zien. ๐Ÿ™‚ Balen dat je je nog steeds niet helemaal top voelt! Ik hoop dat het snel beter word. Oh en wat leuk dat je samen met Tim cakejes ging bakken! Ze zijn erg mooi geworden!

 20. Fien 5 januari 2013 / 14:06

  Die foto met de bruine ogen, vind ik prachtig!

 21. Rosa 5 januari 2013 / 16:22

  Vervelend dat je maar niet fitter wil worden! Maar horen episodes als deze niet gewoon bij het hebben van een chronische ziekte? Ik heb soms ook een tijd dat ik me om onverklaarbare reden niet fit voel, net als gezonde mensen, maar dan duurt het bij mij vaak een stuk langer en is het heftiger. M’n lijf is gewoon eerder van het padje af en heeft dan langer nodig om te herstellen. Denk je niet dat het in jouw geval ook zo zou kunnen zijn?
  Enneh, ik vind die bruine ogen juist heel mooi staan bij jouw blonde haren en sproetjes! Maar als je jezelf niet zo gewend bent kijk je vast heel vreemd tegen zo’n foto aan idd.

  • Lisanneleeft 5 januari 2013 / 18:20

   Ja, dat zou wel heel goed kunnen! Heb het zelf alleen normaal bijna niet, als het zo extreem is dan is er vaak wel een oorzaak voor. Maar waarschijnlijk zal het hetgeen zijn dat jij noemt! ๐Ÿ™‚

   Ik vind de bruine ogen ook wel heel tof hoor! Hihi, zou wel tof zijn als ze van mezelf waren ๐Ÿ˜› Maar het is inderdaad gek om jezelf opeens zo anders te zien!

   • Rosa 7 januari 2013 / 14:56

    Hoop voor je dat het vanzelf weer overgaat!

 22. Lisette 5 januari 2013 / 17:05

  Erg leuke blog heb je! Je schrijft echt leuk. Ik ga zo nog even door je eerdere posts heen haha ๐Ÿ™‚
  Lijkt het je leuk om elkaar te volgen?

  Love, Lisette
  24/7 STYLISH

 23. Olga 5 januari 2013 / 17:14

  Die 2 foto’s die je vriend gemaakt heeft zijn erg mooi ๐Ÿ™‚ sta je goed op Lisanne ๐Ÿ™‚

 24. Lianne 5 januari 2013 / 19:23

  Neee joh, goudvis in de blender ;o wat stond er in dat artikel? ben nu wel heel benieuwd, haha
  En die flowkalender, wat een werk is dat he? :O
  Ik had hem vorig jaar helemaal in elkaar gezet was zo blij toen die af was, hihi!

 25. Lenneke 5 januari 2013 / 21:52

  Oh man, ik moet die koffer hebben! Wat vervelend dat je tijdens je vakantie ziek bent… Hopelijk ben je al een stuk opgeknapt!

 26. Ilse 5 januari 2013 / 22:26

  Balen dat je je nog steeds niet beter voelt, nog veel beterschap! Ik had de koffer ook al gespot en vind hem echt gaaf.

 27. lot 6 januari 2013 / 00:02

  Sinds kort volg ik je blog! Super leuke blog! Vooral omdat hij is geschreven door een superpositiefeling.. En ja dat is nu een woord. Die goudvissen daar gebeurt hetzelfde mee als fruit in de blender. In een museum in Denemarken hadden ze die en drukte mijn vader op de knop. Bah echt vies.

 28. Simone 6 januari 2013 / 19:27

  Leuke foto’s! Ik vind die mokken van de Action zo leuk!

 29. Anouk 7 januari 2013 / 21:38

  Lisanne, wat kan je mooi tekenen! Heerlijk vrolijk ๐Ÿ™‚

 30. Jolien 7 januari 2013 / 22:26

  Weer een hele fijne diary. Die chocoladefondue ziet er heerlijk uit! En wat ben jij toch een mooi meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.