DIARY: #echtepostiscool, Action shoplog & in de krant

Afgelopen week was er weer eentje waarin we de goede kant op gingen! Ik kon weer aan het infuus, dat was hard nodig. Heel erg fijn dat ik eerder terecht kon. Verder ontving ik van jullie een heleboel lieve kaartjes en kon ik weer wat dingen doen!

diary-lisanneleeft-mei

mei1

Mijn tweet stond in de krant! Haha, toelichting gaf ik toevallig al in de blogpost van gisteren waarin ik meer vertelde over mijn gezondheid.

mei2

Alle washitapes verzamelen!!! Dit staat zo leuk, check deze blogpost met duidelijke foto’s. Het is een hondje!

mei3

Mooie quote. Ik was afgelopen week nog steeds een beetje verward door wat dingen, maar ik ga er vanuit dat er nog wel een inzicht zal volgen…

mei4

Dolle pret… treuzelen in bed en lachen om mijn eigen grapjes. Als je me op snapchat volgt dan heb je mijn geweldige grapjes kunnen volgen. (spoiler: meestal zijn ze niet zó grappig, maar vind ik dat zelf vooral. Sommige mensen kunnen er wel om lachen dat ik het zelf heel lollig vind)

Je vindt me onder de naam Lisanneleeft op Snapchat!

mei5

Yessss, weer aan het infuus! Vorige week kon ik niet aan het infuus omdat ik te ziek was. Nu merkte ik dat ik na het herstellen van de allergische reactie weer achteruit ging…

Dus: maandag en dinsdag aan het infuus! Maandag moest ik heel lang wachten en voelde ik me echt compleet ziek. Ik verloor steeds mijn bewustzijn een beetje half, was echt in zombiemodus. En een paar keer echt helemaal out in de auto en bij mijn ouders, niet handig. Gelukkig werd ik na het infuus snel naar mijn bedje gebracht.

mei6

Dinsdag droeg ik dit! Ik dacht: ik doe eens gek en ga printjes mixen. Deze dag gingen beide ouders mee naar het infuus (Amsterdam), omdat het de dag daarvoor zo slecht ging. Gelukkig ging het dinsdag een stuk beter, werd ik snel aan het infuus gehangen en kon ik gezellig babbelen met Yvonne (hoi, als je dit leest! Haha, zo leuk, in de kliniek kom ik regelmatig meiden tegen die mijn blog kennen).

mei7

Ik kreeg afgelopen week weer een boel lieve kaartjes. Ik laat ze misschien niet allemaal zien, maar ze worden écht allemaal enorm gewaardeerd. En ze gaan allemaal in mijn kaartenrek (die nu alweer bomvol zit, tijd om hem weer wat leger te maken. De kaartjes bewaar ik allemaal trouwens!)

mei8

Ik kocht deze top bij C&A! Deze zag ik al in de etalage, toen ik hem in de winkel zag hangen en hem paste werd ik helemaal happy. Die ging met mij mee! Mijn moeder kocht ook iets, waardoor we korting hadden. Die kreeg ik… waardoor het topje uiteindelijk nog maar €2,90 was. Dat is nog eens leuk!

mei9

Ik doe mee met #echtepostiscool. Dit is een soort swap/ruil waarbij je je kan inschrijven tot een bepaalde datum, vervolgens geloot wordt en iedereen een persoon krijgt om post met cadeautjes naar te sturen ter waarde van €7,50. Iedereen geeft bij het inschrijven zijn/haar voorkeuren aan en ik heb echt een heeeeel leuk persoon getrokken. Ik word helemaal gelukkig van het inpakken en maken/kopen van cadeautjes voor haar, juist omdat we veel overeenkomende interesses hebben.

Een van de dingen die in mijn pakketje gaat is de kaart die je hier ziet. Ik vind hem zelf heel erg mooi, maar ik denk dat de persoon die ik post ga sturen hem nóg meer zal kunnen waarderen. Dus ik geef hem met liefde weg!

mei10

Ik ging naar Action om daar nog wat spulletjes te halen voor de swap en komende video’s. En tissues, want die zijn gewoon super handig.

Vooral van die #echtepostiscool swap ben ik helemaal blij geworden, haha. Ik had het mailtje al eerder, maar had hem gemist. Dus, gelukkig toch nog op tijd met het kopen/maken van cadeautjes. Misschien maak ik wel een video waarin ik laat zien hoe ik alles heb ingepakt enzo. Dat is best wel leuk geworden, al zeg ik het zelf!

Verder waren de infusen zwaar (ondanks dat ik in plaats van 4g per infuus 3g kreeg), ik werd er weer flink misselijk en ziek van. Maar gelukkig is dat weer een beetje bijgetrokken. Zo goed dat ik dus de deur uit kon deze week, zó fijn! Ik kijk er in elk geval weer positief op terug, dit is echt veel fijner dan die allergische reactie van vorige week. Hoe was jouw week?

DELEN:

15 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 28 mei 2016 / 06:17

  Wat erg dat je zelfs out ging. Gelukkig waren je ouders bij je. Leuk die gemixte printjes! Fijn dat je je toch nog goed voelde om de deur uit te gaan. Ik wil geen zeurkous zijn, maar mijn week was niet zo goed. Problemen en ik voel me niet goed. Maar goed volgende week ga ik de eerste stap zetten in de goede richting, hoop ik.

  • Lisanne 28 mei 2016 / 13:01

   Ojeee, voorzichtig met jezelf doen! Hopelijk heb je komende week een betere week! 🙂

 2. Josan 28 mei 2016 / 06:36

  Ondanks dat het misschien nog niet heel groots is, lijkt er een klein beetje weer wat hoop aan de horizon te zijn. Hahaha het leuke van Snapchat is dat ik een aantal momenten daar al sneaky kan bekijken ??
  Dat hele gemiep van wethouders etc. Die massaal de publiciteit zoeken over projecten terwijl veel gemeentes zoveel geld over houden aan zorgkosten dit jaar snap ik niet. Daar gaat inderdaad substantieel iets mis.
  Mijn week verliep goed zonder noemenswaardige hoogte- of dieptepunten maar dat is ook wel eens fijn.

  • Lisanne 28 mei 2016 / 13:01

   Ik las dat gemeente Hollands Kroon/Schagen het geld dat ze over hadden gingen stoppen in extra huishoudelijke hulp voor chronisch zieken. Dat vind ik dan wel weer positief!

 3. Darina 28 mei 2016 / 07:00

  Ik hoop dat je je beter gaat voelen nu je de infusen weerr hebt gehad! En wat een leuk idee van de echtepostiscool swap!

 4. Babette | StudioBabsie 28 mei 2016 / 07:34

  Hopelijk wordt aankomende week nog iets beter, lijkt me heel vervelend en naar om elke keer out te gaan. Gelukkig blijf je ondanks dat nog steeds heel positief! 😉
  Wat leuk dat je mee doet aan die swap, ik kende hem helemaal niet eigenlijk maar klinkt leuk! Uiteindelijk zijn alle swaps leuk, ben er zelf toevallig ook één aan het organiseren, de ‘lang leve de zomerswap’
  Fijn weekend!

 5. Charile 28 mei 2016 / 08:15

  Leuke foto’s 🙂 Ik hopp dat je je steeds wat beter gaat voelen!

 6. Charelle 28 mei 2016 / 09:05

  Wat leuk dat je meedoet aan #echtepostiscool! Ik wilde ook meedoen maar ik wist niet zeker of ik op de ‘uitpakdag’ thuis zou zijn, dus toch maar niet gedaan. En wat fijn zeg dat je alweer wat dingetjes hebt kunnen doen deze week!

 7. Lady Rose 28 mei 2016 / 09:48

  Ik wil je graag ook wel wat echte post bezorgen. Dat doe ik met veel liefde voor lotgenootjes.
  Als je je gegevens geeft zorg ik er voor dat er iets leuks jou kant uit komt.
  XX

  • Lisanne 28 mei 2016 / 22:27

   Super lief, mijn adres staat in de sidebar 🙂 Als je via mobiel kijkt zie je die pas als je naar beneden scrollt!

 8. Anouk 28 mei 2016 / 10:35

  Echte post is ook cool! 🙂 Ik doe momenteel mee aan een creatief boekje dat bij meerdere personen rond gaat ^^

 9. Bettie 28 mei 2016 / 12:26

  Wat krijg jij vaak leuke en creatieve kaartjes en wat een boel leuke spulletjes heb je weer gekocht bij de Action.

 10. Yvonne 28 mei 2016 / 17:49

  Haha, kom ik zomaar in je diary voor! Fijn dat je weer bent bijgekomen van je infusen, bij mij waren ze ook weer pittig deze week.

 11. Mariska 31 mei 2016 / 20:34

  Heel erg leuk om te zien 🙂 zelf doe ik het voor het eerst mee met #echtepostiscool en heb toevallig wat dezelfde dingetjes als jij gekocht, bij Action, om mee te knutselen. Vond het zo een leuk initiatief 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.