DIARY: Creatief, Back2School & heel veel slaap

Alweer een week voorbij! Vorige week vertelde ik nog dat de week zo lang leek te duren doordat er zo veel gebeurde. Dit heb ik deze keer echt totaal niet, het voelt weer alsof de week voorbij vloog! Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed…

diary-20

juni21

Hoe leuk zijn deze servetjes? Afgelopen week kwam er een DIY mee online en het resultaat is echt heel erg gaaf!

juni22

Mijn hoofd zat goed! Dit was maandag, denk ik…

juni23

Dinsdag kwam er een vriend op bezoek, gezellig! Nee, hij was zo moe dat hij op m’n bank in slaap viel, hahaha. Wel heel schattig. Was sowieso niet echt afgesproken dat hij langs zou komen dus ik was gewoon lekker aan het werk terwijl hij tv keek (en daarna sliep). Fijn, om zulke mensen in je leven te hebben. Gewoon, geen verplichtingen, het gezellig hebben samen, maar toch lekker kunnen doen wat je zelf wil.

Ik was bezig voor een advertorial!

juni24

Liefde voor mijn sharpies! Ik heb weer een DIY op de planning staan met mijn Sharpies, altijd leuk.

juni25

Weer wat handlettering gedaan. Leuk gelukt, toch? Hier was ik nog een stukje van de G vergeten. Grappig is dat, als het je eigen ‘ding’ is, dan kijk je daar soms zo overheen!

juni26

Ik heb een HELEBOEL spullen liggen voor een back to school serie! Niet perse voor mensen die naar school gaan natuurlijk, ook heel leuk als je al lang al niet meer op school zit (zoals ik). Ik ga er nog een winactie aan koppelen. Ik heb er helemaal zin in!

juni27

En de rest van de week, van woensdag tot en met vandaag heb ik vooral heel erg veel geslapen. En ik had erg veel pijn. Daar baalde ik een beetje van. Ik vind het zo stom om niets te kunnen doen! Maar als ik dan terug kijk op Snapchat valt het soms wel mee. Dat is fijn!

Je kan me trouwens de hele week door gewoon ook volgen op social media:

Haha! Allemaal Lisanneleeft dus.

Dus… dat was mijn week. Vooral heel veel geslapen. Hopelijk heb ik komende week weer iets minder slaap nodig! Hoe was jouw week?

DELEN:

11 reacties

 1. Darina 11 juni 2016 / 13:54

  Ik vind de handlettering erg leuk! Ik ben benieuwd naar je DIY sharpies!

 2. Charelle 11 juni 2016 / 15:54

  Dat kaartje dat je gemaakt hebt is zo tof! En lief dat die vriend eventjes langs kwam, inderdaad fijn als je zo samen kunt zijn. (: Balen dat je zoveel pijn had en zoveel moest slapen, maar hopelijk heeft je lichaam in de tijd dat jij sliep flink wat borrelia’s kunnen uitroeien. 😉 Fijn weekend en hoop dat volgende week weer een beetje beter gaat!

 3. Charelle 11 juni 2016 / 15:54

  Dat kaartje dat je gemaakt hebt is zo tof! En lief dat die vriend eventjes langs kwam, inderdaad fijn als je zo samen kunt zijn. (: Balen dat je zoveel pijn had en zoveel moest slapen, maar hopelijk heeft je lichaam in de tijd dat jij sliep flink wat borrelia’s kunnen uitroeien. 😉 Fijn weekend en hoop dat volgende week weer een beetje beter gaat!

 4. Anne 11 juni 2016 / 16:13

  Lijkt me inderdaad leuk als je voor je blog zoveel leuke spulletjes door je handen kan laten gaan. Of krijg je dan de neiging om alles zelf te houden? 😉
  En handlettering is echt leuk om te doen. Hoef je lekker niet al te veel bij na te denken. (Eigenlijk al veel te lang geleden dat ik een poging heb gedaan, bedenk ik nu)
  Jammer dat het de rest van de week tegenviel hoe het ging…

 5. Maike 11 juni 2016 / 17:17

  Wat heb jij toch altijd veel leuke DIY spulletjes!

 6. Kelly 11 juni 2016 / 19:21

  Ik ben benieuwd naar de winactie! Ik ga duimen dat je aankomende week minder slaap nodig hebt 🙂

 7. Anouk 11 juni 2016 / 22:14

  Ik blijf die cactussen geweldig vinden, maar ik geloof niet dat mijn Xenos ze heeft… maar ik heb de andere wel, haha. Ennuh, mooie kaart weer!

 8. Josephine 11 juni 2016 / 22:56

  Ben heel benieuwd wat sharpies zijn, ik hou wel van gekleurde pennen & stiften. Dus ik ben benieuwd naar je diy-project. 🙂

 9. Iris 15 juni 2016 / 20:31

  Ik word zo blij van het zien van al die Sharpies en school-/bureauspullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.