DIARY: Paarse kat, glutenvrije koekjes & Ikea shoppings

Jeetje, dit was een gekke week. Het begin ging superduper, maar stiekem wel door veel te veel pijnstillers… Daarna was mijn lichaam het zat en moest ik in bed blijven. Saaaaai. Maar daarvoor deed ik nog wel leuke dingen, ik laat het je zien!

diary-juli-1

jul1

Mijn favoriete plekje in huis. Dit ziet er altijd zo gezellig uit hier met al die kleurtjes! Ik denk dat ik de kan met bloemen die ik links heb staan wel een keertje wil vervangen voor een mooie plant. Nog even bedenken!

jul2

Outfit! ik vond dit topje terug waar ik helemaal blij mee ben. Ik was vergeten hoe mooi hij ook alweer zat! Ik dacht dat deze niet mooi paste. Zo leuk, dingen terugvinden in je eigen kledingkast en het gevoel hebben dat je iets nieuws hebt, haha.

Ik heb dat trouwens wel vaker, omdat ik een deel van mijn kleding niet pas. Door het ziek zijn (medicijnen, schildklierziekte en Lyme) schommel ik erg qua gewicht, dus ik heb nu maar gewoon geaccepteerd dat maat 36-42 in mijn kast hangen. Het grootste deel dat ik niet pas hangt wel in een andere kast maar op het moment is het wel een beetje een rommeltje.

jul3

Ik heb de dagen afgeteld, maar afgelopen maandag lagen ze in de schappen! Ik zag wel dat Verkade ze opgestuurd had naar een paar bloggers, maar helaas niet naar mij. Dus ik kon ze maandag pas proberen! Glutenvrije koekjes… In het schap met gewone koekjes…

jul4

Honderd keer lekkerder dan de meeste glutenvrije koekjes! Ja, ik ben hier heel erg blij mee! De chocoladevariant is mijn favoriet.

jul5

Outfitje! Dit jurkje scoorde ik ergens vorige week voor €5. Fijn koopje en typisch een jurkje dat overal bij past, lekker makkelijk is en lekker zit. Dit deed ik aan naar mijn infuus dinsdag. Ik had dinsdag en woensdag mijn infusen in plaats van woensdag en donderdag. En omdat mijn vader nu vakantie heeft kan ik een paar keer op maandag en dinsdag, dat lijken me fijnere dagen!

jul6

Ik at nog gewoon bij mijn ouders… yeah!

jul7

En nam een deel van een video op. En toen was mijn SD kaartje vol, dus hier ga ik nog verder mee.

jul8

Woensdag had ik een gesprek met de arts. Het komt erop neer dat het goed gaat, maar dat ik me steeds zo ziek voel doordat mijn lichaam bezig is met Borrelia & co te laten verdwijnen uit mijn lichaam. Herxheimer reacties dus. Aan een stuk door. Daardoor heb ik meer pijn en voel ik me zieker, aangezien dit niet de bijwerkingen van de antibiotica zijn, zijn het herxheimer reacties. Ofzo (ik ken de logica niet 100% want ik ben geen arts helaas). Tegen de pijn krijg ik nu een wietolie met THC erin, in plaats van de druppels met alleen CBD. Nu dus de combi.

Oja, waar deze foto over ging: een nieuwe plant! Nu ben ik echt volwassen.

jul9

Op snapchat deed ik een Ikea shoplog (op Snapchat heet ik gewoon Lisanneleeft). Ik kocht een paar heel leuke dingen bij IKEA! Mijn moeder was ook mee naar het gesprek en het leek ons super leuk om nog iets gezelligs te gaan doen. Dus in mijn rolstoel, koptelefoon op, kon ik even naar Ikeaaaaa!

Haha, dit was wel echt het hoogtepunt van mijn week. Samen met de leuke reacties die ik kreeg op mijn blogposts, eigenlijk. Op de video van donderdag was ik super trots en de blogpost van vrijdag vond ik eng om online te zetten, maar daarop kreeg ik ook bijna alleen maar lieve reacties op.

De dingen die ik bij Ikea kocht laat ik ongetwijfeld ook nog wel een keertje zien op mijn blog of in een andere diary. De plant is wel van Ikea, het potje ook. Gaaf he? En natuurlijk alles wat je op bovenstaande foto ziet!

jul10

En daarna stortte ik in. Ik heb afgelopen week twee keer een te hoge dosis tramadol genomen (600 ipv 400, 400 is de max), en dus naar de Ikea geweest. En de infusen. Mijn lichaam vond het tijd voor hoge koorts. Ik heb dus vanaf donderdag alleen maar in bed gelegen. Eerst snapte ik er niets van, totdat ik mijn temperatuur opnam: 39,5. Dat verklaarde meteen de paarse kat die de hele tijd op mijn bed kwam zitten. Ik heb geen kat, en al helemaal geen paarse kat.

Dus dat was speciaal gezelschap vanwege de koorts…

jul11

En nu ben ik eventjes uit bed zodat ik mijn diary van deze week toch nog dit weekend online kan zetten. Ik ben misschien niet zo actief online, maar ik ben er nog!

Eigenlijk heb ik maandag en dinsdag infusen, maar ik moet eerst horen of de arts het daarmee eens is. En het is ook week voor cystebrekers, dat betekent extra herxheimerreacties… niet zo verstandig na zo’n week. Maar dat hoor ik dus morgen wel van de arts. Mijn koorts is gelukkig niet zo hoog meer, de laatste keer dat ik ging meten 38.2, maar ik voel me nu al wel iets beter. Dus het gaat de goede kant op! Hoe was jouw week?

DELEN:

9 reacties

 1. Marije 3 juli 2016 / 20:32

  Aah zag op snapchat al dat het niet zo lekker met je ging. Wel fijn dat er deze week toch nog wat lichtpuntjes waren. Hang in there! Super leuke dingetjes van de Ikea!

 2. Anouk 3 juli 2016 / 21:03

  Was de paarse kat een beetje lief voor je? Mooie plant op je tv meubel!

 3. Leonie 3 juli 2016 / 21:40

  Als je de plant in leven houdt ben je écht volwassen 😉
  En een beetje gezelschap van een paarse kat is niet erg toch? haha. Fijn dat de koorts nu weer wat lager is, hopelijk zet het door en kan je deze week weer wat meer uit bed!

 4. Lenneke 3 juli 2016 / 21:57

  Is je tv trouwens ooit nog aangesloten? Kan me herinneren dat je een keer zei dat hij er eigenlijk voor de sier stond, haha. Hoop dat komende week een betere week wordt voor je! Hoewel een paarse kat dan wel weer tof is.

 5. Lisanne 3 juli 2016 / 22:04

  Toevallig stootte ik als naamgenootje op je blog…
  Inmiddels heb ik een paar van je blogs gelezen. Leest erg leuk weg, en wat stoer en knap om zowel de leuke als zware kanten te delen! Ik bewonder je openheid en nuchterheid 🙂

  En wat een heerlijk plekje heb je daar in huis zeg! Vooral de Flows aan de muur lijken zo net kunstwerkjes. Ik heb altijd iets met mijn collectie willen doen, maar kom niet verder dan de boekenkast 😛

  Ik zal zeker je blogs gaan volgen!

 6. de hoestende avonturier 3 juli 2016 / 23:54

  Achh het is kak als je instort tijdens of nadat je lekker bezig bent. Of dat nou dankzij teveel pijnstillers kwam of niet 😉 blij dat er een goede verklaring was voor je paarse kat, hihi. Al hoop ik wel dat je die voorlopig weer even niet ziet en even koortsvrij door het leven gaat! Ik heb ook even je blog van vrijdag teruggelezen. En ja. Precies dat. Heel goed verwoord, dat vind ik moeilijk met dit onderwerp en heb ik nog niet geprobeerd op mijn blog. Dus chapeau voor dat stukje 🙂 keep on rocking girl X

 7. Nathalie 4 juli 2016 / 01:29

  Wat zijn klaproosjes toch mooi! Mijn week was op zich prima 🙂

 8. Charelle 4 juli 2016 / 09:01

  Oh ik heb de koekjes nog niet kunnen vinden in de winkel! Ik wil ze zo graag proberen ben echt benieuwd! ^^ En dat dekbed overtrek vind ik echt echt prachtig, dat wil ik ook! Ö Wel fijn dat de behandeling opzich goed gaat, maar de heftige herxheimers zijn wel een beetje heel erg jammer. 🙁 Sterkte!

 9. Leonie van Mil 5 juli 2016 / 16:42

  Die koekjes zien er goed uit!! En wat naar dat je paarse katten begint te zien. Dat moet beangstigend zijn geweest. Of was het wel gezellig? Gelukkig gaat het weer iets beter. Hopelijk knap je snel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.