DIARY: Nieuwe kantoorspulletjes, leuke goodies & werk aan de winkel!

En ja, alweer een week voorbij! Mijn week was gevuld met werken, bloggen en helaas voelde ik me nog steeds niet fit. Dus de hoofd-bezigheid was niksen… Maar dat wil absoluut niet zeggen dat de foto’s niet leuk zijn, integendeel! Ik neem je weer gezellig mee in mijn week.

Dit vind ik altijd zo leuk aan de Flow, er zit altijd zo’n kaartje op de Cover geplakt en op de achterkant vind je een quote.

Ik vertelde vorige week al dat ik een beetje te veel had gedaan die voorgaande week. Ook mijn lichaam merkte dat: ik werd ziek. Jammer, want ik had juist afgesproken met mijn vrienden! Maarja, ziek is ziek, niets aan te doen. Hier was ik overigens alweer bijna beter, daarom keek ik zo blij ๐Ÿ˜€

Het is natuurlijk hier op Lisanneleeft.nl week van de lente, dus ik wilde graag ook een beetje lenteachtig uitzien! Dit is het lakje Lilacism van Essie, deze deed ik zondag op. En geloof het of niet, nu ik dit typ (vrijdag) zit het er nog perfect op. Ik heb niet zo heel veel gedaan deze week, maar normaal gesproken kan ik binnen een paar dagen weer opnieuw lakken!

Zondag had ik opeens zo’n trek n popcorn! Dus… Tim haalde zakjes zoet (voor mij) en zout (voor hem). Jum! Lekker bij de film die we keken.

Maandag voelde ik me nog steeds niet helemaal lekker, maar ik ging gewoon maar weer aan het werk proberen. Weer zo veel mogelijk in lente-stijl. Mijn lente-blush op!

En een lichte broek, witte top en een lichtgrijs jasje. De broek zit echt perfect, dat was echt een heel goede aankoop! (hij is van Pull&Bear)

En over de schoenen twijfelde ik nog even. Het werden All Stars met roze sokken. Wederom vanwege dat lente thema, haha.

En dinsdag deed ik weer een poging tot een lente-achtige outfit! Deze broek was van mijn moeder, maar zit mij toch een beetje te losjes. Mijn eigen licht grijze broek is me ook te groot geworden. Super jammer, want hij was zo mooi! Ik ben echt op zoek naar een andere, hehe.

Lekker de Quest lezen! Het blijft leuk om een tijdschrift op de deurmat te vinden… Juist als ik me niet fijn voel is dat een leuke extra ๐Ÿ˜€

Na twee dagen werken en veel onrust in huis was ik helemaal gebroken. Op de planning van woensdag stond de studie, maar dat ging helaas niet door. Ik had een korte nacht en ook overdag was het te druk om uit te rusten (laat staan studeren). En ik moet zeggen dat ik daar heel hard van baalde, naast dat ik me ontzettend beroerd voelde. Gelukkig kon ik nog wel naar therapie die dag, dus de dag was op die manier niet helemaal nutteloos! Ik heb weer nieuwe adem-oefeningen gekregen ๐Ÿ™‚

Super leuk, het boek van Eljaย (ja, die van #blogpraat!) viel bij mij op de deurmat! Deze ga ik nog reviewen, maar ik kan vast zeggen dat ik hier erg blij van werd!

Super leuk, dit pakketje van Sensational home! Hij is helaas niet voor mij, hihi. Misschien wel voor jou?

Ik had jullie nog een winactie beloofd…. En ja hoor, hij zit eraan te komen!

Soms ben ik gewoon steeds tussendoor op mijn aantekeningen allemaal gekke dingen aan het tekenen.

Jeeeeej, mijn nieuwe toetsenbord is er! Hij typt als een tierelier. En nu kan ik tenminste weer gewoon alle sneltoetsen van mijn macbook weer makkelijk gebruiken. Dat werkt een stuk makkelijker!

Op Twitter stelde ik de vraag hoe men dit broekje zou combineren. En of men hem leuk vond, hehe. Wat denken jullie?

Na het lezen van een aantal zeer positieve reviews over deze concealer heb ik er 2 aangeschaft! In 2 verschillende kleuren, ik zit er precies tussenin volgens mij, haha. Op deze foto (en ook gewoon in het potje) lijken ze bijna hetzelfde, maar op het gezicht zit er toch aardig wat verschil in.

Deze jurk zag ik bij de H&M. 20 euro. Zoals je misschien wel weet moet ik, als ik met Tim mee moet met feestjes op zijn opleiding, een lange jurk aan. En natuurlijk wil ik elk jaar een nieuwe. Dan is het fijn als ze niet zo duur zijn, haha. Ze waren al bijna allemaal weg, dus ik nam hem maar mee. Hij moet nog even gekeurd worden door Tim en ik moet nog even kijken of ik niet een van mijn oudere jurken aan doe. Maar ik vind hem heel mooi!

Mijn collega’s houden van paas-eitjes, dus ik dacht ik doe eens lief…

Meteen de nieuwe concealer eventjes uitgeprobeerd! Boven is zonder, onder is met. Ziet er een beetje gek uit zo omdat ik geen foundation ophad, haha.

En ja, ook mijn documenthouder is binnen! Dit werkt op deze manier een stuk prettiger, vooral ook met mijn thuisstudie. Dan hoef je je hoofd niet zo te draaien en ligt je hele bureau niet vol. Heel fijn! Ik kocht deze op discountoffice.nl.

Het lepelverhaal is inmiddels echt al super vaak gedeeld! En hij wordt nog steeds regelmatig bekeken. Het is dan ook echt een fijne manier om fibromyalgie (en andere chronische aandoeningen) uit te leggen aan een buitenstaander.

Het werk aan de winkel in de titel slaat op het feit dat ik behoorlijk achterloop met mijn planning. Mijn blogs, mijn mail, maar eigenlijk het ergste: mijn studie. En ja… daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden! Ik ga eens kijken of ik komende week een gouden combi kan maken tussen werken en rusten. Want dat ziekige gevoel wil ik ook nog graag kwijt. Werk aan de winkel dus ๐Ÿ˜€ Heb er weer zin in hoor! Hoe was jullie week?

DELEN:

51 reacties

 1. Kelly Caresse 23 maart 2013 / 07:15

  Wat een leuke diary weer! Vervelend dat je je niet zo lekker voelde. Ben heel benieuwd naar het boekje top bloggen! En de documenthouder lijkt me echt ideaal

 2. Anne Solveig 23 maart 2013 / 07:22

  Super leuke foto’s! Ik ben wel heel erg benieuwd waarom je lange jurken aan moet, haha!

 3. Elsa 23 maart 2013 / 07:39

  Wat een heerlijke vrolijke foto’s, ondanks dat je ziek was! Beterschap & succes met de studie!
  Ik ben overigens ook ontzettend benieuwd naar dat boekje over bloggen. Ik kijk uit naar de review..:)

 4. Lenneke 23 maart 2013 / 07:59

  Die documenthouder wil ik ook wel hebben! En ben ook erg benieuwd naar het boek van Elja.

 5. Marloes 23 maart 2013 / 08:02

  Super foto’s en wat een goed boek ‘bloggen als een pro in 60min’ heb je zeker wat aan!

 6. Ashleey 23 maart 2013 / 08:24

  wauw dat lakje en dat jurkje wat een onwijs leuke foto’s weer:D

 7. Mar 23 maart 2013 / 09:27

  Ik vind het zo leuk hoe jij altijd een week in zoiets positiefs om kan zetten, ook al ben je hele week ziek! Volgens mij ben jij echt een super positief meisje!

  Je eerste outfit vind ik echt leuk! Dat shirt ziet er ook uit alsof ie niet doorschijnt? Waar is ie van? Ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte witte shirt..

 8. Femke 23 maart 2013 / 09:31

  Dat jurkje is heel erg mooi ja! En wat een prachtig lente lakje, hihi. Leuke diary weer ๐Ÿ˜€

 9. Esmรฉe 23 maart 2013 / 10:42

  Dat poppetje op je tekening heeft wel een hele coole bril ๐Ÿ˜€
  Jumjum paaseitjes, daar wordt ik nou ook blij van, en woooooow volgens mij wordt dat wel een MEGA winactie!
  Geniet van je weekend ๐Ÿ™‚

 10. Charlotte 23 maart 2013 / 10:54

  Superleuk om te zien!
  Lilacism van Essie is mooi!
  Haha die tekeningetjes. Ik herken het ๐Ÿ™‚
  Je outfits zijn erg leuk! <3

 11. Kelly 23 maart 2013 / 11:04

  Mijn week was wat rustiger dan die van jou, maar alsnog heel fijn. Veel dingen afgekregen en nu aan het opmaken voor een belangrijk tentamen volgende week!

 12. Kimberly 23 maart 2013 / 11:42

  Leuk die twee outfit foto’s! ๐Ÿ˜€ En zo’n documentenhouder lijkt me ook heel erg handig!

 13. Chiara 23 maart 2013 / 11:43

  Superleuk! Dat lakje van Essie is echt heel erg mooi! xo

 14. Lianne 23 maart 2013 / 11:55

  Die jurk van de H&M is ZO gaaf!
  Wel vervelend dat het allemaal even niet zo lukt als je wilt met studie en je ziekige gevoel etc. Hoop dat het gauw weer wat beter gaat!

 15. roos 23 maart 2013 / 12:28

  Die jurk is echt zo mooi! Ik zag die al op de reclame, echt mooi ook voor in de zomer.

 16. Deborah 23 maart 2013 / 12:53

  Leuk blogje!
  Het kleurtje van de nagellak vind ik super mooi. En daarnaast ben ik ook fan van Jimmy’s popcorn en paaseitjes ๐Ÿ˜‰

 17. Mandy 23 maart 2013 / 13:23

  Wat leuk dat witte blousje… en dat sensational home pakketje!
  Ben je al begonnen in het boek? Ik ben benieuwd!

 18. Olga 23 maart 2013 / 13:34

  Ik vind het een leuk broekje, heb je al tips gehad wat betreft het combineren?

 19. Danielle 23 maart 2013 / 13:43

  Leuke foto’s weer! Die outfit met die blazer vind ik echt heel mooi!

 20. Nancy 23 maart 2013 / 13:53

  Leuke foto’s! Bij H&M is trouwens een grijze broek te koop voor 9,95 ๐Ÿ™‚ Ik heb ‘m zelf ook haha
  En de zwarte short vind ik heel leuk! Ik zou er zelf een fel-gekleurd bloesje boven dragen die je bij het broekje instopt!

  • Lisanneleeft 23 maart 2013 / 14:38

   Haha, volgens mij heb ik die, die is super fijn! Ik ben alleen op zoek naar een lichte ๐Ÿ˜›

 21. Suzanne 23 maart 2013 / 13:56

  Wat een leuke foto’s meid! Ziet er goed uit, ben erg benieuwd naar het boek van Elja!

 22. Frederike 23 maart 2013 / 14:04

  Super leuke diary weer Lisanne!
  Die concealer van Catrice werkt inderdaad super! Ik heb ook fybro en dus ook het probleem dat donkere kringen mijn gezicht overnemen, deze werkt eeeeindelijk!!
  Die jurk van de H&M is super, en ook die winactie ziet er ook niet verkeerd uit ๐Ÿ˜‰

 23. Stephanie 23 maart 2013 / 15:07

  Leuke foto’s allemaal! Hopelijk voel je je snel weer helemaal fit om weer aan de slag te gaan met je studie en je blog en alle andere dingen.

 24. Swaen 23 maart 2013 / 16:27

  Wat een leuke fotoยดs allemaal, ondanks dat je ziek was. Zoยดn documenthouder lijkt mij ook wel wat, net als zoยดn stander voor de laptop. Misschien toch maar eens aanschaffen.
  Liefs, Swaen

 25. Fashiable 23 maart 2013 / 17:35

  Dat broekje met slangenprint is echt leuk! Al leuk te combineren met een beige blouse vind ik!

 26. Natasja 23 maart 2013 / 17:46

  Ik hoop dat je je komende week beter voelt en een goed evenwicht kan gaan vinden. ๐Ÿ™‚ Fijn zo’n documenthouder en een goed toetsenbord, ben ik hier eigenlijk ook wel aan toe. ๐Ÿ˜‰

 27. Suzanne 23 maart 2013 / 17:46

  Super leuk overzichtje weer! Krijg spontaan zin in de lente ๐Ÿ™‚ en dat broekje vind ik echt gaaf!! Fijn dat je je weer iets beter voelt. Xx

 28. annouska 23 maart 2013 / 23:11

  Hmm lekker popcorn. ๐Ÿ˜€ Die paars heb ik trouwens ook; erg leuk!!! ๐Ÿ˜€

 29. Anouk 24 maart 2013 / 12:14

  Handige documenthouder! Alleen werkt dat voor mijn laptop niet, denk ik ๐Ÿ˜‰

 30. Carola 24 maart 2013 / 15:16

  Leuke foto’s! Ik ben deze week ook ziek geweest, bluh ๐Ÿ™ Dinsdag nog wel naar Maastricht geweest voor de studie, maar daarna was ik ook echt gebroken haha. Nu gelukkig weer beter ๐Ÿ™‚

 31. Vink 24 maart 2013 / 19:44

  wat schrijf jij leuk zeg! Ik kwam toevallig je blog tegen en begon met rondkijken. Nu kijk ik regelmatig ๐Ÿ™‚
  xx

 32. Elja 24 maart 2013 / 21:12

  Ik voel me een beetje spuit 11, als de tigste commenter hier. ๐Ÿ™‚

  Ik weet niet hoe je het doet – zo’n vrolijke, inspirerende post terwijl je je slecht voelde deze week. De lente spat er af!!

  Als ik soms overweeg om om niet te bloggen die dag (moe, druk, blehh, moe, moe etc.) dan denk ik aan jou, en dan doe ik het toch. Ha! En volgens mij ben ik daar niet alleen in … #inspirerend

 33. Fien 25 maart 2013 / 18:18

  Leuk om te zien Lisanne! En beterschap!

 34. Keytothefuture 26 maart 2013 / 14:06

  Oeei hopen dat je snel weer wat fitter bent meid! Vraag niet teveel van je lichaam!
  Leuk artikeltje weer en ik ben erg benieuwd naar je review over dat boekje,

 35. Peet 30 maart 2013 / 13:44

  Lisanne, ik word altijd zo blij van jouw blogjes. Zo knap dat jij zo regelmatig steeds weer inspirerende blogjes weet te schrijven en dan ook zoveel reacties krijgt. Hoe doe je dat toch? Heb je een geheim om zoveel reacties te krijgen? hahaha ๐Ÿ™‚

 36. brit 29 september 2013 / 16:39

  Leuk! Waarvan is het grijze blazertje als ik vragen mag?:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.