Diary: Amersfoort, kiespijn & ijsjes

De week waarin ik heel veel filmpjes maakte (nouja, 3 is best wel veel, toch?). De week waarin ik te horen kreeg dat er binnenkort twee verstandskiezen uit moeten getrokken worden door de kaakchirurg. Een week die, ondanks het goed ziek zijn, toch ook wel heel fijn was.

 Wat was het een raar weer zeg, zaterdag! We reden het ene moment door een enorme hoosbui (als in, we konden niets meer zien op de snelweg) en het volgende moment deed ik mijn blazer uit en mijn zonnebril op omdat het zonnetje zo lekker scheen. Het weer was ehh… ja, wisselvallig!

 Tim paste deze broek in Amersfoort bij de Sting. Ik vond hem ZOOO leuk! Maar helaas vond Tim hem iets te opvallend, waardoor hij dacht hem niet te gaan dragen. En natuurlijk is het seizoen voor dit kleurtje ook wel een klein beetje voorbij aan het gaan. Maar goed, hij was 50% korting en ik vond hem echt heel leuk!

Maar hij heeft hem dus niet gekocht, haha 😛 Aan een broek die mooi ligt te zijn in de kast hebben we natuurlijk ook niet veel.

 Het perfecte zwarte stoere jasje. Je ziet het niet, maar de kraag is van nep-leer en dit vond ik zo stoer! Echt zo’n powerchick gevoel kreeg ik erbij, daarnaast was hij nog maar 25 euro! Maar deze was dus verkeerd genaaid, zo jammer. De voering van de ene mouw (waarmee ik mijn telefoon vasthoud) was helemaal gedraaid, waardoor het er niet uitzag.

Het zat niet erg mee met winkelen die dag, haha! Maar dat was op zich niet heel erg hoor, ik had het niet hard nodig ofzo 🙂

 En ehh, ja… kipnuggets maken veel goed! 😀

 En ook op de terugweg was het weer weer heerlijk, haha.

Jeeej, 700 volgers op Twitter! Ik houd van ronde getallen, haha. Eigenlijk is het wel jammer dat ik ze niet allemaal terug kan volgen, dan zou ik gek worden. Maar tegelijkertijd zou het me echt super tof lijken om het wel te doen…

Zondag was ik ka-pot na die lange dag Amersfoort! Ik baalde als een stekker, want eigenlijk had ik naar een verjaardag gemoeten.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee, staat er in een van de boeken die ik in Amersfoort kocht. Ik heb de uitleg erbij nog niet uitgebreid gelezen, maar ik weet wel dat ik het niet met alles eens ben in dit boekje. Misschien leuk om een keer een aantal stellingen hieruit aan jullie voor te leggen, dan kunnen jullie met me mee denken!

Ziek in bedje met mijn boekje. Dit was op maandag, hier merkte ik dat ik de dag ervoor niet alleen heel beroerd was door Amersfoort, maar ook door de kiespijn. En kiespijn is nie fijn.

Toen kon ik nog wel aardbeien en ijs eten!

Oke, let op, dit is een van de stemwijzers die ik heb ingevuld. Er zijn maar een aantal dingen die ik belangrijk vind en ik ben het dus met geen enkele partij compleet eens. Conclusie? ik weet niet waarop ik moet stemmen, want ik kom dus steeds op een andere partij uit, haha.

Ik denk dat ik nog nooit zo’n dikke stapel tijdschriften in mijn kamer heb gehad, haha!

Jeeej, weer een leuk getal, 555! Leuk feitje: elke keer als de Bloglovin teller weer omhoog gaat ben ik weer even heeeel blij!

Het leren Hema jasje! Ik vind hem echt heel mooi, maar ik heb geen idee welke kleur nou bij mij past. De blauwe vind ik mooi, maar ook weer niet zo geweldig, en rood vind ik ook wel heel tof. Nu heb ik deze week niet kunnen kijken vanwege die kiespijn, dus ik denk dat ze inmiddels al wel zo’n beetje uitverkocht zullen zijn.

Het artikel in FES magazine! Helaas niet zoals het hoorde, dus hopelijk lezen jullie gauw een juiste versie.

Tim nam ijsjes voor me mee voor de kiespijn. Deze kon ik niet zo heel goed kauwen, dus Tim heeft me maar even geholpen (vond hij niet heel erg). Maar hij was wel lekker!

Zo zielig was ik, hahaha. Wij hebben trouwens nooit ijsklontjes of koelelementen in huis, maar je kan dus gewoon ijsklontjes bij de AH kopen, super handig!

Het mooie spuitje waarmee ik mijn ontstoken tandvlees kan schoonmaken. Ziet er enger uit dan het is, haha.

Wat er precies aan de hand was? Mijn verstandskiezen zijn aan het doorkomen, maar passen eigenlijk niet in mijn mond. Deze kon ik dus ook slecht schoonmaken en ik ging erop kauwen, waardoor het is gaan ontsteken. En ja, dat deed nogal zeer. Nu moet ik binnenkort naar de kaakchirurg om er 2 verstandskiezen uit te laten halen. Daar wil ik voorlopig nog even niet aan denken, haha. (Het is overigens door het schoonmaken nu al een stuk draaglijker!)

Mijn plannetje op papier, filmpjes maken over fibromyalgie!

 Slaapie doen met mijn MYguling kussen.

Yes, Expeditie Robinson is weer begonnen! Ik vind dat echt een leuk programma, volgens mij zijn de kandidaten van deze keer ook erg leuk.

 Rokje aan als topje. Niet zo heel geslaagd.

Ik kreeg een leuk pakketje binnen. Hierover schrijf ik nog een leuk artikel met een winactie!

 Hallootjes!

 Ik deed weer eens oogschaduw op. dit is een kleurtje van Sleek, Moss, en deze lijkt in het doosje groen, maar is op mijn oog een hele mooie bruine kleur.

 Kijk dan hoe schattig deze onderbroekjes van de Action zijn! Ze waren 2 euro voor 2 onderbroekjes. Net zo cute en net zo goedkoop als de Primark onderbroekjes! Iemand op Instagram vertelde me dat de maten normaal vallen (doordat ik dat niet wist durfde ik ze niet te kopen). Dus misschien dat ik er nog wel een paar haal, ik vind ze leuk!

 Raspatatjes, lekker ongezond.

Dus… dat was mijn weekje! Voor mijn gevoel zijn het heel weinig foto’s, maar eigenlijk valt het wel mee. Misschien komt het doordat ik van de week niet bijzonder veel gedaan heb, doordat ik de helft van de week ziek in mijn bedje lag, haha. Hoe was jullie weekje?

DELEN:

15 reacties

 1. lifesplash 1 september 2012 / 08:04

  Leuke foto’s! Dat Tim die broek niet gekocht heeft is echt balen.. hij is zooooo leuk! En ik ben benieuwd naar dat pakketje. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit! 🙂

 2. Hester 1 september 2012 / 08:34

  Weer leuke foto’s, het zijn er volgens mij niet heel veel nee, maar dat maakt niet uit. Ik volg je ook op Twitter! Ik volg heel veel bloggers, terwijl ik helemaal niks met hun leven te maken heb, heel erg eigenlijk, haha. Maar dat is het fijne van twitter, het hoeft niet altijd van twee kanten te komen.

 3. MySuperSweetLife 1 september 2012 / 09:18

  Leuke foto`s zeg! Die broek is inderdaad erg mooi, jammer dat hij hem niet gekocht heeft! Gefeliciteerd met je 555 en 700 volgers!
  Liefs

 4. Daniëlle 1 september 2012 / 09:41

  Raspatatjes, mmm! Leuke foto’s weer. En kan me voorstellen dat Tim die broek niet zo leuk vond, vrouwen vinden die broek geweldig denk ik, maar mijn vriend zou dat ook niet aan doen, haha! 😉

 5. Self Help Hipster 1 september 2012 / 09:54

  Je hoort nog wel eens wat horror verhalen over verstandskiezen eruit laten halen maar het kan ook gewoon goed gaan hoor! 🙂 Allebei de keren was het bij mij zo gebeurd en binnen twee dagen geen pijnstillers meer nodig. Dat je weet dat het niet altijd dramatisch gaat. 😉

 6. Amy 1 september 2012 / 10:31

  Wat een leuke foto’s! Ik uhm heb honger gekregen door de kipnuggets en raspatatjes haha 🙂

 7. Anouk 1 september 2012 / 11:08

  Leuk van de nummers, gefeliciteerd haha! En leuk pakketje 😉

 8. Sanne 1 september 2012 / 11:35

  Expeditie Robinson!!! Leuk he?!

 9. Roxanne 1 september 2012 / 11:50

  Kiespijn is echt heel vervelend en die verstandskiezen kun je volgens mij beter kwijt zijn. Ik heb er pas 2 uit laten halen, omdat ik het heel vervelend vond. Ik had er wel ruimte voor, maar er kwamen gaatjes in, dus dan maar weg ermee! Uiteindelijk heb je daar wel plezier van natuurlijk.

  Leuk dat je 555 volgers hebt op Bloglovin! Ik heb er veel minder, maar wel een stijgende lijn en ik word er toch vrolijk van om te zien dat mensen me volgen! Je hebt in elk geval een leuke blog 🙂

 10. Cuisine Céline 1 september 2012 / 17:12

  Wat een leuk verslagje met al die foto’s! En jammer van die broek, want die was inderdaad wel heel mooi!

 11. Fleur 1 september 2012 / 18:19

  Leuke foto’s!
  Ik werk zelf bij de Hema op zaterdag, maar bij ons hingen er nog aardig wat op het rek. Dus hopelijk heb je geluk!

 12. Debbie 1 september 2012 / 18:45

  Leuke foto,s weer…
  Ik volg je nu ook op twitter en op instagram.

 13. Jolien 2 september 2012 / 16:46

  Leuke foto’s! En wat jammer van die broek van Tim. Ik heb dat ook altijd met mijn vriend, dan vind ik iets superleuk staan bij hem, maar wil hij het niet kopen. Dan baal ik altijd!

 14. Ilse 2 september 2012 / 20:09

  Gave broek zeg, zonde dat Tim hem niet heeft gekocht. (en hij had ook nog wel korting) Balen van de kiespijn zeg en brr kiezen trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.