DIARY: Dots highscores, selfies en leuke dingen

Joepie, terwijl jullie dit lezen ben ik in Antwerpen! Ik ben de hele week een beetje bang geweest dat ik het niet vol ging houden dit weekend, als ik eerlijk ben. Maar de reis ernaartoe ga ik overleven (ja, ik typ dit op donderdag terwijl ik bijna letterlijk het bed in geknuppeld ben) en met een beetje rustig aan doen is ook niets mis. Hoe was mijn afgelopen week?

1

Terwijl het me totaal niet meer lukte om te bloggen keek ik naar mijn muur. Daar werd ik weer een beetje vrolijk van.

2

Pret-ijs! Lekkerrrr!

3

Wow! Een nieuwe high score met het spelletje ‘dots’. Ik heb hem vorige week ook al genoemd, maar mocht je dat gemist hebben, dots is een onwijs leuk (en verslavend) spelletje voor op je smartphone. In elk geval voor ios en android te downloaden!

4

Dit is iets wat Tim en ik eigenlijk heel vaak doen als ik me niet lekker voel, chocofonduen! Met druifjes is echt suuuper lekker, vind ik. Ik eet altijd bijna alleen maar druifjes, hihi. Dit deden we vrijdagavond.

5

Ugh, wat voelde ik me ziek vorige week vrijdagavond. Ik moest alleen mijn diary nog typen, en ja… ik weet dat het niet perse moet, maar ik wil het gewoon heel graag, dus dan doe ik het toch.

6

Jummie, lekker soepje met broodjes!

7

Zaterdag voelde ik me weer niet zo goed (jeetje, het wordt wel heel eentonig zo, nietwaar? Het wordt tijd voor wat verandering, haha!), maar uiteindelijk besloten we toch nog eventjes een rondje te gaan lopen. Mijn Adidas sneakers doe ik trouwens altijd aan als ik veel pijn heb, die lopen gewoon heel fijn.

8

We wilden een rondje lopen in de stad, maar het bleek dag van de muziek te zijn. Andere mensen denken dan: ooooh leuk! Wij dachten: heuj, waarom zijn alle parkeerplaatsen bezet? Oh… dag van de muziek? *Tim draait de auto om en rijdt naar de woonboulevard*

De stoel waar hij hier op zit was echt goddelijk, hij zat zoooo lekker! Hij was alleen wel bijna 300 euro, dat vind ik toch een beetje veel voor een stoel van de Jysk… nog even over denken!

9

Lekker, appel, muesli en yoghurt!

10

Tim en ik hebben een nieuwe serie ontdekt, Happy Endings. We hebben nog maar een paar afleveringen gekeken, dus echt een mening heb ik er nog niet over.

11

Hihi, hoe leuk is deze sojasaus? Ik had nog nooit eerder gekookt met sojasaus en wilde het weleens proberen. Ik weet nu dat je het bij de sushi kan eten (dat deed ik altijd al) en dat je de kip ermee kan marineren, maar verder dan dat kom ik eigenlijk niet. Dus… mocht iemand een leuk receptje hebben met sojasaus, let me know!

12

Ik probeerde voor het eerst in mijn leven havermout. Wat een smurrie is dat zeg! Ik heb echt wat meer bite nodig, haha. Ik geef het binnenkort nog weleens een kans, maar dan misschien met iets anders erdoor.

13

Haha, om deze quote moet ik altijd een beetje lachen.

14

Ik startte de dag rustig aan op, dat heb ik eigenlijk de hele week gedaan. Eerder stond ik om 9 uur op, nu werd het op sommige dagen zelfs 11 uur. Mede dankzij de vogels op mijn dak om 5 uur. Maar goed, met wat rustiger aan doen is ook helemaal niets mis. Als het moet, dan kun je er maar beter van genieten.

15

Yay, voor mijn doen is dit echt een grote Japanse puzzel! Helemaal gelukt! Ik maak vaak net een mini foutje waardoor hij helemaal niet meer klopt. En dat is ZO stom als je net 2 uur met zo’n een puzzel bezig bent geweest. Maar daardoor was het natuurlijk extra leuk dat deze wel lukte!

16

Mijn broek is een mini beetje te kort. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit op Instagram zette. Ik weet niet wat jullie met deze informatie moeten, maar mijn Instagram volgers hebben het gezien, dus ik vind dat jullie er ook recht op hebben.

17

Perfecte combi, gecarameliseerde peren-thee en een super lekker koekje.

18

Ik trok eens iets anders dan anders uit de kast. Leuk!

19

 YAY, nog een hogere high score! Nu is mijn high score hoger dan die van Tim, daar ging ik voor, haha.

20

Ik dacht dat het handig was om iets op een (ontstoken) wondje te smeren en er een pleister op te plakken. Dat was toch niet zo’n goed idee.

21

Leuke spiegelfoto, terwijl ik (alweer, lol) op bedje lag.

22

Ik ging ‘winkelen’ in de kledingkast van mijn mama, haha. Heel veel spulletjes met het prijskaartje er nog in, dus wat dat betreft is het echt een soort winkelen! (sorry mam!)

24

Outfitje van donderdag. Hierover deed ik nog wel een jasje, gewoon een simpel grijze. Dit is zo’n super elastische broek/tregging van Vero Moda, die zitten zo lekker!

25

De make-up die ik mee heb naar Antwerpen… Jep, het is veel maar ik vind het fijn om gewoon alles bij me te hebben, dan hoef ik me daar ook niet druk over te maken.

Dat was mijn week tot en met donderdag! Volgende week hoort ook Antwerpen erbij, dat zijn jullie nog tegoed! Hoe was jullie week?

DELEN:

24 reacties

 1. Paulien 8 juni 2013 / 07:21

  Veel plezier in Antwerpen! Hopelijk wordt volgende week qua gezondheid beter voor je!

 2. Martina 8 juni 2013 / 07:38

  Mmm chocolade fondue !! Moest trouwens wel lachen om die foto van je broekspijp.. Bedankt dat wij daar ook recht op hebben 😉 haha

 3. Claudia 8 juni 2013 / 07:44

  havermout niet zo ver doorkoken, dan zit er meer bite in! (het is een beetje zoeken en experimenteren naar wat je lekker vind, in mijn ervaring) of misschien een deel wel verwarmen en dan nog wat ongekookte erdoorheen roeren

 4. Manja 8 juni 2013 / 07:55

  Jammer dat je je niet zo goed gevoeld hebt 🙁
  Ik kan me herinneren dat je schreef dat je je door gezond eten beter voelt. Misschien daar extra goed op letten in mindere tijden? Het is lastig, want kan me voorstellen dat je dan juist troost eten wilt, wat natuurlijk ook best kan 🙂
  En die chocoladefondue ziet er heeeeel goed uit!

 5. Susan 8 juni 2013 / 08:03

  Veel plezier in Antwerpen!
  Ik was ook eerst niet zo’n fan van havermout, maar ik vind het juist lekker als het iets verder ‘doorgekookt’ is en dus niet meer zo waterig. Blijft er ook iets minder van over, maar de structuur is wel prettiger om te eten…

 6. Ashleey 8 juni 2013 / 08:20

  Veel plezier in Antwerpen!! 😀 En super leuke foto’s

 7. Geanne 8 juni 2013 / 09:06

  Leuke foto’s weer! Geniet van je reisje naar Antwerpen!!

 8. Hester 8 juni 2013 / 09:41

  Erg leuke foto’s, veel plezier in Antwerpen! Hoop dat je je een beetje goed voelt!

 9. MySimplySpecial 8 juni 2013 / 10:00

  Leuke foto’s, jammer dat je je niet zo goed voelde. Geniet van je tijd in Antwerpen!

 10. Charlotte 8 juni 2013 / 12:59

  Leuke foto’s!
  Yum all dat eten, lekker!
  Ik vind die soja saus er zo leuk uit zien! ^_^
  Veel plezier in Antwerpen! 😀

 11. Suzanne 8 juni 2013 / 13:45

  Hele dikke knuffel voor jou! En veel plezier in Antwerpen!

 12. rosalie 8 juni 2013 / 14:00

  Leuk om dan ook te zien wat je allemaal in Antwerpen hebt gedaan volgende week. Deze week stond voor mij toch wel in het teken van de zon! Lekker er van genoten.

 13. Lianne 8 juni 2013 / 14:22

  Veel plezier in Antwerpen! Hoop dat je je inmiddels weer beter voelt en lekker kan genieten 🙂 xx

 14. Marjolein 8 juni 2013 / 14:54

  Leuke Diary! Japanse puzzels zijn inderdaad superleuk!

  Ik kan Dots niet vinden in de Android play store… Jammer, het ziet er best leuk uit namelijk!

 15. Marlijn 8 juni 2013 / 18:27

  Leuk om te lezen weer! Nog veel plezier in Antwerpen : )

 16. Kimberly 8 juni 2013 / 19:49

  Hmm chocoladefondue lijkt me ZO lekker! <3 Vooral met druifjes inderdaad!

 17. F&F 9 juni 2013 / 08:58

  Heel veel plezier in antwerpen nog! 🙂
  leuke diary!
  Liefs!

 18. Iris 9 juni 2013 / 11:09

  Ik vind jouw moodboard echt heel nice. Ik zou zelf ook wel zo één willen! 🙂
  Zou je misschien een artikel kunnen wijden aan je moodboard? Waarom je voor deze plaatjes/uitspraken hebt gekozen enz.?

  Liefs!!

 19. Debbie 9 juni 2013 / 19:10

  Heerlijke verslag weer om te lezen, lekker ijsje met aardbeien.

 20. Anneke 14 juni 2013 / 11:12

  Hee, wat leuk om een keer Happy Endings gezien. Het is een rare serie, vind ik. De ene keer best grappig en de andere keer gewoon te onsamenhangend… Ik kan er ook maar geen mening over vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.