DIARY: Antwerpen, nieuwe bikini & smoothies!

Dames en heren, appels en peren, het is vandaag zondag! Maar we doen toch een diary omdat het me gisteren niet lukte om hem online te zetten. Maar dan doen we het gewoon vandaag, no problemo. Vorige week gingen we een weekendje naar Antwerpen, hebben we gewinkeld en de rest van de week heb ik vooral veel gewerkt en gerust. Goed, laten we gaan kijken naar de foto’s!

daboek

1

Jep, vorige week was het tijd voor ons weekendje Antwerpen! Ik heb me heel hard zitten verbazen over die Belgische treinen. Het was echt heel erg warm die dag… het was vies in de trein, de trein was oud (daar kan ik mee leven hoor, het heeft wel wat!) en het was net een sauna. Ik was blij dat ik me redelijk voelde, dus heb het gewoon volgehouden, haha. En oja: de conducteur in een leuke pakje met een petje op, haha. Kortom, een hele belevenis.

3

Deze ketting kwam ik tegen bij Forever21 en deed me meteen denken aan Vera. Super cute! Toevallig antwoordde Vera op deze foto dat ze hem al heeft, haha. Het was echt een schattig kettinkje voor een fijn prijsje, 2 of 3 euro ofzo.

4

En deze kwamen we tegen bij de Bershka, onwijs tof! Als het niet zo’n onhandig ding was had ik hem zeker gekocht, deze tekst past echt bij mij, haha. Alleen hij was heel slap, dus niet echt bruikbaar als tasje (en er zat ook geen hengsel bij, ook niet handig). Jammer!

2

En ‘s avonds aten we sushi! Tot nu toe had ik alleen nog maar all you can eat en afhaalsushi gegeten, dus in zo’n sushibar met lopende band eten was een compleet nieuwe ervaring. Ik vond het systeem ook veel prettiger dan all you can eat, nu waren we voor twee personen 25 euro kwijt, terwijl je met all you can eat sushi op die manier zo 60 euro kwijt bent. En nu kan je gewoon lekker rustig eten (ja… ik ga altijd zo veel mogelijk eten ‘want het is toch onbeperkt?’, haha)

En een ijsje bij de mac als toetje, dan ben ik helemaal tevreden. Perfect avondmaal! De sushi bij dit tentje (het heet Sushi! en zit vlak bij het station in Antwerpen) was echt heel erg lekker. Aanrader!

5

Zaterdag hadden we nog een hele dag in Antwerpen. Normaal zou ik het eigenlijk niet zo gauw doen, maar die dag deed ik alleen een likje mascara op en voor de rest niets aan make-up. Vakantiegevoel!

Wat we die dag deden? Winkelen! Ik heb al een shoplog video opgenomen, deze komt binnenkort online.

6

Bij Zest dronken we een lekker vers geperst sapje! Super jummie. En ik heb inspiratie opgedaan voor nieuwe sapjes. Binnenkort komt er een heeel erg lekker receptje online!

7

En zondag namen we de trein terug. Het was weer een hele belevenis, ik krijg echt stress van treinen. De vorige keer is het niet helemaal goed gegaan, de heenweg hadden we niet goed voorbereid (dus; een uur extra reistijd, en bijna 5 uur was echt iets te veel). Dus… de terugweg was wederom een belevenis, we moesten rennen om onze overstap te halen, het was eigenlijk onmogelijk, maar we hebben het gehaald, yay!

8

En omdat alles zo goed was gegaan besloten we nog een tussenstop te maken in Zaandam. Er was nog een aantal dingen die ik nodig had, en die zou ik echt het voordeligste kunnen kopen bij de Primark. En aangezien we daar toch langs kwamen… Dit inpakpapier is echt zoooo cute. Van Primark dus.

9

En mijn nieuwe bikini. Ik hoop dat ik hem blijf passen, en anders komt hij in mijn blogsale, haha.

Antwerpen was echt onwijs leuk, wat kun je daar goed winkelen zeg! Gelukkig houdt Tim ook van winkelen en hebben we er eigenlijk een beetje een shop-weekendje van gemaakt, haha. Lekker winkeltjes kijken en door het zonnetje wandelen, heerlijk. Ik denk dat we zeker nog eens in Antwerpen terug zullen komen!

10

Tim is echt een typische man wat betreft technische snufjes. Hij wil altijd alles hebben! Zo ook een robot stofzuiger en toevallig zag ik er daarna eentje in een reclameboekjes staan (BCC denk ik).

11

Maandag ochtend voordat ik naar mijn werk ging nam ik de shoplog video op van Antwerpen.

12

Vrolijke sokjes.

13

Ik zag een zeer betaalbare juicer staan in het boekje van de Lidl, maar ik kreeg reacties op de foto dat men hier slechte ervaringen mee had. Jammer! Het was zo mooi geweest.

14

Het was tijd voor een slaapje.

15

Deze week zocht ik mijn sieraden uit. Deze ketting is zo ontzettend mooi he! Jammer genoeg is hij veel te zwaar voor mijn nek, ik heb hem ook echt vrijwel nooit gedragen, haha. Er ging dus heel veel weg, waaronder deze ketting.

16

Nog meer opruimen: bonnetjes!

17

En weer naar bed. Ik had niet mijn beste week afgelopen week, wat voelde ik me slecht zeg…

18

Maar ik maakte wel een smoothie! Hiervan komt nog een recept online.

19

Deze week had ik weer een paar tegenvallers… en ik voelde me natuurlijk al niet goed dus ik was even heel erg hard aan het balen. Grappig genoeg duurt dat nooit echt heel erg lang en voelde ik me diezelfde dag alweer wat blijer.

20

Troostvoer, jummie!

assaut

En, deze had ik nog beloofd aan jullie te laten zien, de foto’s van Tim en mij van het assaut!

Wil je komende week als eerste op de hoogte zijn van mijn foto’s? Volg me dan op Instagram!

Afgelopen week voelde ik me niet heel geweldig, maar ik heb hiervoor ook een bezoekje gebracht aan de huisarts. Ik zeg het maar gewoon: hij heeft mijn mirena spiraal eruit gehaald en ik hoop heel hard dat al die ellende van de laatste tijd daardoor komt. Klinkt lekker dramatisch, ‘ellende’, maar echt blij word ik er toch niet van. Duimen dat ik me gauw beter voel! Hoe was jullie afgelopen week?

DELEN:

40 reacties

 1. Martina 16 juni 2013 / 07:29

  Leuk hoor, Antwerpen!
  En leuke bikini heb je gekocht!

 2. Kelly Caresse 16 juni 2013 / 07:39

  Wat een leuke diary, heerlijk zo’ weekendje antwerpen zeg, en ik ben benieuwd naar het smoothie recept πŸ™‚ ah wat rot dat je je minder prettig voelde, hopelijk wordt dat beter πŸ™‚

 3. Kimberly 16 juni 2013 / 07:43

  Ik ga binnenkort ook naar Antwerpen waarschijnlijk! Sowieso dat ik ook die sushi ga proberen, op de lopende bank lijkt me echt leuk haha! De fotos van de assaut zien er zo leuk uit! πŸ™‚ Ik hoop trouwens echt dat die ellende daardoor komt inderdaad, ik hoop dat je je snel beter voelt! <3

 4. Manja 16 juni 2013 / 07:54

  Leuk Antwerpen! En ik hoor van meer mensen dat de spiraal het eerste half jaar echt verschrikkelijk is.

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 11:44

   Ik had hem nu al een jaar, dus ik vond het wel tijd dat het ‘normaal’ werd πŸ˜› Maar dat werd het dus niet!

 5. Ilse 16 juni 2013 / 08:32

  Haha, de Belgische treinen! Wees blij dat je niet op een trein richting de kust zat, daar kan je ‘s zomers soms bijna niet ademhalen. πŸ˜‰

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 11:45

   Dat geloof ik graag, het was nu al zo ontzettend warm, kan je nagaan hoe warm het is als de trein bomvol zit en als het ECHT zomer is πŸ˜›

 6. Hester 16 juni 2013 / 09:04

  Antwerpen is inderdaad leuk, ben er een keertje geweest maar vond het ook echt tof! En zo’n sushi bar zag ik ook in Londen (Yo Sushi ofzo), daar zijn we toen niet wezen eten maar het lijkt me wel wat. De bikini is trouwens echt leuk, evenals het pakpapier! Ik hoop dat je je volgende week weer wat beter voelt, die quote is in elk geval erg mooi.

 7. Kimberley 16 juni 2013 / 10:08

  Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar je shoplog! Hopelijk voel je je snel weer wat beter, succes πŸ™‚

 8. kvgr 16 juni 2013 / 10:18

  Ik ben heel erg benieuwd naar het effect van het weghalen van je Mirena!
  Ik heb al meer dan een jaar gezondheidsklachten als heel weinig energie, heel veel hoofdpijn en duizeligheid, alles is al onderzocht, niets gevonden, en ik heb al een paar keer gedacht: zal ik als laatste optie die spiraal eruit laten halen??? (Terwijl ik hem al jarenlang naar volle tevredenheid heb)
  Dus ben erg benieuwd naar ervaringen….

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 11:49

   Wat gek zeg! Ik snap dat je twijfelt…
   Nouja, als ik me beter ga voelen zal je dat hier ongetwijfeld lezen πŸ™‚

 9. Suzanne 16 juni 2013 / 10:32

  klopt, je kan beter een slowjuicer nemen. En ik spreek uit ervaring, er zit veeeeel meer smaak in zo’n sapje uit de slowjuicer! Yum! Ik ben benieuwd naar wat je geshopt hebt!

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 11:47

   Maar voor een slowjuicer betaal je zo 200 euro, toch? πŸ˜› Dat vind ik dan weer iets te veel van het goede!

 10. LounaBeauty 16 juni 2013 / 10:35

  Leuk dagboek meid! De juicer was inderdaaaad leuk geweest. Mmm jammer van de slechte ervaringen! πŸ™‚ Forever21 doet me denken aaaaan……………….

 11. Marlijn 16 juni 2013 / 10:41

  Antwerpen lijkt me ook echt sΓΊper, staat nog steeds op m’n lijstje. Je hebt me nu helemaal overtuigd : ) ben benieuwd naar je shoplog! Hopelijk voel je je komende week weer beter!!

 12. Vanessa 16 juni 2013 / 11:00

  Leuke foto’s! De Belgische treinen zijn inderdaad niet wat het zou moeten zijn, erger me er zelf ook wel eens aan πŸ™‚

 13. Beautytalk 16 juni 2013 / 11:30

  Leuke foto’s! Binnenkort ga ik op solden jacht in Antwerpen πŸ™‚
  Eefje

 14. Alette 16 juni 2013 / 13:24

  Wat een leuke foto’s! En die tas van de Bershka zag ik al voorbij komen op de site van Vera Camilla, leuk dat jij hem ook zag. πŸ™‚ Grappig trouwens dat je vriend Tim heet. Die van mij namelijk ook! πŸ˜€

 15. jennie 16 juni 2013 / 14:40

  Wauw, Antwerpen leuk hoor! En mooie foto’s van het assaut.
  NB: Denk aan je spelfouten!

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 15:26

   Dankjewel πŸ˜€
   Ik heb eventjes gezocht, maar zie zo gauw geen spelfouten. Zou je kunnen zeggen waar ze zitten? Dan verbeter ik ze eventjes namelijk πŸ™‚

   • jennie 17 juni 2013 / 08:01

    Zo ook deze een robot stofzuiger
    Klinkt lekker dramtatisch,

    • Lisanneleeft 17 juni 2013 / 10:24

     Oooh, dankjewel Jennie! πŸ™‚
     Ik zag ze zelfs over het hoofd zelfs al heb ik het een paar keer nagelezen, haha. Thanks!

 16. Josephine 16 juni 2013 / 16:31

  Aaah Antwerpen klonk hartstikke leuk! De smoothie en sushi hmmmmmm. De bikini is zo leuk πŸ˜€ Wauw, de foto van het assaut van jullie tweetjes is heel mooi!

 17. Ellen 16 juni 2013 / 19:50

  Troostvoer, yummmm! Ik ben pas een keer in Antwerpen geweest, zo’n dagje winkelen lijkt me leuk! Jammer dat mijn vriend daar niet zo van houdt haha

 18. Denise 16 juni 2013 / 22:17

  Ik ben ook aan het kijken voor een weekendje Antwerpen met een vriendin, heb je nog tips voor me, hotels restaurantjes? Ben benieuwd!

 19. Mariska 17 juni 2013 / 09:42

  Dat tasje vind ik er wel leuk uit zien. Jammer dat ‘ie niet echt stevig was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.