DIARY: Zieke buik, dikke wang, maar toch heel blij

 Zo zeg, dit was niet mijn meest favoriete week! Niet omdat hij zo onwijs verschrikkelijk was, helemaal niet hoor. Maar buikgriep en het laten trekken van mijn verstandskies zijn niet mijn favoriete bezigheden, haha. Maar dit is een week waarin je kan zien hoe ik mezelf vrolijk houd als het een keertje niet zo mee zit. Hoop dat jullie dat ook leuk vinden!

Mijn favoriete voedsel tegenwoordig, druiven! Lekker om te snacken, maar met een goede portie muesli erbij is het ook een lekker ontbijt of een goede lunch. Ik eet het de hele dag door, haha!

Zaterdag at ik nog druiven, zondag niet meer. Ik had zo veel buikpijn dat ik echt niets meer wilde eten. Het voelde als een buikgriepje (was ook echt koortsig), maar ik was echt heel bang dat het door het sapvasten kwam. Dat ik niets meer gewend was, ofzo.

Dus, dat was mijn eerste maaltijd van de dag. Een kopje thee! Deze dag was er echt eentje van uitzieken, in bedje.

 Maar ‘s avonds trok ik de stoute schoenen aan en at ik iets. Haha!

Maandag voelde ik me weer wat beter en ‘s middags probeerde ik uit bed te komen en kleedde me aan. Super comfy! Een legging met een rokje, een lekker simpel t-shirt en een groot warm vest. En: Mijn geweldige nep-uggs pantoffels die ik vorig jaar voor 2 euries bij de Primark in de sale scoorde. Dit is echt de beste ziekzijn- outfit ever, al zeg ik het zelf!

 Deze dus. Lekker warm! Hiermee ga ik overigens niet de deur uit, hoewel ik het naar de supermarkt nog wel aan zou durven.

Weet je nog het shirtje uit deze shoplog? Ik ging ermee aan de slag en maakte er een rokje van!

Ik zat ziekjes thuis en het weer paste zich daarop aan. Dat maakt het dan weer even minder erg, ik hoefde toch niet naar buiten. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg fijn vond toen het zonnetje toch nog even naar binnen scheen!

Aan de slag met de naaimachine. Mijn moeder heeft vroeger veel genaaid, maar eigenlijk had ze het nog nooit echt aan me geleerd. Dus… dat werd tijd!

En ja… ik ben gelukkig niet bijzonder onhandig, dus dat had ik zo in de gaten 😀

Het leek me vroeger altijd zo ontzettend tof om je eigen kleding te kunnen naaien! Nu nog steeds lijkt het me wel heel gaaf om eens zelf iets te maken. Maar hoe tof zou het zijn als je iets in je hoofd hebt wat je precies zo kunt uitvoeren?

 Boer zoekt vrouw terug kijken met een stukje chocolade!

Dinsdag was ik nog steeds niet helemaal beter, maar wilde ik toch  naar mijn werk. Dat vind ik zo leuk dat ik het niet wilde missen 😀

 Details van mijn outfit.

 Nasikruiden waar geen E621 in zit, super! Nooit gedacht dat die bestond, haha.

Op het moment kunnen er ongeveer 4 pakketjes aankomen, dus ik was heel blij toen er iets voor mij was. Maar dit had ik niet verwacht, haha. Ik wist helemaal niet dat ik mezelf hiervoor had opgegeven! Ik vind het wel leuk opzich, maar maak er liever iemand anders blij mee. Het past niet door de brievenbus, dus ik moet even een vegetariër in Den Helder zien te vinden!

Tegenwoordig kijk ik niet meer dagelijks naar mijn statistieken, maar als ik er eens naar kijk word ik er alleen maar blij van! Een stijgende lijn is altijd fijn. Dat is toch een teken dat je iets goed doet, denk ik 🙂

En oja… weet je nog dat ik me dit doel stelde een aantal maanden geleden?

Ik ben bezig met het uitproberen van verschillende warmtepleisters. Dit is er eentje voor je handen, echt super fijn om in je jaszakken te doen als het straks heel koud wordt! Hierover volgt dus nog meer.

Donderdag liet ik mijn verstandskies trekken. Ik liet jullie al weten dat ik er niet zo’n issue van maak. Ik verwachtte niets ergs, maar op een of andere manier viel het alsnog heel erg mee. Het was echt in no time gedaan!

 Deze jas kocht mijn mama een tijd geleden voor een prikkie (ik denk bij een Miss Etam outlet, maar ik kan het ook fout hebben). Maar nu gebruik ik hem! Ik vind hem echt heel leuk.

Vla met aardbeiensap. Heel erg lekker, het geeft een soort milkshake-achtig effect! Ik kan alleen niet meer zo goed tegen al die suikers en op een of andere manier trekt het me ook niet meer zo. Ik wilde even iets binnen krijgen met een rietje, vandaar dat ik die at (ehh, dronk)

Maar voor als je van zoet houdt, is dit zeker een aanrader!

Ik lijk misschien wel zo’n bikkel, maar ik ging ‘s middags toch weer even mijn bed in. Het klinkt allemaal wel heel leuk, maar mijn energie was even op. Een nasleep van buikgriep in combinatie met mensen die in je mond getimmerd hebben, dat maakte me wel een beetje moe.

Wel fijn: Ik ging slapen terwijl mijn mond verdoofd was en werd wakker toen hij uitgewerkt was. Het was alweer een tijd geleden dat mijn mond voor het laatst verdoofd was (heb als kind heel veel melkkiezen moeten laten trekken dus ben wel ervaren, hahaha). Maar deze was wel grappig, hij ging echt ver, de helft van mijn kin was zelfs verdoofd!

Ik zie een fout, maar ik twijfel. Niemand anders zag dezelfde fout (alleen iemand die iets over over zei), dus misschien ben ik wel een beetje gek. Zien jullie een fout?

Niet erg trouwens hoor, eens een foutje. Maar dit was een folder waarin ze een seminar van 1000 euries aan je proberen te verkopen…

Mijn video was echt super goed, al zeg ik het zelf. Jammer de bammer dat hij wazig was. Tot twee keer aan toe. Maar goed, de tweede keer stond de tekst er bijna perfect op dus die gebruikte ik in combinatie met foto’s. Nog best geslaagd!

En dat was alweer mijn diary van deze week. Geen hele spannende dingen gedaan (hoewel, dat ligt er natuurlijk aan wat je spannend vindt), maar we zijn wel weer en week verder. Niet dat deze week nu zo erg was, maar week wordt sowieso beter dan deze week! Dat weet ik zeker 😀 Hoe was jullie week? Enneh… zien jullie die fout in de folder?

12 reacties

 1. Isabel 30 september 2012 / 13:19

  Ik was ooit ook vegetarisch, alleen nu eet ik zoveel mogelijk biologisch. Niet dat mijn vader daar altijd even blij mee is haha!

 2. Hester 30 september 2012 / 13:21

  JA, ik zie de fout! Een hele erge! Mag ik het zeggen? Vast wel. Denk aan: de als-dan verloedering. Eind van de eerste zin. Oh, wat erg. Hahaha, ik ben ook echt zo’n taalfreak, kan hier niet tegen 🙂
  Je outfits vind ik altijd heel erg leuk en origineel, ik ben ook benieuwd naar dat vermaakte shirtje of krijgen we dat niet te zien? Is ook goed hoor, haha. Hoe komt het trouwens dat je camera onscherp opnam?

  • Lisanneleeft 30 september 2012 / 19:32

   Geen idee, iets fout gegaan met het focussen denk ik 🙁
   Ja, het rokje zul je nog wel voorbij zien komen denk ik hoor 😀

 3. Renske 30 september 2012 / 13:43

  Ja de fout zag ik meteen. Ipv als, staat er dan. Foei, en dat voor een seminar van 1000 euro.

 4. Sylvia 30 september 2012 / 14:33

  Yupyup, dat moet ‘verschijnen als’ zijn, beetje jammer 😉 Erg leuke jas trouwens! 🙂

 5. Jolien 30 september 2012 / 19:28

  Jij blijft altijd zo positief, ook als het even minder gaat. Heerlijk is dat!

 6. Dreamer 30 september 2012 / 19:29

  Volgens mij moet het in die folder ‘als’ zijn ipv ‘dan’ hihi. Leuke outfits, jouw ziekzijn-outfit is toch heel wat meer fashionable dan mijn joggingbroek+hoodie combinatie ^^
  Die jas is leuk 🙂

 7. Debbie 30 september 2012 / 20:53

  Vervelend dat je deze week niet helemaal lekker was… Het heerst ook wel beetje hoor, ik ben ook al ziek geweest. Maar hopelijk gaat het nu weer beter met je.

 8. Ilse 1 oktober 2012 / 17:44

  Geen fout gezien en niet echt een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.