DIARY: Verhuizen, wennen & shoppen!

Gisteren vertelde ik het al een beetje: de afgelopen week stond vooral in het teken van verhuizen. Alles op orde maken, de laatste spulletjes kopen. En wennen aan het nieuwe plekje. Ik maakte niet heel erg veel foto’s, maar wel een aantal! (ook van ons huisje een paar!)

diary

1

Zondag gingen we verhuizen. Nog voordat de middag begon lag ik op de bank omdat mijn benen te veel pijn deden. Opvallend: de laatste tijd doen mijn benen veel meer pijn en zijn ze veel eerder moe. Gek, dat had ik voorheen veel minder! Maar goed, ik ben dan ook een soort verrassingsei wat lichamelijke verrassingen betreft.

Ik heb de dag gewoon overleefd, we hadden een paar sterke mannen om te verhuizen dus eigenlijk hadden ze mij niet veel nodig. Gelukkig maar, mij moet je niet laten helpen voor de spierkracht, hihi.

2

Tijdens het verhuizen maakte ik deze foto van ons huisje. Vond het super leuk om eindelijk meubels te zien staan in het huis! Ik heb Tim er de hele vakantie mee lastig gevallen: ‘Tim weet je waar ik zin in heb???’
‘Nou?’
‘De tafel in elkaar zetten!!!’
En dat zo’n 10 keer op een dag, hahaha. Heerlijk om na al die weken een leeg huis eindelijk het huis te zien als een huisje waarin je kan wonen.

3

Folders lezen in je eigen huis is een compleet andere ervaring. True story.

4

Eerste keer koken in ons eigen huis: sushi! Haha, thuis zei ik altijd ‘sushi!!!’ als mijn moeder vroeg wat ik wilde eten. Als ik dat tegen Tim zeg maakt hij het echt!

5

 Een foto van onze keuken. Ik heb al foto’s gemaakt voor een apart blogje over ons huisje. Die zit eraan te komen dus!

6

Tim maakte een brownie.. jum! Echt te lekker, en echt te ongezond… vooral als je dat met z’n tweeën opeet. Ik besloot hierna ook eens op de weegschaal te gaan staan… niet goed. Ik ga weer wat gezonder eten, haha. Niet alleen om af te vallen, maar ook om me weer wat beter te voelen.

7

Ik ben echt een sukkel als het gaat om medicijnen. Ik heb alles netjes in een doosje zitten en nog krijg ik het voor elkaar om mijn medicijnen te vergeten. Dan doe ik dus de hele dag zonder pijnstillers, en dan zit ik me de hele dag af te vragen waarom ik me zo slecht voel. Nouja, daarom dus. Tim stuurt me nu elke dag een sms met de vraag of ik mijn medicijnen al genomen heb, hahaha.

8

Huge spiegel! Dat was iets dat ik echt heel erg graag wilde, haha.

9

Leuk: vrienden uitnodigen om te komen kijken in ons huisje. We zijn de eerste in onze vriendengroep die zijn gaan samenwonen en iedereen vindt het super leuk. We hebben trouwens schoolbord verf bij de keuken, zodat je boodschappenlijstjes enzo kan maken. Vriendinnetje Marjolein wilde er ook graag iets op schrijven, hihi.

10

‘Lisanne, mag ik misschien jouw slofjes even lenen? Dan loop ik even naar beneden voor de post!’

11

Outfitje. Haha, ik dacht dat ik gisteren een afspraak in de stad had, bleek ik een bel afspraak te hebben. Lekker drollig, verkeerd onthouden. Volgende keer meteen opschrijven als ik iets afspreek!

12

Het enige wat we nog misten waren de gordijnen in de woonkamer, maar deze waren deze week ook klaar, yay! Nu zijn we echt bijna compleet. Alleen nog wat kleine dingen. De gordijnen zijn echt heel mooi geworden vind ik. Ik heb deze van mijn ouders gekregen voor mijn verjaardag!

13

We gingen eventjes naar de Action voor printerpapier en een mandje om spulletjes in op te bergen. Deze riempjes liggen al zo lang naar me te knipogen. Ik vind ze zo ontzettend leuk, maakt een outfit meteen super feestelijk! Ze hebben ook andere leuke kleuren dunne riempjes. Ik heb er geen nodig, maar wilde deze toch eventjes aan jullie tippen!

Dat waren mijn foto’s alweer! Deze week zijn we vooral bezig geweest met het op orde brengen van het huisje. Dat is nu wel aardig gelukt, maar ik moet nog wel een beetje wennen. Er komen veel dingen bij in een keer, waardoor ik minder tijd heb om te bloggen en foto’s te maken. Maar we gaan zien hoe het loopt natuurlijk! Hoe was jullie week? Hebben jullie nog vakantie, of zijn jullie aan het werk? (of alweer naar school zelfs?)

DELEN:

37 reacties

 1. Ashleey 10 augustus 2013 / 08:44

  Wat goed bezig Lisanne! Ik ga 17 augustus nog op vakantie en moet 2 september weer naar school.

 2. Hester 10 augustus 2013 / 09:06

  Ik vind jullie nieuwe huisje zooo leuk! Wat ik ervan zie dan hè, haha. Ga je ook nog een housetour filmen of niet? Ik snap het wel als Tim dat bijvoorbeeld niet wil, maar dat geeft vaak wel een heel goed beeld (beter dan foto’s, hoewel die weer leuk zijn om de sfeer te laten zien). En die riempjes zijn inderdaad tof!

 3. natanja 10 augustus 2013 / 09:32

  leuk Lisanne ,
  ik benieuwd hoe het je gaat bevallen in je eigen huisje , en ben natuurlijk ook erg benieuwd naar hoe jij het gaat doen met aanpassingen om je huisje bij te houden ik vond dit al interessant toen je er een artikel van heb gemaakt om advies te vragen , inmiddels is er bij mijn nu ook fibromyalgie erkend eigenlijk nog best snel zo binnen een half jaar ik vertelde aan mijn begeleider over jou verhaal en ze was dus boos op mijn omdat ze zei dat mensen elkaar bang maakten via blogs dus ik zei ja maar zijn is altijd positief er over inde geval op je blog , maar goed ik geloof niet wat mijn begeleider zegt jij vertelt alleen maar hoe jij er mee om gaat

  sorry voor mijn super lange stukje

  • Lisanneleeft 10 augustus 2013 / 13:23

   Hihi, misschien moet je even die link van mijn blog aan je begeleider geven, kan hij/zij het zelf zien!

   • natanja 10 augustus 2013 / 17:15

    is misschien een goed idee heb mijn trouwens meteen aangemeld bij de fes , en gaan naar info bijeenkomst in het ziekenhuis ,nu nog medicatie tegen de pijn

 4. martina 10 augustus 2013 / 09:49

  hahaha die roze slofjes !! Briljant!
  Jullie plekje ziet er voor zover ik kan zien prachtig uit!!

 5. Dionne 10 augustus 2013 / 10:06

  Wat super leuk voor jullie!
  hele leuke foto’s!

 6. Nem 10 augustus 2013 / 10:20

  Leuke Diary! AH dat folders lezen deed ik ook altijd zo, als hij vraagt wat ik wil eten krijg ik het ook gelijk en die medicijnen GEB he een App voor die afgaat als je ze moet nemen!

 7. Resy 10 augustus 2013 / 10:22

  Erg leuke foto’s, jullie huis ziet er erg leuk uit! Ben benieuwd naarde rest van de foto’s

 8. Suzanne 10 augustus 2013 / 10:45

  Hahaha dat van die folders had ik ook! Dat was echt even een dingetje, om door MIJN folders heen te bladeren in MIJN huis. Ziet er leuk uit hoor 🙂

 9. Geanne 10 augustus 2013 / 11:05

  Fijn dat jullie eindelijke je eigen plekje hebben! Rustig aan doen en er vooral van genieten! X

 10. Linda 10 augustus 2013 / 11:06

  Wat een leuke foto’s en een leuk huisje! Ik ben erg benieuwd naar je blog die speciaal over jullie huisje gaat! (:
  Dat van die folders klopt echt haha! Bij mijn ouders keek ik bijna nooit in de folders, en toen ik ging samenwonen met mijn vriend – althans, ik trok bij hem in, hij woonde al op zichzelf – vond ik het ineens wél leuk om te kijken haha!
  Ik heb nog een paar weken vakantie, 6 september heb ik introductiemiddag van mijn master en 9 september beginnen mijn colleges. Maar eerst van 23 augustus tot 5 september nog op vakantie! 😀

 11. Monique 10 augustus 2013 / 11:44

  Heel erg leuk! Ik vind het dienblad heel gaaf, met die quotes!

 12. Jenny 10 augustus 2013 / 11:57

  Leuke foto’s! haha die slofjes foto. Ik heb zelf nog vakantie, binnenkort weer aan die arbeit

 13. Jolanda 10 augustus 2013 / 12:12

  Wat ziet jullie huis er leuk uit!
  Leuk idee ook dat schoolbordverf in de keuken, even onthouden 🙂
  Wij krijgen namelijk 2 september de sleutel van ons nieuwe huis!

 14. roos 10 augustus 2013 / 12:52

  Haha die slofjes! Ik ben erg benieuwd naar de post over jullie huisje.

 15. Fleur 10 augustus 2013 / 13:54

  Wat is het mooi geworden!
  Jeetje Lisan, daar kan je echt trots op zijn!
  Zo gaaf!

 16. Nathalie 10 augustus 2013 / 13:56

  Nice! En die riempjes zien er echt leuk uit!

 17. Lianne 10 augustus 2013 / 14:34

  Oooh wat een leuke diary! (Vooral die foto met die slofjes is é-nig, haha!)
  Ik heb nu pas vakantie van m’n werk dus vertrek zometeen heerlijk naar de camping! 🙂

 18. Ilse 10 augustus 2013 / 23:27

  Wat een vrolijke diary zeg. 🙂 Ik heb nog twee en een halve week vakantie en dan beginnen met mijn nieuwe studie, spannend!

 19. Elisa 11 augustus 2013 / 11:37

  Jullie hebben een heel mooi plekje, super leuk!!!

 20. ellen 11 augustus 2013 / 12:27

  Ah wat leuk, jullie eigen plekje! Ik kan niet wachten om met mijn vriend samen te gaan wonen. Maar ik ben nog jong, en heb geen vast inkomen, hij ook niet. Het is en blijft een droom die we ooit waar gaan maken 🙂

 21. Debbie Peteri 11 augustus 2013 / 22:01

  Gezellig (foto)verslag! Erg leuk om je huisje zo te zien en die roze slofjes….NEE….briljant, hoor! Fijn, dat je het ook nog eens met ons mocht delen 😉

 22. Iris 13 augustus 2013 / 23:52

  Wat schrijf je leuk! 🙂 Ik ga je volgen!

 23. Anne 15 augustus 2013 / 11:49

  Verrassingsei, haha, that made my day! Zo ga ik mn moeder ook maar eens noemen. :p Voor mij begint school weer maandag. Oh oh, net nu het zo slecht gaat. Maar ja, misschien helpt het ritme.

  • Lisanneleeft 15 augustus 2013 / 12:21

   Ja, duimen dat het je weer veel positieve energie gaat geven! 🙂 En inderdaad, ritme, ook altijd mooi meegenomen, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.