DIARY: Storm, boobies & lichtpuntjes

Dames en heren, appels en peren, het is weer zaterdag! Na de storm van maandag heb ik de rest van de week geen stap meer buiten durven zetten. Haha, dat is natuurlijk een grapje! Hoewel ik deze week niet heel veel heb kunnen doen heb ik toch kunnen genieten van de ‘gewone’ kleine dingen.

dagboekjuh

1

Hihi, lieve uitspraak van Tim! Vond hem zo leuk dat hij op Twitter moest, hihi.

2

Aan de gang met mijn bullet journal boekje. Werkt nog steeds ontzettend fijn, zelfs al doe ik er een week niks mee, het werkt nog steeds. Perfect systeem voor mij! Lees hier mijn blogpost over de bullet journal manier om een notitieboekje te gebruiken.

3

Tim veranderde de naam van ons wifi netwerk. Ik wilde graag een gekke wifi naam en hij mocht kiezen welke het werd.

4

Mijn jurkje voor het winterbal die ik een paar weken geleden kocht, blij dat hij nog paste met een paar extra kilo’s, haha. Het winterbal is een jaarlijks gala van Tim zijn opleiding. Het was gisteren, heb hem helaas niet kunnen dragen doordat m’n lijf niet zo meewerkte de afgelopen week. Gelukkig is het geen super netjes of feestelijk jurkje en zullen er ongetwijfeld meer momenten komen waarop ik hem aan kan!

5

Paprikasoep, dit is een recept uit de Mysterybag die ik won bij Suzanne een tijdje geleden. Hij was errug lekker!

6

Ons fijne huisje… Ben er nog elke dag zo blij mee!

7

8

Heel typisch: wanneer je op zoek bent kom je niks tegen, ga je wel op zoek zie je in een keer heel veel toffe lampen! De bovenste is van Praxis en de onderste van Kwantum.

Uiteindelijk ben ik nog even gaan kijken voor een leuke lamp. Ik heb nu op mijn kantoor zo’n simpele plafoniere, maar wilde wel een leuk hanglampje, die heb ik bij Kwantum gevonden! Voor 12,50 vond ik bij Kwantum een leuk lampje in de sale. We hebben niet meer bij Praxis gekeken, wellicht dat we daar nog wat leuks voor in de slaapkamer kunnen vinden! Dat is zo fijn: alle broodnodige dingen hebben we, maar wanneer ik iets moois tegen kom kan het ‘oude’ wat nu tijdelijk hangt mooi vervangen worden!

9

Storm! Er zijn in Den Helder echt onwijs veel bomen omgewaaid. Geen veldje te bekennen waar alle bomen nog staan (oke dat is overdreven, maar het is eerder regel dan uitzondering). Ik moest naar het ziekenhuis, dus samen met mijn vader met de auto van Den Helder naar Alkmaar, was toch best heftig, haha! In Alkmaar was de wind gelukkig al een stuk minder. Gelukkig is er bij ons niets fout gegaan, maar jeetje… zo veel mensen die wel schade hebben (auto’s, huizen, mensen!). Hoe ging het bij jullie? Alles, net zoals bij mij, goed verlopen?

10

Mijn maatje! Deze gaf Tim aan mij toen ik hem nog niet zo lang kende, en sindsdien is het zijn vervanger voor als Tim er niet kan zijn.

11

Hihi, het commentaar dat ik bij deze foto zette kwam erop neer dat ik blij was dat ik die dag geen foto’s ging maken voor het onzichtbaar ziek artikel. Hoewel dat natuurlijk ook weer niet zo erg was geweest, zoals ik al in dat artikel zei; ik heb heel veel verschillende dingen die kunnen komen als ik me minder fit voel, en in principe maakt het niet uit welke ik laat zien natuurlijk.

Over dat artikel: ik was echt ontzettend blij voor alle mooie, waardevolle en lieve reacties die ik kreeg bij dat artikel. Ik was van tevoren een beetje bang om het online te zetten, maar vond dat ik het toch wel moest doen. Maar achteraf ben ik blij dat ik het toch online gezet heb.

12

Deze twee leuke potjes kocht ik bij Kwantum! Wist nog niet waarvoor ik ze ging gebruiken, maar ze zijn echt onwijs schattig.

13

Een ‘pakketje’ hahaha. Enorm pakket! Over wat hierin zit komt nog een blogpost als hij hangt…

14

Een baalweekje voor Lisanne, tijd om mezelf te verwennen! Ik kocht de Flow en de Happinez. Gisteren was dus het winterbal, en Tim ging wel heen (hij moest van mij, want hij moest dubbel veel plezier maken vond ik, haha). Dus ik was lekker thuis met boekjes, een serie en spulletjes uitzoeken voor een leuke bestelling. Uiteindelijk toch een fijne avond, ondanks dat ik natuurlijk het liefste gewoon met Tim mee was gegaan!

En omdat deze diary iets minder lang is dan normaal, en ik hem fijn bij deze week vind passen maakte ik een lijstje van deze week met lichtpuntjes.

 • Dat het onderzoek achter de rug is en ik over 2 weken hopelijk meer weet, duimen!
 • Rollercoaster tycoon 3 spelen
 • Eventjes naar buiten wanneer je de hele week binnen bent geweest, zo fijn!
 • Een lief vriendje die mij een iPhone noemt, me heel goed steunt en helpt en het helemaal niet vervelend vind als ik dingen niet kan (behalve dat hij het voor mij vervelend vindt) – dit is een giga mega groot lichtpunt
 • Tijdschriften kopen en lekker lezen, vooral als je ze al een tijd niet meer gelezen hebt. Ik heb bewust niet voor de psychologie gekozen omdat ik zin had in iets anders, de Flow en de Happinez zijn anders, maar wel heel fijn om heerlijk rustig door te lezen
 • Wanneer je suuuuper koude voeten hebt lekker warmtepleisters op doen! (ik gebruik de teen warmtepleisters van Pleisterhuis, ze zijn hier in de Pleisterhuis webshop te vinden, mocht je nieuwsgierig zijn)
 • Wanneer het zonnetje naar binnen schijnt – is in de herfst toch net wat meer bijzonder dan in de zomer, vind je ook niet?
 • De prachtige zonsondergangen
 • Elke dag alle leuke reacties op mijn blog lezen

Mijn week was fysiek gezien niet zo tof, het onderzoek in het ziekenhuis maandag was zwaar en ik heb de rest van de week van de pijn heel veel op bed gelegen. Ik vind het goed van mezelf dat ik voor mezelf en mijn gezondheid heb gekozen en mijn rust heb genomen. Maar ik hoop natuurlijk dat ik komende week wat afzakt en ik weer gewoon kan zitten en dus weer lekker aan het werk kan, want dat doe ik graag! Hoe was jouw week? Hoe is het bij jou gegaan met de storm van maandag?

DELEN:

39 reacties

 1. Milou 2 november 2013 / 07:40

  Die wifi naam!! Briljant! hahaha!
  Nou wat een week, up en down he! 🙂 Ik vind je die ‘extra'(?) kilo’s prima staan! 🙂

  Liefs

 2. Ilse 2 november 2013 / 07:57

  Spijtig dat je niet bent kunnen meegaan naar dat bal.
  Ik heb geen last gehad van de storm maandag, ik was ziek en ben dus de hele dag niet buiten geweest.

 3. denise 2 november 2013 / 08:01

  hè jammer dat je die mooie jurk nog niet hebt kunnen dragen!
  leuke foto’s weer, en ik ga denk ik ook n bullet notebookje maken!
  liefs,
  denise

 4. Kelly Caresse 2 november 2013 / 08:06

  Wat een mooie en oprechte diary, mooi om te lezen hoe eerlijk je bent over je lichamelijke situatie en hoe je er steeds dan een positieve draai aan weet te geven.

 5. Isabel Cristina 2 november 2013 / 08:11

  Wat jammer dat je niet met Tim mee naar het bal kon! Maar dat leuke jurkje kan je ook nog aan met kerst of oud en nieuw toch? Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

 6. Manon 2 november 2013 / 08:22

  Wat jammer dat je niet mee kon! Ik ben ook begonnen met het bullet journal, maar ik moet wel zeggen dat ik aardig wat dagen oversla, haha.

 7. Kimberley 2 november 2013 / 08:23

  Wat jammer dat je niet mee kon naar het feest! Maar in ieder geval fijn dat Tim je zo goed steunt 🙂 Ik vond de storm maandag ook wel heel heftig, blij dat het in de middag alweer een stuk minder was!

 8. cheyenne 2 november 2013 / 08:34

  Flow is ook mijn ‘verwen jezelf’ tijdschrift! hopelijk voel je je weer beter!
  xo, cheyenne

 9. Donsjes 2 november 2013 / 08:52

  Tim lijkt me méér dan een lichtpunt, dat is een hele lampjesslinger! Jullie klinken erg lief en zorgzaam voor elkaar, dat is ontzettend fijn om te lezen. (Gek hé, zulke dingen maken me vrolijk, ook al is het van mensen die ik verder totaal niet ken of zo). Maar een man de netwerknaam laten kiezen… tja 😀

 10. weheartfit 2 november 2013 / 09:40

  Die uitspraak van Tim is echt super. Bewijst ook weer dat hij gewoon echt begrijpt wat er met je aan de hand is. En ik geniet de laatste dagen ook steeds meer van mijn warmtepleisters, heerlijk!

 11. Amanda 2 november 2013 / 10:23

  Haha! Jullie WiFi-naam! Ik merk gewoon dat de liefde voor jou van Tim heel groot is <3 Dat is echt geweldig voor jullie!

  Ik hoop dat het volgende week fysiek wat beter zal gaan, maar ik vind het super dat jij de lichtpuntjes in soms wat moeilijkere momenten kan zien!

  X

 12. Tess Evea 2 november 2013 / 10:23

  Wat een toffe diary. Vooral de uitspraak van Tim vind ik echt super cute!

 13. Suzanne 2 november 2013 / 10:34

  Wat een heerlijke diary Lis! Ik ben trots op je! <3

 14. Lisa 2 november 2013 / 10:50

  Ik moest al lachen bij de titel, geniaal! Echt heel rot dat je weer zo’n pijn hebt. Ik leef zelf met heel veel buikpijn en het is moeilijk om positief te blijven. Al gaat dat positieve jou heel goed af!!

 15. linda 2 november 2013 / 10:51

  Knap van je dat je niet leuke dingen om kan buigen Naar iets wat die dag wel werkt voor jou! En ik hoop dat je je snel beter ga voelen!

 16. Kimberly 2 november 2013 / 10:54

  Tim is echt een groot lichtpuntje in je leven zo te zien! Wat vervelend dat je je deze week wat minder voelde 🙁 ik hoop dat deze week wat beterder voor je gaat! En wat is jullie wifi naam grappig haha

 17. Geanne 2 november 2013 / 13:21

  Wat goed dat je toch voor jezelf hebt gekozen deze week. Hopelijk ben je een beetje opgeknapt en kun je de komende week weer doen waar je zin in hebt 🙂

 18. Charlotte 2 november 2013 / 13:38

  Haha een netwerk dat boobies heet, lachen
  Balen dat je een baalweekje had, die tijdschriften zijn wel erg leuk 🙂

 19. Dagmar 2 november 2013 / 14:41

  Leuke diary! En heerlijke tijdschriften, love them! Ben ook een echte tijdschriftenjunkie 🙂 Hopelijk ben je gauw weer opgeladen om er tegenaan te kunnen.

 20. Tineke 2 november 2013 / 14:50

  Weer erg leuke foto`s en mooie lichtpuntjes. Vooral al die liever reacties, dat doet je altijd erg goed!
  Liefs

 21. Kauthar 2 november 2013 / 15:04

  Mijn dagje storm: op de heenweg een stilstaande trein door een boom op het spoor, op de terugweg zeiknat geregend omdat er heel lang geen bus kwam opdagen. Na zo een dag is het zó fijn om lekker thuis te komen: fluffy kleding aan, wat warms te drinken en al het ‘leed’ is gauw vergeten ;). Fijn dat jouw reisje in de storm goed ging, ik hoop dat je je gauw weer beter voelt!

 22. Lianne 2 november 2013 / 18:50

  Zo rot dat je je steeds niet goed voelt en zó balen dat je daardoor niet mee kon naar het winterbal!
  Je mag jezelf wel onwijs gezegend noemen met zo’n vriend, die er zo mee om gaat, dat is zó fijn! 🙂
  Hoop dat je je gauw weer beter voelt!

 23. Just a Girls Weblog 2 november 2013 / 20:10

  Wat vervelend dat je niet mee kon naar het feestje van Tim.
  Ik ben erg benieuwd wat er in het pakket zit !!

 24. Willeke 2 november 2013 / 20:33

  Niet persé een directe reactie op je diary, maar ik wilde eventjes mijn verhaaltje kwijt.
  Ik denk dat ik je sinds 2 maanden ‘actief’ volg en vind dat je heel leuk schrijft.
  Een mooie eigenschap is dat je overal een positieve draai aangeeft en veel dingen waar je over schrijft vind ik inspirerend en leuk.
  Ga zo door mijn complimenten! 🙂

 25. Veronica 2 november 2013 / 21:05

  Balen dat je zo’n slechte week gehad hebt, hopen op een betere week dan!

 26. Isabel 2 november 2013 / 21:16

  Hele leuke diary! Balen dat je week zo stom was. Mijne ging wel, alleen maandag was best wek eng! Op school zijn er ook bomen omgewaaid en in de school in het dorp (je weet wel welke ik bedoel denk) was een stang uit het plafond losgelaten!

 27. Mariska 2 november 2013 / 21:42

  Wat een leuk journal boekje is dat!

  Jammer dat je je deze week wat minder voelde, hopelijk gaat het aankomende week beter!

 28. Sarah 2 november 2013 / 22:13

  Hahaha, boobies, geweldig! En ik hoop dat je je deze week beter voelt meid!

 29. Tiffany 2 november 2013 / 22:27

  Tim lijkt me erg lief voor jou! Die reactie en het teddybeertje, hihi. Ik heb ook een vervanger voor mijn vriend, Siebert de zeehond, zijn knuffel van toen hij klein was, die ik ooit van ‘m kreeg. Oh je kleedje is echt prachtig bij je! En die naam voor jullie wifi-netwerk, hihi! Hier in België was de storm ietsje minder intens, maar toch vrij hevig wel. Ben maar veilig binnen gebleven de hele dag, want was ‘s ochtends op de fiets gekropen, maar waaide er haast af. Hopelijk heb je deze week een betere week, dat je je iets fitter voelt!

 30. Meandra 3 november 2013 / 12:35

  Leuke diary. Ik vind dat je een fijne schrijfstijl hebt, het leest heel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.