DIARY: Stom nieuws, series en rollercoaster tycoon (yeah)

Het is weer zaterdag, diarytijd! Dus, ben je benieuwd wat voor spannends ik deze week allemaal heb uitgespookt, lees dan gauw verder! (als je me een klein beetje kent weet je hoe spannend ik ben, maar anders houd ik je bij dezen gewoon lekker voor de maling.)

dagboekaz

1

Outfit! ik zacht dat ik nooit zo’n soort persoon zou worden, maar ik pak op het moment hetgeen dat bovenop de stapel ligt. Of beter nog: hetgeen dat het dichtste bij mijn bed ligt, hahaha. Ben ik de enige die dat doet, of…?

2

Selfie! ik deed deze week heel veel dagen achter elkaar 2 foto’s en een selfie, haha.

3

Awkward! Heerlijk als ik niet zo heel veel kan: series kijken met Tim. Dat kan altijd!

4

Mooie lucht!

5

Het sushi bakje waarover ik het een tijdje geleden had… wat het is? Alle ingredienten van sushi in een bakje gegooid. Hoef je niet ingewikkeld te rollen en alles, wel zo makkelijk! En stiekem net zo lekker… Tim had het nu gemaakt met plakrijst, maar het schijnt ook te kunnen met ‘gewone’ rijst, nog net even makkelijker! Ik weet niet of het dan net zo lekker is, maar dat is het proberen waard, lijkt me. Dit gaan we zeker vaker eten!

6

Daar istie weer!

7

Ugh, mail… Aan de ene kant vind ik het een rotklusje, omdat het een ‘moetje’ is en ik vaak hard moet nadenken (ga ik ergens heen, wil ik samenwerken, wat ga ik terugsturen, hoe moet ik reageren). Maar aan de andere kant krijg ik ook heel erg veel leuke mail en ook veel persoonlijke mail van jullie. Vooral na mijn artikel van afgelopen week over mijn gezondheid heb ik veel persoonlijke mails gehad! Ik heb nog geen tijd/energie gehad om te antwoorden, maar mocht een van jullie dit lezen: jullie zeiden (bizar!) vrijwel allemaal hetzelfde dus ik ga er zeker iets mee doen.

8

Naar bed met leesvoer! Dan is het opeens een stuk minder erg om naar bed te moeten, hihi.

9

Mooie quote uit de Happinez, deze hangt nu op mijn prikbord.

10

Ennn weer een selfie! Hahaha. Helaas kreeg ik maandag het nieuws dat ik niet wilde horen, dat was een domper… (lees hier waar ik het over heb).

11

Prikbord!

12

Mijn favo spelletje: 2Doku advanced! Het is een soort sudoku achtig spelletje, maar dan anders. Als je hem ook graag wil uitproberen: begin met de gewone (niet advanced) gratis versie, dan kun je even leren hoe het moet!

13

Rollercoaster! Fijn tijdverdrijf.

14

Ik kreeg van lieve Anne een e-card die mijn dag (of eigenlijk… week) weer een beetje beter maakte!

15

Bordeaux van Essie! Mijn topcoat is bijna op (nouja, eigenlijk nog halfvol, maar krijg het er niet fatsoenlijk meer uit), dus binnenkort weer bestellen bij de Misslipgloss webshop!

16

Voor het eerst bestelden we eten bij Thuisbezorgd.nl! We gingen voor Domino’s, had al in tijden geen pizza meer gegeten! (vind het vliegje/mugje op de foto, lol. Kwam ik pas achter toen ik alle stukken op had behalve die!)

17

Tijd voor New Girl! Dit is denk ik op het moment mijn minst favo serie die we nu volgen, maar alsnog wel leuk hoor!

18

Met een dekentje op de bank… Stiekem had ik het nog koud, maar na een paar tips kwam ik dit elektrisch verwarmde dekentje tegen. Als ik het zo koud blijf hebben dan ga ik die bestellen hoor, haha! Lijkt me heerlijk…

19

Wederom een selfie…

20

Ik wilde graag een grotere spiegel bij mijn make-up kastje, maar doordat er een ‘gat’ zit tussen de muur en het kastje (doordat er een verwarming tussen zit) kan hij niet tegen de muur staan. Aan de muur hangen dan maar? Of mijn make-up gaan verplaatsen naar een andere plek, kan ook… nog even over denken!

Op deze foto zie je trouwens echt hoe steil mijn haar van zichzelf is, nouja, als ik het borstel dus.

21

Sneeuwwitje is terug, dus ik heb deze BB cream maar weer tevoorschijn gehaald! Nu is deze alsnog niet heel licht, wat wel fijn is aangezien ik anders vast aangezien word voor spook (flauw grapje).

Dus… dat was mijn week! Veel series gekeken, rustig aan gedaan, spelletjes gespeeld. Op mijn werk een stapje terug gedaan, niet dat ik een keus had, maar het lucht wel op om het gewoon niet meer zo veel te ‘moeten’ wanneer je je minder fit voelt. En als je verder wil weten hoe het gaat met mijn gezondheid, dat ga ik lekker niet vertellen! Haha, nee, speciaal daarvoor heb ik dit stukje getypt afgelopen week, waarover ik het ook al eerder had. Ik heb dus niet bijzonder veel gedaan, maar ik ben wel heel benieuwd wat jij afgelopen week hebt gedaan?

DELEN:

45 reacties

 1. Kelly Caresse 16 november 2013 / 07:18

  Zaterdag diary bij lisanne tijd blijft gewoon leuk! Rollercoaster heb ik jaren geleden ook erg vaak gespeeld, echt heerlijk tijdverdrijf hihi! Mooie quote zeg die in de happinez! Heel inspirerend!

 2. Suzanne 16 november 2013 / 07:40

  Toch blijft het leuk je Diary op zaterdag te lezen. Hopelijk wordt de komende week een fijne week. Ik heb een vrij rustige week gehad, veel moeten rusten maar dat kan ook wel eens fijn zijn.

 3. Anne Solveig 16 november 2013 / 07:42

  Super leuk! Vreselijk van het mindere nieuws maar voor de rest ziet het er uit als een gezellig weekje 🙂

 4. Kimberly 16 november 2013 / 08:47

  Ja roller coaster en awkward! Ik weet wat ik deze week ga doen! 😀 ik wil je nog even een hele dikke knuffel geven!! <3

 5. Tineke 16 november 2013 / 08:55

  Hele leuke foto`s! Rollercoaster is zo leuk!!
  Liefs

 6. Isabel 16 november 2013 / 09:23

  Ik zie genoeg lichtpuntjes gelukkig! Series, selfies & pizza. 😉

  Ps: in je inleiding, laatste zin staat ‘voor de maling houden’ maar dat moet in de maling nemen of voor de gek houden zijn! :$

 7. Hester 16 november 2013 / 09:55

  Leuke foto’s! Ik krijg direct honger van die pizza al moet ik geen ananas op mijn eten haha. Ik dacht trouwens dat je een MacBook had, gebruik je deze voor series ofzo? Ik vind zijn ventilatie wel heel hip hoor haha! Leuke quotes ook weer en die blouse van de eerste foto, zo eentje wil ik ook nog steeds! Ze hebben hem wel bij Primark maar telkens niet in mijn maat. Ik vind je haar trouwens ZO mooi, wil ik ook!!

  • Lisanneleeft 16 november 2013 / 22:23

   Ik kijk meestal samen met Tim, dit is Tim zijn laptop!

   Mijn blouse is van Only volgens mij 😀 Was maar 7 (of 8) euro op Sans online 🙂 Deze heeft alleen geen mouwen!

 8. Hilde 16 november 2013 / 09:58

  Mooie quotes van de Happinez en die op de e-card 🙂

 9. Anneke 16 november 2013 / 10:02

  New Girl valt me tot nu toe ook een beetje tegen… Kijk je ook The Carrie Diaries?

 10. Hester 16 november 2013 / 10:08

  Awkward! Ik hou van de serie maar dacht echt dat ik de enige was die dat volgde. Hopen dat je volgende week een fijnere week hebt.

 11. Tess Evea 16 november 2013 / 10:09

  Wat een leuke diary en wat een mooie foto’s heb je geschoten.

 12. Josanne 16 november 2013 / 11:21

  deze diary blijft leuk! :)., Je ziet er mooi uit zonder make-up meis!

 13. xx_Patries_xx 16 november 2013 / 11:58

  lekker rustig aan doen, hier veel gewerkt en doodop dus lekker een chil weekend tegemod

 14. Biancaa 16 november 2013 / 12:38

  Ik heb 2Doku ook gedownload nadat je het op instagram had geplaatst maar het is echt lastig, komt bij mij nooit uit!

 15. Milou 16 november 2013 / 12:55

  Leuke diary! 🙂 Series <3 love it. Helaas nu zo'n weinig tijd ervoor.

 16. Lisa 16 november 2013 / 13:26

  Die selfie in de spiegel vind ik erg mooi, leuke foto van jou!

 17. Isabel Cristina 16 november 2013 / 13:42

  Ah wat leuk! Je prikbord wordt echt leuk zo! 2doku ken ik niet, klinkt wel leuk! 😀

 18. Ashley 16 november 2013 / 13:46

  Je prikbord is zo leuk aan het worden! Heerlijke foto’s weer 😀

 19. Kim 16 november 2013 / 14:00

  Wat een leuke foto’s! Heel afwisselend ook, je hebt een super leuke blog ga zo door!

 20. Geanne 16 november 2013 / 14:03

  Leuke foto’s Lisanne! En allemaal lekker eten ook, jum!

 21. SunshineCin 16 november 2013 / 14:27

  Wat heb jij een leuk telefoonhoesje zeg! Mooie spreuken in je diary!

 22. Rosalie 16 november 2013 / 14:32

  Ik had deze week mijn eerste stageweek, erg spannend dus. Dit weekend er vooral lekker van bijkomen anders lukt het echt niet.

 23. Lenneke 16 november 2013 / 16:07

  Ik wil ook een elektrisch deken! Vind het heel naar voor je dat het momenteel niet zo goed gaat. Ik gun je echt betere tijden!

 24. Dagmar 16 november 2013 / 16:54

  Ik vind het heerlijk om je diary te bekijken op zaterdag, zo fijn om je foto’s te zien met je positieve teksten erbij. Je blijft inspireren, ook al voel je je minder. Je bent een echte doorzetter; denk aan je <3

 25. Joanne 16 november 2013 / 21:48

  Hihi heel herkenbaar, ik kijk ook New Girl met mijn vriend maar vind het ook de minst leuke serie die we momenteel volgen. Ze schreeuwen allemaal een beetje te veel tegen elkaar.
  Ik volg je nog niet lang genoeg om te weten welke series je nog meer kijkt, dus misschien kijk je ze al, maar welke ook leuk zijn: Once Upon A Time en Hart of Dixie.

  Mijn week was zoals het klinkt een beetje hetzelfde als de jouwe. Veel slapen, rustig aan doen en series kijken. Vandaag hebben we een droger gekocht en geïnstalleerd omdat de was ophangen boven het trapgat te vermoeiend was (Lyme) en we dus met een beschamend grote wasberg zitten. Met behulp van mijn nieuwe beste vriend de droger ga ik die hopelijk snel wegwerken. (:

  Heel veel sterkte met je nare gezondheidsproblemen. Ik hoop dat je snel wat meer te weten komt over de oorzaak ervan (en het zou wel fijn zijn als er dan ook wat aan te doen is natuurlijk).

 26. Charlotte 17 november 2013 / 00:12

  Dat suduko spelletje klinkt leuk, wat lief dat er zoveel mensen je lieve mails sturen.
  Die sushi in zo’n bakje is best slim bedacht! niks gedoe met rollen maar gewoon lekker smullen 🙂

 27. linda 17 november 2013 / 02:36

  Fijn dat je met je werk wat had terug kan nemen. Ik weet wat een druk taken kunnen geven als het wat minder gaat. En fijn he om je met series te vermaken op de mindere dagen, die zijn hier dan ook favoriet 🙂

 28. suzanne 17 november 2013 / 08:21

  hallo Lisanne, ik volg je blog nog relatief kort en las afgelopen week je artikel over je gezondheid. Wat een heftige situatie en ik kan me heel goed voorstellen dat je het op een gegeven moment niet meer weet maar wel met klachten zit die je leven op zijn kop gooien. ik wil je het volgende verhaal toch meegeven, misschien is het een opening: ik ben zelf sportmasseur in opleiding en een medestudent had een aantal jaar geleden ook de diagnose fybromyalgie gekregen en kon zelfs niet meer lopen. ze kon zich hierbij niet neerleggen en is toch ook op zoek gegaan naar oplossingen: ze is toen gestart met triggerpointmassage: er zitten allerlei punten in je lichaam die als het ware sensoren zijn voor lichamelijke problemen. door deze te masseren kunnen blokkades in die punten, ontstaan door problemen elders in je lichaam, opgeheven worden waardoor er weer energie kan gaan stromen. Zij kon eerst de aanraking niet verdragen door de pijn en zijn ze begonnen met massage door kleding heen. naarmate ze verder kwam voelde ze letterlijk de energie gaan stromen in haar lichaam en nu, ruim 3 jaar verder fietst ze weer, loopt ze en volgt weer een studie, werkt ze etc. dit had ze nooitvoor mogelijk gehouden. daarnaast heeft ze ook haar voeding rigoreus omgegooid en heeft oa suiker helemaal uit haar voeding verbannen.
  ik weet natuurlijk niet wat jij al allemaal geprobeerd hebt en welke klachten er zijn, maar ik wilde je het toch meegeven. ook omdat Triggerpointmassage in de reguliere medische wetenschap niet bovenaan het lijstje staat.
  ik wens je heel veel sterkte en kracht om toch positief te blijven en geniet van de momenten die wel leuk zijn.

 29. LNNK 17 november 2013 / 14:28

  Ik weet ook niet zo goed wat ik van New Girl moet vinden. Ik vind het niet slecht, maar ook niet top.

 30. Anouk 17 november 2013 / 15:28

  Vond je blogje dat je schreef over je gezondheid heftig. Je bent nog zo jong en moet al zo veel meemaken (naast het feit dat je al genoeg hebt meegemaakt). Zo rot dat het ziekenhuis niets vind wat ‘het’ kan zijn. Aan de ene kant wil je dat niet, andere de andere kant kun je het beestje dan een naam geven en er gericht iets aan doen. Je bent dapper hoe je door vecht, knap Lisanne. Gelukkig zie ik in je diary ook een paar fijne momentjes. De kleine dingen moeten we het toch echt van hebben, dus geniet, geniet, geniet.

 31. Loes 20 november 2013 / 22:40

  Wat heb je mooi haar op die spiegelfoto zeg! 😀
  En ook mooi, die quote uit de happinez. Zoiets (met al die frutseltjes eromheen ook, zo leukk!) zou ik wel op een poster willen hebben, om elke dag even naar te kijken. ‘Veel shit is mest voor de toekomst’ is ook wel een goeie haha!

  • Marleen 21 november 2013 / 17:43

   Hoi ik wilde even kort wat zeggen; die gele deken van Medisana is echt geweldig!
   Ik heb net ook even snel je persoonlijke update gelezen en ik las dat je fibromyalgie hebt.. Dat heb ik dus ook en ik weet hoe het voelt als je het heel erg koud hebt.. Die deken is echt een aanrader en binnen 5 minuten heb je het echt (!) warm!

 32. Marleen 21 november 2013 / 17:44

  En ohja, als je ooit eens er over wilt praten (zou voor mij ook geen slecht idee zijn) dan kan je me altijd mailen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.