DIARY: Tijdschriftenkeuzes, in bed & nieuwe schoenen!

Dus, dat was weer een week. Hopla, zo voorbij gevlogen! Ik ben er op het moment met mijn hoofd totaal niet bij, dus het voelt nu alsof het gisteren nog zaterdag was. Maar dat is niet zo, en gelukkig heb ik bewijs: de foto’s! Die week is niet zomaar kwijt gegaan natuurlijk…

diaryyyyyyyy

1

Vrijdagavond, Tim vraagt: ‘wat wil je eten?’

Tsja, dan weet je natuurlijk wel wat het wordt! Zoooo lekker, stiekem wil ik vandaag weer sushi eten! Denk dat we dan maar weer eens voor het bakje met sushi moeten gaan. Of morgen. Of… nouja, het liefst vandaag. (én morgen, hahaha)

2

Nieuwe jas aan (ja, die uit mijn Primark shoplog), ben er zó ontzettend blij mee! En mijn muts op, uit dezelfde shoplog.

3

Woooow, dat is een grote schnitzel. Van Tim hoor, volgens mij voelde ik me die dag erg ziek en heb ik alleen wat groenten ofzo opgegeten (omdat het moest, zo gaat dat hier, haha).

4

Warme chocolademelk met minimarshmallows, jummie!

5

Tsja, welk tijdschrift kies je dan? Ik heb nog geen keuze gemaakt, haha. De Flow, Psychologie en Happinez zitten er niet bij helaas. Ik denk dat het een woontijdschrift wordt! Of… puzzelboekjes, haha!

Ik heb overigens afgelopen week nog een abonnement afgesloten. Ik winkel bijna altijd bij de H&M en deze keer zat er bij een Marie Claire abonnement een cadeaubon van 50 euro voor H&M. En het abonnement kostte 40 euro. De aanbieding vind je hier, mocht je ook interesse hebben! Dat is best leuk natuurlijk, die 50 euro maak ik sowieso wel op en ik krijg er nog tijdschriften bij ook. Het enige is dat je het abonnement moet afzeggen, maar dat doe ik gewoon meteen zodat ik daar later niet meer aan hoef te denken. Onwijs goede aanbieding, die tip wilde ik toch wel even met jullie delen!

6

Tsja, dit gebeurt er als ik aan Tim vraag of hij warme chocolademelk voor me maakt. Marshmallow overload!

Hahaha, zo veel bloopers als ik mijn video’s ga bewerken. Er komt er weer eentje aan, maar het bewerken is een behoorlijke klus, haha.

7

Gaar… Het was niet bepaald mijn beste week, ik heb er om eerlijk te zijn vrij weinig van meegekregen, op een boel pijn en slapeloze nachten na. Heb vandaag mijn huisarts toch maar even gecontact, slechte timing natuurlijk met de feestdagen, maar we gaan even wat simpele dingen checken. De kans is groot dat mijn medicijnen gewoon aangepast moeten worden!

8

Jeeeej, de Quest! Deze kan trouwens wel besteld worden bij dat Kruidvat abonnement (dit abonnement is bijna afgelopen), maar TIm heeft ook een bon, dus ik denk dat hij de Quest kiest.

9

Vind ik een heel leuk programma! Hoe ik het heb leren kennen is nogal een grappig verhaal… Hij werd namelijk ooit gebruikt op de Havo als luistertoets (een landelijke) met een liedje wat behoorlijk in je hoofd blijft hangen (Reggae sauce!)

Het zijn (beginnende) ondernemers die op zoek zijn naar investeerders. De ondernemers doen hun pitch en de investeerders (de dragons) geven hun mening, stellen vragen, en doen eventueel een aanbod om te investeren. Super leuk om naar te kijken! Mijn scheve uitleg, maar ik hoop dat je zo een idee krijgt, haha.

10

Enge foto’s maken! Haha.

11

Tip van Lisanne: wanneer je in de buurt bent, neem even een kijkje bij de Scapino. Ik scoorde dit paar laarzen voor acht euro. ACHT euro! Haha, ze voelen wel best nep, maar ze zitten lekker en ze zijn goed totdat ik het perfecte paar vind (als dat ooit nog gaat komen, haha). Verder was de sale ook echt heel erg goed, veel lederen laarzen voor vijftien euro… Zeker de moeite waard om even te kijken dus!

12

En weer overdag in bed, ‘t was mijn week niet zo. Mooi met heel veel licht zodat mijn huid super egaal lijkt, haha.

13

Wow, dit artikel was echt super interessant! Hij staat in de nieuwe Quest en het gaat over gierige mensen (dus niet zuinig- dat is iets anders, allemaal perfect uitgelegd in het artikel).

14

Ennnn weer in bed. Jeetje, wat saai! Maar goed, ook gisteren (en de nacht ervoor) was het goed mis. Gewoon de hele nacht, tot half zeven, wakker gelegen van de pijn, en dan kun je meteen met je dag ook nog vrij weinig meer doen. Dus dan maar extra goed relaxen!

Haha, het klinkt nogal treurig allemaal, en het was ook niet de meest leuke week ooit, maar ik heb ook leuke dingen gedaan hoor! De schoenen, sushi, gewerkt (min of meer, haha, fysiek gezien was ik er en daar ben ik al heel blij mee!), boekjes lezen, kerstpakket ontvangen en nouja, ook genoeg leuke dingen! En komende week nog meer leuke dingen, want Tim heeft nu ook vakantie, yay! Dan ben ik sowieso al blij, vind ik gezellig. Hoe was jouw week, en heb je nu ook vakantie, of moet je nog hard aan de slag komende week?

DELEN:

31 reacties

 1. Beautydagboek 21 december 2013 / 07:55

  Vervelend dat je zoveel pijn hebt gehad, ik hoop dat een aanpassing in je medicatie kan helpen! Voor de rest heb je wel hele lekker chocolademelk gedronken, die minimarshmallows moet ik echt hebben!

 2. Kimberly 21 december 2013 / 07:59

  Zo vervelend om te lezen dat je zoveel pijn hebt gehad en zo weinig kon slapen 🙁 ik hoop dat het ondertussen al iets beter gaat met je! Gelukkig heef Tim vakantie en kunnen jullie lekker samen genieten!!

 3. Martina 21 december 2013 / 08:12

  Lief dat je vriend lekkere choco voor je maakt!

 4. Tamarah 21 december 2013 / 09:08

  Wat vervelend dat je deze week zoveel pijn en slapeloze nachten 🙁 hebt gehad. Maar ondanks dat toch de positieve dingen blijft zien en daar van kunnen genieten vind ik zo mooi aan je. Je bent echt een voorbeeld! Lekker vooruitzicht dat jullie samen vakantie hebben geniet ervan! Hopelijk als de mediatie wordt bijgesteld dat je weer wat fitter voelt. Mijn vriend had ook voor mij warme chocolademelk gemaakt en had de marshmallows verstopt onder een dikke laag slagroom.

 5. Kelly Caresse 21 december 2013 / 09:16

  Wat een goede tips voor tijdschriftabonnementen, vooral de tip van marie claire met de h&m giftcard 🙂 zelf heb ik een halfjaar abonnement op de linda genomen voor maar 20 euro, vond ik ook een goede deal. Mmm die sushibox zit er zo yummie uit

 6. Suzanne 21 december 2013 / 09:22

  Leuke foto’s Lisanne krijg spontaan trek in sushi. Ik moet de komende week nog veel werken.

 7. Dionne 21 december 2013 / 09:36

  Je schoenen zijn erg mooi. Leuk dat je de voor zo goedkoop hebt kunnen kopen.

 8. Susanne 21 december 2013 / 09:44

  Vervelend van deze week! Aankomende week wordt beter! Tim is er dan en dan kan zijn humor je een beetje genezen (als ik de quest moet geloven, maar helpen doet het altijd!). Volgens mij gaat er bijna geen dairy voorbij zonder sushi en chocolademelk, lekker hoor!

 9. Lianne 21 december 2013 / 10:10

  Hopelijk kun je wel lekker genieten samen met Tim nu hij vakantie heeft 🙂

 10. MySimplySpecial 21 december 2013 / 10:19

  Oh lekker die sushi! En waar heb je die mini marshmallows gevonden? Heel veel sterkte in elk geval, hopelijk helpt een aanpassing van je medicijnen!

 11. Manon 21 december 2013 / 10:28

  Wat vervelend dat je je zo slecht voelt hopelijk knap je snel op en kan je weer wat beter slapen. Leuke foto’s heb je gemaakt

 12. Dagmar 21 december 2013 / 10:47

  Wat een heerlijke sushi en mini marshmellows overload <3 Yummie in your tummieee <3 Ik hoop dat je gauw wat beter in je vel zit en lekker samen kunt genieten nu je vriendje vakantie heeft. Hele dikke knuffel en geniet van de feestdagen <3 Xxx

 13. Manon 21 december 2013 / 10:52

  Oeh die chocolademelk: LEKKER! Niet leuk dat je slapeloze nachten hebt en je niet lekker voelde 🙁

 14. Hester 21 december 2013 / 11:03

  Ik lees nooit de quest maar zie altijd de foto’s bij jou en dan zie ik allemaal interessante artikelen. En sowieso wel heel erg van de tijdschriften de laatste tijd. Ik moet nog die dagen werken voordat ik vakantie heb helaas maar ik hoop dat je enen fijne week en keer tegemoet gaat!

  • Stella 21 december 2013 / 11:55

   Wat naar dat je je zo rot gevoeld hebt deze week. Ik hoop dat je wel ontzettend kan genieten van je vakantie! Ik vind je ontzettend mooi op die foto van jou in bed staan -is dat een normale zin?-. En ik begin me steeds meer af te vragen hoe sushi smaakt, want shame on me ik heb het dus nog nooit gegeten! Ga ik binnenkort maar eens doen!
   Fijne kerstdagen alvast, en veel liefs, Stella.

 15. Annebelle 21 december 2013 / 11:57

  Handige tip, alleen ik kom toch niet zo vaak meer bij de H&M als ik vroeger deed.

 16. Hester 21 december 2013 / 12:15

  Ik vind het zo vervelend voor je om te lezen dat je een minder goede week had! Maarja, misschien dat komende week dan alleen maar beter kan worden. De sushi en chocolademelk zien er in elk geval goed uit, krijg gelijk honger! Ik had echt een superleuke week met als hoogtepunt het kerstgala gisteravond, en nu twee weken vakantie 😀

 17. Lisa 21 december 2013 / 14:07

  Zie niet aan de laarsjes af dat ze 8 euro kosten hoor!:)

 18. Cindy 21 december 2013 / 14:16

  Geniet lekker van je vakantie, en wat een leuke jas van Primark! Ik moet nog 2 dagen werken en dan heb ik ook een weekje vakantie. Fijne vakantie!

 19. Tiffany 21 december 2013 / 14:20

  Wat een ontzettend leuke winteroutfit, met je jas van de Primark! En mmm, sushi. Ik krijg er nu al zin in!

  Mijn week was boeiend, veel gewerkt, nieuwe dingen bijgeleerd en gewoon steeds bezig geweest. Zo vliegen de weken wel inderdaad. Ik heb spijtig genoeg geen vakantie, steeds gaan werken, behalve op kerstdag natuurlijk 🙂 Ik kijk uit naar de gezelligheid die dag!

 20. Joanne 21 december 2013 / 14:26

  Wat ontzettend naar dat het zo slecht is gegaan deze week! Hopelijk wordt het snel eindelijk een beetje beter allemaal.
  Mijn week was te vergelijken met de jouwe. Ik voelde me redelijk overreden door een trein (nog steeds eigenlijk) dus veel pijn en in bed liggen en ik heb geen idee welke dag het is vandaag.

 21. Geanne 21 december 2013 / 14:30

  Wat weer een leuke foto’s. En wat een mega schnitzel!

 22. Isabel Cristina 21 december 2013 / 14:31

  Wat vervelend dat je zo veel pijn hebt gehad, ik hoop dat je wel met de feestdagen kan genieten.

 23. Karin 21 december 2013 / 14:49

  Fijn dat Tim nu vakantie heeft, maakt alles leuker hè? Ken’t! Fijne dagen.

 24. Ilse 21 december 2013 / 20:48

  Balen dat het weer zo slecht met je gaat.
  Haha, die sushi weer! Zien we in bijna elke diary wel. 🙂 Ik vind er zelf niet zo veel aan. 🙂

 25. Miranda 22 december 2013 / 11:30

  Wat vervelend dat je zo slechte week heb gehad, denk dat de weersomstandigheden ook voor deel schuldig hier aan zijn toch? Of werkt dat bij jou niet zo? Ik kan goed merken dat het de ene dag redelijk en de andere dag koud en nat is. Geniet van je vakantie met Tim!

 26. Hilde 22 december 2013 / 12:00

  Wauw, die laarzen vind ik echt heel leuk! En dat voor €8 haha! ^^
  Hoop dat je je snel weer wat beter voelt en dat jullie gezellig samen van de kerstvakantie kunnen genieten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.