DIARY: Rollercoaster, alleen met Kerst & vakantie!

Haha, ik moet een beetje om mezelf lachen om die titel, het klinkt zo zielig. Niets aan de hand, ik was gewoon ziek met Kerst! Verder was ik de rest van de week ook helemaal niet fit, maar Tim heeft vakantie en dat maakt alles goed! Volgens mij is dit de eerste vakantie die we tegelijk hebben dat we niet op vakantie gaan, haha. En het bevalt goed, lekker in ons eigen huisje!

diary-voor-kerst

1

Haha, we kijken op dit moment de serie Still Standing. Geen idee hoe Tim erbij kwam, want het is best wel een oude serie, met onwijs flauwe humor. Maar we vinden het leuk, haha!

2

Leuk momentje: uitkiezen met welke doucegel je gaat douchen.

3

Nagels doen!

4

En ja hoor, ik had kreukels. Ik gebruik normale nagellak tussen de gel, maar ik was te ongeduldig met het laten drogen van de gewone lak. Dan krijg je dus dit resultaat, hehehe.

5

Mijn prachtige fotostudio, haha.

6

Selfie! Deze vind ik best wel mooi, dit is mijn nieuwe profielfoto op Instagram!

7

Elektrische voetenwarmers gekocht bij Lidl! Man, wat is dit fijn! Mijn elektrische deken heb ik van mijn bed af moeten halen vanwege de rugpijn (mijn matras ligt gewoon zo veel beter zonder zo’n extra elektrische onderdeken erop). Dus, dit was heel erg welkom, hier ben ik super blij mee! Soms willen mijn voeten gewoon niet zelf warm worden, dan is zo’n fijn hulpje erg welkom.

8

Toen ik de Scapino laarzen van 8 euro kocht kocht ik ook dit paar! Deze waren ieeeetsje duurder, maar deze zijn wel van leer en lopen heerlijk. Ik twijfelde nog of ik ze wilde houden, maar ben echt heel blij dat ik dat heb gedaan.

9

Grappig boekje van de Action over Sushi! Met schort erbij, hahaha. Het doosje waar het in zit heb ik bewaard, dat is echt zo’n typisch cadeaudoosje waar je nog een leuk pakketje van kan maken!

10

En jahoor, drie keer raden wat we gingen eten… Lekkerrrr!

11

Rollercoaster tycoon 2! Haha, nadat ik 3 had uitgespeeld (met veel te veel cheats) wilde ik ook bezig gaan met 2. Deze heeft geen cheats (iig geen nuttige), dus deze moet ik nog echt gaan spelen ook. Lekkere relax bezigheid!

12

Ik ging naar bed en hoopte heel hard dat ik goed kon slapen. Maar helaas… Hehe, afgelopen weken slaap ik heel slecht, word weer constant wakker van de pijn. Stom dat het steeds erger word, ik bedenk nu ook dat ik de dokter ben vergeten te bellen voor de bloeduitslagen die ik daarvoor graag wilde hebben. Handig zo’n diary, hahaha.

13

Deze schattige blikjes kocht ik bij Action! Handig om even wat kleine spulletjes in op te bergen.

14

Sorry, maar dit ding is gewoon een pain in the ass.

Ik heb me eerst als een malle uitgeleefd op het dopje omdat hij er niet af ging. Vervolgens na heel veel messensteken en twee paarse duimen kreeg ik hem open, yay! Anticlimax: hij stinkt. Ik haal er de volgende keer weer gewoon eentje van Bolsius, die hadden we de vorige keer ook en die was wel lekker.

15

Jeeeeej, ons tijdschriftenrek in de slaapkamer hangt nu ook! Deze is van de Hema, de bladen gaan er wel een beetje in hangen, dus dat vraagt eigenlijk gewoon om dikke stapels tijdschriften, hehehe.

16

Mijn eerste kerstdag uitzicht; in bed.

17

Mijn eerste kerstdag gezelschap.

18

Mijn eerst kerstdag bezigheid. Hehe, ik was dus ziek en Tim ging gewoon Kerstvieren zoals we dat op de planning hadden staan. Dus ik was alleen, hihi. Vond het niet zo verschrikkelijk hoor, het is ook maar gewoon een dag.

19

Matching pyjamabroek en sloffen! Hahaha, lekker fout.

20

Tweede kerstdag voelde ik me gelukkig een beetje beter. Nog niet fit, maar iets beter gelukkig!

21

Ik voelde me in elk geval goed genoeg om nog even achter de computer te kruipen. Op die manier gaat de tijd in elk geval lekker snel voorbij, haha.

22

Ik had een spel gekozen waarbij je pas gewonnen had bij jaar 4, terwijl ik in jaar 2 het doel al had bereikt. Multitasken dan maar, tegelijkertijd bloggen! En ja hoor, het werkt, de waardering bleef in elk geval goed, hehe.

23

24

Tim was tweede kerstdag bij mijn ouders geweest om Kerst te vieren, en hij had ijsjes voor me mee terug genomen. Jummie, ziet er echt leuk en lekker uit! Die bakjes zijn ook zo leuk…

Dus, dat was mijn week! Niet zo heel kerstig, maar wel gewoon een fijne week gehad, en dat is het belangrijkste. Hoe was jouw week? Hoe heb jij Kerst gevierd?

DELEN:

40 reacties

 1. Kimberly 28 december 2013 / 07:58

  Wat balen dat je je tijdens kerst niet lekker voelde, maar wat lief dat Tim een ijsje voor je had meegenomen ๐Ÿ™‚ En Rollercoaster tycoon is zo leuk! Ik speelde dat spel vroeger onwijs veel, maar doordat mijn de parken nooit goed opsloeg moest ik altijd overnieuw beginnen en stond de computer ook veel aan haha

 2. Anne Solveig 28 december 2013 / 08:18

  Oooh die laarsjes zijn leuk! En je nagellak, ondanks de kreukels is het echt een hele mooie kleur! Wel lief dat Tim nog een ijsje meenam <3!

 3. Kelly Caresse 28 december 2013 / 08:20

  Wat vervelend om net ziek te zijn met kerstmis! Wel een leuke fotodiary, en ik voel helemaal jeugdsentiment bij je rollercoaster tycoon foto’s! Dat heb ik vroeger zoveel gespeeld, zou het zo weer willen spelen ๐Ÿ™‚

 4. Marijn 28 december 2013 / 08:50

  Leuk!
  Waar heb je dat tijdschriftenrekje gekocht? (:
  Groetjes Marijn

 5. Tineke 28 december 2013 / 08:50

  Die ijsjes zien er lekker uit! Wat jammer dat je je niet zo lekker voelde tijdens de eeste kerstdag. Roaler coaster tycoon is zo leuk!
  Liefs

 6. Susanne 28 december 2013 / 09:19

  Rollercoaser tycoon, echt jeugdsentiment haha. Alleen ik wist eigelijk niet dat je het ook uit kon spelen?! Weer wat geleerd! Jammer de je je met kerst niet heel lekker voelde maar All You Need Is Love maakt denk ik een hoop goed hihi. Dat ijsje ziet er echt heerlijk ui!

 7. Annoesjka 28 december 2013 / 09:48

  Ah, vervelend dat je ziek was met de feestdagen! Fijn dat je je ondanks alles toch vermaakt hebt! Ik heb zulke ijsjes vaker gezien trouwens, zijn ze door iemand zelfgemaakt of gewoon gekocht? En omg, Rollercoaster Tycoon <3 Terwijl 'vroeger' iedereen aan de Sims was, speelde ik dat haha. Superleuk dat je die spellen nog hebt, ik ben ze inmiddels kwijt.

 8. Dionne 28 december 2013 / 09:49

  Leuke diary. Wat grappig dat je rollercoaster speelt, ik heb dat vroeger uren gespeeld. ๐Ÿ˜€

 9. Linda 28 december 2013 / 09:50

  Naar dat je ziek was met kerst zeg! ๐Ÿ™
  Wel fijn dat Tim nu ook vakantie heeft! Die laarsjes zijn echt tof, trouwens!

 10. Suzanne 28 december 2013 / 10:13

  oeh dat tijdschriftenrek ga ik direct halen (nu kan het, haha). En die blikken van de action zijn ook erg leuk! Leuk overzichtje Lis!

 11. Ashleey 28 december 2013 / 10:15

  Wat jammer dat je ziek was en sushi <3 en die ijsjes op je laatste foto's had ik ook met kerst gegeten <3 te lekker!

 12. Isabel Cristina 28 december 2013 / 10:33

  Wat vervelend dat je ziek was, ik hoop dat je toch een beetje hebt kunnen genieten!

 13. Lisa 28 december 2013 / 10:35

  Ik wil nu ook weer rollercoaster spelen:) Super leuk spel vond ik dat vroeger

 14. Tiffany 28 december 2013 / 10:40

  Erg jammer dat je ziek was met kerst, maar ik vind het zo leuk dat je de dingen zo positief kan benaderen! Je hebt er al bij al toch het beste van gemaakt, super van je. Daarvoor kijk ik echt naar je op ๐Ÿ™‚

  Ik vierde niet echt kerst naar mijn gevoel. Mijn familie en ik… Het gaat niet zo okรฉ meer. Dus had ik er helemaal geen zin in. We hebben een kleine familiediner gehad bij de ouders van m’n vriend, en dat vond ik best wel fijn ๐Ÿ™‚ Geen heus kerstgevoel als normaal, maar het was gezellig.

 15. Charlotte 28 december 2013 / 10:43

  Leuke foto’s Lisanne, je nieuwe profielfoto is superleuk ๐Ÿ™‚
  Ik was helaas ook ziekjes met kerst.. Misselijkheid, koorts, buikpijn. Het enige wat ik op het is een droog beschuitje met kaas… Gelukkig voel je jezelf nu weer wat beter.

 16. MySimplySpecial 28 december 2013 / 10:45

  Jammer dat je niet echt kerst hebt kunnen vieren! Wel een heel schattig beertje trouwens!

 17. Carlijn 28 december 2013 / 10:50

  Heb ik jou toch maar mooi getipt over die sloffen van de Lidl! Werken ze een beetje? Ik heb de laatste tijd ook ontzettend koude voeten dus misschien moet ik ze zelf ook maar eens aanschaffen…

 18. Daphne 28 december 2013 / 11:23

  Jammer zeg, dat je je niet zo lekker voelde met kerst. Maar Rollercoaster Tycoon is een goede dagopvuller, lijkt me! Zelf ben ik weer aan de Sims gegaan haha.

 19. Lenneke 28 december 2013 / 11:34

  Ah, jammer dat je je niet goed genoeg voelde om lekker mee te gaan om Kerst te vieren! Wij vieren nooit echt Kerst, maar vieren de verjaardag van mijn moeder. Twee dagen in de keuken staan en eten maar! ๐Ÿ™‚

 20. JOyce 28 december 2013 / 11:39

  Ik wil ook weer rollercoaster spelen! Vooral die oude delen zijn leuk.

 21. Sharon 28 december 2013 / 12:15

  Rollercoaster Tycoon.. Wat een nostalgie!
  Heb je ook al eens Theme Hospital gespeeld?
  Ook een lekker ‘olskool’ verslavend spel! ๐Ÿ˜‰

   • Joanne 28 december 2013 / 16:33

    Jaaa dat is zooo leuk!!!

 22. WeHeartFit 28 december 2013 / 12:52

  Ahh hinderlijk he als je pas in jaar 4 je doel mag bereiken terwijl je er al eerder bent haha! En wat jammer dat je ziek was met de kerst, ik ben nu juist na de kerst helemaal op pfff.

 23. Cindy 28 december 2013 / 13:24

  Jammer dat je ziek was met kerst zeg en balen dat je de laatste tijd weer zoveel pijn hebt. Rollercoaster is voor mij echt een jeugdsentiment, was altijd een superleuk spel. En als ik het beu was dan liet ik de achtbanen crashen en het park vervuilen haha

 24. Rosalie 28 december 2013 / 15:03

  Nu ik die rollercoaster foto’s zie denk ik helemaal terug aan de tijd dat ik het ook speelde, ik vond het alleen wel altijd moeilijk om op het einde een goede ‘waardering’ te hebben in het spel.
  En jammer van die kreukels in je nagellak maar het is wel een mooie kleur. ๐Ÿ™‚

 25. Sara 28 december 2013 / 16:14

  Mijn god, die elektrische voetverwarmers moet ik hebben!
  Wel jammer dat je ziek was met Kerst, ik heb het een paar jaar geleden ook meegemaakt. Niet leuk ):

 26. Manon 28 december 2013 / 17:14

  Oh RollerCoaster Tycoon, ik hou van dat spel! Je brengt me nog op ideeรซn om de kerstvakantie door te komen hahaha.

 27. Aurelie 28 december 2013 / 18:30

  Zo jammer dat je ziek was met Kerst, gelukkig kon je je thuis nog wat vermaken. Ik vind je sloffen trouwens heel erg leuk!

 28. Manon 28 december 2013 / 19:39

  Leuke foto’s en wat jammer dat je zo ziek was met kerst. Ik speelde vroeger ook echt vaak rollercoaster zo dat heb ik vaak gedaan als ik zo terugdenk toen ging ik over naar de sims die ik nu ook al jaren speel! Zo’n tijdschriftenrek zou ik ook nog wel willen hebben

 29. Katrien 28 december 2013 / 20:53

  Je maakt je week toch nog heel leuk vind ik, ondanks dat je je af en toe niet goed voelt! Ik had de rozengeur van die geurstokjes, en die vond ik ook echt niet lekker! En wat een mooi tijdschriftenrek!

 30. Loes 28 december 2013 / 20:55

  Ah wat sneu dat je ziek was met kerst! Maar ik vind het wel heel schattig van je vriend dat hij die ijsjes had meegenomen (ziet er ook gewoon heel leuk uit trouwens!). Zo te zien heb je desondanks wel gewoon een relaxte kerst gehad ๐Ÿ™‚ En ik vind je nagels – op die kreukeltjes na dan haha – er heel mooi uitzien ๐Ÿ˜€

 31. Chantal 29 december 2013 / 10:45

  Wat vervelend dat je ziek was met kerst zeg, maar volgens mij heb je jezelf toch aardig kunnen vermaken thuis! Kerst is ook maar wat je er zelf van maakt natuurlijk ๐Ÿ˜€

 32. Annebelle 29 december 2013 / 20:09

  Wat vervelend dat je ziek was tijdens kerst ๐Ÿ™ Echt balen. Hopelijk geniet je volgende kerst daarom meer ๐Ÿ™‚

 33. Pauline 30 december 2013 / 21:46

  Jammer dat je ziek was, hopelijk een fijnere jaarwisseling ๐Ÿ™‚
  Die blikjes van Action zijn ideaal! Ik gebruik er een als crackerdoos ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.