DIARY: Knalkater, shoppings & inspirerend leesvoer

Zo, dat was een gek weekje afgelopen week! Tim had natuurlijk nog steeds vakantie, ik knapte weer een beetje op en we vierden oud en nieuw!

diaryjan1

1

Voor mijn moment had ik een foto nodig. De foto die ik nu overal gebruik is echt al een paar jaar oud, en die heb ik blijkbaar (in het originele formaat) ook weggegooid. Erg slim van mezelf! Ik heb duidelijk nieuwe foto’s van mezelf nodig, maar ik kom er maar steeds niet aan toe, haha.

Ik vond het eerst een beetje eng om mijn hoofd zo groot op het internet te zien, maar eigenlijk heeft het ook wel weer wat… Dus, het werd toch wel deze foto! Lees hier het stuk dat ik schreef over mijn moment van 2013.

2

Gek idee wel; een jaar geleden was ik tien kilo lichter. Aan mijn lichaam vind ik het niet zo erg, maar ik begin me echt te storen aan mijn hoofd, hehe. Ik wil mijn oude hoofd terug!

3

Woesh, volumepoeder gebruikt! De afgelopen week herontdekte ik droogshampoo en volumepoeder. Fijn spul is dat ook! Prima oplossing voor wanneer haren wassen niet lukt en je dat een dagje (of een paar dagjes) moet uitstellen.

4

Cadeautje voor mezelf! Zo fijn leesvoer, ik moet hier nog echt even lekker voor gaan zitten. Mijn drie favoriete bladen: Happinez, Psychologie Magazine en Flow Magazine. Als je meer wil weten over deze bladen, ik schreef er al een stukje over in mijn blog over inspirerende boeken en tijdschfiten!

5

Nieuw Essie lakje, ik denk dat dit een nieuwe favoriet wordt! Lekker girly, maar ook weer niet te.

6

Hier zie je de kleur nog eens. En de nieuwe droogshampoo die ik kocht, ik gebruikte eerst zo’n mini, maar dit werkt echt een stuk prettiger!

7

De lampjes! Het liefst zou ik ze gewoon het hele jaar lang laten hangen, hehe.

8

In de nieuwste Flow zat een kalender voor het jaar 2014! Deze quote stond op een van de dagen, vind ik mooi.

9

En deze stond er ook op! Goed vooruitzicht, hihi.

10

Oh man, dit is echt een nieuwe verslaving! Het is een spelletje (ik speel hem op de iPhone) waarbij je stipjes met elkaar moet verbinden en zo aan een bepaalde score of een bepaalde hoeveelheid gekleurde stipjes moet komen in een gelimiteerde tijd of aantal zetten. Heel erg leuk! Maar dus wel heel erg verslavend, haha.

11

Happy face!

12

We hebben een vrij grote zolder, maar deze is gewoon helemaal open en loopt door naar de huiskamer. Dus… Tim de klusman ging even een luikje bouwen zodat het makkelijker warm bleef en minder zou tochten in onze woonkamer.

13

En ja hoor, mijn moment kwam online! Prachtige reacties op gehad, doordat het stuk zo ontzettend persoonlijk was is dat extra waardevol voor mij.

14

Heerlijk kleurtje! De kleur is madison eve-hue, ik denk dat hij uit een oudere collectie komt aangezien ik er maar vijf euro voor heb hoeven betalen.

15

Nooo, dit was oudejaarsdag. Niet grappig, ik werd helemaal gek van al dat geknal! De volgende dag had ik ook gewoon een knalkater. Da’s best knap toch, zonder alcohol?

Siervuurwerk vind ik dan wel weer heel erg leuk, deze ging Tim voor mij afsteken.

17

Rond etenstijd was ik er al helemaal klaar mee, op een of andere manier ben ik gewoon heel erg gevoelig voor dat harde geknal. Gelukkig ging het hierna weer een beetje beter, ‘s avonds ging ik even naar mijn ouders. Heerlijk rustig bij hun in de buurt, even geen herrie, hihi.

18

Mijn mooie kunstwerkje met de blije pillen!

Vuurwerk kijken! Bij mijn ouders heel erg mooi om te zien, ik denk dat het bij ons in het appartement nog mooier was geweest, aangezien we daar nog een stukje hoger zitten. Maar dit was al heel erg gaaf!

20

En mijn outfit met oud en nieuw, even een fotootje genomen toen we weer thuis waren. Simpel, maar wel met mijn nieuwe Primark bloesje, om het toch nog een beetje feestelijk te maken! Volgens mij lagen we voor twee uur wel in bed.

21

Kwam dit kaartje tegen in mijn lade, deze heb ik nu op mijn prikbord gehangen.

22

Kaartjes aan de muur! Als je op zoek bent naar iets soortgelijks: gewoon plaatjes van het internet uitprinten (of laten afdrukken) op mooi papier. Maar wie weet dat er ook wel van zulke kaartjes te koop zijn, dat zou eigenlijk wel heel leuk zijn! Dus, als je iets weet, let us know!

23

Yeah, de Flow Magazine kalender in elkaar zetten!

24

Ik vond mezelf met Kerst heel zielig dat we geen kerstkoekjes hadden, maar nu hebben we donderdag nog koekjes bij Hema gekocht, lekker voordelig op dit moment, hahaha.

25

Ennn, hij is af! Nu nog even kijken waar en hoe ik hem ga ophangen. Ik weet eigenlijk al waar (waar ik hem goed kan zien als ik achter mijn computer zit), maar ik heb een haakje nodig om hem aan op te hangen.

26

Niet mijn meest favoriete klusje, video’s editten, haha. Versprekingen en dubbele dingen eruit knippen, van een fragment twee video’s maken. Ik weet niet, maar je hebt er gewoon iets meer overzicht en geduld voor nodig dan dat ik heb. Maarja, het is goed gekomen, het resultaat hebben jullie gisteren al kunnen zien!

27

Jeeeej, Wie is de mol? terugkijken! Afgelopen jaar vond ik het een beetje tegenvallen hoe veel hints er waren (ik zat constant op kleine dingen te letten en dan blijkt achteraf dat er nauwelijks hints waren, een beetje jammer). Dus dit jaar ga ik gewoon puur op gevoel kijken, geen gekke hints en theorieën dus voor mij dit jaar, haha.

Grappig feitje: sinds ik Wie is de mol? kijk is ‘mijn mol’ er altijd nog tot het einde in gebleven. Beetje stom dat degene die ik verdenk meestal de winnaar is, en niet de mol, haha.

28

Leuk als het beeld op zo’n prachtig moment blijft stilstaan.

29

Als ik hierop kon lopen zou ik het zo graag doen. Staat zo ontzettend mooi!

Op Instagram zeiden mensen al: prachtige zitschoenen! Maar dan moet je dus nog wel naar je zitplaats kunnen lopen op een enigszins elegante manier, vind ik, hahaha. Dat lukt op het moment even niet, maar dat komt ooit wel weer, daar heb ik vertrouwen in! Tot die tijd staan ze mooi in de kast.

30

Action shoplog! We kochten nog wel meer (praktische) dingen, maar dit is de fun stuff. De tapes plakken een stuk beter dan de vorige washitapes die ze bij Action verkochten, aanrader dus!

Dus…. dit was dan Tim zijn laatste weekje vakantie en komende week gaat hij zelfs helemaal weg. Dan is hij voor zijn werk bezig met allerlei dingen door het hele land heen. Dus dan ben ik een (werk)weekje helemaal alleen! Ik ben benieuwd hoe het zal gaan. Hoe was jouw week? Had je ook nog vakantie, waarmee heb jij je dagen gevuld?

DELEN:

44 reacties

 1. Kimberly 4 januari 2014 / 07:52

  Bij wie is de mol vond ik de hints ook tegenvallen zeg! Ik zat de hele tijd met m’n moeder: daar staat mol in het chineens, hij is het, nee zij! Haha, ben benieuwd wie de mol nu is.. Dat nieuwe kleurtje nagellak is trouwens echt mooi, lekker girly inderdaad.

 2. Kelly Caresse 4 januari 2014 / 07:58

  Leuk die inspiratie kaartjes voor bij je computer! Ook het flowmagazine vind ik er zo leuk uitzien met die kalender. Vervelend voor je dat je zoveel hoofdpijn kreeg van het vuurwerk, dat is niet hoe je de jaarwisseling voor je zou willen zien

 3. Kimberley 4 januari 2014 / 08:17

  Leuke foto’s, mooi dat vuurwerk! Ik vond de eerste aflevering van WIDM weer super spannend ^_^

 4. I scream beauty 4 januari 2014 / 08:26

  Leuke foto’s! Ik vind die kaartjes (met teksten) altijd leuk om te zien. Je hebt het leuk opgehangen!

 5. Geertje 4 januari 2014 / 09:17

  Leuk diary weer! Ik vind die inspiratie kaartjes ook altijd super leuk! Bij wie is de mol heb ik het tot nu toe alle jaren mis gehad, maar nu, aflevering was nog niet begonnen en ik wist het… Sofie is de mol… Let op mijn woorden!!! Gewoon onderbuik gevoel!

 6. Susanne 4 januari 2014 / 09:25

  Weer vol met mooie quotes! 🙂 Die pumps zijn echt prachtig alleen jammer dat je er niet op kunt lopen. Gewoon op je plek blijven staan dan maar haha. En ik zie geen sushi?! Ik moest trouwens wel bij die foto van Tim kijken hoe of waar hij nou zat. Op de grond, in de lucht?! 😛

 7. Joyce 4 januari 2014 / 09:32

  Ik vind je er goed uit zien met die 10 kilo meer 🙂

 8. WeHeartFit 4 januari 2014 / 09:37

  Lekker uitgebreid diary weer! Je ziet er super uit op de oud & nieuw foto!

 9. Sanne Marlijn 4 januari 2014 / 09:50

  Haha ik heb hetzelfde met ‘wie is de mol’! Ik kies altijd de winnaar als mol.. Prachtig lakje van Essie trouwens, echt een kleurtje die ik in de zomer altijd op mijn tenen draag. Heerlijk snoeperig en fris! En voor 5,00 helemaal fijn natuurlijk.

 10. Jolanda 4 januari 2014 / 10:11

  Oew mini marshmallows <3
  Mooi artikel 'mijn moment'. Ik hoop dat 2014 voor jou een gezonder jaar gaat worden!
  Bedankt voor weer een mooie diary!

 11. Sylvia 4 januari 2014 / 10:27

  Mooi artikel en een mooie foto erbij 🙂 Die quotes aan de muur zijn erg leuk!

 12. lonneke 4 januari 2014 / 10:40

  Ah wat een leuke diary!
  Ik ben een beetje een stille lezer maar ik heb me voorgenomen meer te reageren haha!
  Je ziet er met die 10 kilo meer hartstikke mooi uit♥
  Liefs lonneke

  • Tiff 4 januari 2014 / 10:52

   Leuke diary weer! Ik had begin dit jaar ook van die motiverende kaartjes uitgeprint en opgehangen. Elke keer als ik ze zie word ik er weer blij van 🙂

 13. Manon 4 januari 2014 / 10:46

  Leuke foto’s weer :). Wij hebben afgelopen jaar ook een deur voor onze trap naar boven laten maken, eerst was dat open. En het was altijd koud en tochtig in huis, nu de deur erin zit niet meer! Dus ik denk dat je veel plezier gaat beleven aan dat luik! Ennee: WIE IS DE MOL! Woeii.

 14. Dagmar 4 januari 2014 / 10:50

  Wat een mooie fotodiary en ik vond je artikel ‘mijn moment’ zo bijzonder. Het raakte mij heel erg. En wauw je schoenen zijn inderdaad prachtig! Hopelijk kan je er gauw enkele meters op maken, you can do it!

 15. Marieke 4 januari 2014 / 10:55

  Leuke diary, je hebt mooie foto’s gemaakt. Wat jammer dat je zoveel last hebt van het vuurwerk, maar volgens mij heb je alsnog genoten 🙂 Ik heb zelf Oud&Nieuw in Brussel gevierd, naar de vuurwerkshow gekeken en wij lagen ook voor 2 uur in bed 🙂 Heerlijk!

 16. Annoesjka 4 januari 2014 / 10:58

  Leuke foto’s weer! Die van je mijn-moment is echt prachtig! En ik zit me al 10 minuten te focussen op die foto van Tim en jullie zolder, maar hoe moet ik die in hemelsnaam bekijken, haha? Tim lijkt wel te zweven en er lijkt iets van zijn lichaam te missen of zo, haha!

 17. Vera 4 januari 2014 / 11:10

  Wat leuk om te zien! Ik denk dat je die schoenen – als je wilt leren om er goed op te lopen – beter niet in de kast kan zetten 😉 Doe ze af en toe gewoon thuis aan, want je leert het door te oefenen haha! De regenboogquote vind ik echt heel gaaf en ik ben echt verslaafd aan “Wie is de mol?” 🙂

 18. Ashleey 4 januari 2014 / 11:27

  Wat super leuk om weer te zien! Ik ben echt van je blog gaan houden!

 19. Hester 4 januari 2014 / 11:34

  Ik wil lichtjes ook zo ophangen maar ik doe het nooit, als ik het had gedaan zou ik ook nog lekker lang laten hangen! Kan het me wel voorstellen, zo’n knalkater. Ik vind die knallen zo vervelend maar hou dan ook wel weer van siervuurwerk. Je video van giste was echt van goede kwaliteit trouwens!

 20. Lianne 4 januari 2014 / 11:43

  Ik had mijn abbo op flow al tijdje geleden opgezegd maar als ik em zie in de winkel, kan ik het toch vaak niet laten om hem mee te nemen samen met het psychologie magazine, hihi. Ben nog even op zoek hoe ik de flowkalender ga ophangen. Vorig jaar heb ik hem helemaal in elkaar geknutseld maar de haak was te groot dus moet omslaan, sloopte ik de kaartjes, oeps!
  En wat betreft die gekke hints & theorieën: ik ben bloedfanatiek, haha! Hele discussies met vrienden en collega;s via facebook over alle mogelijke hints en theorieën en lekker paranoïde worden hahaha.
  En ohja: die foto op ‘mijnmoment’ is trouwens prachtig Lisan! ;D

 21. Daisy 4 januari 2014 / 11:44

  Dat essie lakje is echt prachtig! Hij lijkt een beetje op Essie splash of grenadine die ik nu op mijn nagels heb!

 22. Josanne 4 januari 2014 / 12:14

  Hele leuke foto’s, mooi die hakken hoor! Even wennen, komt echt wel!

 23. Anne 4 januari 2014 / 12:25

  Leuke foto’s weer! Ik heb de laatste dagen vrij veel in bed gelegen, lekker saai. Jammer dat ik zo slecht tegen laat naar bed gaan kan. Succes met je weekje alleen!

 24. Ilse 4 januari 2014 / 12:52

  Ik vind je foto van jouw moment zo mooi, goed gedaan! En wat een fijne week, met al die mooie quotes en – ondanks de harde knallen- het vuurwerk! 🙂

 25. Charlotte 4 januari 2014 / 13:30

  Dat Essie lakje! prachtig. Dat volume poeder in je haar staat lekker fuzzy! leuk 🙂

 26. Tiffany 4 januari 2014 / 14:27

  Ik vind de foto die je gebruikte voor Mijn Moment erg mooi! Welke oogschaduw draag je daar trouwens? Kan het zijn dat dit een paletje van Rimmel London is? 🙂
  Het bloesje op de foto van de hakken vind ik precies ook erg mooi!

  Mijn week was best spannend, vooral gisteren dan. In België (voornamelijk ter hoogte van Mechelen) heeft het even erg hard geonweerd. Ik was aan het werk in de Delhaize (supermarkt) en opeens stortte de helft van het dak in. De wind was eronder gegaan en heeft 250 vierkante meter van het dak verwoest… Paniek dus, maar we hebben alle klanten rustig naar buiten gebracht en lieten brandweer verwittigen. Geen gewonden, dus alles in orde 🙂 Nu maar afwachten tot het hersteld geraakt…

 27. Resy 4 januari 2014 / 14:36

  Erg leuk om te zien, de quotes die erin zitten zijn ook erg mooi!

 28. Michelle 4 januari 2014 / 15:23

  Leuke foto’s weer! Die schoenen staan je prachtig, jammer dat je er nu niet op kunt lopen. Maar dat komt wel weer, daar heb ik vertrouwen in. xx

 29. Stella 4 januari 2014 / 15:40

  Echt onwijs leuk om al die foto’s altijd op een rijtje te zien! Wat een mooie kleur nagellak! En je hoofd mag er zo ook hartstikke wezen hoor -en dan nog een groot stuk positiever dan dat dat klonk!-. En jezelf trakteren op leesvoer is een van mijn favoriete bezigheden, hihi. Liefs, Stella. PS; De hakken zijn prachtig! Leg ze maar veilig in de kast, ze lopen vast niet weg en wij hopen allemaal met je mee dat je er snel op kunt rond paraderen, al is het maar voor even! Hou vol!

 30. Isabel 4 januari 2014 / 16:16

  Mooie schoenen, jammer dat je er niet op kunt lopen maar dat komt vanzelf wel weer denk ik 🙂 Mooie vuurwerkfilmpjes! Het was bij ons wel veel minder als normaal.

 31. Andrea 4 januari 2014 / 16:27

  Leuke foto’s. Vind vooral die inspiratiekaartjes erg leuk!!

 32. Hester 4 januari 2014 / 19:20

  Ik vind het toch altijd knap hoe je er zo stralend uit kan blijven zien als je je helemaal niet goed voelt, haha! Dat Essielakje is echt een héerlijke kleur maar inderdaad wel uit een oudere collectie helaas. Al scheelt het wel weer geld, altijd handig 🙂 Fijne week weer Lisanne!

 33. Janouk 4 januari 2014 / 23:05

  Ik vind die quote ZO mooi: als je de regenboog wilt, moet je tegen de regen kunnen <3 Echt prachtig 🙂

 34. Aurelie 5 januari 2014 / 20:34

  Weer een hele leuke diary om te zien! Dat Essie lakje is echt heel erg mooi. Ik heb juist ook je tekst voor ‘mijn moment’ gelezen en hij is prachtig. Jij hebt ongelooflijk veel doorzettingsvermogen en daar heb ik onwijs veel respect voor.

 35. Nathalie 7 januari 2014 / 01:57

  Wat grappig om die kaart tegen je muur uiterst rechts tegen te komen. Die met de quote: The fruit of the spirit is love, joy, peace, goodness…. etc. Het is namelijk een tekst uit de Bijbel. 🙂 En wat betreft je lampjes. Laat ze lekker hangen 😉 Wij moeten toch zelf ons eigen feestje bouwen en de ballonnen en slingers ophangen? 😉 Fijn 2014 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.