DIARY: Zonder Tim, cadeautjestijd & productiviteit

Vorige week vertelde ik al dat het een uitdaging zou gaan worden: een week zonder Tim! Uiteindelijk ging het gelukkig hartstikke goed, niet perfect, maar het was natuurlijk pas de eerste oefening. Genoeg ruimte voor verbetering, haha. Goed, hoe mijn week was? Je leest het in deze diary aan de hand van de foto’s die ik deze week maakte!

super-joepie-week

1

Zaterdag was niet zo’n leuke dag. Ik had allerlei plannen waarvan er niets lukte en ik voelde me gewoon erg ziek. Dus, gedwongen in bed… en om dat minder erg te maken pakken we er gewoon een fijn magazine bij!

2

De Happychallenge! Deze Instagram kwaliteit van de afbeelding is echt heel crappy, maar meer info over de challenge is gisteren al online gekomen!

3

Outfitfoto’s gemaakt met Tim… Haha, dit heeft hij van mij geleerd: gewoon heel veel foto’s maken, dan zit er altijd wel een goede tussen. Dus, 248 foto’s!

4

Waaronder deze. Ik vond hem bijzonder, gebruikte hem van de week al bij een blogje.

5

Goede tijden slechte tijden. Gewoon lekker verstand op nul en kijken, vind ik soms gewoon heel erg fijn.

6

Mijn eerste nacht zonder Tim… Normaal neem ik niet uitgebreid de tijd om te lezen ofzo, zou ik vaker moeten doen!

Beetje een misser van Psychologie magazine. Vanaf een januari zou er elke dag een nieuw antwoord van de vijf raadsels online staan. Ik las op zes januari, de datum waarop alle antwoorden erop hadden moeten staan. Stond het er maar tot en met drie januari op. Tsja… als je als magazine dan gebruik maakt van online, doe het dan goed… Kon het sowieso niet uitstaan dat die antwoorden niet gewoon in het magazine stonden, haha. Als ik een raadsel heb gedaan wil ik gewoon meteen weten of mijn antwoord goed is!

7

Ik had een cadeaubon van V&D liggen en ging een boek bestellen. Ik vroeg aan Tim of hij nog iets wilde, en ja hoor… hij begon over de spelletjes waar we de week ervoor hadden gekeken in de winkel! Mijn keuze en zijn keuze. Erg leuke spelletjes! We hebben het al gespeeld, maar ik ben er nog niet zo goed in als Tim, hehehe. Maar dat gaat natuurlijk nog komen!

8

Outfit! Dinsdag heb ik gewoon gewerkt!

Maandag dinsdag en woensdag was ik echt productief, ik heb veel blogs geschreven, ben vroeg naar bed gegaan en er zo vroeg mogelijk weer uit… goed bezig!

9

Het nieuwe H&M boek! Altijd leuk om lekker doorheen te bladeren.

10

Deze jurk vind ik zo mooi, word er vrolijk van! Als hij in mijn kast zou hangen zou ik hem waarschijnlijk nooit aantrekken (niet praktisch ofzo? Ik weet niet waar het aan ligt), maar vind hem onwijs leuk!

11

Ik had toch verteld dat Tim de hele week weg zou zijn? Nou dat dacht ik dus ook….

Toen dinsdag ineens de voordeur open ging schrok ik me een hoedje! Er zijn wel meer mensen die de sleutel hebben, maar dat is meer voor noodgevallen – normaal bellen zij gewoon aan. Maar nee hoor, het was Tim! Ze sliepen een nachtje in Den Helder, dus hij kwam naar mij toe, haha.

12

Dus, meteen de spelletjes uitproberen natuurlijk! Vind dit een erg leuk spel! Ook een voordeel: als je met z’n twee speelt is het spel eerder klaar dan wanneer je het met meer mensen speelt, dat vind ik wel een voordeel.

13

En natuurlijk ook Tim z’n spelletje. Dit is echt een supersnel spelletje, je legt negen kaarten op tafel, verdeelt de rest van de kaarten, en vervolgens moet je daar bovenop steeds trio’s maken. Je wordt echt gek als je dit spelletje speelt, haha.

14

Blij na een productief dagje! Het blogvoornemen van vooruit schrijven is in elk geval al een beetje gelukt! Nu zo volhouden, haha.

15

Outfit!

16

Ik had ook een bol.com cadeaukaart liggen, dus ik bestelde een setje die ik met mijn Sensationails lamp kan gebruiken! Dit setje zit ook al bij zo’n starters kit, maar deze dingen gaan op en die heb je later dan weer nodig.

17

En daarbij bestelde ik dit boek, door de review van Iris!

18

Donderdag was niet zo’n fijne dag. Ik werd iets te enthousiast met het vroeg naar bed en dus ook extra vroeg opstaan. Verder ging ik een rondje lopen met mijn moeder, maar dat combineren met de supermarkt vind ik verschrikkelijk. Dat vind ik op zijn minst gezegd geen prettige plek, althans; dat merk ik aan mijn lijf. Dus daarna was de energie op.

19

Ik twijfelde tussen slapen of niet… overdag slapen betekent dat ik ‘s avonds niet meer goed kan slapen, en dus mijn hele goede ritme van de afgelopen dagen verpest. Dus ik probeerde wakker te blijven door op de bank te gaan zitten/liggen. Geen succes. Toch maar in bed. Maar niet geslapen in bed, yay! De dag in elk geval ook weer goed overleefd, hihi.

20

Mooie quote in de Flow.

21

Nieuwe mascara in gebruik… Deze heeft echt een heerlijk groot borsteltje, heel erg fijn!

22

Elke keer dat we in een Jack&Jones waren zat Tim weer te kijken naar die hondjes… in Londen was een winkel waar ze over de hele muur en het plafond zaten, dat was de eerste keer dat hij ze zag. En elke keer weer, soms zelfs uit het niets: ik wil zo’n Jack&Jones hondje!

En jahoor, hij had er eentje besteld, op Ebay. En je ziet het misschien niet, maar dit is een hondje die staat te plassen. Maar verder vind ik hem wel heel erg leuk!

23

Dit is het boek dat ik bij V&D bestelde, hier was ik al tijden ontzettend benieuwd naar! De vraag is nu: welke van de twee boeken ga ik eerst lezen?

Zoals je ziet heeft de postbode in elk geval een goede dagelijkse work-out gehad, bijna elke dag al die trappen op naar ons appartement, hehe!

24

En vrijdag was ongeveer hetzelfde als donderdag. Ik begon vol goede moed, maar vlak voor het avondeten stortte ik weer in waardoor ik niet meer kon eten en dan ga je je nog slechter voelen en dan is het gewoon shit. Je kan een boel doen op doorzettingsvermogen, maar soms is het gewoon helemaal op. Gelukkig was mijn grote vriend er om series met me te kijken. En oja, Tim was er ook weer!

Kortom, een goede week! De laatste dagen gingen misschien niet helemaal soepel, maar op zich ging het toch best goed, als je naar de hele week kijkt! Over twee weken doen we poging twee alleen zijn, dan gaat Tim drie weken varen (dan houdt dus in geen verrassingsbezoekjes, haha. En ook weinig telefoon/internet contact helaas). Hoe was jouw week?

DELEN:

45 reacties

 1. Hannah 11 januari 2014 / 07:41

  Fijn dat het toch zo goed gelukt is alleen, dat geeft vast hoop en vertrouwen voor de toekomst! En “grappig” dat je dat noemt van die supermarkt, ik merk zelf ook echt dat de supermarkt een energievreter is, meestal probeer ik me zoveel mogelijk af te sluiten en haal ik snel de dingetjes die ik moet hebben..

 2. Geertje 11 januari 2014 / 08:13

  Wat fijn dat het een goede week is geweest! Daar put je kracht uit! En wat lief dat hij even tussendoor naar huis kwam!! Wel balen dat het straks 3 weken is, dat hij weg moet. Maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen!

 3. Martina 11 januari 2014 / 08:56

  Ik zou ect schrikken als ik iemand aan de deurnhoorde rammelen en ik verwacht niemand!

 4. Kim 11 januari 2014 / 09:16

  Fijn dat het een goede week was! Leuke foto’s ๐Ÿ™‚

 5. Hester 11 januari 2014 / 09:36

  Maandag dinsdag en woensdag klinken wel fijn, handig dat je zoveel vooruit hebt kunnen schrijven! Ik weet hoe fijn het voelt. Vind dat vest van je laatste outfit trouwens echt leuk!

 6. Susanne 11 januari 2014 / 09:38

  Ik herken het van de raadsels! Ga altijd gelijk kijken of het misschien ergens achterin staat haha. Wel super lief dat Tim langs kwam. Ik kan me voorstellen dat je schrok! Ik heb dat al als ik denk dat ik wat hoor, terwijl het dan gewoon een rollend blaadje is over het terras ๐Ÿ˜›

 7. Anouk 11 januari 2014 / 09:51

  Jeetje vervelend zeg dat je de afgelopen week veel last hebt gehad van vermoeideid! Gelukkig heb je genoeg leesvoer om ook zo de dag door te brengen. Hopen dat de komende week beter gaat

 8. Dionne 11 januari 2014 / 09:53

  Leuke foto’s! Die laatste beer is schattig!

 9. jenny 11 januari 2014 / 09:54

  Goed dat je je er zo goed doorheen hebt geslagen zonder Tim. En leuke aankopen
  Dat jack en jones hondje is echt te leuk! En ik ben ook wel benieuwd naar dat laatste boek over tijdsbeleving.

 10. Sanne Marlijn 11 januari 2014 / 09:55

  Leuke diary. Maar altijd vervelend om te lezen dat je je niet zo lekker voelt. Heb je de Sensationnail kit al uitgeprobeerd? Ik heb ook nog ergens zo’n knuffeltje van de Jack en Jones rondslingeren haha.

 11. iscreambeauty 11 januari 2014 / 10:01

  Leuke foto’s! Dat trio-spelletje (hmm, dat klinkt gek haha) lijkt wel op UNO. Ik ben ook gek op spelletjes. Je moet een keer Skip-Bo proberen, heel leuk!

 12. Mirtr 11 januari 2014 / 10:12

  Dat heb je toch maar weer mooi gedaan. Goed hoor! Ik dacht bij dat hondje, die is scheef, maar nu snap ik het ;)!

 13. Manon 11 januari 2014 / 10:30

  Fijn zo’n productieve week! Leuke foto’s ๐Ÿ™‚

 14. Charlotte 11 januari 2014 / 10:31

  Leuke foto’s ๐Ÿ™‚
  Cluedo is zo leuk spel ๐Ÿ™‚

 15. Anouk 11 januari 2014 / 10:40

  Dat hondje is leuk, misschien ook wel wat voor Robert, haha!

 16. Maaike 11 januari 2014 / 11:04

  Haha, wow, 248 foto’s! Cluedo is inderdaad superleuk! ๐Ÿ™‚

 17. Dagmar 11 januari 2014 / 11:41

  Wat een mooie boeken, deze kende ik nog niet. Ben benieuwd of het echte aanraders zijn ๐Ÿ™‚ En die spelletjes lijken mij ook onwijs leuk! Fijn dat je mannetje weer thuis is, je hebt het super gedaan!

 18. Tineke 11 januari 2014 / 11:43

  Hele leuke foto`s! Die maxi jurk is zo mooi! Dat Triple lijkt me een leuk spelletje!
  Liefs

 19. Soesja 11 januari 2014 / 12:06

  Leuke uitgebreide diary! Je mag al heel trots op jezelf zijn dat je het een paar dagen zo goed hebt gedaan ๐Ÿ™‚ En Cluedo, dรกt is lang geleden! Moet ik ook weer eens spelen eigenlijk!

 20. Lotte 11 januari 2014 / 12:56

  Ziet eruit als een leuke week! 248 foto’s haha, dat is even zoeken naar de beste!

 21. Maurits 11 januari 2014 / 13:56

  Leuke foto’s. Ik wil ook weer een macbook…heb hem in moeten leveren onlangs :S

 22. Kimberley 11 januari 2014 / 14:02

  Fijn dat je zo productief kon zijn voor je blog! Jammer dat Tim zometeen 3 weken weg gaat, dat is lang ๐Ÿ™

 23. Maai 11 januari 2014 / 14:16

  Lieve Lisanne, ik vind het echt zo knap hoe je over je week praat en zo positief bent. Kan ik nog wel wat van leren. Leuke dingetjes heb je allemaal gedaan. Ondanks de dagen in bed. Lijkt me zwaar zeg. En mooie boeken. Ben heel benieuwd. Ga je ze ook reviewen? Liefs

 24. Isabel 11 januari 2014 / 15:56

  Wat leuk dat Tim op verrassingsbezoek kwam ๐Ÿ™‚ Wel vervelend dat je zo moe was deze week.

 25. Manon 11 januari 2014 / 16:57

  Leuke foto’s , wat fijn dat die toch nog even langs kwam. Natuurlijk wel heel erg schrikken als je niet weet dat er iemand komt

 26. Marieke 11 januari 2014 / 17:24

  Lijkt me zo lastig als je vriend steeds zo lang weg is! Maar ja, je hebt weinig keuze natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Wel super lief van ‘m dat ‘ie je kwam verrassen! Al schrok jij je (heel begrijpelijk!) helemaal dood natuurlijk!

  • Lisanneleeft 11 januari 2014 / 17:32

   Hij is tot nu toe nog niet heel veel weg geweest hoor! Tijdens zijn studie moet hij volgens mij meestal maar een keer per jaar een aantal weken te varen. En af en toe, ook niet heel vaak, moet heeft hij dingen buiten de stad waarvoor hij dan weg is. Nu toevallig in een korte tijd twee keer, lijkt wel veel zo, maar als het goed is blijft hij daarna weer een tijd gewoon lekker thuis!

   Wanneer hij straks echt aan het werk gaat gaat hij waarschijnlijk veel vaker weg. Dan zou het zomaar kunnen dat hij regelmatig 5 maanden (slik) weg moet om te varen. Maar daar denk ik nog even niet aan, haha! Zien we dan allemaal wel weer hoe het dan gaat ๐Ÿ˜€

 27. Lianne 11 januari 2014 / 17:59

  Nou, het begin is er al toch? ๐Ÿ™‚ Straks gewoon lekker verder oefenen, haha.
  En 1-3 weken valt wel mee toch? :p M’n broer gaat straks ook weer varen, net als vorig jaar en toen wastie een half jaar aaneen gesloten weg! En deze keer heeftie zelfs helemaal geen internet, alleen af en toe e-mail via de satelliet. (arme vriendin van ‘m haha)
  Die maxi-jurk is trouwens tof! En toch valt het mee met hoe onpraktisch het is, vind ik. Mits ik natuurlijk wat actiefs ga doen :p

  • Lisanneleeft 11 januari 2014 / 18:04

   Hihi, ja zoals ik net al zei in reactie op Marieke, dit is nog niet ‘het echte werk’, hehe ๐Ÿ˜› Nu is het alvast oefenen! (voor mij… en voor hem natuurlijk haha)
   Tim is nu nog bezig met zijn opleiding, daarna begint ‘het echte werk’ ๐Ÿ˜›

   Het onpraktische zit trouwens ook waarschijnlijk tussen mijn oren (tsja, op de fiets is het niet handig, maar ik fiets misschien een keer in de week ๐Ÿ˜› )

   • Lianne 11 januari 2014 / 19:29

    Ja, die reactie bij Marieke zag ik later pas haha. Wat voor opleiding doet Tim nu precies?

    Nou, ik ben heeeel nuchter, als ik met zo’n jurk op de fiets stap, dan hijs ik em gewoon heel oncharmant op tot aan m’n knieรซn. *kuch* Zou ik me nu moeten schamen? haha

    • Lisanneleeft 11 januari 2014 / 22:10

     Hij is in opleiding tot officier bij de marine (dus hij is adelborst nu, hehe). Hij zit op de wapentechnische dienst! Wat doet jouw broer? ๐Ÿ™‚

     En over de jurk; juist helemaal niet voor schamen, dat moet ik komende zomer eigenlijk ook gewoon lekker gaan doen ๐Ÿ˜€

    • Lianne 20 januari 2014 / 18:56

     Ooh klinkt tof zeg! Mijn broer doet de opleiding tot maritiem officier zeevaart dus dat is ietsie veiliger vermoed ik zo, haha. Kan Tim dan ook uitgezonden worden enzo?

 28. Rosebird 11 januari 2014 / 20:56

  Wat fijn dat de week toch nog best goed ging! En die andere 3 weken komen ook vast goed joh. Het is ook niet erg om aan andere mensen hulp te vragen, als het even niet meer gaat hรจ. Niet vergeten!

 29. Loes 12 januari 2014 / 00:12

  Oh men het lijkt me zo rot om nu al te weten dat je straks je vriend voor langer moet gaan missen. Ik kijk er nu al tegenop om over een jaar twee maanden naar Zuid-Amerika te gaan (ja serieus, dat is natuurlijk heel gaaf, maar ik wil echt m’n vriend meenemen haha).
  Ik maak trouwens ook altijd 10 miljoen outfitfoto’s haha en daarvan filter ik er max 10 uit ofzo ๐Ÿ˜› waarom is het toch zo moeilijk om gelijk een goede foto te maken.. ๐Ÿ˜ฎ

 30. Whitney 12 januari 2014 / 08:35

  Triple lijkt me een leuk spel. Doet me denken aan een ander spel Set. Ken je die? Die jurk van H&M staat op me wishlist. Lekker voor in de zomer ๐Ÿ™‚ en die quote I love it!! Fijne week weer!

 31. Anne 12 januari 2014 / 09:33

  Ik vind het knap hoe je je hier doorheen geslagen hebt! ๐Ÿ™‚ Zo’n jurk is trouwens ideaal voor op vakantie, alleen ik ben te klein voor zo’n jurk dus ik heb er geen, maar anders zou ik het wel weten.
  Vandaag heb ik mijn gevecht om vooral niet overdag te slapen. Mijn ritme was verdwenen in de kerstvakantie en het kost me heel veel moeite om die nu terug te vinden. Dit is dag 7 zonder dutje, waahhh. Ik probeer mijn hersenen weer te leren dat als ik in bed lig, dat ik dan moet slapen en geen andere dingen doen en dus wakker liggen. Dat begint al te werken, alleen is het wel moeilijk om niet “eventjes” in bed te gaan liggen nu ik zo moe ben.

 32. Tiff 13 januari 2014 / 20:57

  Aww leuk dat Tim je nog even op kwam zoeken :3 Goed dat je zo productief met je tijd bent omgegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.