DIARY: Relaxmodus, uitdaging & afkicken

Zo, dat was een gek weekje! Ik heb weer echt het gevoel alsof ik zeer weinig heb uitgevoerd, hehe. Is ook wel een klein beetje waar, maar het is niet alsof ik helemaal niets heb gedaan. En toch ook wel een paar dingen die heel erg belangrijk voor me zijn. Goed, ik zal het je vertellen!

diaryyyyy

1

En ja hoor, de Jack&Jones hond die ik vorige week al liet zien staat nu op de kast (te urineren). Tot zover onze interieur accessoires.

2

En ja, het was alweer een tijdje geleden (er zijn zelfs lezers die dat is opgevallen, we hadden al een tijdje geen sushi meer gegeten). Tijd voor sushi!

3

En Cluedo spelen samen met Tim! Ik vond het even niet meer leuk omdat mijn hoofd niet meer meewerkte, hehe. Stom dat je zoiets zelfs bij een spelletje merkt. Maar verder is het gelukkig wel een heel leuk spelletje.

4

Hoogtepunt: de afgelopen week haalde mijn blog de 2000 followers! Jeeeej, feestje!

5

Het FES magazine lag weer op de deurmat, deze keer stond er weer een artikel door mij geschreven in.

6

Over online lotgenotencontact! Zijn er mensen die dit graag nog willen lezen? (op deze foto is het natuurlijk niet leesbaar). Dan moet ik er namelijk even een goede foto van maken! Laat maar weten!

7

Uiteraard waren er ook collega bloggers die hierin een plekje verdienden.

8

Ziet er niet zo lekker uit op de foto, maar dit is echt mijn favoriete vis! At ik vroeger altijd elke zaterdag bij mijn opa en oma.

9

Uiteraard keek ik ook Boer Zoekt Vrouw, blijft leuk!

10

Mijn fototoestel dat ik gebruikte voordat ik mijn spiegelreflex kocht. Nog steeds een fijn dingetje, deze! Had een video geprobeerd te maken, maar dat bleek achteraf toch niet helemaal gelukt te zijn…

11

Bureaustoel! Wat een verademing zeg, die grote rolstoel weg uit mijn kantoor. En tot nu toe zit de bureaustoel goed, dus ik ben er echt ontzettend blij mee! Echt heel erg fijn.

12

Eรฉn laagje concealer was niet genoeg… Niet dat ik het erg vind om zo de deur uit te gaan, zo zijn mijn ogen soms gewoon, dus dat is okรฉ. Maar ik wilde gewoon blije ogen die dag, dus daar gingen we voor, haha.

13

Dus, na een boel laagjes make-up zie ik er dan zo uit, haha. Briljant hoe je iedereen zo kan neppen met make-up, een wazige camera en een mooi Instagram filtertje ๐Ÿ˜€

14

Vlak voordat ik weg ging… Ik draag mijn bordeaux muts van de Primark echt altijd wanneer ik naar buiten ga, ziet er leuk uit en is lekker warm. Nog steeds ontzettend blij mee!

15

De jackpot in onze brievenbus, op een dag de Flow en de Quest! Haha, daar word ik nou blij van! Tim en ik hadden beide een abonnement cadeau gehad met de feestdagen, super leuk.

16

En wanneer je zo’n nieuw abonnement hebt krijg je blijkbaar een setje met allerlei kortingdingen. Het enige wat wel een goede deal was was de actie van Hello Fresh, hierbij krijg je 20 euro korting wanneer je een abonnement neemt (en na twee boxen kun je het alweer opzeggen). Deze code kan een keer gebruikt worden, en aangezien ik hem zelf niet ging gebruiken dacht ik: ik zet hem gewoon even op Instagram! En ja… ik heb nog een abonnement waar ik hem bij kreeg, dus mocht deze al gebruikt zijn en je gebruik willen maken van de actie, deze code moet ook werken: HB240V189.

17

Mooie quotes in de Flow.

18

Leuk: ik kwam er super laat achter dat ik via Jetpack een overzichtje kon bekijken van 2013! Ik gebruik Jetpack nog niet het hele jaar, maar vanaf het moment dat ik het gebruik zijn dit mijn top vijf commenters, super leuk om te zien!

19

Blij met mijn nagels!

20

Nieuwe serie kijken: How I Met Your Mother. Ik vind hem leuk! En ja, er zijn iets van negen seizoenen, dus we zijn nog wel even zoet, haha.

21

Relaxmodus weer aan. Het ging niet helemaal goed deze week…

22

Haha, zo blij als ik was met mijn nagels zo gefrustreerd werd ik toen de gellak ging verkleuren. Je ziet het op de foto niet goed, maar ik had tegen zwarte stof aan gezeten en dat wasย รญn de gellak getrokken. Ik dacht misschien kan ik het er nog af halen met een beetje gel cleanser, maar helaas… Dus ik heb er maar overheen gelakt met gewone nagellak en gewone topcoat. De gel topcoat van Sensationals koop ik in elk geval niet nog een keer, ik merk ook dat deze geel wordt en je de echte kleur van de nagellak daardoor niet meer goed ziet, heel jammer.

Tot zover mijn geneuzel over nagellak.

23

Ja, op deze foto kijk ik een beetje gek. Ik denk dat ik dit hoofd trek als ik iets heel erg graag wil en ervoor ga.

Ik zei dat ik me niet lekker voelde, en ik voelde me dus ook echt niet goed, eigenlijk al een hele tijd niet. Ik ging naar de dokter om te overleggen, en we gaan mijn medicijnen proberen af te bouwen. Een beetje uitleg daarbij: ik voel me niet goed (kan me niet concentreren en, niet helder denken en ben extreem vergeetachtig. Had het altijd al, maar nu is het de extreme versie van alles en dat is lastig om mee te leven) en ik wil weten of dat door mijn pijnstillers komt. Een enorme uitdaging, aangezien ik veel pijn heb, en dat minderen met mijn pijnstillers dat waarschijnlijk veel erger gaat maken. Maar goed, ik ga de uitdaging aan!

Op dit moment slik ik een klein beetje minder en je merkt duidelijk dat je echt verslaafd bent als je veel slikt. Ik krijg namelijk allemaal afkickverschijnselen, hehe. Maar dat is hopelijk iets waar ik gewoon even doorheen moet, even bikkelen en dan… nouja, dan weet ik hopelijk meer!

24

Dus, donderdagavond: op de bank met How I Met Your Mother.

25

En vrijdagavond exact hetzelfde, haha. Ik moet wel bezig blijven, maar tegelijkertijd ook even een stapje terug doen (ja, nog eentje) en mezelf een beetje rust gunnen.

Dus… dat productieve bloggen van vorige week dat is niet meer terug gekomen. Ik heb letterlijk niets (goeds) kunnen doen aan mijn blog (behalve deze blog typen- yay, het lukt!!!) en dat was niet erg omdat er gewoon genoeg in de planning stond. En verder is het super goed dat ik veel foto’s maak, op die manier kan ik mezelf laten zien dat ik meer doe dan dat ik heb onthouden, haha! Hoe was jouw week?

DELEN:

52 reacties

 1. Marieke 18 januari 2014 / 07:26

  Wat vervelend dat je afkickverschijnselen krijgt! ๐Ÿ™ Gelukkig is er make-up, inderdaad! I love concealer!

 2. Hannah 18 januari 2014 / 07:34

  Balen van die afkickverschijnselem.. Haha die extra laagjes make up zijn zo herkenbaar, ik vind het elke keer weer “schrikken” om te zien hoe ik er echt uitzie als ik s avonds mijn make up er weer afhaal. Mijn week bestond vooral uit rusten en leren, volgende week tentamens!

 3. Andrea 18 januari 2014 / 08:01

  Vervelend zeg die afkickverschijnselen. Hopelijk ben je er snel doorheen en is het een goede keuze om af te bouwen. Ik comment niet vaak maar wil nu gelijk maar even laten weten: vind het echt bewonderenswaardig hoe positief je in het leven staat ondanks alles. Echt respect!!!

 4. MySimplySpecial 18 januari 2014 / 08:21

  Haha wat grappig om mezelf in dat lijstje te zien staan! Sinds ik je blog ontdekt heb lees ik alles met veel plezier en bewondering. Ik vind je positiviteit erg knap en leerzaam. Vervelend trouwens dat het nu niet goed gaat. Sterkte!

 5. Kimberley 18 januari 2014 / 08:55

  Leuk dat je bent begonnen met HIMYM, vind het echt een geweldige serie! Hopelijk voel je je beter zodra je bent afgebouwd met je medicijnen…

 6. natanja 18 januari 2014 / 08:58

  zo knap Lisanne dat je zo positief blijft en er het best van maakt ik moet ook eigenlijk meer foto.s knippen inmiddels ben ik met een revalidatie traject gestart ,ps de fes info is een fijn blad !! en je artikel is leuk

 7. Rosebird 18 januari 2014 / 09:06

  Ohhh! HIMYM is zoooo leuk! Dat je dat nog niet kende! ๐Ÿ™‚ Heel veel plezier ermee! Dat kan je nu wel gebruiken, zo te lezen… Jammer dat het wat minder gaat, maar goed dat je het zelf kan aangeven en ook actie onderneemt. Hopelijk helpt het dat je wat afkickt van je medicijnen!

 8. Susanne 18 januari 2014 / 09:31

  Weer leuke diary! En weer sushi, jeeeej! Haha, ik had het inderdaad gemist. Wel vervelend van die afkickverschijnselen!

 9. Tineke 18 januari 2014 / 10:07

  Weer een hele leuke diary! Je nagellak is erg leuk!
  Liefs

 10. Sara 18 januari 2014 / 10:20

  Leuke diary weer! Ik sta ook altijd versteld van de magie van make-up haha. Ik ben trouwens wel heel tevreden over de base/top coat van Sensationails. Heb hem al meerdere keren gekocht en nog steeds heel fijn!

 11. Tiff 18 januari 2014 / 10:24

  Vervelend dat je minder hebt kunnen doen dan je wou doen, maar goed dat je dan ook de tijd neemt voor jezelf en leuke dingen doet. Dat mag gewoon!

 12. Tiff 18 januari 2014 / 10:25

  Gefeliciteerd met je 2000 followers trouwens! En tof dat er een artikel van je is gepubliceerd ๐Ÿ™‚

 13. Hester 18 januari 2014 / 10:43

  Heel veel succes met het afbouwen van je medicijnen meid! De keuze tussen geen pijn of helder zijn lijkt me wel echt heel rot.

 14. Bianca 18 januari 2014 / 10:56

  Leuke foto’s en leuk dat je kan zien wie je je top 5 commenters zijn.

 15. Rosalie 18 januari 2014 / 10:56

  Ik ga ook een Flow abonnement kopen, dat ik daar niet eerder aan dacht zeg. Bespaart mij zoveel geld en ik hoef niet meer naar de winkel te gaan ( luiheid ).

 16. Isabel Cristina 18 januari 2014 / 11:03

  Gefeliciteerd met je 2000 volgers! Ik hoop dat je niet al te veel last hebt van het afkicken!

 17. Kim 18 januari 2014 / 11:06

  Leuke foto’s! HIMYM is zo’n leuke serie ๐Ÿ™‚

 18. Manon 18 januari 2014 / 11:10

  Ondanks je een rustige week hebt gehad vind ik je foto’s toch leuk om te zien ๐Ÿ˜€ En gefeliciteerd met je 2000 volgers, wauw!

 19. Ise 18 januari 2014 / 11:33

  Wow wat vervelend van die heftige reactie op de medicijnen, wel super knap dat je gaat proberen te minderen! En gefeliciteerd met je 2000 volgers ๐Ÿ˜€

 20. Ianthe 18 januari 2014 / 11:53

  How I met your mother is echt leuk! Voor je het weet zit je aan seizoen 9 want de afleveringen zijn kort en vermakelijk ๐Ÿ˜‰
  Hopelijk voel je je snel weer beter!

 21. Mamoesjka 18 januari 2014 / 12:03

  Mooie nagels! enuhhh.. die quote is ook prachtig! Ik ga meteen eens kijken wat een abonnement kost! Ik lees eigenlijk veel te weinig in een boek of tijdschrift, kan gewoon geen leuke tijdschriften vinden die ik niet na 2 minuten weer in de krantenmand gooi…

 22. Annebelle 18 januari 2014 / 12:26

  Ik houd echt zo van Boer zoekt vrouw, wij kijken altijd met de hele familie!

 23. Dagmar 18 januari 2014 / 12:38

  Wohooo party time! Wat gaaf om te zien dat je over de 2000 bent met Bloglovin, wow! Te gek, super mooi om te zien. En ik ben echt heel benieuwd naar je artikel, ik zou het heel graag willen lezen als dat kan. Ik vind het ook super dat je de blogs hebt gedeeld, want ik kende ze nog niet allemaal. Ik wil er binnenkort graag wat meer tijd voor maken om mij hierin te verdiepen, want alle tips zijn welkom. Ik vond het ook zo fijn toen om je reactie te lezen op het artikel waarin ik het vertelde, was ook een verademing. Dankjewel daarvoor! Je bent een topper, fijn weekend Xxx

 24. Kelly Caresse 18 januari 2014 / 12:51

  Wat een leuke diary Lisanne! En wauw gefeliciteerd met 2001 bloglovin’ volgers, wat een prachtig en welverdiend aantal. Door jou heb ik cluedo ook gekocht en een avond gespeeld met mijn vriend, wat een leuk spel is dat he! Vooral als je lekker tactisch speelt haha

 25. Katrien 18 januari 2014 / 13:05

  Wauw, 2000 volgers, proficiat! Leuke diary! Veel succes met je plan om minder medicijnen te nemen!

 26. martina 18 januari 2014 / 13:30

  aaaaah wat grappig! Kom ik ineens mijzelf tegen in je top 5 commenters!
  enneh, gefeliciteerd met je 2000 followers, mooie mijlpaal.

 27. Zo simpel is dan geluk 18 januari 2014 / 13:38

  Leuk overzicht weer. Mooi om te zien dat je toch de (kleine) mooie dingen uit je week weet te halen. Vind het wel super vervelend voor je dat je afkickverschijnselen hebt door het afbouwen van je medicatie.

 28. Charlotte 18 januari 2014 / 15:23

  wat een leuke foto’s weer! Yum sushi ^^
  2000 abbonees? Gefeliciteerd!

 29. Michelle 18 januari 2014 / 15:54

  Leuke foto’s. Top dat je op de 2000 followers zit. Ik hoop dat het allemaal een beetje lukt met het afbouwen van de medicijnen!
  Xx

 30. Wendy 18 januari 2014 / 16:00

  Ik snap heel goed hoe je je nu moet voelen. Ik heb een poosje geleden ook met medicijnen moeten stoppen waar ik schijnbaar heel erg verslaafd aan was geraakt. Ik voelde me net een drugsgebruiker en mijn lichaam wilde eigenlijk het liefst gewoon weer beginnen met het gebruiken van het medicijn. Ik hoop dat je de wilskracht kan vinden om door te zetten ondanks de afkickverschijnselen.

  Ik zou trouwens wel heel graag je artikel in de FES willen lezen.

 31. Inge 18 januari 2014 / 18:17

  Die nieuwe Flow ziet er prachtig uit! Echt een cadeautje voor jezelf.

 32. Michelle 18 januari 2014 / 19:53

  Oeh, Sushi! Wist niet dat we dat in Den Helder ook hebben! Waar heb je het vandaan?

  • Lisanneleeft 18 januari 2014 / 21:58

   Zit in de Schooten bij dat winkelcentrum! Het zit echt verstopt in een hoekje (daar waar je vanaf de parkeerplaats het winkelcentrum kunt binnenlopen, net buiten het winkelcentrum dus). Het heet Sushimaster.
   En het is echt goede sushi als je ‘t mij vraagt, heel fijn dat we dat in Den Helder hebben!

 33. Tiffany 18 januari 2014 / 20:08

  Spijtig van die Sensationails, ik vond de kleur op de eerste foto echt super mooi! Je nagels zelf trouwens ook, de mijne moeten terug dringend gaan groeien, ze breken steeds af door te werken. Wat jammer dat het niet helemaal goed met je gaat ๐Ÿ™ Probeer door te zetten, misschien wordt het inderdaad wat beter wanneer je een deel van de pijnstillers af bent en ook de afkickverschijnselen wegebben.

  Mijn week was best rustig. Gewerkt, en wat genoten van m’n vrije dag samen met m’n vriend. Niets spectaculairs. Wel was ik super enthousiast over de Happychallenge en begon ik meteen aan de opdracht. Echt leuk hoe je jezelf en anderen kan ontdekken!

 34. Pej 18 januari 2014 / 20:49

  Haha, lekker tongetje! Dat zijn super visjes inderdaad ๐Ÿ™‚

 35. Geertje 18 januari 2014 / 20:50

  Wat vervelend dat je last hebt van bijwerkingen/afkickverschijnselen! Hopelijk voel je je snel beterder! En wat gaaf meer dan 2000 volgers!

 36. Marloes 18 januari 2014 / 22:11

  Wat een fijne foto’s. En gefeliciteerd met je 2000 volgers!

 37. Kjoetness 18 januari 2014 / 22:24

  Hihi leve make-up, daarom bestaat het hรฉ! ๐Ÿ™‚
  Hopelijk ben je snel afgekickt en voel je je daarna beter!!! ik duim

 38. Dana 19 januari 2014 / 00:58

  Love your nails! Make up doet veel wonderen, zo kan je stukken beter voor de dag komen hihi. Mijn week was hectisch, pws en allerlei toetsen en dat gaat zo de komende weken, maar hoe meer motivatie hoe sneller je van dingen af bent en voor je het weet is mijn schooljaar om!

 39. Whitney 19 januari 2014 / 01:12

  Ik ben benieuwd naar je artikel in FES magazine ๐Ÿ˜‰

 40. Nicole 19 januari 2014 / 09:00

  Jaaa How I met your mother is super.. ik volg het wel al vanaf het begin dus ik wacht nu telkens netjes een week, moet wel.. ik kijk mee met Amerika.. spannend is het nu!
  En wauw, zoveel volgers op bloglovin’! Gefeliciteerd ๐Ÿ˜€
  Succes met de afkickverschijnselen…

 41. Jolanda 19 januari 2014 / 10:32

  Hopen dat je wat gaat opknappen! Sterkte.
  Met How I met Your Mother wordt je misschien alvast vrolijk ๐Ÿ™‚ Het is en blijft een erg leuke serie! ๐Ÿ™‚

 42. Tamarah 19 januari 2014 / 12:59

  Gefeliciteerd met je 2000! volgers! Succes met het afbouwen van je medicatie toch een lastig dilemma waar je voor staat.

 43. Jessica 21 januari 2014 / 20:54

  Leuke foto’s!!
  Succes met de afkickverschijnselen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.