DIARY: Afkicken, serie kijken & kleine lichtpuntjes

Ik gaf natuurlijk afgelopen week al een kleine update van hoe het ging met mijn gezondheid, maar gelukkig heb ik ook nog andere dingen te vertellen! Mijn week is niet compleet zonder diary, haha. Het is een leuke uitdaging om elke week een leuke diary te maken, ondanks dat ik niet zo heel veel doe. Maar volgens mij lukt het best goed!

hallo-dit-is-een-dag-dag-boek

1

Korte samenvatting van mijn week: laptop + bed.

Zoals ik al vertelde ben ik bezig met het afbouwen van mijn medicijnen, en ja; ik ben verslaafd. En niet zo’n beetje ook. Dus ik was behoorlijk ziek van het minderen.

2

Dit ijs is goddelijk! Er zitten stukjes koekjesdeeg in, pure chocolade, en voor de rest is het een soort vanille-ijs. Jum! Beetje Ben&Jerry namaak natuurlijk, maar dat maakt hem niet minder lekker, haha.

3

YES!!! Eindelijk een potje Cluedo gewonnen van Tim!

4

Mijn outfit! En ja, dat is Tim op de achtergrond.

5

GIRLS kijken! Ik heb een nieuw programma op mijn laptop; XBMC heet het. Hierop kun je super makkelijk series enzo terugkijken, erg fijn programma! Perfecte timing ook, nu ik me zo ziek voelde. Had ik in elk geval iets fijns om te doen.

6

Serieus: de happychallenge. WOW! Zo veel mensen die meedoen! Word ik blij van.

7

Het blijft bizar: ik voel me ‘s avonds laat (eigenlijk ‘s nachts) altijd veel beter dan overdag. Super raar! Wel fijn natuurlijk, die betere momentjes, maar altijd zo zonde om dan te moeten gaan slapen, haha.

8

Mooie quote…

9

Drie keer raden wat ik weer deed… laptoppen in bed! Ik lag trouwens niet de hele tijd in bed hoor, ik probeerde het een beetje af te wisselen met mijn bureau. Als ik me dan weer te ziek ging voelen ging ik weer richting bed. En als ik me dan weer goed genoeg voelde weer naar mijn bureau. Om en om!

11

How I met your mother. Briljante serie. We zijn nu bij seizoen drie! (nouja, eigenlijk ik…. haha).

12

Een nieuw nagellakje, een van mijn favo kleurtjes. Ik heb hem al een tijd niet meer gedragen (ik droeg in de herfst steeds bordeaux, maar nu vond ik het weer tijd voor dit kleurtje!)

13

En weeeer how I met your mother!

14

Lekker chillen in mijn kantoor.

15

Leuk, door deze blogpost van Lotte heb ik een aantal close up filters gekocht! Eentje voor mijn ene lens, en een setje voor mijn 50mm. Die eerste kwam afgelopen week binnen, super leuk om eens mee te spelen! Hiermee kan ik van super dichtbij foto’s maken, dat is handig wanneer je ergens de details van wil vastleggen.

En via Ebay kost het echt bijna niks, deze was drie euro en de set van vier (ik heb dezelfde als Lotte besteld) kostte geloof ik dertien euro.

16

Eventjes uitproberen… Ik heb een zoomlens dus ik kan er veel meer mee variëren, maar dit is een van de foto’s die ik als probeerseltje maakte.

17

Tim hard aan het werk, ikke serie kijken. Tim is deze week nauwelijks thuis geweest, hij moest bijna elke avond hard aan de slag. En toen hij dus wel een avondje thuis was moest hij weer aan het werk.

Een zware week voor ons beiden. Want Tim moet voor mij zorgen, en zijn opleiding doen. En ik moet meer voor mezelf zorgen omdat hij dat minder kan wanneer hij het zo druk heeft.

18

Woensdag voelde ik me goed genoeg om even naar buiten te gaan, daar was ik ook wel even aan toe. En ja, we liepen eventjes de V&D binnen en kwamen een paar onwijs mooie dingen tegen. Deze liet ik donderdag al zien! Vooral met de jurk ben ik echt ontzettend blij!

19

En toen plofte ik op de bank. Fijn om weer buiten te zijn geweest, maar ik voel me heel erg raar, dus het is ook wel een beetje gek, haha.

20

Leuke oorbellen! Fijn koopje. Deze kocht ik bij Kruidvat.

21

Ik kwam dit to-do blokje tegen in mijn lade, leuk! Ik heb hem nu op mijn prikbord gehangen, maar ik weet niet of ik hem ga gebruiken, hehe. Even denken of ik hier nog iets leuks/nuttigs mee kan.

22

En ik vond deze foto’s terug, dit is alweer bijna twee jaar geleden op het Assaut! Ik maakte toen toevallig ook foto’s van mijn outfits, dus als je benieuwd bent, je vindt ze hier!

Leuk feitje trouwens: heel veel mensen vorig jaar op het Assaut bij Tim op het KIM kende mij. Hoe? Nouja… als je Googlet naar het assaut kom je op Lisanneleeft, hahaha.

23

Ik had niet zulke leuke nachten, bluh.

24

Deze geur blijft heerlijk! Vaak als ik me misselijk voel kan ik geen wax tarts verdragen, maar deze vind ik dan zelfs lekker! (deze komt van Sensational Home)

Dus… dit was mijn week! Ondanks dat ik me ziek voelde heb ik me er best goed doorheen geslagen, vind ik. Dus, ik ben trots, hihi. En vanaf maandag gaat Tim drie weken weg, best wel spannend! Ik laat jullie natuurlijk volgende week weer weten hoe het is gegaan! (alhoewel… Tim zet altijd mijn Instagram foto’s in mijn blogje, haha! Dat moet ik dan natuurlijk zelf doen, hmmm) Hoe was jouw week?

DELEN:

48 reacties

 1. Kelly Caresse 25 januari 2014 / 07:21

  Diary’s vind ik altijd tof om te bekijken. Wat vervelend dat het afbouwen van medicatie zo heftig is voor je klachten. Het rokje van de v&d vind ik heel erg leuk en die oude foto van jou en je vriend is heel mooi!

 2. Hannah 25 januari 2014 / 07:35

  Ik vind je diary’s elke keer weer leuk om te lezen hoor! En ik ben nog steeds verliefd op je nieuwe rokje, haha

 3. Kimberly 25 januari 2014 / 07:38

  Die foto van jou en Tim is leuk van 2 jaar geleden! En je outfitfoto trouwens ook haha! Tim die 3 weken weggaat, wat een hoop en wat lang zeg! Genie nog maar even goed van elkaar en ik hoop dat je je snel wat beterder gaat voelen!!

 4. Rosebird 25 januari 2014 / 07:57

  Hele mooie foto van jullie tweeën! Vervelend dat je je vaak zo ziek voelt, heel veel sterkte daarmee! Succes ook als Tim weg is.
  Liefs!

 5. Tiff 25 januari 2014 / 08:57

  Dat ijs heb ik nu ook in de vriezer liggen, echt heerlijk!

  Leuk dat zoveel mensen meedoen aan de challenge he? Heb al veel leuke posts gelezen 🙂

 6. Andrea 25 januari 2014 / 09:04

  Dat Essie lakje is zooo mooi!!!! Ik hoop dat je je snel beter voelt!

 7. Susanne 25 januari 2014 / 09:25

  Hahaha die outfitfoto! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt. En hopelijk voel je je straks vooral beter zonder medicijnen dan een tijdje terug met. Ondanks dat je diary’s weleens leuker zijn geweest, blijf ik ze toch altijd met plezier bekijken hoor! Don’t worry 😉

 8. Bibian 25 januari 2014 / 09:33

  Oh dat ijs is inderdaad goddelijk! Ik hoop dat je je snel beter voelt, en wat een leuke oorbelletjes! Liefs

 9. Maaike 25 januari 2014 / 09:44

  Dat lakje van Essie heb ik ook, moet ik echt vaker dragen! Dat to do ding is trouwens echt schattig. 🙂 Fijn dat je je diary’s altijd volstopt met kleine lichtpuntjes! Die fotobomb van Tim ook, haha.

 10. Marion 25 januari 2014 / 09:49

  Ontzettend leuk zo’n update van je week met foto’s. Dat ijs is een must begrijp ik!
  Kan een klein beetje met je meevoelen wat ziek zijn betreft, dus veel beterschap.

 11. Anouk 25 januari 2014 / 10:06

  Leuke foto’s! Vervelend dat je zo ziek word van het minderen van je medicijnen. Hopen dat het snel beter met je gaat

 12. Marieke 25 januari 2014 / 10:12

  Dat rokje is echt geweldig. Heel vervelend dat je je zo naar voelt 🙁 Gelukkig heb je een lieve vriend en hopelijk vrolijkt onze Happy Challenge je wat op 😀

  • Lisanneleeft 25 januari 2014 / 13:23

   Zeker weten, van de happychallenge word je spontaan vrolijk! Zo leuk ook om al die blogs van andere bloggers te lezen 😀

 13. Suzanne 25 januari 2014 / 10:23

  Leuke foto’s. Dat rokje is erg gaaf! En ik vind die geur van de Yankee Candles ook inderdaad erg fijn.

 14. Sanne Marlijn 25 januari 2014 / 10:24

  Die clean cotton geur van Yankee Candle lijkt me echt heerlijk! Vervelend dat je vaak zulke slechte nachten maakt, hopelijk kun je dat overdag dan een beetje compenseren.

 15. Hester 25 januari 2014 / 10:40

  Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat en dat het afkicken snel voorbij ook al heb je nog best leuk dingen gedaan. Die oud foto van jou en je vriend is echt heel mooi. Alhoewel, echt super oud is hij niet, maar wel leuk!

 16. Fleur 25 januari 2014 / 10:44

  Wat een mooie kleur nagellak van Essie. Maar.. ben ik de enige waarbij Essie de volgende dag al gaat ‘chippen’?

  • Lisanneleeft 25 januari 2014 / 13:12

   Hehe, bij mij is Essie echt de lak die het aller-langste blijft zitten! Maar misschien verschilt dat wel per persoon?
   Ik heb er nu een laagje Sensationail gel lak onder zitten en dan blijft het dus gewoon een week perfect zitten 😀 (letterlijk nul chips, zelfs geen mini’s!)

 17. Tineke 25 januari 2014 / 11:02

  Die ene quote is erg mooi, ik heb hem in mijn agenda geschreven (A)! Weer hele leuke foto`s!
  Liefs

 18. Manon 25 januari 2014 / 11:13

  Als je je rot voelt is niks zo fijn om in bed te liggen met een leuke serie!

 19. Mamoesjka 25 januari 2014 / 11:22

  Wat hebben jullie mooie deuren in huis! In de slaapkamer zo’n mooie oude paneeldeur!
  Hopelijk gaat het komende week wat beter met je… liefs

 20. Lenneke 25 januari 2014 / 11:52

  Zullen we samen overdag gaan slapen en ‘s nachts gaan leven?

 21. Dagmar 25 januari 2014 / 11:54

  Wat een mooie update en geweldig rokje! Ook de oorbellen zijn prachtig! Ik geniet volop van de artikelen over de happy challenge Xx

 22. Bianca 25 januari 2014 / 11:57

  Leuke foto’s en dat To-do blokje is handig!

 23. Annebelle 25 januari 2014 / 12:10

  Ik houd echt van Cookies & Love, net iets minder zoet dan Ben & Jerries vind ik.

 24. Sylvia 25 januari 2014 / 12:20

  Haha, ”lekker chillen in mijn kantoor”, sounds good 😉

 25. Carlijn 25 januari 2014 / 12:28

  Haha, om die foto met Tim moest ik hard lachen! Veel succes de komende weken zonder Tim, zal wel even wennen zijn, maar het komt vast goed

 26. Lianne 25 januari 2014 / 12:32

  Succes meid de aankomende 3 weken! 🙂

 27. Rosalie 25 januari 2014 / 14:08

  Je bent ook verslaafd aan How I Met Your Mother net als ik, ik ben nu bij seizoen 7 alweer. Het gaat zo snel 🙁

 28. Resy 25 januari 2014 / 14:27

  Wat vervelend dat je je zo rot voelt nu je aan het minderen bent met medicijnen… Verder vind ik je Diary’s altijd erg leuk om te zien!

 29. Tess Evea 25 januari 2014 / 17:04

  Balen dat het niet helemaal lekker gaat. Je draagt wel een leuk kleurtje op je nagels!

 30. Zo simpel is dan geluk 25 januari 2014 / 17:49

  Leuke diary! Ik vind die kleur nagellak echt heel erg mooi! 🙂
  Succes de komende drie weken zonder Tim. Het gaat je gewoon lukken!!

 31. Tiffany 25 januari 2014 / 18:15

  Girls is echt een heerlijke serie. Een beetje apart, en soms wel best raar. Maar zo’n goede serie seg! Ik bedenk me net dat seizoen 3 misschien al bezig is, snel even checken straks!

  Mijn weekje was weer vol van werken. Nog een weekje, en de plek waar ik werk gaat weer open. Eindelijk! Ik kijk ernaar uit, vooral naar de komende week dan. Vanaf woensdag terug dichtbij huis werken, en de dag ervoor nog een receptie met leuke collega’s. Wordt fijn!

 32. Hilde 25 januari 2014 / 20:12

  Dat ‘neppe Ben & Jerry’s’ ijs van de appie lijkt me echt heeel lekker <3 Vrees dat ik morgen maar even langs de winkel moet om er wat van te kopen hihi ^^

 33. Loes 25 januari 2014 / 23:54

  hahaha die outfitfoto met tim op de achtergrond, prachtig! Succes (en sterkte) volgende drie weken als hij er niet is, maar you can do it 🙂 mooie nagels heb je ook zeg 😮

 34. Kjoetness 26 januari 2014 / 00:06

  Wat een lieve vriend heb jij die je helpt en alles!
  Het lukt je vast die weken alleen, en anders hulp vragen van je familie?
  Sterkte met afkicken.

 35. Jessica 28 januari 2014 / 17:48

  Leuke foto’s! De foto van jou en je vriend is echt ilef!
  Het gaat je vast lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.