DIARY: gezondheid update, HIMYM & ziek zijn

Zo, dat was een gekke week! Doordat ik ben veranderd van medicijnen omdat ik wilde gaan afbouwen was ik totaal van de wereld. In het weekend ging het nog redelijk, maar daarna heb ik vooral heel erg hard mijn best gedaan om de dagen door te komen. Maar het is gelukt, anders had ik dit natuurlijk nu niet kunnen typen, haha!

blie-bla-bluh

1

Super lekker, yoghurt, banaan en extra pure hagel. Jum!

2

Samen met Tim keek ik vorig weekend The Hunger Games (die tweede film). Vond hem echt heel erg vaag, maar wel leuk op zich! Tim had de boeken al gelezen, ik geloof dat hij de film ook wel goed vond.

3

Naast de Cookies in Love hadden we deze keer ook het Extreme Brownies ijs, haha. Lekker (en ongezond)!

4

Zo ziet het eruit wanneer Tim de was ophangt. We hebben drie kleuren knijpers, voor elk deel van het wasrek een kleurtje. Hahaha.

5

Sushi bowl!

6

Wat ik droeg in de outfitpost van maandag! Helaas hebben we het rokje niet kunnen maken dus hebben we hem terug gebracht… Super jammer, want er was ook geen andere meer in mijn maat!

7

How I Met Your Mother kijken!

8

Selfie. Hihi, deze week droeg ik weer eens oogschaduw! Dacht ik even mooi mijn moeheid mee te verbergen.

9

Ennn dit is ongeveer hoe ik de hele week doorbracht. In bed met de laptop. Ik voelde me gewoon misselijk, duizelig, koortsig en heel erg ellendig. Maarja, ik ben dan natuurlijk weer eigenwijs en wil heel graag dat het gaat werken dus ik zet door en geef het niet zomaar op.

10

Aan de muur!

11

Ennn weer naar bed verplaatst. Ik ging de hele tijd heen en weer, van bed naar bureau en weer terug. Ik had zeg maar de onrust die je soms weleens hebt als je griep oid hebt. Dat je je zo naar voelt dat je niet meer weet wat je moet doen en dat je dan maar steeds iets anders gaat proberen.

12

Mooie quote! Gezien op de Instagram van Sanne van Bioteaful.

13

En weer in bed. Het wordt nogal eentonig, hihi. Dat was het voor mij ook overigens, hahaha.

14

Deze tekst wil ik op XXXL formaat op de slaapkamermuur.

15

En weer How I Met Your Mother. Ik ben inmiddels bij seizoen vijf! Dit was ‘s nachts overigens, vandaar dat het zo donker is. De nachten waren ook niet zo heel erg leuk. Dan is een serie een zeer fijne afleiding!

16

En hopla, naar de dokter! Toch maar even vragen wat ik hier nou mee moest, het voelde niet goed. Ik mocht zelf kiezen wat het zou worden, dus ik wilde graag iets tegen de misselijkheid en dan toch nog maar even proberen…

17

Ennnn… drie keer raden wat ik deed! Haha.

18

De pillen tegen de misselijkheid hielpen niet. Niet cool.

19

Hier kijk ik heel blij om twee redenen. 1. het was avond en ik voel me ‘s avonds/’s nachts veel beter. 2. ik had een pilletje genomen die ik eigenlijk niet mocht, dat hielp eigenlijk verrassend goed (niet doorvertellen hoor!)

20

En na gisteren nog meer ellende heb ik besloten te stoppen met die nieuwe pijnstillers. Ik denk dat het gewoon de bijwerkingen van de nieuwe pijnstillers waren waardoor ik me zo ontzettend ziek voel(de), dus ik ga nu gewoon proberen af te bouwen met mijn oude pijnstillers. Over het algemeen reageer ik altijd wel heftig qua bijwerkingen op pijnstillers, het is dus eigenlijk helemaal niet zo gek dat ik niet tegen deze variant kon.

En dat bedenk ik dan natuurlijk achteraf, terwijl ik eerst een paar weken als een malle door ben gegaan, haha. Hopelijk voel ik me binnenkort weer een beetje beter. Hoop dat die nare bijwerkingen van deze pillen snel weg trekken na het stoppen.

21

Mijn pillenmaatje! Dit is de pillendoos die ik gebruik; we kochten hem destijds bij de ouderenwinkel, maar inmiddels zijn we zulk soort pillendozen in heel veel verschillende winkels tegen gekomen! Vooral in winkels waar je ze niet verwacht (van die cheapy winkels met allemaal prulletjes, haha). Maar dit werkt voor mij heel fijn!

Deze week was ik trouwens door de weeks zonder Tim omdat hij zou gaan varen, dus mijn ouders kwamen deze week voor me zorgen. Gelukkig lag Tim gewoon in de haven hier in Den Helder en mocht hij in het weekend weer gewoon naar huis. Yay! Dus dit weekend is Tim er gewoon, super fijn. Daarna gaat hij wel varen; naar Noorwegen, dan is hij twee weken weg.

Wow, ik denk dat het lang geleden is dat ik zo’n saaie diary heb online gezet! Ik kijk er nu van op, maar eigenlijk (toen ik nog helemaal niets aan medicijnen mocht slikken) waren zulke weken eigenlijk heel normaal toen ik jonger was en moest ik het allemaal maar ondergaan. Gelukkig hoeft dat nu niet meer en kan ik zelf kiezen (in overleg uiteraard) wat er met mij gebeurt qua medicatie. Volgende week weer een leukere diary, daar ga ik voor, haha! Hoe was jouw week?

DELEN:

51 reacties

 1. martina 1 februari 2014 / 06:23

  mooie en toepasselijke tekst voor op de slaapkamermuur. balen dat je vriend zo helemaal naar noorwegen is…

 2. Hannah 1 februari 2014 / 06:39

  Ik vind jouw diary’s nooit saai! Balen dat Tim straks echt 2 weken weg is… ๐Ÿ™

 3. Geertje 1 februari 2014 / 06:46

  Saai? Wat dan? Een kijkje in iemands leven is altijd leuk. Wel fijn dat Tim lekker een weekend bij je is. En wat lief van je ouders dat ze er zo veel voor je zijn…

 4. Lyn 1 februari 2014 / 06:49

  Je weet dit misschien al maar soms kunnen plantaardige producten wonderen verrichten !
  Als je meer wilt weten of een vraagje hebt, mag je me altijd mailen ๐Ÿ™‚
  Hopelijk gaat het komende week wat beter!
  xo Lyn
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

  • Carina 1 februari 2014 / 12:08

   Ja, vitamine C, vitamine D en msm met evt collageen wordt vaak gebruikt al is het heel erg persoonlijk hoe het aanslaat.

   Jammer dat je het rokje echt terug moest brengen.. hij was echt leuk!

   • Lisanneleeft 1 februari 2014 / 12:49

    Ik heb die dingen wel vaker geprobeerd, MSM volgens mij ook echt geslikt. Die andere twee niet (we gingen te werk aan de hand van waarden in mijn bloed).
    Maar ik ga binnenkort weer naar iemand die daar verstand van heeft. Liever een boel supplementen dan al die syntetische medicijnen inderdaad ๐Ÿ™‚

 5. Karoeza 1 februari 2014 / 08:16

  Knap dat je aan het afbouwen bent! Ik hoop dat weer wat beter gaat. Medicijnen zijn super als ze werken,…. maar die bijwerkingen!

 6. Kelly Caresse 1 februari 2014 / 08:16

  Wat een mooie quote voor aan je muur en ook dat schilderij met die quote vind ik mooi! Ik hoop dat je je volgende week wat beter voelt ๐Ÿ™‚

 7. linda 1 februari 2014 / 08:21

  Onwijs balen dat medicatie veranderingen er zo inhakken.. ik heb precies hetzelfde. Begin deze maand een soort slaapmedicatie gestopt en 3 weken hoed ziek ervan.. je lichaam lijkt niet met en niet zonder te kunnen. En het lijkt mij best pittig om dan zonder vriend lief te zijn.

  Op naar een veel betere week meid!

 8. Kimberly 1 februari 2014 / 08:26

  Ik hoop echt dat je je snel weer veel beter voelt Lisanne! <3 En jammer dat het rokje niet meer gemaakt kon worden en niet meer in jouw maat er was ๐Ÿ™

 9. Karin 1 februari 2014 / 08:52

  Jeetje wat ontzettend balen voor je dat je je zo beroerd hebt gevoeld deze week. Hopelijk gaat het de komende week alleen maar beter. Hou je taai lieve Lisanne.

 10. Beautydagboek 1 februari 2014 / 09:01

  Je hebt het niet voor het uitkiezen hoe je je voelt, dus dat je veel ‘zieke’ foto’s hebt, geeft niet meid! Hopelijk gaat het gauw weer beter ๐Ÿ™‚

 11. Marion 1 februari 2014 / 09:27

  Voelt voor jou misschien saai, maar een blog met foto’s is dat nooit! Hoop voor jou zelf wel op een betere week volgende week!

 12. Hester 1 februari 2014 / 09:30

  Wel heel fijn dat je zelf veel invloed hebt op je medicatie, je staat niet machteloos ofzo en volgens mij weet je er ondertussen na al die jaren ook al heel veel vanaf. Ik hoop dat je je beter gaat voelen Lisanne!

 13. Bibian 1 februari 2014 / 09:36

  Ahw die sushi bowl lijkt me zo lekker! Jum. Khoop dat je je snel weer beter voelt. Liefs

 14. Charlotte 1 februari 2014 / 09:50

  Wat vervelend Lisanne! ๐Ÿ™ Gelukkig hielp het pilletje die je eigenlijk niet mocht, maar nou en als die helpt ๐Ÿ˜€
  Die sushi bowl moet ik nog steeds een proberen, lijkt me lekker!

 15. Dionne 1 februari 2014 / 10:12

  Wat vervelend dat je je de laatste tijd wat minder voelt, hopelijk ben je snel beter!

 16. Anna 1 februari 2014 / 10:43

  Ah wat ben je een bikkel Lisan, respect dat je het volhoud enzo! Wat een fijne quotes heb je overal verzameld haha ๐Ÿ™‚ Ik had qua fibro ook niet zo’n beste week, hopelijk hebben we volgende week allebei een fijne week! Geniet vh weekend met Tim!

 17. Hester 1 februari 2014 / 10:50

  Wat schattig hoe jullie die knijpers op kleur gebruiken. Ik vind dat best netjes en zou het zelf allemaal door elkaar hangen. Ik hoop dat je volgende week wat leuker is!

 18. MySimplySpecial 1 februari 2014 / 10:54

  Jammer van het rokje en dat je je zo beroerd voelt. Je hebt wel een heleboel mooie quotes verzameld!

 19. Jolanda 1 februari 2014 / 11:21

  Net zoals de comments hierboven vind ik jouw Diary ook zeker NIET saai! Ik denk dat iedereen je het beste wenst. En met je meeleeft! En heel veel succes de komende tijd! ๐Ÿ™‚ En inderdaad mooie quotes ๐Ÿ™‚

 20. Mamoesjka 1 februari 2014 / 11:33

  Wat lijkt me dat vervelend.. je telkens zo ziek voelen. Ik vind het al vreselijk als ik 2 dagen misselijk ben.
  Zet m op meis!

 21. Ianthe 1 februari 2014 / 11:45

  Hele mooie quote voor op jullie slaapkamermuur! Ik zag hem een aantal jaar geleden in het Nederlands in een magazine staan en sindsdien is ‘De beste manier om je dromen te laten uitkomen is wakker worden’ mijn favoriete quote! ๐Ÿ™‚

 22. Geanne 1 februari 2014 / 13:04

  Hopelijk voel je je snel beter nu je weer terug bent bij je oude pijnstillers. En zo te zien heb jij je webcam ook afgeplakt, ik ook!

 23. Kirsty 1 februari 2014 / 13:31

  Wat vervelend dat je je zo slecht voelde deze week! Hopelijk voel je je volgende week weer wat beter!

 24. Jessie 1 februari 2014 / 13:44

  Wat naar voor je dat je zo’n week achter de rug hebt. Het moet niet gemakkelijk zijn om je zo ziek te voelen dat je met jezelf geen blijf weet. Ik bewonder je positiviteit en ik weet dat het allemaal heus wel beter zal gaan volgende week!

 25. Jessica 1 februari 2014 / 14:05

  Dat rokje stond je heel leuk, dat is jammer dat ie terug moest!
  Succes komende week, die wordt vast beter!

 26. Maaike 1 februari 2014 / 14:11

  Wat een mooie quotes allemaal! Ik hoop dat je je heel snel beter voelt, ooit moet het gebeuren toch? ๐Ÿ˜€

 27. Tiffany 1 februari 2014 / 14:12

  Leuk dat Tim dit weekend toch even thuis is! Kunnen jullie samen wat tijd hebben. Hopelijk voel je je snel een stuk beter. Mijn week bestond uit werken (wat niet echt als werken aanvoelt) en een personeelsfeestje ter gelegenheid van onze heropening. Erg fijn was dit, ik heb hele fijne collega’s ook. Nu terug gaan werken, en dan is het ook voor mij weekend. Joepie!

 28. Manon 1 februari 2014 / 14:24

  Dat was me weer het weekje wel voor jou! Trouwens, wat een leuke en mooie quotes laat je zien :)!

 29. Bianca 1 februari 2014 / 14:50

  Vervelend dat je je zo ziek voelde.. De quote die je op je muur wil is wel super leuk!

 30. Elize 1 februari 2014 / 16:28

  Wat balen dat je je zo naar voelt. Ik hoop voor je dat het volgende week een leukere week wordt. En ohja, net zoals veel mensen al zeggen, ik vind het ook helemaal niet saai om te zien/lezen! ๐Ÿ˜‰

 31. Nans 1 februari 2014 / 16:39

  Wat een crappy week. Maar toch bewonderenswaardig dat je zelfs dan nog positief kan blijven!

 32. Rosalie 1 februari 2014 / 18:23

  Jij bent ook aangestoken met het HIMYM virus, leuk! ๐Ÿ˜€

 33. dresses and daisies 1 februari 2014 / 19:40

  Veel beterschap. Misschien voel je je beter als ik “haaaave you met Ted?” tegen je zeg?

  Ps. er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

 34. Andrea 1 februari 2014 / 20:46

  Hopelijk gaat het snel beter!! De quote voor aan de muur is trouwens erg mooi!

 35. Meike 1 februari 2014 / 20:58

  Deze was toch weer leuk om te lezen, ook vind je de diary zelf saai. Hopelijk voel je je snel beter. Dat ijs wil ik trouwens ook proberen, hihi..

 36. Anouk 1 februari 2014 / 21:48

  Ik snapte de eerste film van The Hunger Games ook pas รฉcht toen ik het boek had gelezen. Ik snap het wel!

 37. Loes 1 februari 2014 / 21:51

  Ah wat balen dat je je zo ziek voelde ๐Ÿ™ misselijkheid kan echt killing zijn, dus ik hoop dat je je snel heel veel beter voelt ๐Ÿ™‚ zonde van ‘t rokje trouwens, die is echt leuk!

 38. Isabel 2 februari 2014 / 15:59

  Ik hoop echt dat het beter gaat als je de medicijnen afbouwt, het klinkt echt als een vreselijke week ook al waren de series misschien wel leuk. Heel veel beterschap!

  • Lisanneleeft 2 februari 2014 / 16:37

   Ja, de series waren een heerlijke afleiding! Zonder dat was het pas echt een vreselijke week geweest hihi.

 39. Jenny 2 februari 2014 / 16:27

  Die quote is geweldig en je sushi bowl ga ik een keer proberen. Doe je er nog iets van saus doorheen? Beterschap verder!!

 40. Mirte 2 februari 2014 / 16:34

  Arme jij, weet dat je geen medelijden wil, maar toch, arme jij. Het is niet leuk om je zo hondsberoerd te voelen. Maar nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hopelijk is de medicatie snel uit je lijf.

 41. Debbie Peteri 2 februari 2014 / 17:41

  Die quote is prachtig! Verder klinkt het als een ware struggle. Ook mentaal. Fijn dat je vriend en familie zo met jou bezig zijn/zo achter jou staan! Houd vol, meis en heel veel sterkte gewenst!

 42. Fleur 2 februari 2014 / 19:02

  Wat balen zeg, dat je zo’n (naar het zien van de foto’s dan) stomme week hebt gehad!
  Hopelijk gaat het de komende week met het afbouwen beter en ben je binnenkort weer gewoon de Lisanne die zoveel doet:)!

  Gelukkig had series en een heleboel mooie quotes.
  Sterkte deze week!

 43. Tiff 2 februari 2014 / 19:51

  Beterschap, meis! Hoop dat je je binnenkort weer veel beter zult voelen!
  Die sushi bowl ziet er heel lekker uit, zeg ๐Ÿ™‚

 44. Manouk 2 februari 2014 / 20:20

  Die quote over je hart is heel mooi! En ik ben echt benieuwd naar How I Met Your Mother! Hoor er veel over, maar heb de tijd er niet voor om het te kijken haha

 45. Nans 5 februari 2014 / 11:35

  Hey Lisanne,

  Ik had ook een rotweek. Ik zag “Dubbelleven”, een Vlaamse reeks over twee vrouwen die bij het overlijden van Marc ontdekken dat ze dezelfde man deelden zonder het van elkaar te weten. Dateert van 2010, slechts 1 seizoen en een 12-tal afleveringen, maar wel een goed verhaal en sterk geacteerd. Ik weet niet of je deze reeks in Nederland te pakken kan krijgen.

  Nans

 46. Anne 6 februari 2014 / 18:33

  Dat kaartje met ‘to live a creative life’ is echt leuk. En nee, dat zeg ik heus niet omdat er een konijntje op staat. :p Beterschap!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.