DIARY: gezondheid update, HIMYM & ziek zijn

Zo, dat was een gekke week! Doordat ik ben veranderd van medicijnen omdat ik wilde gaan afbouwen was ik totaal van de wereld. In het weekend ging het nog redelijk, maar daarna heb ik vooral heel erg hard mijn best gedaan om de dagen door te komen. Maar het is gelukt, anders had ik dit natuurlijk nu niet kunnen typen, haha!

blie-bla-bluh

1

Super lekker, yoghurt, banaan en extra pure hagel. Jum!

2

Samen met Tim keek ik vorig weekend The Hunger Games (die tweede film). Vond hem echt heel erg vaag, maar wel leuk op zich! Tim had de boeken al gelezen, ik geloof dat hij de film ook wel goed vond.

3

Naast de Cookies in Love hadden we deze keer ook het Extreme Brownies ijs, haha. Lekker (en ongezond)!

4

Zo ziet het eruit wanneer Tim de was ophangt. We hebben drie kleuren knijpers, voor elk deel van het wasrek een kleurtje. Hahaha.

5

Sushi bowl!

6

Wat ik droeg in de outfitpost van maandag! Helaas hebben we het rokje niet kunnen maken dus hebben we hem terug gebracht… Super jammer, want er was ook geen andere meer in mijn maat!

7

How I Met Your Mother kijken!

8

Selfie. Hihi, deze week droeg ik weer eens oogschaduw! Dacht ik even mooi mijn moeheid mee te verbergen.

9

Ennn dit is ongeveer hoe ik de hele week doorbracht. In bed met de laptop. Ik voelde me gewoon misselijk, duizelig, koortsig en heel erg ellendig. Maarja, ik ben dan natuurlijk weer eigenwijs en wil heel graag dat het gaat werken dus ik zet door en geef het niet zomaar op.

10

Aan de muur!

11

Ennn weer naar bed verplaatst. Ik ging de hele tijd heen en weer, van bed naar bureau en weer terug. Ik had zeg maar de onrust die je soms weleens hebt als je griep oid hebt. Dat je je zo naar voelt dat je niet meer weet wat je moet doen en dat je dan maar steeds iets anders gaat proberen.

12

Mooie quote! Gezien op de Instagram van Sanne van Bioteaful.

13

En weer in bed. Het wordt nogal eentonig, hihi. Dat was het voor mij ook overigens, hahaha.

14

Deze tekst wil ik op XXXL formaat op de slaapkamermuur.

15

En weer How I Met Your Mother. Ik ben inmiddels bij seizoen vijf! Dit was ’s nachts overigens, vandaar dat het zo donker is. De nachten waren ook niet zo heel erg leuk. Dan is een serie een zeer fijne afleiding!

16

En hopla, naar de dokter! Toch maar even vragen wat ik hier nou mee moest, het voelde niet goed. Ik mocht zelf kiezen wat het zou worden, dus ik wilde graag iets tegen de misselijkheid en dan toch nog maar even proberen…

17

Ennnn… drie keer raden wat ik deed! Haha.

18

De pillen tegen de misselijkheid hielpen niet. Niet cool.

19

Hier kijk ik heel blij om twee redenen. 1. het was avond en ik voel me ’s avonds/’s nachts veel beter. 2. ik had een pilletje genomen die ik eigenlijk niet mocht, dat hielp eigenlijk verrassend goed (niet doorvertellen hoor!)

20

En na gisteren nog meer ellende heb ik besloten te stoppen met die nieuwe pijnstillers. Ik denk dat het gewoon de bijwerkingen van de nieuwe pijnstillers waren waardoor ik me zo ontzettend ziek voel(de), dus ik ga nu gewoon proberen af te bouwen met mijn oude pijnstillers. Over het algemeen reageer ik altijd wel heftig qua bijwerkingen op pijnstillers, het is dus eigenlijk helemaal niet zo gek dat ik niet tegen deze variant kon.

En dat bedenk ik dan natuurlijk achteraf, terwijl ik eerst een paar weken als een malle door ben gegaan, haha. Hopelijk voel ik me binnenkort weer een beetje beter. Hoop dat die nare bijwerkingen van deze pillen snel weg trekken na het stoppen.

21

Mijn pillenmaatje! Dit is de pillendoos die ik gebruik; we kochten hem destijds bij de ouderenwinkel, maar inmiddels zijn we zulk soort pillendozen in heel veel verschillende winkels tegen gekomen! Vooral in winkels waar je ze niet verwacht (van die cheapy winkels met allemaal prulletjes, haha). Maar dit werkt voor mij heel fijn!

Deze week was ik trouwens door de weeks zonder Tim omdat hij zou gaan varen, dus mijn ouders kwamen deze week voor me zorgen. Gelukkig lag Tim gewoon in de haven hier in Den Helder en mocht hij in het weekend weer gewoon naar huis. Yay! Dus dit weekend is Tim er gewoon, super fijn. Daarna gaat hij wel varen; naar Noorwegen, dan is hij twee weken weg.

Wow, ik denk dat het lang geleden is dat ik zo’n saaie diary heb online gezet! Ik kijk er nu van op, maar eigenlijk (toen ik nog helemaal niets aan medicijnen mocht slikken) waren zulke weken eigenlijk heel normaal toen ik jonger was en moest ik het allemaal maar ondergaan. Gelukkig hoeft dat nu niet meer en kan ik zelf kiezen (in overleg uiteraard) wat er met mij gebeurt qua medicatie. Volgende week weer een leukere diary, daar ga ik voor, haha! Hoe was jouw week?

DELEN:

51 reacties

  • Carina 1 februari 2014 / 12:08

   Ja, vitamine C, vitamine D en msm met evt collageen wordt vaak gebruikt al is het heel erg persoonlijk hoe het aanslaat.

   Jammer dat je het rokje echt terug moest brengen.. hij was echt leuk!

   • Lisanneleeft 1 februari 2014 / 12:49

    Ik heb die dingen wel vaker geprobeerd, MSM volgens mij ook echt geslikt. Die andere twee niet (we gingen te werk aan de hand van waarden in mijn bloed).
    Maar ik ga binnenkort weer naar iemand die daar verstand van heeft. Liever een boel supplementen dan al die syntetische medicijnen inderdaad 🙂

 1. Karoeza 1 februari 2014 / 08:16

  Knap dat je aan het afbouwen bent! Ik hoop dat weer wat beter gaat. Medicijnen zijn super als ze werken,…. maar die bijwerkingen!
  Karoeza blogde laatst over… Deze week zag ik #5

 2. Kelly Caresse 1 februari 2014 / 08:16

  Wat een mooie quote voor aan je muur en ook dat schilderij met die quote vind ik mooi! Ik hoop dat je je volgende week wat beter voelt 🙂
  Kelly Caresse blogde laatst over… Outfit: Testing the car

 3. linda 1 februari 2014 / 08:21

  Onwijs balen dat medicatie veranderingen er zo inhakken.. ik heb precies hetzelfde. Begin deze maand een soort slaapmedicatie gestopt en 3 weken hoed ziek ervan.. je lichaam lijkt niet met en niet zonder te kunnen. En het lijkt mij best pittig om dan zonder vriend lief te zijn.

  Op naar een veel betere week meid!
  linda blogde laatst over… Mindstyle Challenge | Buy Nothing New Month

 4. Karin 1 februari 2014 / 08:52

  Jeetje wat ontzettend balen voor je dat je je zo beroerd hebt gevoeld deze week. Hopelijk gaat het de komende week alleen maar beter. Hou je taai lieve Lisanne.
  Karin blogde laatst over… Jomanda

 5. Hester 1 februari 2014 / 09:30

  Wel heel fijn dat je zelf veel invloed hebt op je medicatie, je staat niet machteloos ofzo en volgens mij weet je er ondertussen na al die jaren ook al heel veel vanaf. Ik hoop dat je je beter gaat voelen Lisanne!
  Hester blogde laatst over… Picture it januari 2014 #4

 6. Charlotte 1 februari 2014 / 09:50

  Wat vervelend Lisanne! 🙁 Gelukkig hielp het pilletje die je eigenlijk niet mocht, maar nou en als die helpt 😀
  Die sushi bowl moet ik nog steeds een proberen, lijkt me lekker!

 7. Anna 1 februari 2014 / 10:43

  Ah wat ben je een bikkel Lisan, respect dat je het volhoud enzo! Wat een fijne quotes heb je overal verzameld haha 🙂 Ik had qua fibro ook niet zo’n beste week, hopelijk hebben we volgende week allebei een fijne week! Geniet vh weekend met Tim!

 8. Jolanda 1 februari 2014 / 11:21

  Net zoals de comments hierboven vind ik jouw Diary ook zeker NIET saai! Ik denk dat iedereen je het beste wenst. En met je meeleeft! En heel veel succes de komende tijd! 🙂 En inderdaad mooie quotes 🙂
  Jolanda blogde laatst over… Sewing Saturday: Omslag blog agenda

 9. Ianthe 1 februari 2014 / 11:45

  Hele mooie quote voor op jullie slaapkamermuur! Ik zag hem een aantal jaar geleden in het Nederlands in een magazine staan en sindsdien is ‘De beste manier om je dromen te laten uitkomen is wakker worden’ mijn favoriete quote! 🙂

 10. Geanne 1 februari 2014 / 13:04

  Hopelijk voel je je snel beter nu je weer terug bent bij je oude pijnstillers. En zo te zien heb jij je webcam ook afgeplakt, ik ook!
  Geanne blogde laatst over… Beautiful Words #11

 11. Jessie 1 februari 2014 / 13:44

  Wat naar voor je dat je zo’n week achter de rug hebt. Het moet niet gemakkelijk zijn om je zo ziek te voelen dat je met jezelf geen blijf weet. Ik bewonder je positiviteit en ik weet dat het allemaal heus wel beter zal gaan volgende week!
  Jessie blogde laatst over… Products I’ve Used Up – January 2014

 12. Tiffany 1 februari 2014 / 14:12

  Leuk dat Tim dit weekend toch even thuis is! Kunnen jullie samen wat tijd hebben. Hopelijk voel je je snel een stuk beter. Mijn week bestond uit werken (wat niet echt als werken aanvoelt) en een personeelsfeestje ter gelegenheid van onze heropening. Erg fijn was dit, ik heb hele fijne collega’s ook. Nu terug gaan werken, en dan is het ook voor mij weekend. Joepie!
  Tiffany blogde laatst over… T.G.I.F. ‘Happychallenge Opdracht 3 – Maak je dromen visueel!’

 13. Manon 1 februari 2014 / 14:24

  Dat was me weer het weekje wel voor jou! Trouwens, wat een leuke en mooie quotes laat je zien :)!
  Manon blogde laatst over… Nieuwe Lay-Out!

 14. Elize 1 februari 2014 / 16:28

  Wat balen dat je je zo naar voelt. Ik hoop voor je dat het volgende week een leukere week wordt. En ohja, net zoals veel mensen al zeggen, ik vind het ook helemaal niet saai om te zien/lezen! 😉
  Elize blogde laatst over… Interview met Maartje: Al 16 jaar glutenvrij!

 15. dresses and daisies 1 februari 2014 / 19:40

  Veel beterschap. Misschien voel je je beter als ik “haaaave you met Ted?” tegen je zeg?

  Ps. er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

 16. Meike 1 februari 2014 / 20:58

  Deze was toch weer leuk om te lezen, ook vind je de diary zelf saai. Hopelijk voel je je snel beter. Dat ijs wil ik trouwens ook proberen, hihi..

 17. Loes 1 februari 2014 / 21:51

  Ah wat balen dat je je zo ziek voelde 🙁 misselijkheid kan echt killing zijn, dus ik hoop dat je je snel heel veel beter voelt 🙂 zonde van ’t rokje trouwens, die is echt leuk!
  Loes blogde laatst over… Flexchallenge: eerste meeting!

 18. Isabel 2 februari 2014 / 15:59

  Ik hoop echt dat het beter gaat als je de medicijnen afbouwt, het klinkt echt als een vreselijke week ook al waren de series misschien wel leuk. Heel veel beterschap!
  Isabel blogde laatst over… Mijn 2014 project

  • Lisanneleeft 2 februari 2014 / 16:37

   Ja, de series waren een heerlijke afleiding! Zonder dat was het pas echt een vreselijke week geweest hihi.

 19. Jenny 2 februari 2014 / 16:27

  Die quote is geweldig en je sushi bowl ga ik een keer proberen. Doe je er nog iets van saus doorheen? Beterschap verder!!

 20. Mirte 2 februari 2014 / 16:34

  Arme jij, weet dat je geen medelijden wil, maar toch, arme jij. Het is niet leuk om je zo hondsberoerd te voelen. Maar nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hopelijk is de medicatie snel uit je lijf.
  Mirte blogde laatst over… Keep on dreaming

 21. Debbie Peteri 2 februari 2014 / 17:41

  Die quote is prachtig! Verder klinkt het als een ware struggle. Ook mentaal. Fijn dat je vriend en familie zo met jou bezig zijn/zo achter jou staan! Houd vol, meis en heel veel sterkte gewenst!
  Debbie Peteri blogde laatst over… FEEST! Geniet mee én WIN!

 22. Fleur 2 februari 2014 / 19:02

  Wat balen zeg, dat je zo’n (naar het zien van de foto’s dan) stomme week hebt gehad!
  Hopelijk gaat het de komende week met het afbouwen beter en ben je binnenkort weer gewoon de Lisanne die zoveel doet:)!

  Gelukkig had series en een heleboel mooie quotes.
  Sterkte deze week!

 23. Tiff 2 februari 2014 / 19:51

  Beterschap, meis! Hoop dat je je binnenkort weer veel beter zult voelen!
  Die sushi bowl ziet er heel lekker uit, zeg 🙂
  Tiff blogde laatst over… Month in Review // Januari

 24. Manouk 2 februari 2014 / 20:20

  Die quote over je hart is heel mooi! En ik ben echt benieuwd naar How I Met Your Mother! Hoor er veel over, maar heb de tijd er niet voor om het te kijken haha
  Manouk blogde laatst over… DIARY JANUARI ’14

 25. Nans 5 februari 2014 / 11:35

  Hey Lisanne,

  Ik had ook een rotweek. Ik zag “Dubbelleven”, een Vlaamse reeks over twee vrouwen die bij het overlijden van Marc ontdekken dat ze dezelfde man deelden zonder het van elkaar te weten. Dateert van 2010, slechts 1 seizoen en een 12-tal afleveringen, maar wel een goed verhaal en sterk geacteerd. Ik weet niet of je deze reeks in Nederland te pakken kan krijgen.

  Nans
  Nans blogde laatst over… Zoete zondes, een aardbeidief en een crowdsurfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.