DIARY: Kringloop aankoopjes & lentegevoel

Vorige week vertelde ik over mijn besluit wat betreft het terug gaan naar mijn oude medicijnen. Gelukkig heeft dat iets geholpen waardoor ik me deze week weer een stuk beter voelde. Daar ben heel erg blij mee! Dus deze week kon ik weer wat kleine dingetjes gaan doen en lag ik wat minder in bed. Ontzettend fijn!

joepie-de-poepie-dit-is-een-diary

1

Toen ik ‘s nachts niet kon slapen (dat kwam nog door de oude medicijnen) ging ik me insmeren met deze bodybutter. Hij ruikt naar vakantie, dus daar werd ik vrolijk van.

2

Haha, zijn we weer! How I met your mother, inmiddels ben ik alweer bij seizoen 7…

3

Afgelopen weekend was Tim er (het schip lag in de haven dus hij kon naar huis in het weekend!), en om te vieren dat ik weer een beetje kon eten haalde Tim sushi. Lekkerrr!

4

En weer HIMYM, haha. Maar samen met Tim is natuurlijk veel beter!

5

Stokjes eten uit een super toffe mok.

6

Ennn weer in bed serie kijken.

7

Voetjes opwarmen! Ik heb deze week ineens het probleem dat mijn armen en benen niet warm willen worden (en dus krijg ik erg pijnlijke spieren). Op deze manier mijn voeten opwarmen helpt wel, maar alleen voor heel even. Zodra ik eruit ga zijn ze meteen weer koud, zo gek! (ik draag gewoon warme kleding overigens)

9

Nageltjes lakken!

10

Ik kocht nieuwe sokken bij H&M! Mijn favoriete sokken zijn deze dikke van de H&M, ik heb er al meer van, maar had er nog meer nodig. De leuke printjes zijn een fijne extra!

11

Mijn prikbord!

12

Geweldig: wanneer de zon naar binnen schijnt.

13

Yay! Haha, het is echt fijn tijdverdrijf als Tim weg is en ik voel me niet fit. Perfect!

14

Selfie!

15

En nog eentje. Ik dacht dat ik opgehaald zou worden door mijn mams om naar buiten te gaan, maar ze moest super lang (anderhalf uur, echt niet normaal) wachten in het ziekenhuis op haar afspraak. Bizar die lange wachttijden soms.

16

En het was super stom, want er was een internetstoring. En toen heb ik maar genikst totdat moeders me kwam ophalen, haha.

17

Eten bij papa en mama! Dit doe ik vrijwel elke dag (tenzij ik te ziek ben) nu Tim weg is. Zo kan ik toch nog fatsoenlijk eten, dat is wel heel erg fijn.

18

Nog een keer het prikbord, daar word je blij van! Super leuk ook al die leuke reacties afgelopen week op mijn blog en instagram!

19

Mooie quote, deze hangt op mijn andere prikbord.

20

Nog een selfie! Jeetje, het is wel een beetje selfieweek lijkt wel.

21

Samen met mijn moeder ging ik naar de kringloopwinkel. Vooral met de ombre theelichtjes ben ik echt ontzettend blij, die zijn zo leuk! En best of all: ze waren maar 25 cent per stuk! De glazen bol/pot kocht ik ook. Ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen, maar ik vond hem wel heel leuk.

22

23

En ook kocht ik dit tuniekje bij de kringloop! Hij was origineel van de Primark en hij zat heel mooi (en hij past, dat is al heel wat, haha). Dus, deze nam ik ook mee!

24

Mijn moeder kocht een potje met bloemetjes voor mij, staat super vrolijk.

25

Vooral onwijs leuk in combinatie met de theelichtjes, krijg er echt al een lentegevoel van! (vooral de kerstlichtjes op de achtergrond zijn een leuk detail, hehehe)

26

En weer een slechte nacht. Ik zei het net al, maar het kwam echt weer door de kou in mijn lijf die er niet uit wil. Gelukkig ben ik uiteindelijk wel gewoon in slaap gevallen.

Het gedoe met de medicijnen is nog niet over, want de enige soort waar ik tegen kan is er alleen in hoge (mijn oude) dosering, great. Bevordering van verslaving kun je zeggen, want bij dit medicijn kun je absoluut niet van deze dosering naar nul en door de 24 uurs afgifte kun je ze niet breken. Hocus pocus, hoe ga ik dit doen? Ik ben nog steeds verbaasd dat dit überhaupt zo kan! (de apotheek heeft de fabrikant gebeld, dus het is echt zo, bizar!).

Hihi, die leukere diary die ik had beloofd is het wel geworden, toch? Gelukkig maar, dat betekent dat mijn week ook leuker voor mij was, hihi. De eerste week helemaal zonder Tim is voorbij, dit weekend is hij in Noorwegen en volgend weekend is hij weer lekker bij mij! Dus ik heb in elk geval iets om naar uit te kijken. Hoe was jouw week?

DELEN:

47 reacties

 1. Rosebird 8 februari 2014 / 07:24

  Wat lief dat je gewoon bij je ouders kan eten, scheelt zeker wel wat. En jeej, Tim bijna thuis! 🙂 Fijn!

 2. Dorine 8 februari 2014 / 07:32

  Fijn dat je je weer wat beter voelt en wat heb je leuke dingen gekocht bij de kringloopwinkel!

 3. Hannah 8 februari 2014 / 07:37

  Fijn dat het deze week weer iets beter ging! En nu lekker aftellen tot volgende week 🙂

 4. Geertje 8 februari 2014 / 07:40

  Wat een mooie spreuk op je prikbord (knock on doors…). Wat raar dat die medicijnen er alleen in hoge dosering zijn.. Hoop dat je snel een passende oplossing vindt! In ieder geval weer een leuke diary om te zien!

 5. Marion 8 februari 2014 / 07:41

  Hahaha, jij bent wel heel erg erg met HIMYM! I love de bloemetjes! Goed idee. Haal de lente in huis!

 6. Anouk 8 februari 2014 / 08:13

  Wat is dat potje van de doorzichtige nagellak grooot! Wow haha. Leuke foto’s

 7. Martina 8 februari 2014 / 08:22

  Fijn dat je bij je ouders eten! Enne, vrolijke sokken 🙂

 8. Whitney 8 februari 2014 / 08:26

  Motiverende prikborden! Als ik de ruimte had zou ik ook zo iets ophangen.

 9. Kimberly 8 februari 2014 / 08:42

  Je kringloop aankoopjes zijn echt leuk! Die ombre theelichthouders vooral 😀 ik heb dat trouwens ook dat m’n lichaam niet warm wilt worden, zo vervelend is dat want dan voel ik mij automatisch ook slechter, meestal lig ik dan tegen de kachel aan maar dan verwarm je maar een kant haha! Mijn week was verder wel oké, alleen m’n laptop is kapot gegaan waardoor ik echt wel ontzettend baal en best verdrietig ben..

 10. Susanne 8 februari 2014 / 09:08

  Ik zie alweer wat vrolijkere foto’s voorbij komen! Ik heb dat ook met een bodylotion die me doet denken aan iets in het verleden. Grappig eigenlijk! Wel fijn dat je gewoon bij je vader en moeder kan eten (ik wilde mag schrijven maar tuuurlijk mag dat haha). Heb je gelijk ook wat aanspraak! Ik hoop dat het aankomende week nog ietsjes beter gaat en er ineens een geniaal plan uit de lucht komt vallen wat betreft je medicijnen!

 11. WeHeartFit 8 februari 2014 / 09:28

  Gelukkig voelde je je ietsje beter maar vervelend dat je met die medicijnen nog niet meer bent opgeschoten. Ben benieuwd hoe ze dat gaan oplossen! En van die schattige bloemetjes krijg ik instantly lente-kriebels!

 12. Frauke 8 februari 2014 / 09:36

  Prachtig, die bloemen! Leuk tuniekje en super dat je je weer wat beter voelde 🙂 Fijn dat je bij je ouders kan gaan eten nu Tim er niet is ^^

 13. Marloes 8 februari 2014 / 09:59

  Wat een leuke foto’s. Ik vind je tijdschriftenrek ook erg leuk!

 14. Vera 8 februari 2014 / 10:26

  Selfieweek en How I Met Your Mother week haha! Ik vind het ook echt een geweldige serie!

 15. Linda 8 februari 2014 / 10:36

  Zo’n leuk prikbord, lekker vrolijk én inspirerend! <3
  Die ombre theelichtjes zijn echt heel leuk ja!

 16. Manon 8 februari 2014 / 10:57

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht bij het kringloop! En ik vind je prikbord echt te gek, zo leuk, ik wil dat ook!

 17. Mamoesjka 8 februari 2014 / 11:01

  De zon ,de bloemen, het bloemige tuniekje.. helemaal al in lente sfeer! Heerlijk!
  Hoewel het nu al 2 dagen kei flink regent heb ik ookal zin om tulpen en vrolijke dingetje in huis te halen.
  Ik vind je tijdschrift rek ook erg gaaf! Mag ik vragen waar je die kocht? Netjes strak opgeborgen op die manier!

 18. Charlotte 8 februari 2014 / 11:27

  Leuke diary! Yumm die sushi, wat een happy moment he dat zonnetje!
  Mooie quote aan je prikbord <3

 19. Isabelle 8 februari 2014 / 11:39

  Wij gingen ook naar de kringloop, schreef er ook net een blogje over, haha 🙂
  En ja, koud hebben is inderdaad niet bevorderlijk voor de pijn. Ik kan de laatste tij ook heel erg sleht temperatuur houden. Kersepitjes, dikke sokken, warme baden en veel dekentjes!!
  Wel goed dat je je toch al iets beter voelt! Ik hoop dat ze toch nog een oplossing vinden voor de medicatie!

 20. Nicole 8 februari 2014 / 12:08

  Die serie blijft ook verslavend he.. Leuke dingetjes heb je gekocht bij de kringloop trouwens en die bloemetjes zijn altijd fijn in huis!

  Trouwens, door jouw blog ben ik dus bekend met fybromyalgie en laatst had ik een zwangerschapsmassage van iemand die dat dus ook blijkt te hebben.. Vond t erg prettig om er dus al wat vanaf te weten door jouw blog!

 21. Simone 8 februari 2014 / 12:38

  Die vaas van de kringloper is echt heel erg mooi zeg! Ik moet binnenkort ook maar weer eens gaan kijken bij de kringloper hier in de buurt. Hopelijk scoor ik daar nog wat leuks! 🙂

 22. Leanne 8 februari 2014 / 13:09

  Leuke diary! Gelukkig datje je wat beter voelde afgelopen week! De dingen die je bij de kringloop gekocht hebt, zijn ook echt mooi! 🙂

 23. Carina 8 februari 2014 / 13:52

  Dat tuniekje is echt heel leuk! En ik heb ook al zin in de lente, het is zo warm dat het echt tegen gaat vallen als het nu nog een keer gaat vriezen 🙁

 24. Lianne 8 februari 2014 / 14:15

  Ben blij voor je dat je week weer wat leuker was!
  En als ik dit zo lees met al die lentedingetjes zeg ik: kom maar op met die lente!
  Afgelopen week heeft de zon hier al aardig wat geschenen en alleen al die naar binnenvallende zonnestralen wordt ik zooo blij van! ;D

 25. Cindy 8 februari 2014 / 15:34

  Leuke selfies en wat een supertoffe aankopen heb je bij de kringloopwinkel gedaan! Ik was laatst ook bij de kringloopwinkel hier in de buurt, maar kon niets vinden, behalve ouwe meuk haha. Zonnestralen whoehoe!

 26. Laura 8 februari 2014 / 16:29

  Ik heb je op mijn “over mij” pagina op mijn blog gelinkt als favo blogger, is dat ok?

 27. Tiffany 8 februari 2014 / 17:09

  Dit is inderdaad een fijne diary! Je merkt in één keer dat je leuke dingen hebt kunnen doen, zeker omdat je er razend enthousiast over bent 🙂 Leuke spulletjes heb je weer gekocht ook! En heel fijn dat je ouders zo lief voor je zijn, dat je altijd bij hen kan eten enzo… Lijkt me uitermate gezellig.
  Ik had al een erg fijne week, volop nieuwe dingen aan het bijleren en ook vrienden gezien. Gezellig gaan winkelen en eten met m’n beste vriend en vanavond ga ik naar m’n beste vriendinnetje. Super gezellig allemaal, zeker wanneer je elkaar eventjes niet gezien hebt (en je elkaar vroeger elke dag zag). De tijd vliegt trouwens behoorlijk, echt niet normaal!

 28. Hilde 8 februari 2014 / 18:22

  Jaaa! ‘How I met your mother’ vind ik ook super leuk! ^^ Zeker in combinatie met zoute stokjes eten 🙂
  Fijn dat je zo vaak bij je ouders kan eten 🙂

 29. robin 8 februari 2014 / 18:59

  aahh love sushi! en dat Primark jurkje is leuk =)

 30. Nans 8 februari 2014 / 19:41

  Hey Lisanne,

  Ik heb het ook vaak koud (maar niet zo koud als jij nu, denk ik). Een warm bad helpt me het snelst om op te warmen.

  Waar ik ook enorm van kan genieten is mijn elektrische deken. Deze heeft twee standen: eentje op je bed voor te verwarmen en eentje om echt op te slapen.

  Groetjes,

  Nans

  • Lisanneleeft 8 februari 2014 / 21:13

   Ik had niet zo lang geleden zo’n elektrische onderdeken, maar doordat het effect van mijn matras daardoor verloren gaat had ik veel meer pijn. Lekker onhandig 😛 Ik kreeg vooral last van rugpijn, dus ik moet even op zoek gaan naar zo’n kleinere elektrische deken voor alleen bij je voeten, dat kan denk ik wel!

 31. Tamarah 8 februari 2014 / 23:38

  Succes met het onder controle krijgen van je medicatie en hoe je erop reageert, erg lastig zeg! Je jurkje vind ik erg leuk die je bij de kringloop hebt gekocht! En die sokken van de H&M zijn zo lief met die hartjes erop! Leuk!

 32. Isabel 9 februari 2014 / 12:37

  Hopelijk heb je wat meer slaap deze week! Wel leuke dingen heb je gekocht bij de kringloop 🙂

 33. Kayleigh 9 februari 2014 / 15:14

  Leuke dingetjes heb je gehaald bij de kringloopwinkel!

 34. Bertine 9 februari 2014 / 15:58

  Ik weet niet welke medicijnen je hebt, maar misschien is er een lagere dosering van het medicijn of een tablet met dezelfde werkzame stof maar dan zonder verlengde afgifte? Van sommige medicijnen bestaan er ook drankjes (zijn dus makkelijker te doseren) en wij mogen als apotheek geen bereidingen meer doen, maar misschien jouw apotheek wel, dat ze zelf het drankje maken? En apotheken kunnen ook bij een bereidende apotheek middelen bestellen die na accoord van de arts het drankje eventueel zelf kunnen maken.
  Ik mag aannemen dat er wel een oplossing bestaat, bij de fabrikant bijvoorbeeld. Want een fabrikant gaat toch geen middel op de markt brengen waar je dus na beginnen van het middel er voor je hele leven aanvast zit omdat er geen afbouwmogelijkheden zijn.

  • Lisanneleeft 9 februari 2014 / 16:32

   Ja, die zijn er zeker! Maar ik ben een van de heel veel duizend mensen die wel tegen deze kan, maar niet tegen de ‘gewone’. Deze die ik neem wordt niet meer vergoed, vandaar ook dat ze de productie hebben moeten verminderen… De apotheek heeft met de fabrikant gebeld, maar zij hadden ook niet echt een oplossing, die leken zich er ook niet helemaal van bewust te zijn dat dit problemen gaat opleveren.
   Maar nu zit ik met de gebakken peren, van die andere pillen word ik gek genoeg heel erg ziek. Ik hoop dat zoals jij zegt dat ze die medicijnen op een of andere manier zelf kunnen klaarmaken!

 35. Meandra 9 februari 2014 / 17:59

  Ik kreeg deze week toevallig ook narcissen van mijn moeder 🙂 Mooi al die spreuken op je prikbord en het ziet er ook erg leuk uit. Ik moet toch ook maar eens aan HIMYM beginnen haha! Ik ben nu nog bezig met Mad Men.

 36. Anne 12 februari 2014 / 20:39

  Mijn broer was vorige week bij de marine in Den Helder. Dus ik zei: Doe de groetjes aan Tim. :p Mn broer snapte er niks van haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.