DIARY: Pijn is niet fijn maar lichtpuntjes en cadeautjes wel

Ja hoor, alweer een week voorbij! Ik zal het maar gewoon zeggen: afgelopen week was niet zo’n leuke voor mij, ik heb echt heel erg veel pijn gehad. Niet de gewone (ook geen milde) pijn die ik normaal heb, maar zo veel pijn dat mijn lijf het niet meer aan kon. Stom. Maar nog wel een boel lichtpuntjes die juist fijn naar voren komen in de foto’s!

diaryaasdf

1

Vorige week vrijdag was ik heeeeeel erg blij dat Tim thuis was. Ik was alleen vergeten dat hij die avond weer weg zou gaan, dus toen zat ik weer alleen, haha. Een beetje sukkelig van me dat ik dat vergeten was, hihi.

2

Soep eten met broodjes van de Lidl, jummie!

3

Onze woonkamer vanaf de eettafel.

4

Ik brandde deze geurkaars, die ik een tijd geleden bij Xenos kocht. Hij ruikt zo lekker vrolijk, echt een beetje naar de lente!

5

‘s Nachts, als ik niet kan slapen: boekjes lezen! Het was niet zo’n leuke nacht.

6

Zaterdag was het echt heerlijk weer, dus ik wilde graag naar buiten! Echt een rondje lopen is me niet gelukt, maar we zijn een stukje gaan rijden met de auto en zijn er even vijf minuutjes uit geweest om een stukje buiten te lopen. Toch lekker genoten van het mooie weer met het zonnetje! Die op deze foto totaal niet te zien is, hahaha.

7

Met Tim in de auto.

8

Het zonnetje dat naar binnen schijnt aan het einde van de dag. Heerlijk!

9

Afgelopen week stonden er precies 1 500 blogposts op Lisanneleeft!

10

Haha, weer een zelfde foto; vanaf de eettafel!

11

Orange is the new black! Afgelopen week hebben we het afgekeken (nouja… eigenlijk ik), maar ik vond het einde echt heel stom. Maar ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen! Vond de serie wel heel erg leuk – hoewel ik er niet echt een positief gevoel van kreeg, hehe. Dat vind ik meestal toch fijner bij series, lekker simpel, grappig of vrolijk. Of alle drie.

12

Heel. Veel. Pijn. Niet leuk. Ik stond dinsdag helemaal klaar om te werken maar de pijn was gewoon te heftig. (als je te veel pijn hebt schakelt je lichaam zichzelf uit – en dat gebeurt er bij mij dan ook; dan val ik om. Dus… niet werken, vond ik heel jammer). Maarja, wat niet gaat dat gaat niet, meer dan je best kun je niet doen. Daar denk ik dan altijd aan 🙂

13

Dan maar weer serie verder kijken!

14

Yay voor blurry camera’s en instagram filters. Zonder dat had ik deze selfie niet online gezet, haha.

15

Yeah, beautyblogger style!

16

Donderdag was weer zo’n dag… Mezelf in bed geïnstalleerd zodat er geen gekke dingen meer gingen gebeuren. Mijn lichaam wat rust geven zodat hij hopelijk weer wat bijtrekt!

17

Heel erg lief: mijn oma was bij mijn moeder op bezoek, en mijn oma wilde graag tijdschriften voor mij kopen omdat het niet zo goed ging met mij, zodat ik iets fijns had om te doen. Dus, deze kwam mijn moeder me later het cadeautje brengen: de tijdschriften! Zo lief 😀 Leesvoer is natuurlijk heel fijn, maar als het met liefde is uitgezocht dan leest het nog net even fijner, hihi.

18

Ik keek een video terug uit 2012. Bizar: mijn tanden stonden toen veel rechter! Ik heb toen ik 12(?) was een beugel gehad, en daarna heb ik door de pijn in mijn lijf mijn nachtbeugel nauwelijks kunnen dragen (ik kon er gewoon niet mee in slaap komen). En toen paste hij niet meer. En nu gaan mijn tanden steeds weer een stukje verder scheef staan. Zo zonde, want ik vond mijn rechte gebit zo mooi! Het stond natuurlijk nog veel rechter dan dit toen mijn beugel er net uit was! Maar ik zie echt wel een verschil tussen deze video en nu… Wie weet dat ik ooit wel weer een beugel neem!

19

Selfie van donderdag. Het is me gelukt om te douchen, dus dat maakt het dan toch een geslaagde dag, haha.

20

Vrijdag voelde ik me weer wat beter, dus kon ik eindelijk weer even het huis uit! Samen met mijn mamsje nam ik een kijkje in de kringloopwinkel. Ik heb verbazingwekkend veel leuke spulletjes gekocht, die ga ik binnenkort laten zien in een (foto)shoplog!

21

Ombre trui!

22

En dit staat nu op de salontafel. Grappig feitje: mijn moeder had de blog van Iris gelezen en kwam dus afgelopen week (of vorige week?) met zo’n apothekersflesje voor me aan, haha.

En nu ben ik mezelf gisteren weer een klein beetje voorbij gelopen, haha. Zo gaat het vaak: dan ben ik blij dat ik me weer wat beter voel en dan word ik iets te enthousiast. Oepsie. Maar dat moet wel goed komen hoor, het is al een stuk beter dan afgelopen week (blijft vast wel zo, hoop ik). Mijn week was dus niet super spannend, maar gelukkig is hij voorbij, hihi. Hoe was jouw week?

Leuk aan diary’s: Stomme/saaie/nare dingen zet ik minder op de foto, dus de lichtpuntjes komen zo goed naar voren! Ik ben met Tim naar buiten geweest, heb lieve cadeautjes gehad en ben naar de kringloopwinkel geweest. Fijn om terug te kijken! Dat is ook de reden waarom ik in diary’s altijd positief overkom, nare dingen beschrijf ik niet uitgebreid, de focus ligt op het positieve. (Dat betekent dus niet dat ik me nooit rot voel, ik heb ook momentjes dat ik verdrietig ben en minder positief. Net zoals ieder mens, hihi)

DELEN:

48 reacties

 1. Kelly Caresse 1 maart 2014 / 07:18

  Wat vervelend om te leze dat het lichamelijk zo’n slechte baalweek was, ik vind het zo bewonderend in jou dat je dan zoveel lichtpuntjes nog ziet en daar zichtbaar van geniet, ik hoop op veel gezondheid voor je! Wat lief dat je oma tijdschriften kwam brengen! Ben benieuwd naar je kringloop winkel shoplog want ik ben dol op vintage

 2. Marion 1 maart 2014 / 07:36

  Op zich logisch dat je focus ligt op de lichtpuntjes. Dat is ook alleen maar goed voor je. Maar je ontkent niet dat je pijn hebt, je wuift het niet weg, het mag er zijn. Dat is denk ik heel erg goed. Dat je het toch benoemt. Hoop op weer wat betere dagen voor je komende week!

 3. Amy 1 maart 2014 / 07:53

  Heej, respect voor jou! Hoe je met alles omgaat. Voor mij ben je een voorbeeld en inspiratie. Ben zelf namelijk ook ziek, en herken zoveel dingen (heb wel wat anders maar toch). Vooral dat als je zoveel pijn hebt je niks kunt, mijn lijf zuigt de energie uit mijn lijf dan, soms heel eng. En ook dat je op de goede dagen soms net iets teveel doet.
  Maar het is zo goed dat je juist de positieve dingen hier opschrijft, dat geeft toch een fijn gevoel!
  Echt onwijs veel respect voor jou!
  Je bent een sterke meid!

  Liefs amy

 4. Kimberley 1 maart 2014 / 07:56

  Hopelijk voel je je de komende week beter, goed om in ieder geval te zien dat je blijft genieten van lichtpuntjes 🙂

 5. Nans 1 maart 2014 / 08:02

  Lisanne,

  Het lijkt er door het cursieve stukje een beetje op alsof je je wat verantwoordt. Je optimisme is je kracht, alleen de goede dingen in de verf zetten je sterkte, de reden waarom ik je ben beginnen volgen. Mensen in een gelijkaardige situatie (zoals ik) snappen des te beter dat je je uitstappen fijn wilt uitvergroten, het geeft je moed. Mensen die onbeperkt kunnen doen wat ze willen, hebben hierover eerlijk gezegd geen oordeel te vellen. Je hoeft je echt niet te verantwoorden voor je leuke momenten. Hoofd omhoog, schouders recht.

  Dikke knuffel,

  Nans

 6. Tineke 1 maart 2014 / 08:08

  Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt gehad, ik hoop dat je je komende week weer wat beter voelt! Die Ombre trui is erg leuk!
  Liefs

 7. Kimberly 1 maart 2014 / 08:13

  Wat vervelend dat je zo veel pijn hebt gehad deze week 🙁 ik hoop dat je je snel weer een stuk beter voelt! De lichtpuntjes komen inderdaad goed naar voren! Ik ben benieuwd naar je geshopte spullen 😀 ik ben deze week ook beetje ziek geweest en hoop vandaag ook weer even naar buiten te kunnen

 8. Hester 1 maart 2014 / 08:28

  Ik vind dat je gewoon een mooi gebit hebt. Het hoeft ook niet allemaal kaarsrecht. Ik heb na mijn beugel weer een beetje een spleetje tussen m’n voortanden en soms stoort het me wel maar kleine imperfecties zijn leuk! Ik ben benieuw naar de dingen die je gekocht hebt!

 9. Frauke 1 maart 2014 / 08:43

  Wat jammer dat je deze week veel pijn had en je dus wat minder voelde – maar zo te zien waren er inderdaad nog wel flink wat leuke momentjes en daar moet je je aan optrekken :). Leuke foto’s alweer, ik vind jullie huisje trouwens erg mooi!

 10. Hester 1 maart 2014 / 08:44

  Die pijn klinkt echt heftig, kan me dat slecht voorstellen eigenlijk, maar in zo’n diary zie je de lichtpuntjes inderdaad wel altijd goed! Benieuwd naar je shoplog. Op die foto dat je met Tim in de auto zit lijkt het trouwens net alsof jij achter het stuur zit, omdat Tim rechts van je zit… Of is die foto gespiegeld ofzo? Haha 😛

 11. Healthy Mommy 1 maart 2014 / 08:44

  Ai.. Balen van alle pijn afgelopen week. Mooi dat je toch naar de positieve dingen blijft kijken. Op naar een goede week? Ik duim voor je!

 12. Bibian 1 maart 2014 / 08:58

  Wat vervelend dat je je niet beter voelt, wel super lief van je oma, en ook nog zulke leuke tijdschriften haha. Goede smaak! Liefs

 13. Alyssa 1 maart 2014 / 09:29

  Vervelend dat je week niet zo super was, maar ook fijn om te zien dat je leuke momenten hebt gehad. Ik kan me natuurlijk helemaal niet voorstellen hoe het is om zo vaak en veel pijn te hebben, maar vind het knap dat je er zo goed mee omgaat 🙂

 14. MySimplySpecial 1 maart 2014 / 09:46

  Wat vervelend dat je je zo beroerd voelde! Wel een heleboel fijne lichtpuntjes weer!

 15. Manon 1 maart 2014 / 09:49

  Gewoon ronduit &#@^$ dat je je zo voelt 🙁 Niet leuk! Gelukkig heb je nog wel leuke dingetjes afgelopen week gehad, maakt het toch weer wat dragelijker denk ik 🙂

 16. Stefanie 1 maart 2014 / 09:59

  Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat, wel vervelend is het zeg als je geen kant opkan!

 17. Nikcy 1 maart 2014 / 10:14

  Die Ombre trui is prachtig, en die hanglamp in de woonkamer… want!
  Stomme vraag misschien, maar heb jij je rijbewijs? Of is die foto in de auto in spiegelbeeld?

  Ik heb zelf afgelopen week mijn rijbewijs gehaald; toen ik begon met lessen was ik minder ziek dus leek het me handig om te kunnen rijden. Laatste tijd merk ik dat het soms toch erg lastig is, maar gelukkig had ik tijdens mijn afrijden een goede ochtend. Als ik te moe ben rijd ik niet, punt. Maar soms begint mijn linkerbeen ineens enorm te trillen als er spanning op staat (als je de koppeling ingetrapt moet houden of op laat komen) en dat voel ik van te voren niet aankomen. Best eng dus.
  Enfin, ik vraag me dus af hoe dat bij jou zit? Heb je je rijbewijs? Zo ja, hoe gaat dat? Zo nee, zou je het willen/kunnen?
  (Ik snap het heel goed hoor, als je liever niet wilt antwoorden.)
  x

  • Nicky 1 maart 2014 / 10:14

   Oh mooi, ik zie dat ik lekker creatief ben geweest met het schrijven van mijn naam. 😀 Goedemorgen!

  • Lisanneleeft 1 maart 2014 / 13:03

   Nee, ik heb geen rijbewijs helaas. Ik kan en mag ook niet rijden jammer genoeg, hihi. Hoop natuurlijk dat ik mijn rijbewijs ooit wel kan halen, dat zou fijn zijn!
   Tim zit dus achter het stuur 😛

  • Lisanneleeft 1 maart 2014 / 13:04

   En natuurlijk: gefeliciteerd met je rijbewijs!! Super goed gedaan, echt knap van je 😀

 18. Dionne 1 maart 2014 / 10:36

  Leuke fotot’s. Ik vind je huis heel mooi ingericht.

 19. Manon 1 maart 2014 / 11:29

  Echt super lief van je oma en erg leuke foto’s !

 20. Jennifer 1 maart 2014 / 11:43

  Oh dat van die tanden die weer scheef trekken, dat heb ik ook. Bij mij is het al zo erg dat er een paar tandartsen aan me gevraagd hebben waarom ik nooit een beugel heb genomen. Ik heb ‘even’ 4,5 jaar met een beugel rondgelopen. -_-‘ Dat is echt zuur!

 21. Nem 1 maart 2014 / 11:45

  Die vraag van Nicky heb ik ook; is de foto in spiegelbeeld? Denk het wel?
  Wat zou het voor jou handig zijn om een autootje (45km?) te hebben en zelf lekker weg te kunnen als tim er niet is. Ik mag nu niet rijden door medicatie maar vind het fijn om m’n auto te hebben.

  Naar dat het zo kut ging voor je, ik heb ook helemaal niks kunnen doen deze week en nu is iedereen carnavallen en m’n vriend slaapt een nachtje ergens anders. Baaaah

  • Nicky 1 maart 2014 / 12:26

   Wat een prachtig blog heb je, Nem. Ik heb zelf geen blog en snap niks van blogloving(?) en al die andere zaken, maar als je het goed vindt zet ik je blog graag in de favorieten van mijn browser. 🙂

  • Lisanneleeft 1 maart 2014 / 14:42

   Ik heb geen idee wat voor voorwaarden er zijn om in een 45km auto te mogen rijden? We hebben zelf overigens ook geen auto hoor, dit is de auto van mijn moeder, die mogen we lenen in het weekend 🙂

   Hopelijk voel jij je komende week ook weer wat beter!

 22. Luuke 1 maart 2014 / 11:46

  Leuke foto’s. Hopelijk gaat het snel weer beter! Erg lief van je oma dat ze tijdschriften voor je meenam.

 23. Chantal 1 maart 2014 / 11:51

  Knap van je dat je de positieve dingen blijft zien! Hopelijk voel je je snel beter!

 24. Jess 1 maart 2014 / 12:01

  Heftig om zoveel pijn te hebben meid. Je gaat er wel onwijs kan mee om. Heb je blog sinds kort ontdekt en ik vind je echt heel leuk. Je schrijft echt met inhoud. Ik volg je vanaf nu. Take care!

 25. Susanne 1 maart 2014 / 12:02

  Door al die lichtpuntjes word ik ook vrolijk hoor!
  En WAUW voor de 1500(!!!) blogpost op je blog. Echt, ik kan me niet bedenken dat ik dat getal ooit ga halen haha.

 26. Lauriëtte 1 maart 2014 / 12:16

  Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt gehad deze week 🙁 Ik vind het super knap dat je zo blijft focussen op de positieve dingen. & Wauw 1500 blogposts! Wat goed! Dat zijn er echt heel veel haha! 😉 Fijn weekend!

 27. Petra 1 maart 2014 / 12:29

  Ik heb diep respect voor je. Hoe jij met je ziekte omgaat en hoe je toch altijd het positieve uit iets weet te halen. En 1500 blogpost! Wow!

 28. Miranda 1 maart 2014 / 13:12

  Ik vind jou diary,s altijd zo leuk om te lezen. Hopelijk krijg je vanaf nu toch minder pijn en zijn er steeds meer lichtpuntjes te noemen.

 29. Tiffany 1 maart 2014 / 13:33

  Wat leuke kleertjes, in die kringloopwinkel! Moet ik misschien gauw ook eens doen. Ik vind het tekstje aan het einde erg knap, ik vind je heel positief, maar iedereen heeft zijn momenten inderdaad. 🙂

 30. Hannah 1 maart 2014 / 13:39

  Balen dat het niet echt goed ging deze week! Maar gelukkig waren er ook veel fijne dingen 🙂

 31. Frederique 1 maart 2014 / 14:54

  Hehe, ik ben blijkbaar niet de enige die het einde van Orange is the new black niet leuk vond. Goed om te zien dat anderen dat ook zo ervaren hebben.

  Hopelijk voel je je snel weer beter, volgende seizoen begint in Amerika pas op 6 juni!

 32. Nadia 1 maart 2014 / 15:04

  Wat naar dat je je zo naar voelde, maar ik vind het zo knap dat je zo positief bent altijd! Wat een leuk spijkerhesje bij de kringloop!

 33. Explorista 1 maart 2014 / 15:18

  Zo vervelend dat je je rot voelt. Ik kan me niets voorstellen bij de pijn die je voelt, maar ik kan me wel voorstellen dat je er goed gek van wordt soms. Wat heb jij een prachtige woonkamer, trouwens!

 34. Iris 1 maart 2014 / 16:52

  Wat leuk die apothekersflesjes! En ik vind het echt supertof dat je mijn moeder mijn blog las, haha 😀 Kijk maar uit dat je niet een apothekersflesjesverslaving krijgt zoals ik 😛

 35. Nicole 1 maart 2014 / 18:30

  Wat vervelend dat je je zo rot voelde afgelopen week.
  Moet zeggen ik heb me dan op een andere manier rot gevoeld maar ik ken het helemaal..
  Heb ook dagen gehad dat ik blij was dat ik gedouched had.
  Dan had ik nog iets gedaan!

  Vind je kleding in deze blog trouwens erg leuk!

 36. Tess Evea 1 maart 2014 / 19:11

  Ah wat jammer dat je je deze week niet zo goed voelde, beterschap!

 37. Lianne 2 maart 2014 / 19:15

  Volgens mij is jullie huisje echt een heerlijk plekje! De foto van de woonkamer straalt in ieder geval rust uit, hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.