DIARY: Den Haag, decoratie & taaaartjes!

Alweeeer een weekje voorbij! Dit was de week van mijn enorme tocht door het land naar Den Haag (haha, ok, zo erg is het niet hoor, 2 uurtjes heen en 2 terug) en de gevolgen daarvan. En verder nog gewoon een heleboel leuke en fijne dingen tussendoor. Ik laat je zien hoe mijn week was!

dag

1

Vorige week had ik ‘s nachts steeds zin in taartjes. En ja, hoor, Tim is dan zo gek om in het wekend gewoon een taartje te kopen, haha. Lekkerrrr!

2

Deze week had ik een paar minder leuke nachten. Weer veel wakker gelegen van de pijn. De pijn is de laatste tijd een stuk erger geworden, best wel vreemd en heel erg rot natuurlijk.

3

Pastasaus! Gemaakt door Tim, hihi.

4

5

Ik kocht deze lader voor mijn telefoon bij de Trekpleister. Eerst dacht ik dat hij het deed, en dat deed hij ook heel even, maar uiteindelijk na 1 keer gebruiken is hij er weer mee opgehouden (het was ook al een heel werk om hem aan de praat te krijgen, gek ding).

In de winkel hadden ze me al gewaarschuwd, er waren er veel terug gebracht met de boodschap dat ze het niet deden, dus ik mag hem gelukkig ook gewoon terugbrengen en dan krijg ik mijn geld terug. Wel jammer, want hij was maar 8 euro, een lader voor dat geld zou wel erg voordelig zijn! Maar ik hoorde dat ze bij de Hema ook een goede hebben voor een fijn prijsje, ik denk dat ik die maar ga kopen dan.

6

Als je mij blij wilt maken moet je me gebakken tongetjes geven met bruine bolletjes, jummie!

7

Rollercoaster spelen! Nadeel aan rollercoaster 2: je moet zo lang wachten tot je level af is. Als je level 4 jaar duurt zit je zo de halve dag achter de computer terwijl je je doel allang bereikt hebt, dat is een beetje stom.

8

Ik moest en zou douchen, maar mijn lijf wilde niet. Uiteindelijk na een tijdje wachten en wat extra pijnstillers is het gelukkig toch gelukt! Yay! Dat is altijd zo fijn, wanneer het erop lijkt dat het echt niet meer kan en dat het dan toch lukt 😀

9

Mijn berichtjes naar Tim. Ehh tsja, dit bedoelde ik dus met die nachtelijke momentjes waarop ik zin had in taart. Gelukkig stond er nog eentje in de koelkast.

10

Maandag heb ik mezelf eventjes naar buiten gesleept. Schouderklopje voor Lisanne!

Lekker zonder make-up. Voorheen deed ik altijd make-up op, nu vind ik het ook wel prima zonder dus draag ik vrijwel nooit meer make-up als ik even de deur uit ga.

11

Apothekersflesjes, bolletjes en een kaars op het dienblad. Staat leuk! Inmiddels staan er (nep)boemen in die grote apothekersfles, staat echt leuk!

12

Ik kocht de Betty Brush bij Kruidvat. Deze borstelt al een stuk minder pijnlijk dan mijn vorige. Hij geeft alleen zo’n hol geluid, net alsof je een pop of een barbie aan het borstelen bent!

13

Eten bij mijn ouders op maandag.

14

Yay, de Flow lag op de deurmat 😀 Ik heb hem nu nog steeds niet echt goed kunnen lezen, dus ik heb het nog tegoed.

15

Een heleboel bloemen gekocht bij IKEA! De complete shoplog komt nog.

Dinsdag moest ik naar Den Haag naar een nieuwe arts waar ik een boel meer te weten kwam over mijn lijf, vooral wat meer bevestiging en weer nieuwe dingen. Ik vertelde er in mijn dankbaarheidslijstje van die dag meer over, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. Nadat we bij die arts geweest waren zijn we nog even de IKEA binnen gewipt.

16

Mijn Nivea soft in de kast, deze dagcreme op mijn tafeltje. Deze is onwijs fijn, lekker voedend, maar niet te vet! Hij is van Superdrug en te koop bij de Trekpleister.

17

The day after de wereldreis naar Den Haag. Gebroken dus!

18

Mooi lichtpuntje: dat het om half 7 nog nieteens helemaal donker was! Dat vind ik zo heerlijk.

19

Lekker op de bank blogjes tikken. En kijken naar de bloemen op tafel, hoe vrolijk?

20

Haha, ik zie er kipfit uit! Helaas voelde ik me niet zo, hihi. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je je zo beroerd kan voelen, maar dat je daar nauwelijks iets van ziet. Ik speel natuurlijk wel een beetje vals met mijn Instagram filtertje en wazige camera, maar toch!

21

2 Broke girls kijken op de bank! Ik ben zo blij met onze woonkamer nu, nu de stoel er ook staat voelt hij veel meer compleet en veel gezelliger.

22

De nacht van donderdag op vrijdag. Wat een horror, geen leuke nacht, heel erg veel pijn. Gelukkig viel ik om half 6 toch nog in slaap tot 12 uur. Daarna deed ik er 2 uur over om enigszins fatsoenlijk mijn bed uit te kunnen stappen, haha. Maar we hebben het weer overleefd.

23

Pruillipje. Je begrijpt wel dat vrijdag een beetje een gekke dag was, hehe. Pas om 2 uur uit bed! En echt beter voelde ik me er niet op, gisteren ben ik in elk geval weer vroeg naar bed geprobeerd te gaan om me weer wat beter te voelen! Tim is een beetje ziekjes, dus ik hoop dat dat bij mij ook gewoon de oorzaak is dat ik zo veel meer pijn heb.

24

Blijmaaksushi! Hihi, met sushi kun je mij altijd opvrolijken. Er staat nog een beetje in de koelkast voor vandaag… yay!

Jullie hebben natuurlijk afgelopen week al een beetje kunnen lezen hoe mijn week is geweest door mijn dankbaarheidslijstjes, maar ik hoop dat mijn diary toch nog leuk was om te lezen! Ik ga in elk geval voor een minder pijnlijke week komende week, hehe. En desnoods maar weer even naar de dokter om daarover te overleggen, want ik houd het niet lang meer uit zo. Maar dat komt vast wel goed, ik heb een fijne huisarts. Hoe was jullie week?

Naast dat ik elke week een diary post kun je me ook gewoon volgen op Instagram: Lisanneleeft

DELEN:

31 reacties

 1. Kelly Caresse 8 maart 2014 / 07:17

  Diary is zeker leuk naast de dankbaarheidslijstjes maar ik vind foto’s gewoon een fijne aanvulling. Wat vervelend om te lezen dat je zoveel meer pijn hebt, dat is echt niet leuk en ik vind het knap dat je zo positief blijft. Mmm sushi is altijd een goed idee!

 2. Rosa 8 maart 2014 / 07:46

  blijmaak sushi houd ik erin haha! Wat er ook gebeurt in jouw diary, je bljjft altijd positief! Goede manier om mijn dag met dit artikel te beginnen. Thanx for sharing 🙂

 3. Sonja 8 maart 2014 / 08:03

  Leuke diary! Ik heb op dit moment ook een gigantische sushi craving! Trouwens probeer rct3, ik moest ook flink wennen, maar uiteindelijk speelt het fijner!

  • Lisanneleeft 8 maart 2014 / 12:25

   Die heeft niet zo heel veel levels jammer genoeg, haha. Heb ze allemaal al gehaald!

 4. Jess 8 maart 2014 / 08:05

  Heftig meid dat het de laatste tijd niet goed gaat en dat je zoveel pijn hebt. Fingers crossed dat het idd een griepje is dat dit veroorzaakt. Verder fijne foto’s om te bekijken. Ikea is altijd leuk!

 5. Frauke 8 maart 2014 / 08:29

  Leuke foto’s allemaal! Jammer dat de pijn is vermeerderd 🙁 Mooie bloemetjes van Ikea!

 6. Manon 8 maart 2014 / 08:32

  Wat rot dat je je zo naar voelt 🙁 Niet leuk. Lekker eten kan altijd wel een boel goedmaken, en wat lief dat Tim tompoucen gekocht had. Zulke vriendjes zijn de beste!

 7. Hester 8 maart 2014 / 08:33

  Die pijn… Jeetje. Niet oké. Heel erg veel succes ermee deze week lieve Lisanne en hopelijk spot je weer genoeg lichtpuntjes!

 8. Bibian 8 maart 2014 / 08:43

  Echt niet leuk dat je je niet goed voelt, knuffel. Dat taartje ziet er zó lekker uit. Yummy

 9. Susanne 8 maart 2014 / 09:15

  Hè bah, echt vervelend die nachten! Als er iets belangrijk is, is het je slaap wel. Gelukkig helpen de taartjes een ieniemienie beetje haha. En als je de visjes die bedenk ik me dat het gewoon zó onwijs lang geleden is dat ik dat gegeten heb, niet leuk!

 10. MySimplySpecial 8 maart 2014 / 09:56

  Wat vervelend dat je je extra beroerd voelt nu! Hopelijk gaat het snel weer beter. Leuke foto’s verder!

 11. Elize 8 maart 2014 / 10:56

  Ik hoop dat je snel weer minder pijn hebt! Er heerst natuurlijk van alles en nog wat inderdaad, hopelijk ligt het ‘gewoon’ aan zoiets.
  Hoe dan ook een erg leuke diary om te zien met hele mooie lichtpuntjes!

 12. Lauriëtte 8 maart 2014 / 11:35

  Leuk weekoverzicht weer! Hopen dat je volgende week minder pijn hebt. Fijn weekend!

 13. Nans 8 maart 2014 / 13:47

  Hey Lisanne,

  Ikeaaa, fijn hé. Vroeger ging ik vaak naar Ikea, gewoon om te ontspannen, want het is maar 10 minuutjes rijden. Op dit moment is het nog steeds maar 10 minuutjes rijden, maar is de wandeling door de winkel alleen al zo vermoeiend dat ik er in maanden niet ben geweest… Een Ikeabezoek staat hoog op mijn verlanglijstje voor als Het-Lijf-nog-eens-een-keer-mee-wilt. 🙂

  Die pijn, is dat nog altijd te wijten aan het afbouwen van de pijnstillers?

  tot later,

  Nans

 14. Chantal 8 maart 2014 / 14:00

  Rollercoaster, dat vond ik vroeger zo leuk! en een taartje tussendoor moet kunnen 🙂

 15. Ilse 8 maart 2014 / 14:10

  Ooo, ziet er lekker uit! Maar goed dat ik een uur geleden nog heb geluncht. Anders had ik nu vast spontaan honger gekregen. En ooh, Roller Coaster Tycoon! Dat deed ik vroeger ook zo vaak. Super leuk is dat! =3

 16. Tiffany 8 maart 2014 / 17:42

  Wat een fijne diary alweer. Ik vond je dankbaarheidslijstjes ook erg fijn, zo kon je in de loop van de week al heel wat zien wat je blij maakte, door alle pijn heen. Heel aangenaam om te lezen altijd. En die bloemen van Ikea in de apothekersfles, wat origineel en super vrolijk! 🙂

 17. Kayleigh 8 maart 2014 / 17:51

  Oh jammm lekker die sushi! Ik heb hetzelfde hoor.. je ziet er gewoon normaal uit maar hebt dan zoveel pijn.. en dan zeggen mensen: Maar je ziet er zo leuk uit! Je lijkt niet eens ziek.. Nee als jullie maar eens wisten wat ik voel :-p en inderdaad een fijn gevoel als je altijd thuis zit en het dan toch lukt om even naar buiten te gaan he? Duimpje voor jou dat je toch wat dingen hebt gedaan deze week 🙂

 18. Kimberly 8 maart 2014 / 21:28

  Ik hoop ook dat je deze week een stuk minder pijnlijke week hebt! Ik had het een weekje geleden ook en kwam er ook achter dat het was omdat ik een beetje ziek was (tenminste denk ik aangezien veel mensen ziek waren om me heen) hoop dat het voor jou deze week beter gaat <3 Mijn lichtpuntje van deze week was dat ik heerlijk tussen de opkomende bloemen een stukje heb gefietst! 😀

 19. Syl 9 maart 2014 / 17:54

  Ik blijf het waanzinnig vinden hoe positief jij blijft, ondanks dat het soms niet mee zit! Hopelijk voel je je snel weer wat beter en heb je weer wat meer energie!

 20. Miranda 10 maart 2014 / 10:08

  Ik vind het zo erg voor je dat de pijn momenteel zo heftig is. Als je s,nachts al beetje normaal kan slapen wil het overdag vaak ook iets beter. Hopelijk gaat het snel beter meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.