DIARY: Superduper pakketjes en nachtelijke avonturen

Hoi! Het was weer een sprankelend weekje vol lichtpuntjes. Ik neem je weer mee in mijn week aan de hand van mijn foto’s…

hallo-dagboekje

2

Even mijn nieuwe camera uitproberen! Ik heb mijn afstandsbediening er ook weer bij gepakt, werkt perfect! Erg handig, zo kan ik ook gewoon simpel scherp stellen, haha.

Bij mijn ‘uitgroei’ (die inmiddels al door kan gaan als ombre) zie je mijn eigen haarkleur! Wanneer je dit leest ben ik alweer naar de kapper geweest, haha.

3

Samen met Tim romantisch uit eten.

4

Bij de mac!!! Haha.

5

Nachten wakker liggen, bah.

6

Gelukkig word ik dan wel ontzettend creatief en bedenk ik mooie teksten en zet ik deze op een plaatje. (de afbeelding is gemaakt met de app Notegraphy)

7

Oooh, de snoeppot is gevuld! Ziet er zo leuk uit, zonde om op te eten. (NOT muahahaha)

8

Jurkje! Ik voelde me niet blij en mocht nog een bestelling doen bij Sans-Online, dus ik hoopte dat dit me ging opvrolijken. Shoptherapie.

9

Schattige kussentjes bij Zeeman!

10

Outfit! Het Hema t-shirt is een beetje gekrompen in de was, bummer. Gewoon gewassen volgens de wasvoorschriften, maar toch… super zonde, want ik vond hem zo leuk! Op zich kan ik hem nu ook nog wel dragen, maar toch jammer.

11

Lekker op de stoel in het zonnetje!

12

Selfie.

13

Fijn ontspanmomentje: blogs lezen! Hier keek ik een video op Livelifegorgeous.

14

Mooie bos tulpen bij mama op tafel.

15

He, hier had ik ook al zo’n last van mijn benen! Haha, zo stom: ik zat me donderdag af te vragen hoe het kon dat mijn benen zo zeer deden (hoe het bij een normaal mens voelt na 20 kilometer lopen of hardlopen – super vermoeid/spierpijn. Dat idee, zeg maar uitgeput). Zomaar uit het niets! Maar het was dus vaker afgelopen week, beetje gek. Maar mijn lijf is gewoon een beetje gek, dus tegelijkertijd is het heel normaal!

Maar goed, ik lag dus eventjes met mijn beentjes omhoog op de bank.

16

Er zou een pakketje komen maandag, om 9 uur ‘s avonds nog niks. Uiteindelijk kwam hij gewoon de volgende dag! Normaal komen de pakketjes (van PostNL) hier altijd tussen 11 en 1, dus ik vond het al zo vreemd dat hij dit aangaf.

17

Crea bea doen!

18

Mijn uitzicht vanuit de chillstoel: de eettafel! Ik baalde zo hard omdat ik weer niet kon werken, vind ik echt niet leuk. Echt, echt, echt, echt heel erg niet leuk. Gewoon om te janken eigenlijk.

Gelukkig heb ik mijn blog nog, op die manier zit ik in elk geval niet stil (en dan heb ik dat gevoel ook niet, want daar gaat het vooral om, hehe)

19

Ik nam de fibrovlog video op!

20

Er kwam een pakketje, namelijk een kast voor op zolder! Daarover ga ik nog een artikel maken…

21

Ik nam meteen wat jurkjes mee van zolder, deze zijn zo leuk! Ik draag ze alleen nooit, super zonde.

22

Haha, ik moest hardop lachen om deze tekst.

23

Ik twijfelde heel hard wat ik nu met mijn haar wilde gaan doen! Gisteren ging ik naar de kapper. Ik heb nog geen foto’s van mijn nieuwe haar online staan, maar die komen waarschijnlijk komende week wel op mijn Instagram!

24

We bestelden iets wat we al laaang wilden hebben: een tablet! Oh, wat is dit heerlijk zeg; nu al! Nu hoef ik niet meer overal mijn laptop mee naartoe te slepen als ik iets online wil doen op een andere plek dan mijn kantoor, haha.

En series kijken in bed (of zelfs op de wc?!!)

25

Outfit! Donderdag zou ik even naar buiten gaan met mijn moeder, ik was al een paar dagen niet buiten geweest dus het werd weer tijd. Jammer genoeg voelde mijn moeder zich erg ziek (en nu nog steeds, gauw beter worden mama!), dus het lukte eigenlijk niet.

Alleen is mijn moeder heel eigenwijs zijn we toch even naar buiten gegaan. Toch wel fijn om weer even buiten te zijn!

26

Toen ik thuis kwam lag er een pakketje in de brievenbus, mijn close-up filters waarover ik al eerder vertelde! Deze zijn voor mijn 50mm lens!

27

Mijn eerste selfie met de Samsung Galaxy tab3 (wat een lange naam zeg). En dit is mijn happyface die stiekem ook wel een beetje eng is.

28

En van donderdag op vrijdag lag ik wakker door mijn benen. Daar waar ik het eerder in deze diary dus ook over had, haha.

29

Deze wil ik graag in ons huis, past perfect bij ons! Te koop bij Big Bazar, hahaha. Ik moest erom gniffelen.

Een week vol met lichtpuntjes, dacht ik zo! Aankomende dinsdag staat de afspraak met de arts in Den Haag op de planning. Spannend, ik ben heel benieuwd of er iets uit de tests is gekomen en wat het plan is. En ook een beetje eng. Maar het komt goed. Ik houd jullie op de hoogte! Hoe was jouw week?

DELEN:

35 reacties

 1. Lisa 29 maart 2014 / 07:18

  Mijn moeder heeft ook fibro en ik herken me erin in datgene wat je zegt over je benen. 😉 Leuk dat je zo optimistisch blijft! Je bent echt een voorbeeld voor vele anderen fibromylagie-patiënten.

 2. Todayslife 29 maart 2014 / 07:53

  Heerlijk he, nieuw haar! Bij mij is er ook zo’n 10-15cm vanaf

 3. Frauke 29 maart 2014 / 07:58

  Leuke foto’s allemaal! Ben benieuwd naar je nieuwe coupe. Vond het vorige ook wel iets hebben, zag er echt als een ombré uit eigenlijk haha. Fijn dat je nu een tablet hebt, en wat ziet jullie woonkamer er mooi uit in het zonnetje met al die bloemen <3.

 4. Manon 29 maart 2014 / 07:59

  Wat rot dat je nachten wakker ligt! Enne… dat romantische uit eten bij de Mac dat wil ik ook wel hahaha, zo lekker af en toe!

 5. Hester 29 maart 2014 / 08:10

  Veel kleine maar fijne lichtpuntjes! Ik ben benieuwd wat je met je haat hebt gedaan! Is naar de kapper gaan niet ook heel inspannend voor jou? Dat je dan een halfuur stil moet zitten enzo?

  • Lisanneleeft 29 maart 2014 / 13:49

   JA! Haha, wat grappig dat je dat vraagt, ik vind naar de kapper gaan pure horror 😛 Al dat getrek en gefriemel aan je hoofd!
   Meestal lig ik er dan achteraf ook nog wakker van omdat het zo’n zeer doet, maar dat viel nu gelukkig heel erg mee 🙂

 6. Carina 29 maart 2014 / 08:38

  Jaaa livelifegorgeous! een van mijn favoriete blogs 🙂 Balen van je benen deze week maar knap hoe je toch steeds weer doorgaat..

 7. Susanne 29 maart 2014 / 09:09

  Wist je dat je uitgroei me niet eens was opgevallen?! Zo stom haha. Ik twijfel om ook die tablet te kopen maar ik weet het nog niet helemaal zeker, is toch weer een hoop geld!

 8. Elize 29 maart 2014 / 09:10

  Leuke foto’s! Inderdaad veel mooie lichtpuntjes.
  Trouwens, zo op de foto lijkt het shirt nog wel goed te zitten vind ik 😉 maar het is altijd vervelend als iets op een andere manier de was uitkomt dan het erin ging.
  Veel succes volgende week bij de arts!

 9. Suzanne 29 maart 2014 / 09:15

  Wat een fijne fotootjes, Ik ben stiekem wel jaloers op je tablet. Hihi ik wil er ook graag 1.

 10. Karin 29 maart 2014 / 09:20

  Heel veel succes aankomende dinsdag, ik ben ook erg benieuwd of er iets uit de onderzoeken is gekomen. Ik had eigenlijk de conclusie getrokken dat deze arts had voorgesteld om met LDN te beginnen maar dat is blijkbaar niet zo. Ben je trouwens al begonnen en ga je er ook over bloggen, ik ben namelijk erg benieuwd. En dat nare gevoel in je benen, of je wel twintig kilometer hebt gelopen terwijl dat natuurlijk niet zo is, een soort van verzuurd gevoel, dat heb ik ook, maar helaas weet ik ook niet waarvan dat komt.

  • Lisanneleeft 29 maart 2014 / 13:47

   De LDN krijg ik sowieso, de rest is afhankelijk van wat er uit de tests komt! 🙂

 11. Marion 29 maart 2014 / 09:40

  Wat een prachtige foto die eerste!!! Fijn dat je zo’n goede week hebt gehad. Je verdiend het, meis. Heel veel succes dinsdag.

 12. Jess 29 maart 2014 / 09:43

  Wat een leuk overzicht. Ik vind jouw foto’s echt super om te bekijken. Je hebt echt een mooie persoonlijkheid.

 13. Hester 29 maart 2014 / 10:06

  Ik zie op de achtergrond van je foto’s altijd wat een lukt decoraties jullie in huis hebben, dit geeft me altijd super leuke ideetjes. Succes deze week bij je afspraak met de arts.

 14. Cindy 29 maart 2014 / 10:19

  Leuke foto’s, jammer van dat shirtje van Hema, kan je daar niet mee terug gaan dan? Alhoewel het bij andere shirtjes ook wel zal zijn 🙁 Lieve foto van jou en Tim.Fijn zo’n goede week!

 15. Lindsey 29 maart 2014 / 10:51

  veel succes met de afspraak bij de arts deze week! een tablet is inderdaad super handig! ik sleep hem overal mee naar toe. Naar de douche voor muziek, bank voor series, etc.

 16. Renate 29 maart 2014 / 10:52

  Leuke diary! Ik heb ten eerste nu heel erg zin in M&M’s haha, maar ik moest ook lachen om die tekst van de Big Bazar – dat zou ook een tekst zijn die hier opgehangen kan worden haha! en het is trouwens mooi om te zien dat je altijd zo optimistisch blijft! en ik herken het gevoel in de benen ook heel erg, het is echt heel vervelend!

 17. Jenny 29 maart 2014 / 10:57

  Dat bord is echt leuk, maar die tekst over dat glas is zooooo herkenbaar! Ik ben dus een chronische zeurkous.

 18. Lauriëtte 29 maart 2014 / 11:12

  Mooie week zo te zien! Ben benieuwd naar het resultaat na de kapper!

 19. Lenneke 29 maart 2014 / 11:49

  Ik dacht dat de foto van je benen van donderdag op vrijdag sushi was, hahaha.

 20. Jaimy en Laura 29 maart 2014 / 13:10

  Leuke foto’s! Ik vind je ‘bijna ombre haar’ wel erg mooi trouwens! En die Zeeman flamingo kussens heb ik gisteren geshopt, ze zijn zo leuk!

 21. Tiffany 29 maart 2014 / 13:30

  Gezellig weekje lijkt me! Haha, romantisch uit eten naar de Mac… Vanwaar ken ik dat toch! 😀

 22. Sanne 29 maart 2014 / 13:36

  Leuk week overzicht weer! Mooie jurkjes in je foto, en herkenbaar, dat de kaartjes er nog aanhangen hihi! Wat is je uiteindelijke crea-bea-creatie geworden? Iets leuks om in te lijsten?

  Hopelijk hoor je dinsdag het nieuws wat je wilde horen en komt er misschien wel wat vooruitgang in!

 23. Joanne 30 maart 2014 / 01:48

  Leuke diary!
  De pijn in benen herken ik ook heeeel erg. Bij mij komt dat door Lyme. Daardoor heb ik veel verhoogde cytokines en dat zorgt voor reuma-achtige pijn in spieren en gewrichten aldus mijn arts. Ik weet niet of je je cytokines al eens hebt laten testen? Als ze verhoogd zijn weet je nog niet per se hoe dat komt (ik neem dat er meer mogelijke oorzaken zijn dan lyme), maar dan weet je in ieder geval hoe het kan dat je zo’n pijn hebt.

 24. Bianca 30 maart 2014 / 19:39

  Leuke foto’s en lieve foto van je vriend en jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.