DIARY: Assaut voorbereidingen, verstandskies taferelen & chillmodus

Zo, dit was een gek weekje! Eigenlijk stond er vooral ‘relaxen’ en voorbereiden voor het assaut op de planning, maar dat liep net even iets anders. Ik kreeg kiespijn en mijn verstandskies werd er meteen gehaald, dus moest ik daar goed van bijkomen, haha. Ik laat je zien hoe mijn week eruit zag!

diary-yay

1

Omaschoenen! Deze vind ik zo onwijs leuk!

2

Tim wilde al een hele tijd een nieuwe computer, en nu had hij een paar weken geleden eindelijk de onderdelen besteld! Hij heeft hem zelf in elkaar gezet, haha. Zag er heel ingewikkeld uit en hoewel ik niet extreem a-technisch ben vind ik het knap dat hij het voor elkaar heeft gekregen, haha.

3

Nagellak! Dit is een van de lakjes die ik onlangs kocht bij de Action van het merk Sally Hansen. Super leuk kleurtje, helaas is hij wel een beetje stroperig, dus lakt hij niet fijn. Maar ik denk dat ik even op zoek moet naar verdunner hiervoor, het zou zonde zijn als ik hem daardoor niet ga gebruiken.

4

Broodje gezond! De glutenvrije afbakbroodjes van het merk Schar zijn best lekker. Verder heb ik nog geen (lekker) glutenvrij en koemelkvrij brood gevonden, maar deze broodjes zijn sowieso lekker.

5

Tim ingebouwd tussen de computers, haha.

6

Megapolis. Geweldig leuk spelletje. Verslavend ook! Ik speel het nu op de tablet en op mijn iPhone. Super leuk!

7

Ik vertelde vorige week dat ik me een beetje beter ging voelen, maar helaas ging het afgelopen week weer wat minder goed. Het tandvlees bij een van mijn verstandskiezen ging ontsteken en daar werd ik best wel ziek van.

8

Ik ging wel lettertekenen!

9

Bullet journal bijgewerkt voor mei! Het assaut staat op de planning…

10

Vind ik heel erg leuk: mijn bakjes met zaadjes! Inmiddels valt er steeds meer groen te zien.

11

En ook van de zijkant ziet het er leuk uit. Hier word ik echt vrolijk van, dit staat zo in mijn kantoortje!

12

Brillie op!

13

De pijn aan mijn verstandskies werd dusdanig erg dat ik ermee naar de tandarts ging, na veel te veel dagen uitstellen en zeggen ‘het gaat wel weer over’. Ik had zo’n spuitje met vloeistof om te spoelen, daarmee ging het bij mijn vorige verstandskies over zodat ik het vol kon houden tot hij eruit kon. Mijn vorige verstandskies (onder, deze was ook onder) werd er namelijk in het ziekenhuis bij de kaakchirurg uitgehaald omdat mijn tandarts geen verstandskiezen onderin trekt. Ik had gehoord dat ze daar ook weleens antibiotica bij geven om de ontsteking weg te krijgen totdat je in het ziekenhuis terecht kan, dus daar hoopte ik op.

14

Nu had ik deze keer een vervanger, want mijn normale tandarts was er niet. Ik dacht dat de tandarts een grapje maakte toen hij zei: ‘Zal ik hem er nu gewoon meteen uithalen?’

Haha! Eh… wat?! Serieus? Ehhh……. oke, doen we!

Dus toen werd mijn verstandskies eruit gehaald. En na heel veel verdoven deed het eruit trekken nog steeds veel te veel pijn, maar ze hebben ook weleens zonder verdoving in mijn spier in mijn been gesneden voor een biopt dus op zulke momenten denk ik daar maar aan. Vergeleken daarbij viel het best mee. Of het was ongeveer even erg, denk ik.

15

En daarna voelde ik me heel erg ellendig, ik had gehoopt dat het net zo ‘makkelijk’ en met even weinig pijn zou gaan als de vorige verstandskies, maar dat viel tegen, haha. Alsnog geen horrorverhalen overigens hoor, die hoor je natuurlijk ook nog weleens bij verstandskiezen.

16

Om mezelf af te leiden: sims spelen!

17

En ijsjes eten!

18

En een smoothie, jummie! Deze was met yoghurt, water, en aardbei. Op zo’n moment komen die dikke rietjes van de Ikea wel erg goed van pas!

19

De jurk lag klaar voor vrijdag….

20

Vanilleyoghurt met cacaopoeder er doorheen. Ik werd om half zes wakker door de pijn, dus ruim een uur later kon ik gezellig samen met Tim ontbijten!

En daarna kon ik niet meer slapen…

21

Dus om nog een beetje uit te rusten ging ik lekker series kijken in bed!

22

Blij! Ik voelde me gelukkig al wel een beetje beter dan op de dag van het tandartsbezoek zelf. Kwam denk ik door de erge pijn de dag ervoor, waardoor ik dubbele medicijnen had genomen. Dat zijn best goede  pijnstillers dus dat werkte wel, haha.

23

Outfit! Lekker vrolijk, haha. Ondanks het korte slapen voelde ik me niet eens zo slecht! ‘s Middags heb ik nog wel even geslapen overigens, dat was even nodig, hihi.

24

Heel veel selfies. Ik wilde graag nog onder de zonnebank voor het assaut omdat ik geen foundation heb die niet spierwit wordt op de foto die goed bij mijn huid past. Doordat ik me de laatste tijd wat minder voelde ben ik nauwelijks buiten geweest en ben ik dus witter geworden dan mijn foundation. Dus, onder de zonnebank geweest bij mijn ouders.

First world problems in het kwadraat trouwens, haha.

25

Een mini beetje bruiner!

26

Van tevoren krullen maken!

27

Krullie!

28

De accessoires voor vanavond, een armbandje van mijn moeder geleend omdat ik geen goud gekleurde sieraden heb en oorbellen die ik een tijdje terug bij de Primark kocht!

In verband met mijn voorbereidingen (geen last minute werk) waar ik gisteren ook over schreef, gaat mijn diary deze keer maar tot en met donderdag. Volgende week dus een dag extra in mijn diary, haha! Dus… ik heb/had een leuk feestje, voor het eerst in lange tijd. Super leuk! Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

DELEN:

33 reacties

 1. Kelly Caresse 3 mei 2014 / 07:25

  Wat een leuke foto’s weer! Ik moest lachen om je zonnebank verhaal met ‘first world problems in het kwadraat’ want dat herken ik helemaal haha. Leuk feitje is dat we elkaar ontmoet hebben, een jaar geleden (time flies!) op de beautygloss party!

 2. Frederique 3 mei 2014 / 07:40

  Heel, heel veel plezier Lisanne! Ik hoop dat je geen last van je kies meer hebt 🙂

 3. Kimberly 3 mei 2014 / 08:17

  Brr pijn bij je verstandskiezen is nooit leuk! Ik hoop dat de pijn nu helemaal wel weg is en dat je er geen last meer van krijgt! Heel veel plezier in ieder geval <33

 4. Marion 3 mei 2014 / 09:07

  Lekker glutenvrij brood is heel moeilijk te vinden. Ik ben op een gegeven moment naar ons bakkertje hier op de hoek gegaan en gewoon gevraagd of zij het konden maken. Bleek dat ze zelfs een apart tafel en ruimte hadden voor de glutenvrije spullen! Zo haalde ik iedere week mijn glutenvrije broodje bij de bakker, sneed plakjes en vroor het per portie in. Wie weet heb jij ook wel een bakkertje in de buurt die dat voor je kan doen! 🙂

  • Elize 3 mei 2014 / 11:13

   Waar zat die bakker Marion? Er zijn maar zo weinig bakkers die het goed doen en dit klinkt top, dus ben heel benieuwd. Extra tips zijn altijd fijn^^
   Ik vind zelf alleen het Yam brood en de keizerbroodjes van Schar lekker. En die jij ook al laat zien van Schar.

   Verder wel naar zeg dat de tandarts de kies gelijk ging trekken, maar aan de andere kant ben je er dan maar vanaf. Hopelijk is de pijn snel weggegaan. Je ziet er trouwens super uit! Ik vind je krullen prachtig 😀 Veel plezier nog dit weekend!

   • Lisanneleeft 3 mei 2014 / 13:21

    De keizerbroodjes van Schar ben ik nog niet tegen gekomen, als ik ze eens zie weet ik dat ik ze moet meenemen, haha! Yam brood ken ik ook nog niet, daar ga ik ook op letten 🙂

    Dankje!

    • Elize 3 mei 2014 / 14:30

     Ze hebben ze meestal wel in de diepvries bij de Jumbo (en sommige AH winkels) en het Yam brood ligt tussen het gewone brood bij de Jumbo in een groene krat! 🙂

  • Lisanneleeft 3 mei 2014 / 13:12

   Ik ben al wat bakkers binnen gelopen, maar niets glutenvrij; ze hebben het ooit wel gehad, maar het verkocht niet genoeg dus ze moesten het altijd weggooien. Elke keer hetzelfde verhaal 😛 Maar het zou natuurlijk best kunnen dat er hier in Den Helder (of in de buurt ergens) 1 bakker is die het wel doet! Dan moet je maar net de goede vinden 🙂
   Nog niet gevonden in elk geval helaas!

 5. Susanne 3 mei 2014 / 09:28

  Ik krijg eerlijk gezegd al de kriebels als ik lees: verstandskies trekken. Brrrr! En dat hij het dan ook nog gelijk doet, whaaa. Nee, brrr haha. Ik ben benieuwd naar je outfit en het verslag!

  • Lisanneleeft 3 mei 2014 / 13:16

   Haha, wat dat betreft ben ik best nuchter: gewoon doen en dan is het maar klaar 😛
   Maar ik had op zich me wel beter willen voorbereiden (nog even wat eten voordat ik ging haha! Ik had alleen een klein ontbijtje gegeten)

 6. Daniëlle 3 mei 2014 / 09:28

  Omaschoenen zijn inderdaad leuk! Ik heb soortgelijke schoenen en vorig jaar om mijn stage toen ik een meisje les gaf, moest ze onwijs giechelen, dus ik vroeg wat er was, en toen zei ze: U heeft grappige omaschoenen aan! Ze worden dus letterlijk ‘omaschoenen’ genoemd 😉 Je krullen zien er prachtig uit Lisanne en je jurk trouwens ook, die zag ik op Instagram voorbij komen!

 7. Linda 3 mei 2014 / 09:33

  Leuke foto’s! Nu wil ik de Sims spelen, haha! Veel plezier vanavond nog op het assaut!

 8. Hester 3 mei 2014 / 09:37

  Leuke diary! Door de vakantie weet ik helemaal niet meer welke dag het nou precies is en ik dacht gisteren al dat het zaterdag was. Toen dacht ik dus ‘huh, waar is Lisannes diary?’ dus vandaag was ‘ie extra leuk, haha! Ik vind je actie bij de tandarts wel heel gedurfd hoor, ‘zomaar’ even je verstandskies laten trekken!

 9. Miranda 3 mei 2014 / 10:30

  Leuke diary weer. Ach wel even balen dat hij de verstandskies direct wilde trekken maar dan heb je het ook maar gehad. Wanneer je er een aparte afspraak voor moet maken kun je er alleen maar tegen op zien. Of, zoals ik ooit deed met een gaatje, 3 keer de afspraak verzetten/uitstellen:) wordt het ook niet beter van, haha!

  • Lisanneleeft 3 mei 2014 / 13:19

   Ik dacht ook: als ik het nu doe, heb ik dan vrijdag meer of minder last van mijn kies? Ik dacht minder, dus toen deed ik het maar! Ik denk dat het weinig heeft uitgemaakt uiteindelijk, maarja: nu ben ik er maar vanaf, haha!

 10. Manon 3 mei 2014 / 11:02

  Leuke week! De Sims is zo leuk he, heb het van de week ook weer eventjes gespeeld!

 11. Chantal 3 mei 2014 / 12:16

  Wat een vrolijke outfit had je aan! Ik heb 5 maanden terug mijn verstandskiezen laten trekken. Ik heb een week gekropen van de pijn…tijdens kerst…Hopelijk valt het bij jou mee 🙂

 12. Fatma 3 mei 2014 / 12:37

  Leuke foto’s. Ik moet al mijn verstandskiezen er nog uit laten halen, en ik doe het al in mijn broek wanneer ik het woord ‘tandarts’ hoor. Jakkie! 🙂

 13. Samantha 3 mei 2014 / 12:53

  Ik was ook heel erg beroerd nadat twee verstandskiezen getrokken waren. Ik heb er een week last van gehad (en kon dus ook alleen vloeibaar eten). Binnenkort moeten de anderen twee, brrrr. En ohhh, je krullen zijn mooi op de een-na-laatste foto.

  • Lisanneleeft 3 mei 2014 / 13:23

   Gelukkig is het hier niet zo erg! Wat dat betreft heb ik wel geluk gehad, de kiezen kwamen beide mooi door en het was niet heel veel moeite om ze eruit te halen 🙂 Behalve dan dat ik deze keer de pijn voelde, maar dat maakt voor hoe het achteraf voelt en hoe de genezing gaat natuurlijk niets uit.
   Succes alvast binnenkort met je andere twee, hopelijk gaan die twee net zo soepeltjes als mijne!

 14. Kimberley 3 mei 2014 / 13:13

  Wat heb je veel gedaan! Leuke dingen, behalve dat je je minder voelde. Lekker eten, leuke spelletjes, helemaal gezellig, haha.

 15. Lianne 3 mei 2014 / 13:54

  Heel veel plezier dit weekend, lekker genieten! 🙂

 16. Cindy 3 mei 2014 / 14:41

  Ai verstandskies eruit. Gelukkig was je bij de tandarts geweest en niet bij de kaakchirurg, zoals ik moest zijn voor alle 4 mijn verstandskiezen. Je krullen zijn prachtig! Veel plezier nog dit weekend!

 17. Nicole 4 mei 2014 / 08:43

  Hopelijk heb je geen last meer gehad van het trekken van je verstandskies op je feestje!
  Ben benieuwd hoe je eruit zag… 🙂

 18. Dagmar 4 mei 2014 / 11:41

  Ik hoop dat je een heerlijk feestje hebt gehad en wat ben je toch een doorzetter, knap hoe je het allemaal doet! Je zag er zó mooi uit, beauty!

 19. blauwesokken 4 mei 2014 / 12:05

  Leuke foto’s! En je schrijft er ook leuk bij. Aaaah ik ben echt bang voor de tandarts, stom he!? En dat terwijl ik nauwelijks wat heb met mijn gebit… knap hoor dat je er meteen voor ging om die kies te laten trekken!
  Wat zijn je krullen goed gelukttt!

 20. Lenneke 4 mei 2014 / 17:37

  Ohhh, wat naar van je kies! Wel fijn dat je er niet op gerekend had dat hij er meteen uitgehaald zou worden, dan heb je ook geen tijd om je daar druk om te maken, haha. Gaat het nu kies-technisch allemaal weer goed?

  • Lisanneleeft 4 mei 2014 / 17:50

   Ja, natuurlijk nog wel een beetje last van de wond, maar gelukkig valt het verder heel erg mee 🙂 Ben blij dat hij eruit is, haha!

 21. Anne 7 mei 2014 / 14:16

  Ik zag inmiddels al een glimp van dat je naar het Assaut bent geweest, mooi!! Ik heb afgelopen weekend afscheid genomen van mijn broer die nu is uitgezonden naar Afghanistan, boe, niet leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.