DIARY: Assaut, outfits & hoe het nu gaat

Afgelopen week was het assaut, waar ik natuurlijk al lange tijd naar uitkeek! Ik laat je in deze diary zien hoe het is gegaan. En hoe het nu gaat (wat je natuurlijk al wel een beetje kan bedenken, haha). Enjoy!

diary-assaut

1

Ik koos een witte nagellak, deze paste leuk bij allebei mijn jurken, vond ik!

2

Krullebolletje! Mijn krullen zaten er op hun vijfde dag nog in (tsja, ik was na het assaut natuurlijk zo kapot dat haren wassen er niet in zat).

3

Jeeej, ook deze zaadjes doen iets. Zo leuk!

4

Lekker: sushi eten op vrijdag! Om Tim zijn bevordering te vieren en om te vieren dat we drie jaar samen zijn.

5

Super leuk, 365 dagen succesvol is nu ook op Instagram te vinden, aanrader! Je vindt 365 dagen succesvol hier op Instagram.

6

Nog even relaxen in het zonnetje… en dan beginnen met klaarmaken!

7

Hier was mijn make-up af, op mijn lipstick na.

8

Zo zag ik eruit op vrijdag! Jurk van Jane Norman, sieraden van Primark en tasje ooit gekocht bij een tweedehands winkeltje.

Mijn jurk had de perfecte lengte: mooi lang voor bij mijn hakken (die ik na aankomst vrij snel weer uit deed), en precies goed voor bij mijn ballerina’s! Uiteindelijk heb ik dus de hele avond op platte schoenen gelopen, maar door de lengte van de jurk zag je daar niets van!

9

En zo zag Tim eruit!

10

Lekkerrrr, broodjes!

11

En natuurlijk nog even goed uitrusten voor de volgende avond.

12

Zo’n keukentrolley vind ik echt heel erg leuk! Deze stond in de folder van de Marskramer.

13

Zaterdagavond was er eigenlijk een diner, maar dat ging me echt niet meer lukken. Toen Tim vroeg wat ik dan wilde eten was het antwoord… Sushi! En dus ging hij sushi halen, zo lief!

14

Tsja, wat voor make-up doe ik op?

15

 Ik had het natuurlijk al wel van tevoren bedacht, maar ik had het nog niet geprobeerd. Dit werd het uiteindelijke resultaat, lekker donker!

diary-outfit-assaut

Ik wisselde last minute van jurkje… Deze werd het uiteindelijk! Ook deze avond hield ik mijn jasje aan, aangezien het feest voor het grootste deel buiten was.

16

Samen met Tim! Halverwege ben ik even een uurtje op bed gaan liggen. Dat is handig: Tim heeft daar nog gewoon een kamer. Dit was na mijn uurtje rusten.

17

Eindelijk in bed!

18

Slapen lukte alleen niet zo goed. Aan het einde van de avond was ik misselijk/ziek van vermoeidheid (in combinatie met drank, maar anders had ik het helemaal niet volgehouden). Maar dat geeft niet, want het was leuk!

19

Dag vier van de krullen! Gemaakt met de Remmington Pearl wand.

Ik kreeg op Instagram veel vragen over hoe ik dat voor elkaar kreeg! Er zijn een paar dingen die ik doe om het extra goed te laten zitten:

 • Van te voren je haar wassen. Gebruik een conditioner zonder siliconen, zodat het je haar niet zwaarder maakt.
 • Om diezelfde reden gebruik ik verder helemaal geen producten in mijn haar. Als je het vaak gaat doen is het natuurlijk wel handig om je haar tegen de hitte te beschermen, maar voor die ene keer bij mij kan het wel.
 • Niet te grote plukken gebruiken bij het krullen
 • De Remmington Pearl wand gebruiken: deze staat erom bekend dat hij krullen heel lang laat zitten
 • De heetste stand gebruiken
 • Na het krullen de krul even omhoog houden/in je hand leggen en daar voor het grootste deel af laten koelen. Anders koelen ze uitgezakt af en blijven ze vanzelfsprekend ook minder mooi zitten.

Verder zullen de krullen niet zo strak blijven zitten als hoe ze op de eerste dag zaten, maar ik ben vooral fan van het structuur dat het geeft in je haar. Strakke krullen vind ik minder mooi. Ik kam het altijd door ook nadat ik het gekruld heb!

20

Mr. Kate video kijken!

21

Foto van het assaut van vrijdag.

22

Mijn zomerjasje weer even van zolder gehaald, het was best warm die dag!

23

Samen met mijn moeder ging ik even de stad in, naar De Tuinen. Daar hebben ze een veel groter glutenvrij schap dan in de AH, dus dat is heel fijn! Deze speculaasjes hebben ze volgens mij ook bij de AH, maar ik kocht ze deze keer bij de Tuinen. Goedgekeurd, ze zijn lekker!

24

En ik kocht een nieuwe bullet journal. Ik denk dat ik binnenkort een blogpost maak waarin ik het nog eens helemaal uitleg, daar krijg ik veel vragen naar!

25

En deze maxidress kocht ik ook, hier ben ik heel erg blij mee! Deze is van H&M en was maar 15 euro.

26

Met een leuk vestje met print!

27

Het was weer zo ver: ik werd weer wakker van de pijn in mijn mond, waardoor ik samen met Tim kon ontbijten! Nog steeds last van mijn verstandskies die er vorige week uitgehaald is dus, maar dat samen ontbijten is wel heel gezellig, haha.

28

Outfit! Mijn nieuwe maxidress, All Stars, en een sjaaltje! Oh, en een tailleriempje! Ik droeg onder de maxidress nog een legging, zodat het lekker warm was!

29

Waarmee ik ontbijt: sojayoghurt van Alpro, cornflakes van Schar, en gedroogde fruitjes van Healthy People. Erg lekker!

30

Selfie.

31

Wow, dit vond ik best wel shocking! En ik was niet de enige.

Aan de ene kant is het natuurlijk wel realistisch om zo te denken, aangezien een baan vinden niet altijd even makkelijk is en wanneer je kinderen krijgt je vaak mindert of stopt met werken, maar toch. Ga je daar op zo’n jonge leeftijd al van uit?

Stond in de Opzij van oktober, zoals je ziet. Dat blad is verder niet helemaal mijn ding, ik vind dat elke vrouw lekker zelf moet weten wat ze doet en dat het niet ‘dom’ is om afhankelijk te zijn van een man (of de overheid). Vaak heb je geen keus (bij ziekte of bijvoorbeeld nu in tijden van crisis), of doe je dat omdat het je gelukkiger maakt (zoals bij kinderen). Er is altijd een reden waarom je de dingen doet zoals je doet. En onafhankelijk zijn is geweldig, maar als je het niet bent dan is dat ook niet fout of minder goed.

32

Bij De Tuinen hadden ze heel veel afbakbolletjes die bijna over de datum waren, en dus afgeprijsd. De kans voor mij om ze allemaal uit te proberen, haha! Allemaal van het merk Schar.

Deze vond ik niet super lekker. Wel oké, maar niet geweldig.

33

Ze groeien! Daar word ik nou blij van.

34

Nog meer bolletjes, haha! Deze vind ik wel lekker.

35

Gezellig samen met mijn beertje in bed. Ik ben helemaal kapot van afgelopen weken, ik heb veel te veel gedaan, ik denk dat ik daardoor ziek werd (koorts enzo).

36

In bed serie kijken! Ik las er steeds over op social media, wanneer mensen het keken terwijl het op tv was. Nu zag ik dat de afleveringen op YouTube staan, dus ging ik ze ook kijken! Heel leuk, lijkt een beetje op Orange is the new black, maar dan in het Nederlands.

37

Gisteren: nog steeds ziek, maar wel een klein beetje beter. Gisteren kwam er ook geen blog online trouwens doordat ik me zo ziek voelde.

Dus… op het moment gaat het niet zo heel geweldig, maar ik ben wel heel erg trots dat ik de twee dagen op het Assaut heb volgehouden! Achteraf gezien had ik het misschien anders gedaan, maar daar is niets meer aan te veranderen, haha. Op dit moment gaat het dus niet zo goed, maar daarover komt maandag nog een (niet zo leuke) update online. Hoe was jouw week?

DELEN:

46 reacties

 1. Kelly Caresse 10 mei 2014 / 07:25

  Wat zie je er prachtig uit op de outfit foto voor het feest, je haar en make-up zo mooi! Wat leuk om te zien hoe je glutenvrije en lactosevrijr eetpatroon ik foto’s te zien en fijn dat er veel lekkere alternatieven voor bestaan! Veel beterschap deze dagen nu je je minder goed voelt 🙁

  • Lisanneleeft 10 mei 2014 / 12:47

   Ja, er zijn nog genoeg mogelijkheden! Niet allemaal even gezond natuurlijk (ze gooien vaak veel suikers enzo in vervangers), maar er zijn ook mensen die het zonder koemelk, zonder gluten EN zonder suiker doen. En zelfs die mensen kunnen nog lekker eten, haha! Maar dat kost natuurlijk veel meer moeite omdat je veel meer zelf moet maken.
   En dat zelf maken valt tot nu toe bij mijn dieet heel erg mee, dus dat is fijn 🙂

 2. Miranda 10 mei 2014 / 07:54

  Wat zag je er prachtig uit zeg! Vervelend is dat hé dat je iets leuk moet bekopen met extra pijn en ziek zijn.

 3. Marion 10 mei 2014 / 07:59

  Ik vreesde er gisteren al een beetje voor…. Beterschap meid en doe echt rusitg aan! Je foto’s zijn weer prachtig. Ik vind je maxidress heel erg mooi. En dan met gympen en een sjaaltje, erg leuk!

 4. Carina 10 mei 2014 / 08:18

  De meeste glutenvrije broodjes kun je ook invriezen. De tht is vrij kort dus daarom zijn ze vaak afgeprijsd maar als je ze dan invriest zijn ze nog wel een maand of 2 goed 🙂

  • Lisanneleeft 10 mei 2014 / 12:44

   Oh, dat wist ik niet. Slim! Zou dat ook met die afbakbroodjes kunnen? Ik ga het denk ik gewoon eens proberen, haha!
   Thanks voor de tip, die ga ik zeker onthouden voor de volgende keer!

 5. Anne Solveig 10 mei 2014 / 09:06

  Wat zag je er prachtig uit!!! Zowel in de lange en korte jurk en in de maxi dress!

 6. Dionne 10 mei 2014 / 09:07

  Leuke diary! Je ziet er prachtig uit met je haren gekruld!

 7. Manon 10 mei 2014 / 09:22

  Vervelend dat je je nu niet goed voelt. Maar wel superfijn dat je twee dagen party hebt volgehouden toch? Je krullen staan echt mooi joh!

  • Lisanneleeft 10 mei 2014 / 12:42

   Ja, daar ben ik heel erg trots op! Achteraf gezien was het dus niet verstandig om twee dagen te gaan, maarja… nou en 😀
   Dit was Tim zijn laatste assaut (die hij moest opbouwen) en als het goed is dus ook de laatste dat hij alle dagen is uitgenodigd. Wel een fijn idee dat ik er de laatste keer dan gewoon helemaal bij was!

 8. Linda 10 mei 2014 / 09:24

  Je zag er mooi uit! Jammer dat het daarna dan minder gaat, beterschap!!

 9. Marloes 10 mei 2014 / 09:29

  Wat zie je er prachtig uit op het assaut. Wel ontzettend balen dat je je nu zo ziek voelt. Hopelijk gaat het snel beter met je! Ik ben benieuwd naar de afbakbroodjes van schar. Ik heb er altijd het glutenvrije bakmeel van.

 10. Dagmar 10 mei 2014 / 09:35

  Waauw wat ben je mooi! Echt geweldige outfits, mooie looks, prachtige krullen… ik hoop dat je je gauw weer iets beter voelt en dat je kunt genieten van de mooie herinneringen aan de avond <3

 11. Joyce 10 mei 2014 / 09:47

  Wat een leuk overzicht! En je jurkje zo mooi! Wat een geluk dat je elke keer van die mooie jurken mag dragen.

  • Lisanneleeft 10 mei 2014 / 12:40

   Haha, het is even wat moeite om ze te zoeken (hoewel, nu de maxi jurken hip zijn valt het wel mee), maar het is inderdaad wel heel erg leuk!

 12. Miranda 10 mei 2014 / 09:52

  Wat balen he! Dat je achteraf zo’n hoge prijs moet betalen met meer pijn:(
  Herkenbaar en niet leuk. Hopelijk voel je je snel beter!

  Je zag er prachtig uit met de outfits:)

 13. Susanne 10 mei 2014 / 09:58

  Je outfit is een prachtig! Wel super fijn dat die krullen zo lang blijven zitten! Ik heb de remington peal wand ook maar bij mij zakken de krullen alsnog uit. Ik heb jammer genoeg veel en toch redelijk zwaar haar…Wel leuk om te zien dat je steeds meer ontdekt wat betreft het glutenvrije eten. Wel super balen dat het nu niet zo best gaat…

 14. Frederique 10 mei 2014 / 10:19

  Wat zag je er prachtig uit, ondanks dat je je niet heel lekker voelde. NU hopen dat je je snel weer wat beter voelt! Als je nog leuke ideeën voor series nodig hebt, gillen 😉

 15. Marloes/GLAMOURMOES 10 mei 2014 / 10:38

  Ah je ziet er heel mooi uit. Wel balen dat je niet top fit was de laatste dagen. Veel mooie en leuke foto’s!

 16. Lenneke 10 mei 2014 / 10:42

  Wat vind je van Celblok H? 🙂
  Hopelijk knap je snel weer wat op!

 17. Stephanie 10 mei 2014 / 10:47

  Wauw de jurk die je draagt naar het assaut is echt prachtig! Staat je echt heel erg mooi.

 18. Jenny 10 mei 2014 / 11:22

  Jeetje die krullen blijven lang goed zeg! Lijkt mij ook super tof, staat je goed! En wat balen dat je weer zo ziek bent van alles, maar zat erin helaas. Goed dat je je rust pakt en je voorbereid zo goed je kan. Sterkte!!

 19. Lauriëtte 10 mei 2014 / 11:49

  Wat een grote diary deze week! Vind het inderdaad ook erg shocking dat zoveel meiden denken afhankelijk te worden! Je zag er prachtig uit naar het assaut! 🙂

 20. Lisanne 10 mei 2014 / 11:57

  Prachtige jurk! En jeetje, wat komen je ogen mooi uit zo. Vind sowieso wel dat je hele warme, sprekende ogen hebt, maar die make up legt er nog heel erg de nadruk op. Mooi!
  Verder denk ik dat ik echt een beetje van slag zou zijn als er een diary op je site komt zonder dat er Sushi in voor komt. Dat hoort gewoon niet. :’)

  Wat vervelend dat je je niet zo goed voelt. Ik kijk al een tijdje uit naar een update maar hoopte natuurlijk op iets positiefs! Mbt kiespijn: ik heb daar anderhalf jaar geleden ook last van gehad en die nasleep heeft bij mij maanden geduurd. (En is nu in veel mindere mate een beetje terug, door een recente ontsteking net boven mijn kaakgewricht.)
  Vaak is het ook zo dat je onbewust je spieren in de omgeving veel onder spanning hebt staan, wat de pijn behoorlijk verergert. Wat mij ontzettend heeft geholpen was om tijdens zo’n pijn aanval een beetje toco-tholin olie op mijn wang te deppen, kan je gewoon bij de drogisterij halen. Dat ontspant de boel enorm en geeft me bijna meteen verlichting, dus kan voor jou ook het proberen waard zijn? Verder kreeg ik destijds van mijn fysio(!) de tip om juist op die kant waar de pijn zat te slapen (op een zo laag mogelijk kussen) wat echt heel onnatuurlijk voelde maar al heel snel die heftige pijn bij het wakker worden verminderde.

  Je hebt vast al van alles geprobeerd, en misschien is je pijn heel anders dan de mijne destijds, maar ik wilde je toch voor de zekerheid deze tip meegeven. (Toco-tholin olie vind ik sowieso geweldig, ik gebruik het ook altijd bij vermoeide voeten.)

  • Nicky 10 mei 2014 / 12:32

   Omg, ik heet Nicky en begrijp niet waarom ik per ongeluk Lisanne heb ingevuld. Wtf. Goedemorgen!

  • Lisanneleeft 10 mei 2014 / 12:34

   Dankjewel voor je complimentjes, haha. Er zijn ook weken dat ik geen sushi eet hoor, hahaha! Als je het te vaak eet is het niet meer bijzonder, zeggen ze altijd. Dus ja, dan maar ‘iets minder’, hahaha 😀

   Dankjewel voor de kiespijn tips Lisanne, daar heb ik zeker iets aan! Ik merk echt dat het invloed heeft op mijn kaak, oor, hoofd, nek, dus wat jij zegt van die spieren klinkt wel heel logisch 🙂 Ik ga de Toco-tholin eens zoeken!

  • Elize 10 mei 2014 / 21:04

   Oh dankjewel voor deze tips tegen de ‘kaakpijn’!!

 21. Cindy 10 mei 2014 / 11:59

  Wow, dag 4 met die krullen. Ik heb die krultang gewonnen via Kimberly, ben erg benieuwd! Want mijn krullen zakken altijd uit. Mooie foto’s, leuk jurkje dat korte zwarte!

 22. Daniëlle 10 mei 2014 / 14:22

  Wat zie je er geweldig uit met je mooie jurk(en)! De krullen zijn ook prachtig. Lekker uitzieken nu! 😉

 23. Geertje 10 mei 2014 / 15:44

  Wat zag je er mooi uit…. Vind die kortere jurk echt super! En die witte nagellak… love it… Is deze fijn? Ben al tijdje op zoek naar een goed dekkende… nog niet gevonden!

 24. Elize 10 mei 2014 / 21:06

  Wat zag je er mooi uit!
  Hopelijk voel je je snel weer beter!

 25. cheyenne 11 mei 2014 / 09:18

  haha ik heb zelf ook bergen sushi gegeten afgelopen week! en wat zie je er mooi uit 🙂
  xo, cheyenne

 26. Ilse 11 mei 2014 / 14:02

  Woa, wat een hoop foto’s! En een nieuwe bullet journal! Inderdaad: SHOW US! Ik heb hem nu ook al zo’n twee weken en het bevalt me mega. Het pimpen is al net zo leuk als het afvinken! =D

 27. Vera 12 mei 2014 / 00:22

  Jammer dat het niet zo goed gaat met je, maar ik kan me voorstellen dat die twee dagen assaut vrij veel voor je waren. Maar goed, uiteindelijk heb je het wel maar mooi volgehouden (; Die krullen staan je trouwens echt prachtig. Het staat net wat ‘pittiger’ dat je normale kapsel. Niet dat je normale kapsel overigens niet leuk is, maar het is weer eens wat anders. Zeker voor herhaling vatbaar! (:

 28. Pauline 12 mei 2014 / 18:21

  Wat zag je er prachtig uit zeg!
  Zit jouw vriend bij de KMA in Breda?

  • Lisanneleeft 13 mei 2014 / 22:11

   Nee, op het KIM in Den Helder. Op het KMA zit vooral de lucht- en landmacht en Tim zit bij de marine! (hoewel het ook wel door elkaar heen loopt, dus het had gekund dat Tim op het KMA zat 🙂 )

 29. Mandy 17 april 2015 / 09:47

  Bij googelen over het assaut kwam ik op jouw blog uit, wat leuk om te lezen en leuke foto’s :)! Ik ga dit jaar voor het eerst het assaut meemaken, mijn vriend zit ook bij de marine. Ben je er dit jaar ook weer bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.