DIARY: Naar Amsterdam, relaxen & zon

Sodeju, dit was een gekke week! Eentje waarin ik heel erg rustig aan heb gedaan en de tijd heb genomen om te relaxen, maar ook eentje waarin ik dingen deed die ik niet zomaar elke week doe. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-mei-2014

1

Blije Lisanne! Dit was op vrijdagavond (vorige week dus), nadat ik een dagje met mijn ouders op pad was geweest. Daar was ik super blij om, het was ook zulk mooi weer! Dat maakt mij ook vanzelf vrolijker, haha.

2

Mijn nieuwe pillen zijn best groot… dit herinnert me eraan dat ik binnenkort weer een fibrovlog wil maken om jullie een update te geven! Het is alweer een tijdje geleden.

3

Heerlijk, dat mooie weer. Ik kan geen uren buiten zitten, maar een kwartiertje kan wel! Dus daar maak ik uiteraard gebruik van…

4

Aan de slag voor het artikel dat zondag online kwam over de contentkalender voor je blog!

5

Op het balkon, heerlijk! Ons balkon is ‘s middags heerlijk zonnig en we hebben weinig wind (en we hebben natuurlijk veel wind in Den Helder, haha, maar die voelen we dus nauwelijks hier!).

6

Zonnebril op en even naar buiten!

7

Eventjes foto’s maken!

8

Een van mijn bakjes van de Action is niet uitgekomen, en mijn ouders hadden nog allemaal zaadjes van de Deka liggen. Top, die gaan erin!

9

Mijn nagels nu. Voordat ik gellak gebruikte waren mijn nagels helemaal verkleurd (geel), inmiddels beginnen ze weer een normale kleur te krijgen!

Hier zitten trouwens nog wel wat restjes gellak op mijn nagels (bijvoorbeeld op mijn pink), vandaar dat er misschien nog wat gekke bobbels enzo te zien zijn, haha.

10

Blij!

11

Wat ik bedoelde met relaxen: gewoon even helemaal niets nuttigs doen. Een spelletje! Rollercoaster op de computer en Japanse puzzels op de tablet.

12

Mijn extra pillendoos, omdat het niet meer in de andere paste. Stiekem ook wel handig, want deze moet ik overdag nemen, en als mijn pillendoos dan in de slaapkamer staat vergeet ik dat! Dus deze staat nu op mijn bureau, minder vergeetkans, haha. Ze passen er maar net in, zo groot zijn de pillen… Vroeger had ik daar moeite mee, zelfs bij paracetamol doorslikken. Nu gelukkig niet meer.

13

Ziet er zo vrolijk uit! Inmiddels is er ook al iets boven gekomen in het op deze foto nog lege potje. Het zijn trouwens allemaal bloempjes, althans, dat moeten ze worden!

14

Zon, waar ben je? We waren een beetje verwend met zo veel zon afgelopen week. Van mij mag het zo blijven, heerlijk!

15

Moe maar voldaan.

16

Woensdag kwam er een pakketje… mijn Ikea kast! Ik heb hem (met een beetje hulp) in elkaar gezet, toen hij stond was ik natuurlijk extra trots, haha! Meestal laat ik het over aan Tim, omdat ik weet dat ik er last van ga krijgen, maar nu was ik te enthousiast.

17

Tadaaaa! Ik had hier eerst een lack tafeltje staan, maar dit is een stuk overzichtelijker en opgeruimder, vind ik. Onderin staat de papierbak, daarboven mijn tassen, en in het bovenste stukje staan de gele dozen die ik mee bestelde. Die vond ik zo vrolijk, dus wilde ik ze heel graag, haha.

18

Sieraden opbergen. Van zulke bakjes word ik blij! Heb ik weer wat meer ruimte in mijn make-up kastje om alles netjes te ordenen zodat ik het makkelijk kan vinden!

19

Tadaaaa! Ik had het eerst in een theedoos zitten, hihi.

Verder werd ik donderdag geïnterviewd voor een magazine. Normaal doe ik dat nooit (ik krijg vooral veel aanvragen van studenten), maar deze keer dus wel. Heel erg leuk, als het gepubliceerd wordt (dat is nog niet helemaal zeker) dan laat ik het jullie natuurlijk weten!

20

Weer een spelletje… Fijn om soms gewoon even niet te hoeven nadenken

21

Mooie lucht! Ik was niet de enige die dit dacht, want heel instagram stond ineens vol met prachtige luchtfoto’s.

22

De sieradenwinkel mKm schijnt failliet te zijn (misschien komt er een doorstart, vertelde de verkoopster), maar daardoor was alles in de winkel 1 euro. Ik vond twee paar oorbellen laatst, waaronder deze!

Weer een winkel (mogelijk) weg in de binnenstad van Den Helder, het is hier de laatste jaren echt flink leeggelopen. Bijzonder veel lege panden en dus heel veel ondernemers die hebben moeten stoppen hier in de stad, best wel treurig.

23

Ziplockzakjes: overal handig voor. Nootjes om mee te nemen! Waarom? Gisteren ben ik voor het eerst in lange tijd weer gaan winkelen met Tim in Amsterdam.

Ik vond het super spannend, aangezien het alweer een tijd geleden is dat we met de trein gingen om te winkelen. Ondanks dat ik dubbele pijnstillers neem blijft het toch wel tricky, maar het is gelukt!

24

Ik heb in elk geval een onwijs fijne dag gehad. Het is echt geweldig om gewoon de trein te kunnen pakken en ergens heen te gaan. Eigenlijk is dat ultieme vrijheid!

Ik heb in elk geval een geweldige dag gehad. Veel leuke dingen gekocht, en Tim ook. Maar nog belangrijker dus: die fijne dag.

Ik denk dat het weer tijd wordt voor een shoplog… (ja alweer, maar dan weer gewoon een tijd niet, want ik heb wel even genoeg gekocht!)

25

Deze super cute stickers kwam ik tegen bij de Urban Outfitters. Ik vind de kleding daar helemaal niet zo boeiend, maar de boeken en de gadgets die ze daar hebben wel, haha.

26

Dit boek kocht ik op het station. Dat doe ik niet zo vaak, boeken kopen (ook omdat ik op het moment veel moeite heb met lezen), maar deze leek fijn geschreven en het onderwerp paste perfect bij mijn dag. Vooral het rustig aan doen, genieten, en vooral niet haasten. Ik heb oneindig vaak stil gestaan bij hoe gaaf het was dat ik daar gewoon kon lopen. Inmiddels is het nu vrijdagavond, en kan ik niet meer lopen, maar het was het waard, hihi. Morgen (voor jullie vandaag!) gaat dat hopelijk weer wat beter.

27

Een perfecte dag sluiten we af met sushi! Eigenlijk was het plan om dat in Amsterdam te gaan eten, maar dat was iets te veel van het goede. Dus ik werd verwend met een bakje sushi gewoon in Den Helder.

Ik ben nog helemaal blij van het dagje weg, ik ben zo blij dat het is gelukt! Tim had onverwachts vrij dus ik heb samen met Tim een onwijs leuke dag gehad. Alleen al daardoor was het een topweek, hihi 😀 Hoe was jouw week?

DELEN:

36 reacties

 1. Kelly Caresse 24 mei 2014 / 07:19

  Wat een fijne week, wat leuk en fijn om te lezen dat je lekker een dagje naar amsterdam geweest bent met Tim en dat je er zo van genoten hebt. Ik schrik wel een beetje van de grootte van de pillen die je moet slikken. En mmm sushi als afsluiter is altijd een goed idee
  Kelly Caresse blogde laatst over… Het huishouden in combinatie met kinderen

 2. Ilse 24 mei 2014 / 08:13

  Leuk dat je er nog eens een dagje op uit bent getrokken. Kan me voorstellen dat dat wel eens deugd doet als je anders hele dagen gewoon thuis zit.
  Ilse blogde laatst over… Blognaam? Help!

 3. Jess 24 mei 2014 / 08:15

  Wat een fijne week. Heerlijk dat je naar Amsterdam bent geweest en er zo van hebt kunnen genieten. En kom maar op met die shoplog, ik ben hartstikke benieuwd haha 😉
  Jess blogde laatst over… Instagram diary #27

 4. Dagmar 24 mei 2014 / 08:23

  Ooh wat een fijne week en zo fijn dat je zo’n lekker dagje met Tim hebt gehad en met de trein ging <3 Op naar nog veel meer van die fijne dagen. Dikke knuffel en geniet van het zonnetje vandaag!
  Dagmar blogde laatst over… Happiness – What’s on my Lucky List #1

 5. Manon 24 mei 2014 / 09:03

  Wat goed en ontzettend fijn dat je naar Amsterdam geweest bent! Heerlijk, er even uit zijn 🙂 Ziet er verder uit als een leuke week Lisanne!
  Manon blogde laatst over… Wist je dat

 6. Marion 24 mei 2014 / 09:09

  Ziet eruit als een goede week voor je. Goed dat je door andere dingen te laten toch zoveel plezier kunt houden!
  Marion blogde laatst over… De Wereld Draait Door

  • Lisanneleeft 24 mei 2014 / 23:17

   Er zijn zeker wel pijnstillers! Tegen mij zeiden ze dat ook altijd, onterecht.

   Het is alleen wel zo dat er veel verschillende opties zijn en ieder lichaam werkt anders en reageert anders op medicijnen. Als je wil weten welke medicijnen ik slik kun je me even mailen! Ik vind het altijd een beetje lastig om dat zo openbaar te zetten omdat het toch een soort uitnodiging is voor anderen om ze ook te proberen, terwijl er geen garantie is dat het werkt en het ook niet de minst heftige pijnstillers zijn. Goed voor je lijf is het natuurlijk niet! Maarja, als je zonder een naar leven hebt door de pijn is het natuurlijk heel erg fijn dat het bestaat.
   Maar goed, je mag me mailen! 🙂

 7. Miranda 24 mei 2014 / 12:24

  Ziet er inderdaad uit als een topweek. Leuke foto’s!

  Handig die pillendoos, ik pak elke keer gewoon alle pillen die ik nodig heb, heb alleen een reisvariant voor als ik een paar dagen weg ga:)

  Fijn dat je in Amsterdam bent geweest en dat dat zo goed lukte. Op naar nog veel meer van dat soort goede dagen!

  Fijn weekend!
  Miranda blogde laatst over… Brownie in een mok. Cadeauidee

 8. Gwen 24 mei 2014 / 20:12

  Ik ben benieuwd naar je aankopen uit A’dam! Ik zag de stickers laatst ook in de UO hangen, ze waren heel schattig maar ik vond ze net even iets te duur.

  Mijn week was druk en vermoeiend, maar wel tof! 🙂
  Gwen blogde laatst over… Day Zero Project 2.0

 9. Mandy 24 mei 2014 / 21:59

  Wat maak je toch altijd mooie selfies. Je staat er altijd zo leuk op! Wat ziet rollercoaster er anders uit zeg, ik ken het alleen nog maar van de aller eerste versie hihi.
  Mandy blogde laatst over… ♥ Easy zomerse cocktail

 10. Nancy 25 mei 2014 / 11:50

  Ik heb ook echt een heel fijne week gehad. Afgelopen week was het natuurlijk heerlijk weer en ik werk parttime dus dat is heel fijn. Daarnaast ben ik in ondertrouw gegaan (op mijn blog heb ik foto’s staan – ik ging in de vintage trouwjurk van mijn moeder!), ben ik heerlijk uit eten geweest en is mijn baby-nichtje bij mij in de achtertuin komen spelen in het water. Wat een gespetter van zo’n baby maar ze was helemaal happy en dat maakt mij weer happy. Vandaag ga ik lekker in de zon liggen (eigenlijk in de schaduw) en hopelijk wat lezen!

  Fijn dat je naar Amsterdam kon en vooral dat het je zo gelukkig maakt. Dat zijn toch wel de belangrijke momenten in het leven. En wat jammer dat een potje van de Action niet was uitgekomen, maar hopelijk werken de nieuwe zaadjes van je ouders wel. Fijne zondag!
  Nancy blogde laatst over… 142 & 143 – Long and sparkly earrings

 11. Tiffany 25 mei 2014 / 15:19

  Wat leuk dat je zo’n fijne dag hebt gehad! Ik had een bijzondere week. Vol hoop, moed, en veel blijdschap. Ik voel me terug een beetje gelukkiger worden, dat is erg mooi… 🙂
  Tiffany blogde laatst over… Quote Of The Week – Literatuur

 12. Susanne 25 mei 2014 / 19:26

  Super fijn dat het winkelen zo goed ging! Als je maar genoten hebt toch?! Ik heb ook weleens pillen gehad in die capsules, wat een rot dingen! Ze zijn zo stroef en blijven ergens in je keel hangen als je niet door blijft drinken. Bah!
  Susanne blogde laatst over… The Food(d)iary | Week 21

 13. Petra 26 mei 2014 / 10:57

  Jee wat een grote pillen. Dat zou voor mij een ramp zijn. Fijn dat je lekker heb kunnen shoppen met Tim. Ik ben benieuwd naar je shoplog.
  Petra blogde laatst over… Lieve Lars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.