DIARY: Ziek, plantjes & make-up!

Dat was een gek weekje. Ik weet nog dat ik halverwege de week dacht: ojee, dit wordt wel een heel sombere diary, ik was namelijk ziek!  Gelukkig knapte ik gauw weer op en kan ik ook leuke dingen laten zien, hihi. Ik laat je weten hoe mijn week was!

dagboekkie

1

Babyplantjes! Het moment dat ze net boven komen is altijd zo leuk.

2

Mijn moeder heeft ook babyplantjes.

3

Maar ook kinderplantjes! Zij hebben zaadjes die je bij de Deka kreeg, daar komen ook die zakken vandaan. Ik vind de zakken onwijs leuk staan!

4

Outfit! Dit was zaterdag.

5

Zondag werd ik ziek. We hadden natuurlijk vrijdag gewinkeld, waardoor ik extra pijnstillers had genomen en erg moe was. Nu is mijn weerstand sowieso niet zo goed natuurlijk, maar die twee (eigenlijk dus drie) dingen bij elkaar maakte dat ik wel heel erg vatbaar was. En dus had ik een griepje te pakken!

6

Ziek in bed. Maar ik was nog even aan het nagenieten van vrijdag, het was zo leuk!

7

Het boek dat ik vorige week kocht werd ineens wel heel toepasselijk, haha. Ik had gedacht dat het boek zou gaan over weinig werken, en toch kunnen rond komen. Met mijn gezondheid is het zeer onwaarschijnlijk dat ik ooit fulltime kan werken, dus ik ben altijd op zoek naar manieren om met minder werken toch te kunnen verdienen. Het boek gaat echter over iets heel anders, voor mij een eye opener.

8

Lichtpuntje van de dag, mijn nieuwe pyjamabroek! Deze heb je al voorbij zien komen in de shoplog die donderdag online kwam.

9

Ik had erg last van keelpijn, dus kocht Tim heel lief voor mijn keelpastilles. Door mijn voedselintoleranties was er niet extreem veel keus, maar deze mag ik! Brrrrr, veel te sterk voor mij, haha. Deze hebben echt een heel sterke mentholsmaak. Misschien is het te doen als je niet ziek bent, maar tijdens het ziek zijn kon ik het echt niet aan, haha.

10

Gezellig plafondstaren. Ik kon slecht slapen, maar iets doen ging ook niet. Zeg maar dat ziek zijn dat je van voren niet meer weet hoe je het van achteren hebt en van ellende niet meer weet wat je moet doen. Dat een beetje.

11

Dus… afleiding was HEEL erg welkom. New Girl!

12

In bedje met de laptop. Wat zou ik toch zonder mijn laptopje moeten!

13

Woensdag voelde ik me wel weer een beetje beter. Wanneer ik me wat beter begin te voelen ga ik me meteen gedragen alsof ik niet meer ziek ben. Dus: aankleden, make-up op, en dingen doen. Ben niet zo goed in ‘uitzieken’, denk ik. Aan de ene kant slecht, maar aan de andere kant ook juist wel goed om weer bezig te gaan.

14

Bij de Action verkochten ze dit superschattige kleedje. 3,50 betaalde ik ervoor! Vind hem echt heel erg leuk. Nu ligt hij binnen, maar denk dat wanneer je buiten zit en op blote voeten loopt dit ook wel heel fijn is voor op het balkon. Hij kan gewoon gewassen worden ook, dus dat is helemaal mooi! het is een beetje het formaat van een erg grote deurmat.

15

Duoyoghurt! Het ene deel vanille sojayoghurt met cacaopoeder, het andere deel gewoon vanille sojayoghurt. Het was wel acht dagen over de datum, maar ik ben echt een waaghals dus ik at het gewoon op. Totdat ik stukjes tegen kwam, hahahaha.

16

Happy face! De eerste keer dat ik mijn nieuwe kwast van MAC heb gebruikt (ook te zien in de shoplog), alleen onder mijn ogen. Dat is de truc bij mij om er niet ziek uit te zien: foundation onder mijn ogen en op mijn oogleden, omdat die verraden hoe ik me voel (dan zijn ze paars). Onder deze foto zei iemand: je ziet er helemaal niet ziek uit. Mooi zo, dat was de bedoeling, hihi.

17

Welja, onze kerstlichtjes hangen er nog steeds. Niets mis mee, hihi.

18

Bleh, wakker liggen. Hopelijk gaat dat vannacht beter! Mijn griepje is wel voorbij, maar alleen de nachten zijn nog niet zo fijn. Is vaak zo bij keelpijn/verkoudheid/benauwdheid, dat het ‘s nachts erger wordt, volgens mij.

Ik wil dan zo graag omdat ik me weer beter voel mijn normale ritme weer aanhouden, maar als je dan om 5 uur (zo laat is het uiteindelijk geworden) nog wakker ligt dan is dat gewoon stom. Dan moet ik er ook maar aan toegeven anders ga ik mezelf weer zitten opvreten dat ik zo graag wil slapen en dan lukt het niet en dan kan ik nog minder goed slapen. Snap je het nog? Haha. Dus gewoon relaxed een boekje lezen wanneer het slapen niet lukt is eigenlijk het beste…

19

Hmmmm, ik wilde mijn kastjes schilderen!

20

Maar welke kleur? Op dit moment twijfel ik weer of ik ze uberhaupt wel een andere kleur wil geven. Nog even goed over nadenken!

21

Wat ik al zei: boekje lezen ‘s nachts! Dit boekje kreeg ik van mijn oma omdat ik ziek was, super lief.

22

Blij! Gisteren ben ik eventjes met Tim op pad geweest.

23

Mijn outfit! Weer een Primark item uit de shoplog: de top!

24

Door de shoplog van Miss Lipgloss wist ik waar ze het W7 in the buff palette verkochten. Ook hier in Den Helder, nice! Omdat mijn tonic bijna op is heb ik ook een micellair water gekocht, ben benieuwd hoe dat gaat bevallen. Vond het leuk om dat eens uit te proberen!

25

Ze zeggen dat het pallete een dupe (namaak) is van het Urban Decay Naked 2 palette. Ik heb er inmiddels al meerdere mensen over gehoord, waardoor ik toch wel heel erg benieuwd ben geworden! Ik heb het palette nog niet uitgeprobeerd, maar zoals het eruit ziet zijn het erg mooie kleurtjes!

26

Plantjes gekocht! Staat toch wel heel leuk zo.

27

Tim wilde heel graag bamboestokken. Geen idee hoe dat gaat worden of hoe lang het goed blijft, maar zo ziet het er in elk geval best leuk uit!

28

En vetplantjes! Deze vind ik zo schattig, haha. We waren trouwens gisteren naar een tuincentrum geweest. Ik vertelde laatst dat Tim niet tegen bloemen kan, maar tegen plantjes kan hij natuurlijk wel gewoon. Dus hebben we besloten dat we dan maar voor plantjes moesten gaan. Dus nu hebben we een paar leuke plantjes!

Dus… dat was mijn week! Ondanks het ziek zijn een boel lichtpuntjes. Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Kelly Caresse 31 mei 2014 / 06:59

  Wat fijn dat je weer wat opknapte van het ziek zijn en je daardoor toch meer van je week kon genieten 🙂 wat een leuke outfit mirror shots en ook ben ik benieuwd naar het w7 palette en of dat palette echt zo fijn is als het naked palette 🙂

 2. Denise 31 mei 2014 / 08:04

  Oh wat balen dat je zo ziek geweest bent! En dan daarna nog yoghurt eten die over de datum is, ai haha! <3

 3. Jess 31 mei 2014 / 08:12

  Wat een leuke, schattige plantjes allemaal. Hopelijk knap je snel helemaal op.

 4. Oum Feerozah 31 mei 2014 / 08:18

  Wat leuk die plantje, hopelijk knap je snel helemaal op! Ik ben benieuwd naar het w7 pallete!

 5. Dagmar 31 mei 2014 / 08:31

  Aah zo herkenbaar wanneer je je net iets beter voelt je al gaat gedragen alsof je al beter bent hihi. Maar misschien is dat juist ook weer goed? Dan blijven we bezig en pakken we weer beetje voor beetje op. Ik vind je kledingsstijl zo leuk! Ik zie weer heel mooie outfits voorbij komen en je plantjes zijn echt te gek, love them! Geniet van het stralende weekend Xx

 6. Webkim 31 mei 2014 / 08:40

  Yay voor je pyjamabroek! Ik geloof dat ik toch ook echt eens een tripje Primark moet plannen, ik zie er zoveel toffe dingen van voorbij komen.

 7. Manon 31 mei 2014 / 08:58

  Oh die plantjes in zakken zijn echt supercool! Heel erg leuk 🙂 New Girl vind ik ook echt een hele toffe serie 🙂

 8. Miranda 31 mei 2014 / 09:18

  Die bamboestokken bleven bij ons altijd ongeveer hetzelfde. Zoals ze er nu uitzien. Niet kapot te krijgen ook:) haha

  Ondanks het ziek zijn leuke foto’s.
  Heel herkenbaar dat wakker liggen ‘s nachts. Heb net weer een nachtje van 1,5 uur slaap achter de rug. Wat ellendig is dat toch altijd.

  Fijn dat je je weer iets beter voelt nu.
  Fijn weekend!:)

 9. Elize 31 mei 2014 / 09:33

  Gelukkig was het ondanks het ziek zijn toch een leuke week! Hier heeft er nog eentje een verkoudheid te pakken. Maar het was ook zulk idioot raar weer afgelopen week…

 10. Nans 31 mei 2014 / 09:36

  Dag Lisanne,

  Ik vond de top uit je shoplog niet zo mooi, maar nu je ‘m aan hebt is hij supermooi, hij staat je goed! Goede keuze 🙂
  Blij dat je je naar het einde van de week beter voelde.

  Groetjes,

  Nans

 11. Luuke 31 mei 2014 / 10:03

  Jammer dat je je weer ziek was, altijd vervelend.
  Het zag er verder wel als een leuke week uit 🙂

 12. Lauriëtte 31 mei 2014 / 10:10

  Toch een hele leuke diary! Het boek heb ik op mijn verlanglijstje gezet!

 13. Jessica 31 mei 2014 / 10:12

  Ondanks dat je ziek was, heb je toch een leuke week gehad. 🙂

 14. Jorien 31 mei 2014 / 10:13

  Fijn dat je weer een beetje opgeknapt bent, ziek zijn is nooit leuk. Ik ben ook benieuwd geworden naar dat palette na het zien van jouw foto’s. Fijn dat je je weer beter voelt.

 15. Kim 31 mei 2014 / 12:26

  Ik kijk altijd met veel plezier op je blog. Als ik het goed zie zijn de kasten van ikea die je eventueel wilt gaan schilderen. Pas wel op want de ondergrond is zo glad dat de verf slecht blijft zitten.

  • Lisanneleeft 31 mei 2014 / 12:28

   Klopt! Tim gaat het eerst proberen op een lack tafeltje dat we niet meer gebruiken 🙂

 16. Marion 31 mei 2014 / 12:33

  Wakker liggen is zo waardeloos. Fijn dat je toch nog weer opknapte in de loop van de week. Leuke outfits had je aan.

 17. Julia 31 mei 2014 / 13:27

  Wat vervelend dat je ziek was. Toevallig was ik afgelopen week ook een paar dagen ziek en toen heb ik ook fijn series in bed gekeken hihi! Gelukkig dat je je nu weer wat beter voelt! 🙂 Die babyplantjes zijn zo leuk trouwens! En jullie nieuwe plantjes ook! Dat fleurt de boel toch altijd weer op 🙂

 18. De Zuinige Student 31 mei 2014 / 13:43

  Wat fijn dat je weer wat opgeknapt bent. Ik vind het knap dat je ondanks dat je ziek was toch nog zo’n positief weekverslag ervan heb weten te maken.
  Mijn schoonmoeder is woensdagmorgen overleden dus mijn week was en is best wel zwaar.

 19. Cindy 31 mei 2014 / 14:28

  Ik heb ook het W7 In The Buff palette, ik ben er zo blij mee! Dat matje van Action is echt superleuk.

 20. Lianne 31 mei 2014 / 14:44

  Aah super leuke top, moet nodig weer naar de Primark! Nog een tipje: het buff palette van W7 is nu maar €6,39 bij http://www.makeupmusthaves.nl, leuke shop en het palette is een echte mooie dupe vind ik:)

 21. Naomi 31 mei 2014 / 14:53

  Wat heb je veel met plantjes gedaan deze week zeg!

 22. Jadwiga 31 mei 2014 / 15:41

  Ik weet precies hoe je je voelt als je ziek bent. Die nachten zijn niet te doen en duren zo eindeloos lang 🙁 Ik hoop dat je je weer beter voelt! Je plantjes zien er leuk uit én makkelijk te onderhouden. Die moet ik misschien ook maar eens kopen om mijn huis op te leuken. Vooral die vetplantjes moeten fool proof zijn haha. Perfect voor mij dus.

 23. Evelien 31 mei 2014 / 18:15

  Leuke foto’s. Jammer dat je ziek was, maar om je op te beuren kan ik je wel vertellen dat je een goede interieursmaak heb! 🙂

 24. Susanne 31 mei 2014 / 19:57

  Oh van dat slapen herken ik zó erg. Ik heb heel lang slaapproblemen gehad en kan bijna wel zeggen dat toen ik er ‘vrede’ meer had en dus mezelf niet zo lag op te vreten, het de helft al scheelde. Ik moet zeggen, het heeft wel heel lang geduurd voordat het er helemaal uit was (bijvoorbeeld als ik wist dat we de dag erna gingen winkelen iod). Maar je bent niet raar haha. Gelukkig ben je aardig snel weer opgeknapt! En ik zou die keelsnoepjes sowieso niet trekken, zo vies!

 25. Tiffany 1 juni 2014 / 20:11

  Ik zou de kastjes zo laten, ik vind het erg stijlvol! Gaat misschien wat druk worden met een kleurtje erop. 🙂

 26. Lisa May 2 juni 2014 / 11:24

  Zo knap dat je positief omgaat met bijvoorbeeld een griepje! Vind ik heel erg mooi aan je 🙂

  Liefs, Lisa

 27. Roëlle 2 juni 2014 / 14:25

  Leuke post! Ik ben benieuwd hoe je de allereerste afbeelding hebt gemaakt, met een app of met een website? Of handmatig? De samenvoeging van alle instagramfoto’s bedoel ik dan!

  Liefs,
  Roëlle

  • Lisanneleeft 2 juni 2014 / 15:26

   Met Picasa! Daar kun je super makkelijk (en snel) collages mee maken. Picasa is gratis te downloaden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.