DIARY: Outfits, leesvoer & een weekje zonder dieptepunten

Alweer een week voorbij! Deze week was echt onwijs fijn. Waarom? Omdat ik rustig aan heb gedaan! Ik ben vaak overenthousiast, waardoor ik al gauw te veel doe. Deze week heb ik dat niet gedaan, waardoor mijn energie een stuk stabieler is en ik niet hoef te dealen met de extra pijn van overbelasting. Gewerkt aan mijn doelen van deze maand dus ook! Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed…

diary2

1

Niet kiezen is ook een keuze.

En dat rondje heb ik op mijn scherm staan omdat mijn bovenste knopje op mijn telefoon nogal stroef gaat, zo sterk ben ik niet, haha. Dus ik gebruik dat rondje, daarin zit die functie! Normaal laat hij die niet zien in een screenshot, maar nu wel. Kwam er pas een paar dagen later achter, hahaha.

2

Selfie! Ik heb hier het W7 in the buff palette gebruikt. Heb afgelopen week weer veel make-up gedragen, inclusief oogschaduw. Goed teken!

3

Outfit! Chillbroek met een zwart topje en All Stars.

4

Jurkje, deze vind ik zo leuk staan! Is van de H&M, als het goed is hangt hij nog in de winkels.

5

Alweer een selfie.

6

Ik houd van dit printje! Eerst vond ik het altijd fout en ordinair, maar het hoeft helemaal niet ordinair te zijn als je het goed combineert.

7

Foto! Ik nam een video op, die komt komende week online. Voordat ik begin met filmen maak ik meestal een paar foto’s die ik kan gebruiken als thumbnail voor de video. En om te kijken of ik goed in beeld ben enzo. Deze foto was eigenlijk wel heel leuk geworden! Dit is nu ook mijn foto op Twitter, haha.

8

Nog steeds heel erg blij met het kastje! Eerst stond er een Lack tafeltje, dit staat toch een stuk netter.

9

Outfit van woensdag. Ik houd echt van het jasje! Heb al veel vragen gehad waar hij vandaan komt, maar ik kocht hem in een tweedehands kledingwinkeltje. Er staat wel een merkje in: Perla Nera.

10

De boekreview die mijn moeder schreef kwam afgelopen week online.

11

Bloemen! Deze foto maakte ik bij mijn ouders thuis. Ik eet drie keer in de week bij mijn ouders, dan eet Tim op zijn werk.

12

Avondvierdaagse hier in Den Helder! Steeds wanneer ik terug gebracht werd moesten we even nadenken waar we het beste langs konden rijden zodat we niet steeds zo lang hoefden te wachten, haha.

Donderdag kwam de intocht langs ons huis, dat was wel heel leuk om eventjes te bekijken.

13

Dat is nog eens een leuke verrassing, de nieuwe Flow is er weer!

14

Gaaf: muurstickers in de Flow! Geen idee wat ik ermee moet, waarschijnlijk gebruik ik het niet, haha. Maar vind de tekst heel mooi.

15

Tim kocht een cadeautje voor zichzelf! We hadden nog geen koffiezetapparaat, haha. We wonen hier nu alweer bijna een jaar, maar ik drink geen koffie, en Tim maar heel soms. Maar nu hebben we er dus eentje, als we bezoek hebben kunnen we ze in elk geval een bakje koffie aanbieden, haha. Ondanks dat ik geen koffie drink vind ik het wel erg lekker ruiken!

16

Speculaasjes eten, jummie… deze zijn van Schar, het zijn echt mini speculaasjes, maar ze zijn erg lekker! Tot nu toe de enige (lekkere) glutenvrij en melkvrije koekjes die ik heb gevonden!

17En een dagje zonder make-up. Ook niet erg!

18

En weer eentje met!

19

Ik ben een beetje een dompie. Ik ging speciaal voor onder dat Nespresso apparaat koffiekopjes kopen, want alle kopjes die we hebben pasten er niet onder. Blijkt dat je dat dingetje gewoon omhoog kan klappen. Lekker slim. Ach, nu hebben we mooie kopjes, haha! Ze zijn van de Action.

20

Staat zo leuk!

21

Outfit! Alweer het jasje en het jurk/tuniek ding die ik laatst bij Forever 21 kocht. Onwijs blij mee! De rest van de shoplog van toen bekijk je hier.

22

Donderdag waren mijn opa en oma vijfenvijftig jaar getrouwd. Ik ben al jaren niet meer bij ze op bezoek geweest vanwege mijn gezondheid. Ze wonen op Texel en vaak is er visite wanneer mijn ouders heen gingen en dan is het gewoon te druk. Nu deden we een turbo-bezoekje, dus dat was super fijn! We gingen een uurtje bij mijn opa en oma op bezoek en daarna zijn we zelfs nog even naar de Ekoplaza gegaan. En ja hoor, ik heb (nep)kaas gevonden die ik mag!

23

Het was niet echt lekker weer, het regende pijpenstelen! Maar gelukkig gingen we niets buiten doen, haha.

24

In bed de Flow lezen… fijn!

25

Ennn een selfie van gisteren!

26

En de outtit van gisteren!

27

Gisteren ging ik eventjes met mijn moeder naar de kringloopwinkel. Dit jasje was echt prachtig, maar jammer genoeg een maat 36. Wel van H&M, waar de maten soms behoorlijk groot kunnen uitvallen, dus probeerde ik hem toch. Helaas, toch echt te klein! (ik heb maat 40)

De top is wel onwijs leuk! Dus die kocht ik. Die gaan jullie vast nog weleens op Instagram voorbij zien komen!

28

En dit jurkje! Altijd als ik op Instagram een foto zet, en daarbij vertel dat ik twijfel over een kledingstuk dan krijg ik altijd reacties met: ‘Bij twijfel niet doen!’. Nu zette ik het er zelf bij, en kreeg ik juist veel reacties dat dit jurkje zo leuk was, hahaha. Ik heb hem niet genomen… dus hij hangt nog in de Rataplan in Den Helder als het goed is, haha (en het jasje ook!). Dit jurkje was waarschijnlijk iets van €2,50 of €3,50 en het jasje rond de €4. Lekker betaalbaar in elk geval!

29

Wij hebben leuke vlaggetjes op ons balkon hangen, haha. Staat zo leuk!

30

Gisteravond at ik sushi… heerlijk! Ik kon lang niet alles op, dus ik heb nog wat restjes staan voor vandaag. Heel vervelend natuurlijk, hihi.

31

Buiten in het zonnetje de Flow lezen. Heerlijk! Alvast aan mijn doelen voor deze maand werken, hihi.

Dus… dit was mijn weekje. Ziet dat er niet heerlijk uit? Ik moet zeggen dat ik echt onwijs genoten heb van het feit dat het zo lang licht is buiten, dat is zo bijzonder! En tegelijkertijd: voor je het weet is dat ook weer voorbij, dus nu nog van genieten! Dit weekend hoop ik heerlijk te gaan genieten van het mooie weer. Wat ga jij dit weekend doen?

DELEN:

33 reacties

 1. Cindy 7 juni 2014 / 07:20

  W7 in the buff, ben ik ook zó ontzettend blij mee. Fijn dat je geslaagd bent bij EkoPlaza. En dat jurkje, dat had je best kunnen hebben hoor. Altijd leuk, zo’n diary, even meekijken in andermans leven hihi. Fijn weekend!

 2. Kelly Caresse 7 juni 2014 / 07:25

  Wat fijn dat je niet zulke dieptepunten had en daardoor meer kon genieten. Ik vind de quote ‘ik heb geen tijd om te haasten’ echt zo mooi, echt een levensles voor mij zelf om mijn rust beter te pakken. Wat een prachtige foto waarop je bent opgemaakt met het w7 palette 🙂 je ogen stralen zo mooi

 3. Denise 7 juni 2014 / 07:47

  Wat een leuk jurkje van H&M! Nog gefeliciteerd met je opa en oma <3

 4. Aurelie 7 juni 2014 / 07:52

  Dat jurkje van de H&M staat je super mooi! Nu wil ik dat jurkje ook, hihi. En leuk dat je je oma en opa na al die jaren nog eens gezien hebt!

 5. Jess 7 juni 2014 / 08:43

  Fijne diary! Leuk al die outfitfoto’s. En wat fijn datje eindelijk weer eens op bezoek bent geweest bij je opa en oma op Texel.

 6. Elize 7 juni 2014 / 09:04

  Oh wat een fijne week! Ik word er helemaal blij van om dit te lezen!

 7. Joyce 7 juni 2014 / 09:06

  Goh dat jurkje met die ‘panterprint’ van de H&M staat je echt supermooi! Ik hou zelf eigenlijk ook niet van dat soort printjes, maar het model etc. staat je echt mooi. En maat 40? Nee joh toch? Goh het geeft in elk geval wel weer een mooi beeld that size doesn’t matter, love it!

 8. lifestyle-fabriek 7 juni 2014 / 09:06

  Wat maak jij heerlijk veel foto’s! Leuk dat je weer bij je opa en oma op bezoek bent geweest! Die Nespresso kopjes zijn zo leuk, maar die koop ik dus steeds niet omdat ik ze te duur vind 😉

 9. Manon 7 juni 2014 / 09:08

  Wat fijn dat je een goede week hebt gehad 🙂 Ik vind die koffiekcupjes ook altijd zo gezellig staan op het aanrecht hahaha.

 10. Dionne 7 juni 2014 / 09:12

  Leuke diary! Ik ben echt heel benieuwd naar die kringloop winkel van jou met die mooie pashokjes!

 11. Marion 7 juni 2014 / 09:13

  Wat fijn dat je een goede week hebt gehad. Werpt zijn vruchten af dus, dat rustig aan doen. Fijn! Leuke outfits heb je! Je ziet er goed uit, je straalt!

 12. Susanne 7 juni 2014 / 09:34

  Of het er heerlijk uit ziet?! Nou en of, je vrolijkheid spat eigenlijk van het scherm af haha. Gelukkig dat het rustiger aan doen zo goed helpt. Lekker genieten van het weer de komende dagen!

 13. Miranda 7 juni 2014 / 09:38

  Leuke foto’s! Ziet er inderdaad uit als een week zonder dieptepunten. Fijn toch. Goed dat je rustig aan doet.
  Op naar nog meer van dit soort weken!:)

  Fijn weekend:)

 14. Frederique 7 juni 2014 / 10:09

  Wat fijn dat je zo’n heerlijk relaxte week had! Ik ga dit weekend taarten maken, voor mijn vaders en opa’s verjaardag, dus ik sta voornamelijk in de keuken en dat vind ik heerlijk om te doen!

 15. Hazar 7 juni 2014 / 10:33

  Leuke foto’s weer! Dat overenthousiast zijn om dan te veel te doen dan dat je eigenlijk kan is voor mij heel herkenbaar haha.. Ben er dan ook nog steeds zoekende mee. Fijn om te zien dat je het rustig aan kunt doen maar alsnog een leuke tijd kunt hebben!

  Dit weekend ga ik samen met mijn vriend naar zijn moeder, dus ik doe rustig aan maar het is wel gezellig!

 16. Beautylel 7 juni 2014 / 10:41

  Mooie outfits! Vooral de outfits met dierenprints staan je erg goed

 17. Lauriëtte 7 juni 2014 / 11:30

  Je straalt! Die quote van de flow vind ik ook erg leuk, weet alleen ook niet zo goed wat ik met die muurstickers moet doen haha (heb geen egale muren)

 18. Alyssa 7 juni 2014 / 11:42

  Dat panterprint jurkje staat je heel mooi Lisanne, heel leuk! Ik denk dat ik zometeen ook even de nieuwe Flow ga halen – vind ik zo’n leuk blad!

 19. Chantal 7 juni 2014 / 13:40

  Straalt veel positiviteit uit! Dit weekend staat in het thema van tentamenstress en feest.

 20. Rosalie 7 juni 2014 / 14:08

  Wat heb je een ontzettende leuke kleding allemaal Lisanne, echt een inspiratiebron 🙂

 21. Mandy 7 juni 2014 / 14:52

  Wat een mooie outfit post! Je kan ook veel hebben qua kleding! Je begint ook steeds meer te stralen op foto’s of ligt dat aan mij? Ik heb geen tijd om me te haasten, een briljante quote!

 22. Stephanie 7 juni 2014 / 16:27

  Wat zie je er mooi uit op alle foto’s! Je outfits zijn allemaal erg leuk :3 staat je goed die jurkjes!

 23. Vera 7 juni 2014 / 16:51

  Goed om te zien dat het deze week beter met je ging. Je hebt echt hele leuke outfits staan je allemaal erg goed!

 24. Kirsty 7 juni 2014 / 20:51

  Leuke foto’s! Zo fijn dat deze week geen dieptepunten kenden! Wat is je jurkje met panterprint trouwens leuk zeg! En die quote “Ik heb geen tijd om te haasten” vind ik er wel echt één die ik moet gaan onthouden; ik haast me veel te veel altijd haha!

 25. Nathalie 8 juni 2014 / 18:58

  Dat jurkje staat je erg leuk! Ik heb gister enorm genoten van de zon en ga zo een wandeling maken! Ik kwam dit trouwens tegen: http://www.missglutenvrij.nl
  Ik weet niet of je het al kent, maar ik hoop dat je er wat aan hebt. Geniet ze!

 26. Jenny 8 juni 2014 / 20:09

  Ik lust ook geen koffie maar vind het wel lekker ruiken haha

 27. Julie 9 juni 2014 / 06:51

  Waaa, ik heb hetzelfde kleedje van de H&M. 🙂 heb het in drie prints, zit geweldig goed

 28. Tamarah 9 juni 2014 / 10:20

  Wat een heerlijk overzichtje en wat fijn dat je geen dieptepunten heb gehad!! En leuk om je outfits te bekijken! Ik heb nu ook bij de Action zo’n lekkere loszittende broek gehaald n.a.v. een eerder artikel van jou! Thanks voor de tip!

 29. Kelly 9 juni 2014 / 21:22

  Wat een leuke foto’s allemaal! Heerlijk dat je zo’n fijne tijd achter de rug hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.