DIARY: Kleuren, chocomuffin & creatief doen!

Alweer een week voorbij! Inmiddels heb ik alweer ruim twee weken antibiotica voor de Lyme en het is echt even doorzetten, haha. Ik heb mijn week vooral doorgebracht met creatieve dingen doen en zorgen dat de tijd voorbij gaat zonder dat ik te veel last heb!

diary aug 5 2014

1

Troepjes. Ik ben iemand die een mega rotzooi kan maken in de kortste tijd. Maar tegelijkertijd raak ik ook compleet in de war als zo’n zooi niet opgeruimd wordt (en ja, als ik iets heb gedaan moet ik eerst rusten voordat ik het kan opruimen, dat doe ik in een andere kamer waarna ik vergeet dat ik moest opruimen). Slechte combi, hahaha.

2

Tim kocht een zitbal! Het is om op te zitten en om oefeningen op te doen. Ik heb er nu ook al even op gezeten, kost nog best veel energie! Wel leuk, haha.

3

Chocolademuffins in het vernieuwde glutenvrije schap van de AH. Glutenvrij en melkvrij. Jep, echt waar. En heel erg lekker, je hebt alleen wel een vorkje/lepeltje nodig bij het opeten, anders wordt het een grote rommel, haha! Het kruimelt veel meer dan gewone muffins.

Maar ze zijn super jummie, ik ben blij dat ze zoiets nu ook bij de Albert Hein hebben, want er bestaan geen taartjes voor mij die hier in de winkel gewoon te koop zijn, dus als het taartjestijd is dan heb ik ook een soort taartje!

4

Dit plaid zag ik een tijdje terug bij de Action. Zo schattig! Bij de comments op Instagram liet iemand wel weten dat hij snel kapot gaat/dat er gaten in vallen, dat is wel jammer. Maar goed om te weten voordat je hem koopt!

5

Lekker kleuren!

Wat ik de afgelopen week erg heb gehad is dat ik me slecht kan concentreren en verward ben. Kleuren is echt een bezigheid waarbij je je verstand op nul kan zetten en je even nergens anders aan hoeft te denken behalve welke kleur je de bloem gaat geven. Heerlijk!

6

En nog eentje, haha…

7

Chilloutfit! Ik moest even naar de dokter voor een B12 injectie. Mijn haar begon weer erg uit te vallen, dus dan neem ik voor de zekerheid altijd even een injectie (ik heb een chronisch tekort, dus het is best logisch als de haaruitval daardoor komt).

8

Ik vind het fijn om elke dag eventjes uit huis te zijn. Mijn moeder had nog iets nodig bij de drogist, dus gingen we daar even heen. Deze lipstick zag ik bij Catrice, onwijs mooi kleurtje! Een soort ‘my lips but better‘. Ik denk dat ik nog wel een keertje terug ga om hem te kopen!

9

Op een andere dag ging ik even samen met mijn mama naar de Kwantum. Om dezelfde reden: even het huis uit, haha. Daar kwam ik dit bedovertrek tegen, super grappig!

10

Even lekker creatief doen! Ik vond het kleuren zo fijn dat ik graag wel wat meer variatie wilde. Ik weet niet hoe lang het nog gaat duren dat ik me nog zo voel, dus het is wel fijn om wat dingen te doen te hebben. Als ik er niet bewust voor kies om iets te gaan doen dan ontbijt ik, ga ik achter mijn bureau zitten, staar ik voor me uit, en komt Tim thuis (ja, om vijf uur…). En dan heb ik dus geen flauw idee wat ik de hele dag gedaan heb. Een beetje gek, je kan je vast voorstellen dat dat niet zo fijn is! Dan kun je beter lekker creatief doen.

11

Dus, waterverf!

12

Oeeee, mooi.

13
We hebben de kerstlichtjes alvast opgehangen.

Nee, grapje. Deze hangen er nog van vorig jaar, haha. Ik vind het wel leuk staan!

14

Quote in een lijstje. Deze quote vind ik zo mooi!

15

Maskingtape! Deze kocht ik een tijdje geleden bij Hema. Ik ben echt blij dat ik deze kocht, ik had alleen nog tapes met printjes, maar deze met een kleurtje zijn stiekem veel leuker! Er komt binnenkort een DIY mee online.

16

Inmiddels is de winactie van de Team confetti agenda gesloten. Ik ga hem vandaag op de post doen, spannend!!!

17

Schattig, veertjes in een lijstje! De roze veertjes kocht ik een tijdje terug bij Action, ik vind dit best een leuke manier om ze te gebruiken.

18

Mijn outfit van gisteren! Toen ging ik ook heel even mee met Tim om eten te halen.

19

Want ik had onwijs veel zin in sushi! We hadden vorige week al sushi gegeten, dus normaal gesproken gaan we dan geen sushi meer eten. Maar om een of andere reden vond Tim het toch een goed idee om sushi te gaan eten. Vond ik heeeeeel vervelend natuurlijk!

Dus, dat was mijn weekje! Ik heb overigens elke dag deze week in de bouw-herrie gezeten. Ze kaan onze flats van de buitenkant opknappen (hout, schoorstenen, dakpannen, dat soort dingen), dus dat gaat nog wel een tijdje duren. Deze week waren ze bezig met het slopen van de schoorsteen boven onze woning. Herrie! Haha, ik denk dat we het ergste nu wel gehad hebben. Ik hoop het ook. Komende week heb ik een afspraak bij mijn lyme arts, ik ben heel erg benieuwd!

DELEN:

31 reacties

 1. Geertje 30 augustus 2014 / 07:43

  Die plaid is wel heel gaaf. Jammer als hij inderdaad snel kapot gaat! En dat dekbed!! Zo leuk! En kerstlichtjes… Als ik zou kunnen, zou ik ze ook laten hangen hoor 😉

 2. Angela 30 augustus 2014 / 08:03

  Haha ik moest echt lachen om dat dekbed. Helaas ben ik degene die vaak aan de your side slaapt.. 😛

 3. Caroline 30 augustus 2014 / 08:22

  Doe je ook nog weleens japanse puzzels of ben je daar te moe voor? Die lijken mij zo leuk.
  Veel liefs en sterkte

  • Lisanneleeft 30 augustus 2014 / 11:55

   Nee, die was ik weer even vergeten, haha! Goede om ook weer te gaan doen. Zo ben je toch een beetje met je hoofd bezig maar hoef je niet te hard na te denken.

 4. Anneleen 30 augustus 2014 / 08:30

  Wat heb je een creatieve week achter de rug, leuk! Ik ben erg benieuwd naar de DIY. Veel succes bij de dokter komende week. Ik duim! Liefs

 5. Dagmar 30 augustus 2014 / 08:31

  Wow wat storend als je zoveel met die herrie te maken hebt, dat is echt frustrerend soms lijkt me. Maar je hebt er een mooie week van gemaakt en zo leuk die veertjes in het lijstje! Geniet van het fijne weekend en hopelijk gaat het bij de arts ook goed Xx

 6. Emmy 30 augustus 2014 / 08:55

  Vroeger had AH nog wel meer glutenvrije taartjes, maar het staat er dus niet op! Als het goed is hebben ze in de winkel een klapper met alle taartjes achter, misschien zou je kunnen vragen of daar nog meer glutenvrije dingen in staan.

 7. Elize 30 augustus 2014 / 09:16

  Hmm! Ik krijg zo zin in die muffin haha! Heb je het nieuwe glutenvrije brood dat nu bij het verse brood ligt bij de AH ook al geproefd? Ik vind het lekker, maar het is minder voedzaam dan het brood wat ik normaal eet dus ik blijf toch maar bij mijn ‘oude’ merk. Ookal liggen er ook lekkere zachte bolletjes tussen (verpakking van 4) die ik wel zeker blijf kopen!

  Super grappig dekbedovertrek trouwens, haha!

  En veel succes bij de arts aankomende week!

  • Lisanneleeft 30 augustus 2014 / 11:54

   Nee, ik heb daar nog helemaal niet gekeken, goede tip, dankje!

   Jij eet altijd Yam brood, zeker?

   • Elize 31 augustus 2014 / 10:12

    Ja, klopt! Ookal is het bij m’n vriend thuis soms makkelijker om dat nieuwe brood bij de AH (van het merk Genius) te halen omdat er bij hem geen jumbo in de buurt zit. Dus misschien ga ik uit gemakzucht wat meer mixen. En ik vind het allebei erg lekker dus wat dat betreft..

 8. Denise 30 augustus 2014 / 09:46

  Jum, heerlijk die sushi! Ah stiekem mis ik al dat kleuren wel hoor!

 9. Miranda 30 augustus 2014 / 09:57

  Dat dekbed vind ik echt geniaal:) wij hebben ‘jammer genoeg’ twee 1persoonsdekbedden anders had ik deze sowieso gekocht haha!
  Ik vind de plaid ook heel erg tof, misschien een deze dagen maar even langs de action!

  Fijn weekend Lisanne!

 10. Dionne 30 augustus 2014 / 10:03

  Die agenda van Team Confetti is echt heel tof!

 11. Tineke 30 augustus 2014 / 10:06

  Ah, ik heb nu ook alweer zin in sushi! Veel succes voor je afspraak bij de arts!
  Liefs

 12. Marlies 30 augustus 2014 / 10:28

  Lekker creatief! Als. Je een heel klein kwastje hebt kan je ook in je kleurboek waterverven. Leg dan wel even iets onder de bladzijde anders wordt je hele boek nat.

 13. Jana 30 augustus 2014 / 10:28

  Haha, dat dekbed is super ;p! En die quote van Roald Dahl ziet er ook super uit in dat lijstje!

 14. Martina 30 augustus 2014 / 10:30

  Wat ben je lekker creatief bezig geweest zeg! Die quote in de fotolijst vind ik echt heel erg mooi!

 15. Linda 30 augustus 2014 / 10:47

  Wat een vrolijke foto’s altijd, leuk dat kleuren en verven! En sushi, ik wil ook sushi 😀

 16. Manon 30 augustus 2014 / 10:56

  Wat fijn dat de AH nu ook van die lekkere chocolademuffins heeft die jij ook gewoon kunt eten!

 17. Kimberley 30 augustus 2014 / 11:41

  Mjam, sushi is altijd een goed idee! Vervelend van de herrie.. Hopelijk wordt dat snel minder!

 18. meia 30 augustus 2014 / 12:18

  heerlijk dat kleuren! wat ook leuk is om te doen om met oude puzzels hartjes te maken hoef je niet bij te denken en het resultaat is echt super leuk! en fijn dat je nu gewoon lekker muffins kunt eten afentoe!

 19. Mariska 30 augustus 2014 / 13:07

  Zo’n kleurboek zie je steeds vaker, lijkt me ook wel leuk om te doen! Verstand op 0 en lekker kleuren. 🙂

 20. Amélie 30 augustus 2014 / 14:10

  Kleuren is zó fijn. Schilderen ook. Heb het alleen laaaaang niet meer gedaan. Ben benieuwd hoe het je bij de arts vergaat. Succes!

 21. Claudia 30 augustus 2014 / 15:40

  Oooh, dat dekbed heb ik op internet ooit eens gezien en wilde ik toen heel graag hebben, haha! Leuk dat het gewoon bij Kwantum te koop is. En ik word helemaal enthousiast bij het zien van het waterverven, zo’n onaangeroerd palet met kleurtjes! Heerlijk, heb meteen zin om zelf ook weer eens te gaan verven 🙂

 22. Explorista 30 augustus 2014 / 22:49

  Oeh, die muffin! Dat hij meer kruimelt.. wat zou dat eigenlijk door komen? *ik vraag me altijd nutteloze dingen af*

  • Lisanneleeft 31 augustus 2014 / 00:55

   Waarschijnlijk door het gebrek aan gluten! Over het algemeen kruimelen glutenvrije koekjes en toastjes enzo ook altijd veel meer. Komt doordat gluten ervoor zorgen dat het deeg goed bindt, dat heb je bij glutenvrij deeg dus veel minder. Zoiets 😛

 23. xx_Patries_xx 31 augustus 2014 / 11:27

  leuk dat dekbed zeg 😀 jammer dat kwantum hier niet in de buurt zit anders had ik even gaan kijken

 24. Anne 5 september 2014 / 13:58

  Je hebt leuke dingetjes gevonden om te doen, zo te zien. Ik weet nog toen mijn moeder ziek was dat ze heel weinig kon, vooral vanwege slechte concentratie. Ze houdt erg veel van de natuur, dus ze keek dan natuurfilms (wat soms nog wel lastig was), of ze bladerde door boeken met mooie natuurfoto’s (ik heb haar er toen nog een paar cadeau gedaan, ik wist niet dat er zoveel moois was op dat gebied).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.