DIARY: kleurplaten, antibiotica & lichtpuntjes

Alweer een week voorbij! Het is voor mij een beetje een grote waas, gelukkig hebben we de foto’s nog, haha. Het was een week met een boel dieptepunten, maar daardoor waren de lichtpuntjes extra zichtbaar, dat is fijn! Ik laat je mijn foto’s van afgelopen week zien!

diary-met-antibiotica

1

Mijn sims huis! Ik schreef afgelopen week mijn sims4 review, daarop kreeg ik super leuke reacties, daar werd ik echt blij van!

2

Hoe het afgelopen week ging met mij? Extreem wisselend. De ene dag lig ik gillend op bed omdat ik zo veel pijn heb dat ik niet meer weet waar ik het zoeken moet, de andere dag gaat het best redelijk en kan ik zelfs even naar buiten (en die twee dingen op een zelfde dag is ook geen uitzondering). Geen touw aan vast te knopen, het is echt per dag, per uur, bekijken hoe het gaat en of ik iets kan doen!

3

Slingers!

4

Ik weet niet hoe het kan, maar in de week dat ik geen antibiotica nam voelde ik me het meest ziek. De eerste drie weken AB had ik een herxheimer reactie, maar die hield niet op in de week dat ik moest stoppen met de antibiotica, maar leek alleen maar erger te worden. Gek!

5

Mijn geheugen is, nouja… ik weet niet meer waar mijn geheugen is!

Haha, flauw grapje. Ik heb al verteld dat sinds de eerste drie weken antibiotica ik echt bijzonder vergeetachtig en verward ben geworden. Twee flesjes die op elkaar lijken en ik op het zelfde moment moet innemen/klaarmaken. Gedoemd om te mislukken: ik maak er eentje klaar en weet vervolgens niet meer welke ik nu had klaargemaakt, hahaha. Nu met dit washitape zit er wat meer verschil in en ik heb ook nog bijpassende (wegwerp) bekertjes gekocht, zodat het echt niet meer mis kan gaan!

Wie vergeetachtig is moet slim zijn! Ofzo…

6

Slim bedacht door Tim: zo valt het kabeltje niet steeds naast het bed! De lijm van dit dingetje was alleen niet zo goed, dus hij is inmiddels alweer losgelaten, haha. In theorie was het een goed idee…..

7

Lichtpuntje, een fijn magazine!

8

En Simsssssss! Ik had wat problemen met Sims 4, hij liep steeds vast. Nu moesten de drivers worden geüpdatet en nu lijkt hij het weer te doen, yay! Behoorlijk frustrerend wanneer je spel steeds uitvalt, haha.

9

Woensdag was de dag dat ik aan de volgende drie weken antibiotica begon… de laatste tijd voelde ik me niet goed, en ik reken er niet op dat dit op korte termijn weg gaat (dat is bij de meeste gevallen bij de start van behandeling van lyme in elk geval niet zo).

Probleempje: mijn haar groeit, en eigenlijk nog best wel snel. Zo snel dat het me nu niet meer lukte om het te wassen met deze lengte, dus er moest een goed stuk af en ik wilde mijn uitgroei ook bijgewerkt hebben zodat ik me daar even niet druk om over hoefde te maken. De kapper heeft super lief met me meegedacht over wat het meest praktisch (en mooi, haha) was: de lengte iets over mijn schouders, zodat het nog in een staartje kan! En in laagjes, want dan is het minder haar om te wassen 😀

De kapper is voor mij verschrikkelijk, gelukkig heb ik het weer achter de rug! Hoef ik weer een tijdje niet meer heen, haha.

10

Mijn vader maakte een schema voor me voor alle medicijnen die ik moet nemen nu! Het zijn 13 extra momenten die ik moet onthouden en aangezien dat nu niet mijn sterkste punt is is zo’n schema natuurlijk briljant! Tim plakte het schema op de deur en maakte er een complete constructie van met een stift zodat ik het kan afstrepen.

Ik zeg: goed geregeld! Tot nu toe is het nog niet fout gegaan (ik heb het ook nog geen enkele keer alleen hoeven doen, maar toch)

11

Zo fijn om in bed te lezen als je niet kan slapen: FML!

12

Haarbandje in! Ik had mijn haar in een knotje en het haarbandje stond er wel leuk bij! Samen met mijn moeder kon ik eventjes naar de stad om op zoek te gaan naar simpele, lange, zwarte leggings. Niet gevonden, maar wel lekker gewandeld, haha.

13

Jippie, ons dakraam is terug! Ze zijn bezig geweest met het dak, er is isolatie tussen gezet, we hebben nieuwe dakpannen en nouja, vast nog veel meer dingen waar ik niets van weet. Maar daarom moest het dakraam er dus even uit! Die van ons is blijkbaar gesneuveld, want we hebben er nu een andere, nieuwe in zitten, haha!

14

Old School tekendoos bij mijn ouders! Haha, deze gebruikten we vroeger altijd, super leuk om weer terug te zien!

15

Er zaten Teso potloodjes in, haha! Dat is echt van lang geleden…

16

Ik maakte mijn mooie olifant. Over het kleurboek kwam gisteren een blogpost online!

17

Super leuk, in mijn oude slaapkamer bij mijn ouders hangt mijn visionboard nog. De kamer is compleet anders (omdat ik natuurlijk al mijn meubels heb meegenomen), maar deze hangt er nog!

18

Nog eentje gemaakt! Deze is met stiften gedaan, ik vind kleurpotloden mooier, maar daarmee moet je veel meer kracht zetten natuurlijk.

19

Maar gisteren ging ik toch maar weer een plaat met kleurpotloden doen. Ik heb er nog net geen blaren van, hahaha. Vind hem echt gaaf geworden!

20

Outfit! Eventjes met Tim mee om sushi te halen…

21

Jummie! Hier heb ik echt al de hele week (ok, eigenlijk twee) naar uitgekeken, haha.

22

Terwijl we op de sushi wachtten gingen we even de Aldi in. Daar vond ik deze Dymo, daar kan je labeltjes mee maken… oeeee, leuk! Ik denk dat ik dat vandaag ga doen…

23

Het schema, nog geen enkele keer vergeten!

Dus, dat was mijn week. De dieptepunten staan (gelukkig) niet op de foto, maar die waren er helaas wel. Gelukkig ook een boel fijne momenten, veel meer dan ik had verwacht! Hoe was jouw week?

DELEN:

26 reacties

 1. Linda 13 september 2014 / 07:20

  Oh dat schema ziet er inderdaad super handig uit, mooi dat je het zo niet vergeet! Sims 4 is een goede afleiding lijkt me 🙂 en fijn dat je dakraam weer terug is, wel zo handig haha!

 2. Kelly Caresse 13 september 2014 / 07:39

  Wat lijkt me dat lastig als je lichaam zo per uur anders kan aanvoelen waardoor je momenten zoveel pijn hebt en het andere moment je goed voelt, die onvoorspelbaarheid lijkt me pittig. Die sushi ziet er weer heel lekker uit en horen gewoon wekelijks in jouw diary! 🙂

 3. Anneleen 13 september 2014 / 09:05

  Goed dat je een manier hebt gevonden zodat je je pilletjes zeker niet vergeet! Ik lees ook heel graag zo’n psychologie tijdschrift en wat een mooie kleurplaten!

 4. Elize 13 september 2014 / 09:19

  Wat moeilijk Lisanne.. Fijn dat je toch lichtpuntjes weet te vinden en inderdaad, wie vergeetachtig is moet slim zijn! Dat herken ik wel helaas (super naar als je maar 10 seconden voor en achteruit kunt denken zegmaar). Gelukkig heb/krijg je daar zo je trucjes voor 🙂

 5. Dionne 13 september 2014 / 09:26

  Je hebt mooie tekening gemaakt, of ja ingekleurd. Gaaf!

 6. Alyssa 13 september 2014 / 09:27

  Lijkt me allemaal heel lastig waar je nu doorheen gaat. Maar je bent sterker dan je denkt <3 zoals ik al zei. Mooi om jouw lichtpuntjes te lezen. Ik ga vanmiddag eens kijken naar de kleurboeken bij Action, want die zien er erg leuk uit.

 7. Manon 13 september 2014 / 10:00

  Ik leg mijn medicijnen altijd op de aanrecht, s’ochtends maak ik daar natuurlijk altijd mijn ontbijt en dan zie ik ze liggen dan vergeet ik ze niet 🙂 . Lijkt mij ook heel erg moeilijk waar je nu allemaal doorheen moet gaan, maar ik weet zeker dat je heel erg sterk bent! Sims 4 vind ik ook echt super leuk, je hebt een leuk huisje gemaakt. Zelf heb ik nog geen huisje gemaakt, maar ik vind dat wel leuk om te doen dus ik ga vandaag ook even creatief zijn haha. Die kleurplaat heb je leuk ingekleurd!

 8. Amélie 13 september 2014 / 10:14

  Hetgeen je schrijft over dat je je ieder uur anders voelt en met momenten loopt te gillen van de pijn: ik herken het. Al is het om een andere reden. Verschrikkelijk. Zoiets gun je niemand. Ik hoop dat de medicijnen snel aanslaan! Fijn dat je de sims hebt; kunt spieken op het schema en kunt kleuren. Veel beterschap en sterkte voor komende week!

 9. Marion 13 september 2014 / 10:18

  Gelukkig hebben we de foto’s nog! Daar moest ik wel even om lachen. Mooi om te zien (lezen) dat je je humor hebt om je ook op bepaalde momenten er doorheen te slepen. Dat haarbandje is wel heel erg lief 🙂 Hoop dat je komende week een goede week hebt. Fijn weekend.

 10. Jenny 13 september 2014 / 11:17

  Kan me voorstellen dat een schema wel nodig is met die medicatie pff heftig! Ik vraag me trouwens af wat herxheimer is, maar dat ga ik wel even opzoeken. Die kleurboekjes zijn erg leuk trouwens, ik kleur liever met stift dan met potlood, hoewel als je goede potloden hebt dat wel mooier is.

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Sunshine Blogger Award omdat ik je blog graag lees en het mij leuk lijkt zeven random feitjes over jou te weten te komen. Zou leuk zijn als je mee wilt doen!

 11. Miranda 13 september 2014 / 12:05

  Wat goed om de vele lichtpuntjes te zien. Het is niet niks allemaal!
  Ik heb nog nooit van FML gehoord, maar het ziet er wel grappig uit:)

  Prettig weekend Lisanne, ik hoop op een betere week volgende week voor je!

 12. Isabel Cristina 13 september 2014 / 13:29

  Wat fijn dat schema, ik hoop dat je je snel iets beter voelt! Dat haarbanden is trouwens heel schattig!

 13. Miranda 13 september 2014 / 13:44

  Wat een leuk overzicht! Je kleurplaten zijn echt heel mooi!

 14. Dagmar 13 september 2014 / 14:09

  Jeetje wat een zware tijd, zo moeilijk en tegelijkertijd herkenbaar om te lezen dat je van de pijn niet meer weet hoe je wat moet doen. Bleah ongelooflijk lastig, maar ik hoop dat gauw de periode aanbreekt dat het beter zal gaan. Wat een mooie olifant zie ik tussendoor, prachtig!

 15. Marloes/GLAMOURMOES 13 september 2014 / 14:24

  De Sims ziet er tof uit, maar wel frustrerend als het steeds vast loopt. Wat fijn dat je vader een schema voor je heeft gemaakt :).

 16. Anne 13 september 2014 / 16:37

  Je wordt zo wel creatief in oplossingen bedenken. Wat fijn dat er mensen zijn die met je mee denken. Zoals de kapper bijvoorbeeld, dat vind ik echt tof. Die kleurplaten zijn ook super trouwens. 🙂 Ik ga het blogje daarover nog lezen.

 17. Iris 13 september 2014 / 18:30

  Erg mooie foto’s! Ik hoop dat het goed met je gaat.

 18. Thefoodiary 13 september 2014 / 19:30

  Lijkt me heel lastig als je gewoon niet weet hoe je je voelt over een halve dag of misschien wel een paar uur. Ik zou me er eerlijk gezegd ook niets bij voor kunnen stellen. Gelukkig zijn er genoeg mensen die met je meedenken en je helpen waar nodig is!

 19. Joyce 13 september 2014 / 23:31

  Wow wat een heftige week en wat vind ik het onwijs knap van je hoe je je staande houd en de lichtpuntjes blijft zien! En die tekendoos had ik vroeger ook!! Volgens mij was die ook van mijn moeder idd!

 20. Maaike 14 september 2014 / 11:31

  Pff dit lijkt me echt zo heftig voor jou! Fijn dat je even je ‘lichtpuntjes’ in je diary kwijt kon. Ik vind het zo knap van je dat je positief blijft!

 21. Lenneke 14 september 2014 / 20:52

  Voor simpele, zwarte leggings moet je bij Action zijn! Superchille thermoleggings. Ik wil niet anders meer, haha :’)

  • Lisanneleeft 14 september 2014 / 23:35

   Ik heb er echt al honderd van de Action kapot gemaakt (er komen altijd gaten in op….. bepaalde plekken, heb jij dat niet? :p). De laatste was echt het toppunt, ik haalde de legging uit de verpakking, ik trok hem aan, ging zitten, en jawel… krak! Weer een gat in mijn kruis!

   • Lisanneleeft 14 september 2014 / 23:36

    Of misschien was het zelfs al toen ik hem probeerde aan te trekken… een van de twee. Die laatste klinkt logischer 😛

 22. Milou 15 september 2014 / 13:55

  Je kleurplaten zijn echt heel mooi! Sinds ik je blog heb ontdekt een paar dagen geleden, heb ik veel posts terug gelezen. Ik vind je echt een inspirerende persoonlijkheid en ik vind het knap dat je ondanks tegenslagen toch nog zo positief en sprankelend in het leven staat. Zo ongeveer altijd met een lach! Prachtig!

  Btw: ik krijg echt zin in sushi door die foto, zo heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.