DIARY: Flow letterslinger, spelfouten & glutenvrije frikandellen

Zaterdag, tijd voor een diary! Ik laat je aan de hand van foto’s zien hoe mijn week was. Ik maakte veel foto’s van eten, deze week. Ik at ook voor het eerst in jaren weer eens een frikandel, bijzonder moment. Kijk mee naar de foto’s…

dit-is-mijn-diary-hoi

1

Ik was een beetje ziekjes van de antibiotica. Mijn nieuwste antibiotica (die neem ik nu alweer 2,5 week) moet ik alleen op maandag, woensdag en vrijdag nemen, en in het begin reageerden mijn darmen en maag er nogal heftig op! Gelukkig gaat het nu, een weekje later, alweer een stukje beter. Ik denk dat mijn lijf er alweer wat meer aan gewend is gelukkig.

2

Lichtpuntje: lekker warme sokken!

3

Outfit! Een elastisch rokje met een legging, lekker comfy. En mijn favoriete vest van het moment!

4

Taco schuitjes!

Nog een bijwerking: ik kan heel slecht tegen de geur van eten en word heel gauw misselijk. En dus gaat eten niet zo soepel! Veel verder dan 1 tacoschuitje kwam ik niet… oeps, dat was niet de bedoeling.

5

Mijn moeder was laatst bij de Blokker en daar kwam ze een mini frituurpannetje tegen die in de uitverkoop was. Die kon ze niet laten liggen, dus nu heb ik mijn eigen glutenvrije frituur bij mijn ouders, yeah! Toevallig hadden ze een paar dagen later vrienden op bezoek die vlakbij de Jumbo wonen en die wilden wel glutenvrije frikandellen voor me meenemen.

Dus nu kan ik frikandellen eten bij mijn ouders, yeah!!!

6

Als alles goed gaat vieren we sinterklaas bij Tim zijn ouders met zijn opa en oma! We gaan altijd dobbelen, dus dan hebben we natuurlijk leuk inpakpapier nodig…

7

Groentepatatjes! Ik vond ze lekker, maar kon er niet zo veel van op, haha.

8

Bloempjes maken! De blogpost hierover kwam gisteren online.

9

Yeah, broodjes met frikandel! Dit maakt mijn hele week goed.

10

Eventjes mijn nagellak doen.

11

Weer een outfitje! Met weer zo’n comfortabel rokje.

12

Tosti, lekkerrrr.

13

Bij mijn ouders! Ik vind het lantaarntje dat ze op tafel hebben staan zo leuk.

14

Ook de blogpost over de DIY dienbladen kwam online.

15

Ik nam een video op! Rond deze tijd van het jaar gebruik ik mijn lampen regelmatig, het is zo’n groot deel van de dag gewoon te donker om video’s op te nemen (of foto’s te maken), dus dan doe ik dat gewoon ‘s avonds met mijn lampen. Werkt perfect!

16

Hihi, deze kwam ik tegen bij de kringloopwinkel.

17

Ik twijfelde over deze top… op Instagram kreeg ik zo veel enthousiaste reacties dat ik hem maar heb gekocht!

Leuk om aan te doen met kerst ook, hopelijk kan ik dat gewoon vieren! Vorig jaar was ik minimaal 8 kilo zwaarder dan dat ik nu ben, dus de kleding die ik vorig jaar kocht is nogal wijd, hehe. Ik vond dat ik dit shirt wel mocht, hij paste perfect!

18

Oooh, ik houd zo van mijn video over het Flow book for paper lovers. Er zit zo veel leuks in!

19

New Girl kijken! Ik vraag me af of ik hem uiteindelijk heb gekeken of dat ik vervolgens ben vergeten om het te gaan kijken… ik denk dat laatste (ik hoop het ook natuurlijk, dan heb ik nog een aflevering, haha), maar weet het niet zeker.

20

De nieuwe Quest lezen! Fijn leesvoer altijd.

21

Interessant stukje uit de Quest, dit is iets wat ik me ook weleens afvraag. Het is voor mij persoonlijk heel wisselend of ik me stoor aan spelfoutjes, ik denk dat het hierdoor komt. Als een blogpost bijvoorbeeld er compleet verzorgd uitziet en er veel aandacht in is gestoken, dan vind ik een spelfoutje minder storend dan wanneer het helemaal ‘even snel in elkaar gezet’ lijkt.

Maar ik weet zelf als blogger dat foutjes maken iedereen overkomt. Ik ken mijn t’s en d’s perfect, en toch maak ik zelfs daarin gewoon foutjes als ik snel werk. Hoewel, als ik de energie heb om een tekst na te kijken is het natuurlijk minimaal wanneer het online komt! Maar dan nog glippen er foutjes doorheen. Grappig feitje: als er een fout in een van mijn blogposts staat dan krijg ik meteen een berichtje van mijn moeder met alle foutjes die in mijn blogpost stonden, opgesomd zodat ik het kan verbeteren, haha. Handig!

22

Voor het eerst in maanden dat ik wel gellak droeg, maar geen kleurtje er overheen! Ik had geen leuk kleurtje om op te doen (haha, ik heb een hele lade vol nagellak… net zoiets als een kast die uitpuilt met kleding, maar niets hebben om aan te doen)

23

De Flow letterslinger hangt! Ik vind hem echt super leuk.

24

Ik kreeg opruimkriebels… al mijn zomerkleding hing nog in de kast beneden, dus het werd tijd om alles om te wisselen! Nu heb ik al het zomerspul eruit gehaald, alleen nog niet alle winterkleding naar beneden gehaald. Dat moet ik nog eventjes doen! Dat wordt weer wat uitzoekwerk, want er zit nu weer genoeg te grote kleding tussen in mijn voorraad op zolder (en te kleine ook). En ik wil natuurlijk alleen de passende kleding in mijn kast hebben!

25

Verder met het opruimen van kastjes… het kastje met al onze vaasjes! En nepbloemen.

Verder pakte ik nog een keukenkastje aan. Leuk om te doen, vooral als het ervoor een rommeltje is en daarna alles netjes gemaakt kan worden.

26

Mijn outfit van gisteren!

27

Tim at gisteren pizza… het rook zooo lekker! Het klinkt misschien gek, maar ik kan echt genieten van de geur van eten. Ook als ik het niet zelf kan eten.

28

Gelukkig had ik ook lekker eten! Helaas smaakte het niet zo door die misselijkheid. Bizar, dan vind ik de pizza van Tim lekker ruiken, maar word ik misselijk van mijn sushi. Ik ben een beetje mal.

Weinig van gegeten ook, dat zegt echt iets! Lisanne en geen trek in sushi, dat hoort niet, hihi.

29

Ik kon niet kiezen welke nagellak ik op wilde doen. Ik heb nieuwe lakjes gekocht met glitters, dus ik moest even uitzoeken hoe die stonden bij elk ondergrondje… mijn favoriet is de donkerste variant! Wat vind jij?

Woensdag is het weer tijd voor een antibiotica stopweek. Ik ben heel erg benieuwd hoe ik daar deze keer op ga reageren! Hoe was jouw week?

DELEN:

50 reacties

 1. Kelly Caresse 22 november 2014 / 07:47

  Mmm al dat lekkere eten! Wat fijn dat je nu ook gewoon broodjes frikandel kunt eten 🙂 en die zwarte top vind ik je erg mooi staan.

 2. Eveline 22 november 2014 / 07:51

  Ik vind de donkerste ook het leukste 🙂 Die of de hele lichte, het is ook te zien wat er nu meer in je kast hangt dat er heb best op past he 🙂
  Leuke post 😉 Je hebt veel gedaan deze week!

 3. Akosua 22 november 2014 / 07:54

  Die groentepatatjes kende ik nog niet. Kan je dat gewoon zo kopen in de supermarkt of is dat zelf gemaakt?
  Dat van die spelfouten herken ik zelf ook. Als ik een blogpost zie vol met spelfouten of grammaticale fouten, dan lees ik dat meestal niet eens af. Maar één klein spelfoutje in een verder prachtig artikel erger ik me eigenlijk niet aan. Dan vind ik een foutje menselijk. En van de nagellak vind ik ook de variant op de donkerste kleur het mooist. Dat lijkt een soort holografisch effect te geven.

 4. Miranda 22 november 2014 / 08:43

  Leuke foto’s Lisanne! Nu heb ik zin in een broodje frikandel op de vroege ochtend;)

 5. Anneleen 22 november 2014 / 08:54

  Gezellige foto’s met lekkere eetfoto’s! Ik vind die flow letterslinger echt heel leuk en mooi staan in jullie woonkamer. Geniet van je weekend!

 6. Elize 22 november 2014 / 09:01

  Ik vind de donkerste kleur nagellak ook het mooiste! En oh al dat eten, krijg er trek van!
  Handig trouwens dat je die lampen hebt. Met mijn nieuwste filmpje was het echt een probleem dat het zo donker was en daarom is het minder mooi geworden. Alsnog ben ik wel tevreden, maar de volgende keer probeer ik er ook wel wat aan te doen door zelf wat extra licht te maken.

 7. Nicetobeout 22 november 2014 / 10:00

  Ik vind je verschillende kleuren nagellak echt leuk staan, kan zo een nieuwe trend worden haha. Gisteren kocht ik op Flavourites ook een letterbanner. Jouw tekst is een leuke inspiratie!

 8. Marion 22 november 2014 / 10:02

  Ik was heel erg benieuwd of je dat shirt gekocht had en YES! Want hij staat je zo mooi! Dat rokje met je vest en die legging vind ik ook een hele mooie outfit. Je ziet er mooi uit! Ik ben op dit moment heel erg van de donkere kleuren nagellak, dus ja, dat is ook mijn favoriet.

 9. Eline 22 november 2014 / 10:20

  Die donkerpaarse met die glitters is mooi idd!

 10. Sylvia 22 november 2014 / 10:32

  Toevallig heb ik die groentefrietjes deze week voor het eerst op, prima te doen 😉

 11. Yvonne 22 november 2014 / 10:35

  Lief dat je moeder je een eigen frituurpan heeft gekocht en zo frikadellen hebt kunnen eten!

 12. Nicolette 22 november 2014 / 10:38

  Fijn weekje! De rokjes vind ik echt leuk! Waar heb je die gekocht?

 13. Lauriëtte 22 november 2014 / 10:57

  Aah nu heb ik gelijk zin in een broodje frikandel en in pizza en dat op de vroege morgen! Fijn weekend! 🙂

 14. Chantal 22 november 2014 / 11:07

  Wat fijn dat je nu weer frikandellen kunt eten! De donkerste nagellak vind ik persoonlijk ook het mooist.

 15. Petra 22 november 2014 / 11:14

  Die groentenfrietjes daar ben ik ook wel heel nieuwsgierig naar. En ik ben het helemaal eens met je verhaal over spelfouten. Af en toe een foutje en een geweldige post…i don’t care. Maar als de fouten je gaan afleiden en de post niet overkomt, dan kom ik niet snel bij een blog terug. Ik vind de donkere nagellak ook het mooist.

 16. Kimberley 22 november 2014 / 11:42

  Door jouw foto’s op Instagram en in je diary krijg ik altijd ontzettend veel zin in taco’s! Ik vind alleen dat het altijd voor ontzettend veel afwas zorgt, haha.

 17. Emily 22 november 2014 / 12:35

  Leuk, zo’n kijkje in je week. Hoop dat je je snel beter zal voelen, ik word zelf ook zo misselijk van antibiotica (maar hoef het niet zo lang te slikken als jij, natuurlijk)

 18. Michelle 22 november 2014 / 12:52

  Erg grappig ook hoe in dat stukje over spelfouten een gigantische typefout staat. Zouden ze dat expres hebben gedaan? Ik erger me er stiekem altijd best wel aan, aan spelfouten. Ik vind het zeker onprofessioneel staan, juist als een blogpost heel goed verzorgd is verder. Als ik dan in meerdere artikelen per week foutjes vind… meh. Met name d/t-fouten, aaargh! Natuurlijk kan dit gebeuren, want soms lees je er gewoon honderd keer overheen, maar tóch haha. Dan ga ik nu even heel goed checken of er fouten in deze comment staan :P.

  • Lisanneleeft 22 november 2014 / 13:07

   Quest kennende hebben ze dat expres gedaan, haha!

   Wat je zegt dat het onprofessioneel staat zit ook iets in, juist als een blogger het als werk doet stoor ik me er meer aan, haha. Meer dan bij een blogger die het alleen als hobby doet!

 19. Joyce 22 november 2014 / 13:24

  Wat fijn zeg dat je lekker een broodje frikandel kan eten nu 🙂
  En sushi, hmmm zo lekker! Jammer dat je er misselijk van werd.

 20. Manon 22 november 2014 / 14:08

  balen zeg dat je ziek word van de antibiotica naja als je maar weer beter word ! Wel fijn dat je lekker frikandellen kan eten

 21. Marloes 22 november 2014 / 15:52

  Die slinger met letters is ook erg leuk zeg! Gezellig huisje heb je!

 22. Xaviera 22 november 2014 / 16:23

  Leuke foto’s allemaal, die sokken zien er heerlijk warm uit! Net zoals vele andere mensen boven mij ben ik nu ook wel heel nieuwsgierig geworden naar de groentefrietjes, klinkt lekker! Die slinger van Flow staat erg gezellig 🙂

 23. Iris 22 november 2014 / 17:42

  Die glitterlak staat het best op je pink, ringvinger en duim.

 24. Anna 22 november 2014 / 19:20

  Leuke foto’s! En wat zijn je nagels leuk, goed idee haha! X

 25. Maaike 22 november 2014 / 20:11

  Die nagellak & je shirtje zien er er mooi uit!

 26. Vanessa 22 november 2014 / 20:11

  Leuk om te zien! Tof dat je je kledij hebt opgeruimd. Ik heb vandaag mijn beauty stash opgeruimd. Ben uren bezig geweest maar het resultaat mag er zijn en ik heb weer rust in mijn hoofd 🙂

 27. marieke 22 november 2014 / 20:49

  Ooh groentepatatjes, zag dat van dd week ook al ergens anders en ziet en klinkt echt zooo lekker hha! Maar eens ergens scoren en ze gaan proberen☺ ben benieuwd! En lejk shirtje heb je inderdaad gekocht! Staat je mooi, en je lakjes trouwens ook! Leuke kleurtjes!

 28. Marjolein 22 november 2014 / 20:54

  Jouw rokjes zijn zo leuk! Ik vind altijd alleen maar saaie uni-kleurtjes. Waar heb je die rokjes vandaan? :O

  • Lisanneleeft 22 november 2014 / 21:58

   Die met streepjes van H&M en die met die andere figuurtjes van New Yorker. Beide oude collecties, maar sowieso H&M heeft altijd wel van zulke rokjes in de winkel hangen. Alleen steeds andere printjes! Maar streepjes hebben ze best vaak, ik ben ze nu al een paar keer tegen gekomen 🙂 Maar je moet maar net geluk hebben, hehe…

   Ze zitten zo fijn! Echt een typische outfit die voelt als een pyjama maar er net iets leuker uitziet, haha.

 29. Isabel Cristina 22 november 2014 / 21:09

  Leuk artikel! Ik hoop dat je snel wat minder misselijk bent! Grappig dat stukje over die spelfouten, ik denk er precies hetzelfde over alleen ben ik niet zo goed in talen. Ook mijn moeder stuurt meteen een berichtje wanneer ik iets moet aanpassen haha 🙂

 30. Kelly 22 november 2014 / 22:37

  Die letterslinger is echt zo leuk! Ik vind je streepjes rokje erg leuk! Simpel, maar toch opvallend!

 31. Jessica 23 november 2014 / 21:27

  leuk artikel weer!
  De slinger is erg leuk en staat ook gezellig.

 32. Nadia 24 november 2014 / 05:44

  Fijne foto’s!

 33. Stephanie 24 november 2014 / 12:47

  Leuke foto’s! Die vest die je aan hebt is echt heel erg leuk! 🙂

 34. Sophie Hol 24 november 2014 / 13:54

  Mmmm ik krijg gewoon honger van al die foto’s! Die groente patatjes wil ik ook een keer proberen.

 35. Milou 24 november 2014 / 19:19

  Ah die zwarte top is echt heel erg leuk! Netjes, maar toch ook sexy. Ik zou ‘m zelf ook wel willen! Wel fijn dat je wat minder last hebt van de anitbiotica. Ik vind dat altijd zo zielig om te lezen en ik vind het echt knap hoe je je daar doorheen slaat.

 36. Angelique 25 november 2014 / 14:10

  Hoi Lisanne,
  Leuke diary! Waar heb je die vloer lamp vandaan?

 37. Angelique 25 november 2014 / 14:11

  Hoi Lisanne,
  Leuke diary! 🙂 Heb een vraagje waar jij die vloerlamp vandaan heb? (op de foto met flow slingers).
  Groetjes!

 38. Andrea 5 december 2014 / 15:36

  Dat fluffy vest ziet er zo comfy uit. Heerlijk zeg voor deze koude dagen.
  Ik heb ook opruimkriebels. Als een hele tijd, maar ik heb er steeds niet genoeg tijd voor. Ben echt wel even zoet met mijn kledingkast haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.