DIARY: Outfits, AB stopweek & ik anderhalf jaar geleden

Er is weer een week voorbij! Voor mij vliegen ze op dit moment voorbij, ik maak het allemaal weinig bewust mee en dat is als het wat minder goed gaat juist wel fijn. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Daarop staan gelukkig vooral de leuke dingen, laten we ernaar gaan kijken…

Diary-november4

1

Vorige week vrijdag at ik sushi en vond ik het niet lekker. Dat betekent dat er iets mis is! Had ik die week wel vaker… gelukkig waren de leftovers (lekker veel!) de volgende dag wel lekker, dat kwam mooi uit.

2

Mooie quote, vind ik.

3

Mijn favoriete make-up item: deze bronzer! Deze verkochten ze ooit bij de Hema en hierover schreef ik mijn eerste blogpost.

4

Vorig jaar was ik een stuk zwaarder dan dat ik nu ben, deze jas bijvoorbeeld paste ik écht niet meer. Nu past hij weer, super fijn!

5

Lekker, boekweit wraps eten!

6

Outfit! Lekker mijn warmste sjaal uit de kast gehaald, dat is net een soort dekentje, hihi. Dit is trouwens ook meteen een zoekplaatje, zie jij de hond?

7

Oeeee, een lade is vrij gekomen in dit kastje… leuk, nu kan ik mijn hobby- en blogspul beter indelen!

8

De Hema deskplanner is precies even groot als mijn toetsenbord, haha.

9

Ook een mooie quote. Deze heeft me wel bezig gehouden afgelopen week, misschien schrijf ik er nog wel een blogpost over…

10

Oeee, oorbellen in! Mijn antibiotica stopweek begon woensdag, dus het was even afwachten hoe dat zou gaan lopen!

11

Ik vond deze foto terug, deze maakte ik anderhalf jaar geleden op het assaut (feest bij Tim op zijn opleiding).

12

Mijn moeder had een tijdje geleden een paar broeken gekocht die haar nu veel te klein zijn (destijds was ze erg afgevallen door haar gezondheid). Heel vervelend: ik pas ze wel! Ze zitten mij perfect, enige nadeeltje is dat ze wat kort zijn, maar dat geeft niets als daar toch laarzen overheen gaan.

13

Paarse nagellak met glitters! Ik schreef een blogpost over deze nagellakjes.

14

Ik moest lachen om de naam van dit tape, heel leuk. Haha, zo flauw.

15

Ook deze broek kreeg ik van mijn moeder! Deze vind ik ook super leuk, ze komen trouwens van de Pull & Bear.

16

Woensdag was de eerste dag dat ik geen antibiotica nam en gek genoeg leek ik dat meteen te merken. Kan ook toeval geweest zijn hoor, maar ik voelde me zo ziek en had zo veel pijn dat ik mijn bed terug in ging na een (paar?) uur dat ik mijn bed uit was. Fijn New Girl kijken in bed! Het was echt een leuke aflevering, vond ik.

17

Hier word ik blij van, leuke sokken! Uit de blogpost met dingen waar je blij van wordt van woensdag.

18

Donderdag voelde ik me een klein stukje beter dan woensdag en nam ik foto’s van mijn tweedehands aankoopjes. Die zijn gisteren online gekomen!

19

En ‘s avonds keek ik samen met Tim Expeditie Robinson, een van onze favoriete programma’s! We vinden wel dat ze er steeds meer luxe prijzen in gooien waarbij je ‘alles’ wint (eten, douchen, extra stemmen of zoiets, tandenpoetsen, een bed), dat vind ik persoonlijk wel jammer omdat ik het overleven aspect van de Expeditie juist zo leuk vind.

20

En gisteren droeg ik mijn nieuwe jasje (ook in de blogpost van gisteren te zien) met een van mijn favo tops. Het is niet zo goed te zien op deze foto, maar het stond echt onwijs leuk! Gisteren had ik echt weer een goede dag waarin ik naar buiten ben geweest, bij mijn ouders heb gegeten en aan tafel nog mee heb kunnen praten met de gesprekken aan tafel. Dat was super fijn, vooral na woensdag en donderdag! Hopelijk blijft het zo, hihi. Vind ik een goed idee.

Maandag bel ik met de dokter voor overleg, woensdag ga ik weer verder met de antibiotica. Maandag hoor ik pas of we gaan opbouwen en/of iets gaan toevoegen, maar ik denk van niet omdat ik best ziek werd van mijn nieuwe soort antibiotica. Maar misschien denkt de arts daar anders over, we merken het wel! Ik houd jullie op de hoogte. Hopelijk kan ik dit weekend nog een cadeautje kopen voor het sinterklaasspel bij Tim zijn familie volgende week. Wat ga jij dit weekend doen?

DELEN:

38 reacties

 1. Marloes | Budgetproof.nl 29 november 2014 / 06:20

  Getver wat een narigheid dat je reactie op de nieuwe antibiotica niet zo best is. Gelukkig verzamel je wel positieve foto’s en gedachten :). Hoop dat jullie toch iets vinden wat werkt

 2. Annemijn 29 november 2014 / 07:04

  Toch leuke foto’s ondanks dat het een mindere week was. Dat jasje staat je zo mooi! Je vraagt wat ik dit weekend ga doen? Dat lees je vandaag op mijn blog :p

 3. Marion 29 november 2014 / 07:21

  Toch vervelend van de medicatie. Gelukkig gaat het allemaal een beetje langs je heen, maar dat is eigenlijk maar ja, das ook niet tof. Je hebt weer mooie outfits aan. Succes maandag met het overleggen met je arts. Altijd wikken en wegen. Fijn weekend.

 4. Kelly Caresse 29 november 2014 / 07:32

  Vervelend dat de medicatie zo’n impact had. Wel zie ik leuke foto’s voorbij komen. Volgens mij draag jij (net als ik) graag jasjes. Leuke foto’s van je outfits! Die hema jip en janneke bronzer heb ik zelf ook nog hihi

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 18:57

   Haha, ik ben een beetje aangestoken door Shirley van Stylguide met de jasjes! 😛 Vooral toen ik haar net begon te volgen droeg ze echt bijna altijd een jasje, vond ik zo leuk.

 5. Elize 29 november 2014 / 07:56

  Succes met het overleggen met de arts en veel plezier alvast bij het Sinterklaasspel!
  Verder allemaal leuke foto’s, vooral de laatste outfitfoto vind ik super!

 6. angelique 29 november 2014 / 09:42

  Succes met het overleggen, hopelijk luistert jou huisarts beter dan die van mij. Heel veel plezier met het sinterklaasspel

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 18:58

   Als je huisarts niet goed luistert kun je beter een andere zoeken, denk ik! Heb ik zelf veel te lang mee gewacht, ik heb nu echt een huisarts waarmee ik het super goed kan vinden 🙂

   Ik heb trouwens geen afspraak bij de huisarts maar bij mijn arts waar ik voor de lyme loop. Hoewel ik misschien ook nog even naar de huisarts ga deze week voor wat andere kwaaltjes, haha.

 7. Yvonne 29 november 2014 / 10:30

  Hoop dat het overleg met je arts iets oplevert!

 8. Suzanne 29 november 2014 / 10:43

  Leuk om te lezen! Je belicht allemaal puntjes in je artikel, heel veel succes met je huisarts en natuurlijk al veel plezier met Sinterklaas! Hou je taai meid!

 9. Eline 29 november 2014 / 10:59

  Leuke diary weer! Ik ga vandaag mijn huishouden doen en wat teksten voorbereidden. Morgenochtend ga ik sporten en dan de rest van de dag werken aan blogpostst voor de site!

 10. Lauriëtte 29 november 2014 / 11:35

  Je ziet er nu prachtig uit en anderhalf jaar geleden ook! Mooi die quote over het groene gras. Succes alvast met het overleg met je arts! Ben benieuwd wat daar uitkomt! 🙂

 11. Heleen 29 november 2014 / 11:52

  Mooie combi, die laatste foto! Super mooie top! ♥

 12. Xaviera 29 november 2014 / 12:03

  Leuke foto’s allemaal, die eerste quote vind ik erg mooi! Fijn dat je die jas weer aankunt 🙂 Ik hoop dat je niet meer zo ziek zult worden van de antibiotica. Ik heb niet veel bijzonders op de planning staan voor dit weekend, lekker aan mijn blog werken en (veel te veel) Criminal Minds kijken. Daar ben ik opnieuw mee begonnen, heerlijk om alle seizoenen zo achter elkaar te zien!

 13. Elke 29 november 2014 / 12:36

  Ik hoop voor je dat er steeds meer zulke dagen in je week zullen komen, dat je toch wat dingen kunt doen en ook lekker kunt meekletsen in de avond 🙂 Ik ben het trouwens wel eens over Expeditie, maar vind het ook wel heerlijk om te fantaseren dat ik zelf ‘es een weekje in zo’n resort zou zitten. Vooral die massage met dat mooie uitzicht lijkt mij geen slecht plan, en zo gaaf dat die grote vogel zo dichtbij hun kwam zitten! New Girl is idd ook leuk, in het eerste seizoen vond ik Schmidt altijd een beetje irritant maar inmiddels is hij mijn favoriet haha, wat een man 😉

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 13:45

   Haha, dat is waar, en de beelden bij Expeditie Robinson van de omgeving enzo zijn steeds prachtig, vind ik 😀

 14. Milou 29 november 2014 / 13:14

  Jeetje meid, het zit je ook niet mee! Gelukkig zijn er ook veel leuke dingetjes deze week voorbij gekomen! En dat van expeditie, ben ik met je eens! Maar sowieso vond ik het vroeger met de onbekende mensen leuker.

 15. Anne 29 november 2014 / 15:56

  Vervelend dat je zo ziek was van de antibiotica! Ik hoop dat je een fijne week tegemoet gaat. Ik vind Sinterklaas altijd erg leuk, al vier ik het dit jaar niet eens. Gewoon het idee al vind ik gezellig.

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 19:00

   Al die liedjes en versieringen overal zijn zo leuk! Tegenover mijn huis zit een sporthal, daar vierden ze vandaag sinterklaas, konden we mooi naar binnen kijken, hihi. Super gezellig inderdaad, die sinterklaas sfeer!

 16. Nicetobeout 29 november 2014 / 16:24

  Ben het helemaal met je eens wat Expeditie Robinson betreft. Ze lijden ook niet zo veel honger meer… Die sokken blijven gaaf zeg! En ik heb de hond gespot… achter je!

 17. Manon 29 november 2014 / 17:44

  Vervelend dat de antibiotica momenteel tegen valt! Hopelijk wordt dat gauw minder. Ben benieuwd wat voor een leuke kadootjes jij in gaat slaan 🙂 Ik ga misschien als het gaat nog wat leuks shoppen bij Action en vooral proberen lekker mijn rust te pakken

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 18:55

   Lief, dankje! Er zitten ook wel clip in extentions bij hoor, maar toch. Ik houd echt van mijn haar op die foto!

 18. Anneleen 29 november 2014 / 21:40

  Ik herkende de broeken van pull&bear direct, die heb ik namelijk ook 😉 die zitten heel lekker hé! Vervelend dat je zo ziek werd van de nieuwe antibiotica… Ik hoop dat het aankomende week goed met je gaat! Geniet nog van je weekend!

  • Lisanneleeft 29 november 2014 / 22:22

   Ja, ze zitten erg fijn! Weet je waar wij laatst achter kwamen? Mijn moeder had een van haar broeken aan en ik haar oude Pull&Bear broek: bleek exact dezelfde te zijn! Die van haar was gekocht bij de C&A, super raar! Echt alle details enzo hetzelfde, alles behalve het merk labeltje (en de maat haha)

 19. Marloes/GLAMOURMOES 29 november 2014 / 22:09

  Wel leuk dat je de broeken van je moeder past! Je haar zag er prachtig uit op die foto van anderhalf jaar geleden!

 20. Lisa 30 november 2014 / 02:00

  ik moest zó hard lachen om die opmerking over die deskplanner. Altijd leuk om te zien hoe iets dat zo klein is, een grote lach op iemands gezicht kan toveren. 🙂

 21. Tineke 30 november 2014 / 11:17

  Die laatste outfit is wel heel erg mooi! Fijne zondag!
  Liefs Tineke

 22. Lenneke 30 november 2014 / 11:29

  Die quotes zijn fantastisch! Net zoals New Girl trouwens <3

 23. Miriam 30 november 2014 / 12:32

  Vervelend dat je je ziek voelde, hopelijk is het nu beter! En echt mooie oorbellen trouwens, waar komen die vandaan? 😉

 24. Kirsten | Travelaar.nl 30 november 2014 / 14:21

  Wat vervelend dat je je zo voelde de afgelopen week! Desondanks heb je gelukkig nog wel wat leuke dingen kunnen doen 🙂 Hopelijk gaat het de komende tijd wat beter! Wat betreft ER, helemaal gelijk! Súper programma, maar mag wel iets minder “luxe”!

 25. Nadia 30 november 2014 / 20:14

  Ik zag je in de Gooi- en Eemlander! 😀

 26. Paul 1 december 2014 / 17:52

  Wat vervelend dat je je niet lekker voelde, desondanks vind ik je nog aardig actief als ik het allemaal zo lees. Knap hoor! Hopen dat het na het overleg met de dokter beter gaat. En die quote over dat niemand je kan inhalen… prachtig.

 27. Maarten 20 december 2014 / 14:50

  Hoi Lisanne,

  Ik heb jaren geleden ook de ziekte van Lyme opgelopen. Sindsdien nooit meer klachten vrij geweest. Met veel belangstelling lees ik jouw verhalen!

  Liefs Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.