DIARY: Tijdschriftenliefde, groentesoep & huge pillendoos!

Ik houd zo van het maken van mijn diary elke week: het herinnert me eraan dat ik best wel veel doe in een week, ook al voelt dat soms niet zo! Al zijn het kleine dingen, veel bij elkaar is ook de moeite waard. En ik deed best wel veel, vind ik! Ik laat je zien wat ik deed, wat ik kocht (best wat leuke items, schoenen, tweedehands items en een sjaal) en nouja, welke foto’s ik maakte…

diary-januari-2015-deel-3

1

Het maken van deze kaartjes met knopen was zo leuk! Ze kwamen een week geleden online, zie de blogpost hier.

2

Oeeeee, hersluitbare zakjes bij Wibra. Perfect! Ik ben fan van ziploc zakjes, misschien kun je het artikel met 46 maken om ziploczakjes te gebruiken nog wel herinneren. Dat zegt eigenlijk genoeg over mijn liefde voor deze zakjes, toch?

3

Bleh, ziek in bed, te veel hoofdpijn. En ik stoorde me aan het lege vak in het tijdschriftenrek…

4

Zoooo, klaar! Dit tijdschriftenrek komt trouwens van Hema, passen lekker veel tijdschriften in!

5

Ik had nogal ruzie met een bol acrylgaren, ik kon namelijk het begin niet vinden. Wat bleek: die zat (alleen) aan de binnenkant, aan de buitenkant zat er geen.

6

Dat zag er zo uit. Ik dacht dat ik daar beter niet aan kon trekken, maar dat was dus wel het geval. uiteindelijk trok ik daar een stukkie aan en dan kwam hij naar buiten en ging hij van buitenaf rollen. Gek, nog nooit gehad, haha!

Ik was bezig met het maken van pompons voor een DIY!

7

Deze quote van Anne Frank vind ik zo mooi. Het is een free printable, je kan hem vinden in de blogpost van gisteren!

8

Mijn moeder had tulpen op tafel staan. Staat zo vrolijk!

9

Ik speelde een spelletje: Simcity! Ik heb de uitbreiding met pretparken al een tijdje, maar nu ook echt goed gespeeld. Inmiddels heb ik weer een nieuwe uitbreiding gekocht: Cities of Tomorrow, een futuristische uitbreiding. Super leuk! Daar zit echt heel veel nieuw materiaal en nieuwe uitdagingen in, dus dat is echt wel een toevoeging, vind ik.

Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn hoofd een beetje overprikkeld werd van het spelletje. Dus nu ben ik in tweestrijd: ik wil heel graag verder spelen, maar ik weet dat het niet goed voor me is. Hmmmm…

10

Dinsdag kwam mijn broer langs, die studeert en woont in Amsterdam en kwam een paar daagjes langs bij mijn ouders. Samen met hem en mijn moeder ging ik eventjes naar de kringloopwinkel. Deze top kwam ik tegen: lekker een beetje fout, ik heb hem gekocht, haha! Verder kocht ik nog een super mooie playsuit.

11

Thuis komen en twee tijdschriften in de brievenbus vinden: lichtpuntje! De Quest voor Tim en de Flow voor mij. Maar ik lees de Quest ook, dus ik heb eigenlijk dubbel leesvoer, hihi.

12

Het tijdstip waarop mijn dagen normaal gesproken beginnen. Lekker laat, haha. Mijn lijf heeft denk ik gewoon veel slaap nodig op het moment, ik hoop dat dat betekent dat er iets gebeurt in mijn lijf! En het is natuurlijk fijn dat ik überhaupt kan slapen, dat was een paar weken geleden wel anders…

13

Een nieuwe sjaal! Met Sinterklaas kreeg ik van Tim zijn ouders een cadeaubon van H&M, daarbij zat nog een extra ‘kortingskaartje’ die je alleen tussen een bepaalde periode kon gebruiken. Het was een cadeaubon van €5, dus die wilde ik gauw nog even gebruiken. Ik koos deze prachtige sjaal, hier was ik nu nog maar €3 voor kwijt, dat is pas een koopje. Heel blij mee! Staat denk ik ook heel leuk met een zwarte jas.

14

Ik had woensdag ineens zin in groentesoep! Ik heb de laatste tijd nogal moeite met eten, ik ben heel kieskeurig (dat doe ik niet expres, dat komt door de medicijnen). Dus Tim wist van tevoren nog niet wat hij ging koken op woensdag. Toen bedacht ik groentesoep én ging ik samen met mijn moeder de boodschappen ervoor doen. Dat is leuk, word altijd blij als ik dat kan!

15

‘s nachts had ik ineens zin in tosti’s!

16

Dus die maakte ik!

six-hours-later

Vervolgens werd ik vroeg wakker (van Tim zijn wekker) en at ik weer…

17

Tosti’s. Jummie! Dit is het witte brood van Genius (te  koop bij AH), die is best wel heel lekker!

18

Selfie! Donderdag voelde ik me super moe en slaperig, maar wilde toch eventjes naar buiten. Frisse lucht kan dan nog weleens heel fijn zijn. Ik kan me niet meer herinneren wat ik heb gedaan alleen, haha.

Oja, nu weet ik het weer: ik ging even kijken bij wat schoenenwinkels omdat ik op dit moment alleen mijn UGGS kan dragen en dat niet altijd handig is. Ik heb nog steeds last van mijn teen (er zit een chronische ontsteking en mijn nagel laat steeds los), dus al mijn andere schoenen doen zeer aan mijn teen. Dus wilde ik eventjes kijken of ik ook een paar kon kopen waar mijn teen niet zo’n zeer in doet! En ja hoor, ik ben goed geslaagd, ik kocht twee paar schoenen in de sale bij Schoenenreus. Nog even goed voelen of ze écht geen zeer doen.

19

Deze pillendoos kochten we tegelijkertijd met die ziploczakjes, ook bij Wibra, deze is echt huge! Fijn als je veel pillen moet slikken (maar helemaal niet nodig voor de pillendoos bij mijn bed eigenlijk, hahaha). In zo’n enorme doos lijken het maar weinig pillen…

20

Tim: ‘Ik heb je brood alvast voor je tussen het tosti-ijzer gedaan’

Dat had ik niet verwacht. Althans, niet op deze manier…

21

Een van de twee paar schoenen die ik kocht! Deze waren 70% afgeprijsd, wow… En volgens mij zitten ze goed, dus ik ben er helemaal blij mee!

En nu is het tijd om weer een beetje rustiger aan te gaan doen. Ik merk aan mezelf (mijn lijf en mijn hoofd) dat ik meer heb gedaan dan ik eigenlijk kon. Zoals ik bij dat spelletje al noemde: mijn hoofd kan het niet aan, te veel prikkels! En dat merk ik dan ‘s avonds in bed, dan weet ik niet meer hoe en wat ik moet doen om naar bed te kunnen, lig ik te verkrampen in bed of kan ik niet meer goed praten. Stomme dingen in elk geval. Dus weer een beetje meer rust! Dat luisteren naar je lichaam blijft een kunst. Hoe was jouw week?

DELEN:

40 reacties

 1. Celeste 17 januari 2015 / 07:29

  Wat een leuke foto’s! Leuk dat je door die foto’s het idee hebt dat je toch nog veel hebt gedaan! Vind die schoenen echt onwijs leuk! Haha en dat brood onder het tosti apparaat 😉 Leuk gedaan hoor Tim 😉

 2. Nicky 17 januari 2015 / 07:57

  Dat bakje met thee bij je moeder is geweldig! Het staat zo decoratief vind ik. Ik hoop dat je schoenen wel gemakkelijk zitten i.v.m. je teen.
  Misschien kan je een beetje half half doen qua spelletje? Ik weet niet hoe lang je deze week gespeeld had, maar dat je zeg maar, de tijd halveert. Misschien dat je dan iets rustiger in je hoofd blijft?

 3. Marloes | Budgetproof.nl 17 januari 2015 / 08:07

  Ik kan me zo goed voorstellen dat je gewoon constant dingen wil doen en daarom je lichaam niet echt respecteert. Je teen klinkt echt heel pijnlijk maar gelukkig ben je goed geslaagd en ze zijn nog leuk ook :). Wat staan er slimme tijdschriften in jouw rek. Bij mij alleen maar Elle’s en Vogues ;).

 4. Marion 17 januari 2015 / 08:17

  Die top is juist te gek! Supergaaf! Zou ‘m zelf ook meteen kopen. Goed dat je beseft dat het teveel was deze week. Even de rem erop, dat is helemaal niet erg. Fijn weekend.

 5. Dina 17 januari 2015 / 08:42

  Die kaartjes met de knopen vind ik zo leuk! Dat van je teen klinkt zo pijnlijk, vervelend zeg. Fijn weekend Lisanne!

 6. Natasja 17 januari 2015 / 08:42

  Jeej tulpen! En die diy met knoopjes was zo leuk. Haha ik zag voorbij komen dat je zo’n trek in een tosti had hij ziet er in ieder geval lekker uit. 😉 Goed voor jezelf blijven zorgen de komende week! Fijn weekend samen met Tim.

 7. Verie 17 januari 2015 / 09:19

  Een drukke week gehad, Lisanne! Maar wel een mooie week, ondanks teveel prikkels in je hoofd. Hihi..moet lachen om je bolletje-wol-foto, het begin zit meestal aan de binnenkant, hihi! 😉 De qote zijn heel mooi, met de fiets heb ik uitgekozen, manlief is bromFIETS-monteur dusja, dan kom ik er niet onderuit..;)! Fijne dag vandaag en geniet van het zonnetje.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 8. Anneleen 17 januari 2015 / 09:23

  Ik vind je kaartjes met knoopjes zo leuk! Je kaartjes met washitape heb ik nagemaakt en ook deze wil ik graag gaan knutselen 🙂 dat Quest lijkt me erg leuk om door te bladeren! Geniet van het weekend! X

 9. zomersproetje 17 januari 2015 / 09:42

  Blijf luisteren naar je lichaam! Goed dat je ondanks dat je ondanks dat je erg moe en slaperig bent toch even naar buiten bent gegaan. Doe rustig aan, meid.x

 10. Yudeska 17 januari 2015 / 09:43

  Prachtige tulpen, en wat een mooie boots wat een geweldige korting, Dan ben je al snel om he als het op schoenen en kleding aankomt.

 11. Elize 17 januari 2015 / 10:00

  Wauw wat heb je leuke dingen gedaan deze week! En die grap van Tim! Haha!
  Wel begrijpelijk dat je nu wat rustiger aan moet doen.. fijn weekend!

 12. Anita 17 januari 2015 / 10:02

  Balen dat overprikkeling al snel op de loer ligt, maar fijn dat je t nu ff rustiger aan gaat doen! Benieuwd naar je pompon diy

 13. Jess 17 januari 2015 / 10:06

  Wat een heerlijke foto’s weer. Dat tijdschriftenrek hebben wij ook. Ideaal ding! Die groentesoep ziet er ook erg goed uit trouwens 🙂

 14. Frauke 17 januari 2015 / 10:15

  Leuke foto’s! Dat soepje ziet er lekker uit en nu heb ik helemaal zin in tosti’s haha. Ik vond het vroeger ook altijd zo moeilijk om het begin van een bol wol te vinden, maar intussen weet ik dat het normaal is als er plots een grote prop uit komt gefloept haha! X

 15. angelique 17 januari 2015 / 10:25

  Leuk overzicht weer. Goed naar je lichaam blijven luisteren

 16. Lauriëtte 17 januari 2015 / 10:35

  Wat een leuke laarsjes heb je gekocht! Ik had laatst ook een bol wol en toen kon ik ook het begin niet vinden, wat een drama was dat! :’)

 17. Lenneke 17 januari 2015 / 11:10

  Oei, dat van je teen klinkt echt heel naar! Hopelijk gaat dat snel over.

 18. Eline 17 januari 2015 / 11:40

  haha dat brood in het tostiijzer, humor!

 19. Mirjam 17 januari 2015 / 11:56

  Leuk weekoverzicht! Nu krijg ik ook zin in tosti 🙂 Ik heb ook een abbo op de Flow, echt een geweldig tijdschrift!

 20. MySimplySpecial 17 januari 2015 / 12:28

  Ik had pas precies hetzelfde met een bol wol! En luisteren naar je lichaam blijft een uitdaging inderdaad.

 21. EliseDingen 17 januari 2015 / 14:12

  Haha ”six hours later”, nog een keer tosti! Wat een gave schoenen ook zeg ^^

 22. Birds & Buddha 17 januari 2015 / 14:17

  Hoi Lisanne!
  Ik lees je blog al een paar maanden. 1,5 Jaar geleden hoorde ik dat ik een chronische ziekte heb. Sindsdien gebruik ik zware medicijnen met veel bijwerkingen en is mijn leventje flink veranderd. Ik ben maanden terug gaan zoeken naar bloggers die een kijkje in hun leven geven en zo delen met de wereld hoe zij omgaan met hun ziekte. Zo kwam ik jouw blog tegen. Ik heb veel bewondering voor je en lees ook graag je posts die niets met ziek zijn te maken hebben. Toen ik laatst las hoe bloggen voor jou ook een beetje therapie is en ik zelf in een slechte periode terecht kwam heb ik besloten om ook te gaan bloggen. Gewoon omdat ik die afleiding goed kon gebruiken. Afgelopen week heb ik veel uitgezocht voor mijn blog en alleen dat heeft me al de afleiding gegeven die ik nodig had. Of het bloggen ook echt iets voor mij is moet nog maar blijken. Ik weet ook nog niet of ik over mijn ziekte ga schrijven, het is namelijk ook zo fijn om eens niet met ziek zijn bezig te zijn.
  Een lange reactie maar na maanden lezen op je blog vond ik het tijd om eens te laten weten hoe fijn het voor mij is geweest om jouw blog te lezen. Ik wil je veel succes wensen in je hele ziekte proces, ik blijf je volgen!

 23. Patricia Schmitz-Heres 17 januari 2015 / 15:38

  Leuke foto’s! En inderdaad die printable van Anne Frank, dat was van de week ook mijn favoriet. Ik ben trouwens je posts over de bulletjournal terug aan het lezen en denk dat ik die ook maar ga gebruiken 😀

 24. pastelbysabrina 17 januari 2015 / 19:25

  Philips wake up light heb ik ook! Maar heb er wel echt een haatliefde verhouding mee, voor de radio vind ik hem ideaal maar die wekker poehh. Zet ik mijn wekker om 8 uur gaat die om half 8 al vogeltjes fluiten haha nee echt niks voor mij. Ik weet niet of je het leuk vindt maar ik heb je getagd in een Tag die op mijn blog staat. Ik moest nieuwe mensen kiezen en dacht dat het wel echt iets voor jou was(nu klinkt t net alsof ik je heel goed ken haha maar bedoel gewoon van wat ik van je blog zie:)) hij heet De ‘ik-hou-van-meuk’-tag. Lijkt me leuk als je hem invult 🙂 liefs

 25. Iris 17 januari 2015 / 20:17

  ‘s Nachts tosti’s eten: misschien een idee voor ‘Dingen waar je blij van wordt’?

 26. Lifesabout 17 januari 2015 / 21:33

  Wow…dat is inderdaad een enorme pillendoos. Ik slik ook veel medicatie dus misschien deze maar eens aanschaffen, dan lijkt het minder haha! De flow is inderdaad een heerlijk blad. En wat fijn dat je weer beter kunt slapen slapen! Ook al slaap je veel, je lijf heeft het nodig. Lekker aan toegeven.

 27. Joika 17 januari 2015 / 21:52

  Super leuk hoe jij je tijdschriften organiseert!!! xxx

 28. Janske 17 januari 2015 / 22:06

  Wat leuk!

  Het begin van je bol wol vinden lukte mij laatst ook niet…en die was 4x zo groot als die van jou….ahhhhhh frustiieeeee

  • Lisanneleeft 17 januari 2015 / 22:46

   Hahaha, herkenbaar, ik was ook zó gefrustreerd dat ik het niet snapte. Ik stond bijna op het punt om gewoon ergens een stukje door te knippen :p

 29. Jolien 17 januari 2015 / 22:47

  Ik vind het ook altijd zo fijn om mijn fotodagboeken te maken, want zo zie je inderdaad dat je toch wel wat doet op een week. En daar word ik blij van.

 30. Laleh 18 januari 2015 / 00:27

  Ik ben benieuwd naar de pom poms.
  Vind ik zulke leuke dingen altijd.

  Gave laarsjes.

 31. marieke 18 januari 2015 / 12:54

  leuke laarsjes heb je gekocht! En nog lekker afgeprijsd ook, dat is helemaal fijn als je dat vindt! 🙂 Ik moest ook een beetje lachen om je six hours later plaatje, heb dan altijd die stem in mijn hoofd die erbij hoort haha

 32. Leonie 18 januari 2015 / 18:10

  Leuke sjaal! En waarom vindt jij altijd leuke dingen bij de kringloop? Ze hebben hier alleen maar saaie oude meuk, nooit iets leuks

 33. Miriam 18 januari 2015 / 21:41

  Inderdaad een erg mooie shawl (mooi koopje ook!). Leuk om allemaal te zien en te lezen, maar rustig aan nu he!

 34. Sofie 20 januari 2015 / 15:48

  Zouden ze die pillendoos ook bij Wibra België hebben? Bij mij zijn namelijk altijd alle pillendozen te klein voor het aantal pillen dat ik moet slikken. Ik ga het zeker eens checken, als ik ooit in de buurt van een Wibra geraak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.