DIARY: AB Stopweek, be happy t-shirt & bartonella

Afgelopen week was mijn anbtiotica stopweek, zette ik mijn briljante washitape blogpost online, kocht ik een sims uitbreiding en een heel tof shirt, en bracht ik meer tijd in bed door dan ik had gewild. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-februari-4

1

Af en toe heb ik zo veel moeite met ademen dat ik alleen maar kan liggen. Gelukkig met een beetje afleiding: een serie! En gelukkig heb ik dat moeite met ademen niet altijd zo erg, het is echt vervelend.

2

Eventjes naar buiten!

3

Tim kocht deze koekjes bij de Deen. Ze zijn echt super lekker, aanrader voor als je ook glutenvrij eet!

4

Vind ik zo leuk: wanneer ik een blogpost schrijf hoef ik niet meer altijd een foto te zoeken, ik kan ook gewoon zelf een plaatje maken!

5

Mini tekeningetjes! Je kan ze zo gedetailleerd maken als je zelf wil, omdat je super ver kan inzoomen. Kost alleen wel erg veel tijd dan, haha.

6

Lekkerrrr: broodje eten!

7

Yeah, we hebben ook moestuintjes! Vind ik een super leuke actie van de AH, vaak geven ze vooral prul weg, maar dit kun je ook gewoon gebruiken. Speelgoed voor volwassenen, haha!

8

Zondag was ik vrolijk! En ik had een good hairday!

9

Dit is het eindresultaat van het plaatje dat ik maakte! Ik gebruikte hem bij deze blogpost over mijn universele wishlist.

10

Boer zoekt vrouw kijken! Ik ben zo benieuwd wie ze gaan kiezen… morgen weer kijken natuurlijk.

11

Post sturen naar Kirsten, die had een cadeautje verdiend vond ik. Kirsten is 17 en heeft ook lyme, zij is alleen nog een stuk zieker dan ik ben. Als je nieuwsgierig bent wat er in het envelopje zat, je kan het zien op haar Instagram!

12

Foto’s van mijn washitape maken voor dé blogpost. Deze. Ik vind de blogpost zo leuk geworden, ik ben er helemaal enthousiast over, hahaha!

13

Oh, what a beautiful day! Deze slinger kwam uit het Flow book for paper lovers, ik zie hem soms nog in de winkels liggen. Krijg er elke keer dat ik er een foto van online zet veel vragen over, maar hij is dus op veel plekken nog gewoon te koop!

En een boel zakjes met Action spul, ik moet er nog mee aan de slag, haha.

14

Outfit! Deze was echt heel leuk. Hij was alleen in no time weer uit, haha.

15

Want het ging niet zo goed. Sinds dinsdag heb ik weer mijn antibiotica stopweek. Ik slik elke keer drie weken antibiotica, en dan een weekje niets. In dat weekje niets is het altijd een verrassing wat er gaat gebeuren, hehe. Vorige keer had ik geluk en voelde ik me beter, nu ging ik me weer slechter voelen. En zoals je op mijn foto gaat zien gaat mijn ene oog dan een beetje raar staan, freaky. Maar ik bracht mijn tijd maar door in bed, ik had vooral veel pijn (en weinig eetlust).

16

De volgende ochtend! Lekker rustig aan doen, vooral nu ik geen antibiotica hoef en dus niet een strak eetschema hoef aan te houden kan ik extra relaxed doen. Niet erg als ik wat langer in bed blijf liggen dan normaal omdat ik me te slecht voel om mezelf uit bed te slepen!

17

Jaaaaa, ik ben afgelopen week ook nog wel even de deur uit geweest! Ik was bij de Hema waar ik dit shirt vond, die noemde ik al eerder in deze blogpost. En nu vond ik hem! Hij is van Hema.

18

En dit is een aan-foto. Is een fijn shirt, zit lekker en past overal bij! Word ik blij van, hihi.

19

Weer een lief kaartje van mijn oma. Wel leuk, want ik at bij mijn ouders en toevallig had ze precies dezelfde kaart gestuurd naar mijn ouders. Ik moest dus wel een beetje lachen toen ik het postvak leegde en precies dezelfde kaart tegen kwam!

20

Mijn washi blogpost kwam online. Deze DIY heb ik zelf ook maar even uitgevoerd op mijn Essie lakjes, hoe schattig ziet dit eruit?

21

Yeaaaah, sims 4! Ik kocht de uitbreiding (maar eigenlijk is het niet écht een uitbreiding, een accessoire set ofzo?). Ik vind hem wel leuk! (maar pfff, wel 20 euro voor relatief weinig extra’s).

22

Mijn sim is een #fitgirl. Dit is echt zo’n typische sportlegging die je op Instagram bij van die sportmeisjes ziet langskomen. Het is eigenlijk een panty in de sims, maarja, mijn sim kan hem ook gewoon zo dragen!

Uiteindelijk was ik net aan het spelen, liet ik mijn sims kamperen, en toen ging deze sim dood omdat ze brand maakte met barbecuen. Oepsie. Doei fitgirl…

23

Had ik al gezegd dat ik enthousiast ben over deze blogpost? Al zo’n 100 keer zeker, hihi.

24

Word ik blij van: wanneer ik net wakker ben naar buiten kijken en zien dat het zonnetje schijnt.

25

Ik bracht gisteren vooral in bed door. ‘s Ochtends had ik een belafspraak met de arts, maar aangezien ik slecht kon praten, me toch niets meer kon herinneren van hoe het ginga afgelopen maand en het te vroeg was voor mij heeft mijn vader mijn belafspraak gedaan. Normaal doen we het altijd samen, dus ik hoefde alleen te vertellen wat ik wél wist. En nu krijg ik nieuwe antibiotica, vind ik wel spannend. Vanaf het begin slik ik minocyline, maar nu ga ik over naar een andere voor de Bartonella (dat is een coinfectie). Misschien moet ik weer even een update schrijven over hoe het gaat met de behandeling enzo!

26

Drop dead diva kijken! Ik ben nu bij seizoen vijf. Ik val in een groot zwart gat wanneer ik alle seizoenen straks heb af gekeken, haha. Daar wil ik nog niet aan denken!

27

Ik kwam wel eventjes mijn bed uit voor sushi! Lekkerrrr. En Tim at pizza, zoals je kan zien. Tim is heel druk bezig met zijn scriptie, maandag moet hij zijn concept inleveren en over twee weken is alle scriptiestress voorbij. Maarja, nog twee weken bikkelen dus!

28

Nog steeds super blij met ons huis. Beste keuze die ik ooit gemaakt heb: hier gaan wonen! Vooral wanneer het zonnetje de woonkamer binnen schijnt word ik daaraan herinnerd, dan ziet het er zo mooi en licht uit. Het is niet groot (maar ook zeker niet klein hoor, zeker niet voor een appartement), maar het is zoooo fijn om hier te wonen!

Dus… dat was mijn weekje! Ik was niet zo fit door de stopweek, maar we hebben het weer overleefd. Komende week beginnen met de nieuwe antibiotica, altijd spannend hoe ik daarop reageer (kan ook zo zijn dat je er erg ziek van word). Maar dat zien we wel weer! Hoe was jouw week?

DELEN:

38 reacties

 1. Kelly Caresse 28 februari 2015 / 07:11

  Wat vervelend dat je je door de stopweek helemaal niet fit voelde. Wat tof hoe je nu zelf afbeeldingen kunt maken voor een blogpost, knap vind ik dat

 2. Marloes | Budgetproof.nl 28 februari 2015 / 07:30

  Poeh, heftig weer zo’n stopweek waarin je alleen maar meer last hebt. Ik heb je washi-tape post nog niet gelezen (was op vakantie) dus ik ben heel benieuwd :D. Ik wil ook zo’n tekentablet als ik de afbeeldingen bij je blogposts zie. Heel leuk! Hopelijk gaat deze week beter zijn!

 3. Henny 28 februari 2015 / 07:31

  Vervelend dat je je niet fit voelde deze week. Ik hoop voor je dat je je de komende week weer wat beter gaat voelen.
  Ik vond je post over washitape ook erg leuk, mag je dus best een beetje over opscheppen hoor! Ik vind de slinger en het shirt ook erg leuk.

 4. Celeste 28 februari 2015 / 07:51

  Wat vervelend dat je je niet helemaal fit voelde in deze stopweek. Hopelijk voel je je snel weer fijner! Ik ben ook heel enthousiast over al die dingen die je met washitape kan doen haha 😉

 5. Eva 28 februari 2015 / 08:01

  He, wat zie je er ziekjes uit!! Je happy shirt maakt wel alles goed hoor! Echt super leuk staat hij jou! Iemand nog zieker dan jou? Wat naar! En wat lief dat je haar wat toestuurde! Lisanne, wil je mee doen met een tag over blogspiratie? Lijkt me zo leuk om jou antwoorden te lezen! Je bent 1 van m’n 3 grote voorbeelden in blogwereld!! Liefs, Eva

 6. Marion 28 februari 2015 / 08:13

  Jaaaaa, ik heb het Be Happy t-shirt gisteren ook gekocht. Super blij word je ervan! Succes met de nieuwe antibiotica. Hoop dat het goed uitpakt. Fijn weekend!

 7. Nicky 28 februari 2015 / 08:35

  Ik zag het al op Instagram, dat je aan een niet-zo-goede week bezig was. Ondanks dit, heb je wel nog redelijk wat leuke foto’s kunnen nemen. Dat is nu eens een blijmakertje voor mij! Hopelijk gauw weer een aangenamer gevoel!

 8. Elize 28 februari 2015 / 09:02

  He wat naar dat je dit keer zo ziek werd in de stopweek.
  Ik ben benieuwd wat de andere soort antibiotica gaat doen.
  En het t-shirt van de Hema is echt super leuk!

 9. Margot 28 februari 2015 / 09:05

  Wat vervelend dat je je niet goed voelde. Het lijkt me best lastig dat het elke keer zo’n verassing is hoe je je gaat voelen.

 10. Eline 28 februari 2015 / 09:10

  Jammer datje stopweek er deze keer voor zorgde datje je slechter voelde 🙁 Ik hoop dat het alweer iets beter gaat!

 11. Nadia 28 februari 2015 / 09:14

  Zo naar dat je je zo slecht voelde… Wel echt een leuk huisje hebben jullie!

 12. Overthuis 28 februari 2015 / 09:14

  Wat vervelend dat je een mindere week had. Ik vind dat je erg creatief bent. Die tekeningetjes zijn zo leuk! Sterkte weer, hopelijk heb je volgende week weer wat betere momenten!

 13. Xaviera 28 februari 2015 / 10:17

  Wat naar zeg dat je zoveel pijn hebt gehad en moeite had met ademhalen, ik hoop voor je dat het snel weer wat beter zal gaan. Die Oh, what a beautiful day slinger is erg leuk! Fijn weekend. 🙂

 14. Tineke 28 februari 2015 / 10:26

  Jammer dat die uitbreiding van de Sims tegenviel. Die moestuintjes van de AH zijn inderdaad erg leuk!
  Liefs

 15. Lauriëtte 28 februari 2015 / 10:46

  Vervelend dat je je zo naar voelde 🙁 Hoop dat het snel weer beter gaat. Ben echt jaloers op je washi tape verzameling, wat veel! Fijn weekens Lisanne! 🙂

 16. Francis 28 februari 2015 / 10:54

  Wat goed en knap van je, dat je altijd positief blijft. Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Door jou heb ik trouwens weer enorm veel zin om de Sims te spelen. Mijn dagen vlogen alleen wel altijd zo snel voorbij toen ik dat vroeger speelde, haha!

 17. Veerlez 28 februari 2015 / 11:02

  Ik vind je washi tape nog steeds echt geniaal!
  En je HEMA shirt is echt geweldig <3

 18. Chantal 28 februari 2015 / 11:36

  Wat vervelend dat je nu zo ziek was 🙁
  Boer zoekt vrouw blijft leuk! Ik ben ook heel benieuwd naar de keuzes 😉

 19. Liliane 28 februari 2015 / 11:39

  Die koekjes, ik wil! Meestal heeft céréal alleen dingen met gluten. Helaas geen Deen hier 🙁
  Ik hoop dat je snel weer beter bent!

  • Liliane 28 februari 2015 / 11:42

   Oja, moest lachen om je fitgirl stukje haha. Fancyschmanzy panty 😉
   Voel je snel weer beter!

 20. Emily 28 februari 2015 / 12:00

  Vind het heel rot om te lezen dat je zulke moeilijke momenten had, maar je weet het altijd zo te verpakken dat de mooie momenten er boven uit steken. Knap hoor. <3

 21. Lifesabout 28 februari 2015 / 12:39

  Fijn dat sushi je op kan fleuren…zijn belangrijk zulkr lichtpuntjes. Ik hoop voor je dat het beter gaat met de nieuwe Antibiotica. Zo moe zijn en zo weinig eetlust….ellende.
  Mijn week was niet veel beter, revalidatie moeten skippen omdat ik zo slecht slaap. Volgende week wordt onze week, deal? *box*

 22. Janske 28 februari 2015 / 13:00

  Wat vervelend zeg dat je jezelf zo ziek voelde…Fijn dat je tussendoor toch goede momentjes hebt gehad. leuke post!

 23. Anita | mindjoy 28 februari 2015 / 14:33

  Wat balen dat de stopweek zoveel extra pijn veroorzaakt. Vind het knap en fijn dat je nog steeds leuke blogpost maakt en nu helemaal mooi opfleurt met eigen gemaakt tekeningen.

 24. Annemijn 28 februari 2015 / 15:00

  Die tekeningen die je maakt zijn erg leuk zeg. Hoe bevalt de Sims? Ik zou het zo graag weer eens spelen.

 25. Laura 28 februari 2015 / 15:58

  Hopen dat de nieuwe antibiotica goed uitpakt! Fijn weekend. x Laura

 26. angelique 28 februari 2015 / 17:05

  Toch nog een aantal lichtpuntjes. Hopelijk slaat de nieuwe antibiotica goed aan

 27. Linda 28 februari 2015 / 17:09

  Wat rot dat je je zo slecht voelde, maar ik heb er wel weer bewondering voor hoe je ermee om gaat en er toch wat van maakt 🙂

 28. Vanessa 28 februari 2015 / 20:10

  Jammer om te lezen dat je zo’n moeilijke momenten hebt, maar knap dat je positief blijft. Dat shirt van HEMA is superleuk!

 29. Darina 28 februari 2015 / 21:12

  Rot dat je je slecht voelde…ik hoop echt dat het beter zal gaan! Je hebt een leuke blogpost gemaakt…vooral de tekeningetjes vind ik erg leuk! En het shirt is heel vrolijk. Ik lees je blog al een hele tijd en ik heb echt heel veel bewondering hoe jij met je ziekte omgaat. Je hebt er een trouwe volgster bij! xx

 30. Walter Houben 1 maart 2015 / 02:12

  Ik sta echt vol wondering voor je immer positive ingesteldheid, de manier waarop je met je ziekte omgaat is echt heel inspirerend. Je hebt het duidelijk soms best erg moeilijk maar toch steeds weer dat optimisme, die creativiteit, en jou aanstekelijke ‘zest for life’. Alle respect daarvoor. Een erg leuke blogpost Lisanne ! x

 31. Lenneke 1 maart 2015 / 08:57

  Ga je binnenkort een blogpost schrijven met tips voor mensen met een tekentablet? Je doet het superleuk!

 32. Miriam 1 maart 2015 / 21:16

  Leuk om al je belevenissen mee te kijken en te lezen! Jammer dat je je niet zo goed voelde =( Hopelijk slaat die nieuwe medicatie beter/goed aan!

 33. Anneleen 1 maart 2015 / 21:32

  Vervelend dat je je niet zo fit voelde! Hoop dat komende week beter gaat voor je. Ik vind je zelfgemaakte tekeningetjes zo leuk! Lijkt me heel fijn, zo creatief in de weer zijn!

 34. Anne 12 maart 2015 / 19:58

  Ik heb ook wel eens zo’n freaky oog, ik moet er altijd om lachen. Vroeger keek ik scheel en daar ben ik aan geopereerd, maar soms als ik moe ben kan ik hele rare dingen doen met mijn ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.