DIARY: Wat ik afgelopen week uitspookte!

Jaaaa, eindelijk weer een diary! Ik merkte op Twitter al dat ze er gemist werden, haha. Gelukkig wil ik ze terug op mijn blog brengen. Misschien in een iets andere vorm, maar ik wil je in elk geval weer op de hoogte houden van hoe het met me gaat en wat ik allemaal voor leuks heb gedaan en meegemaakt.

Oké, laten we maar beginnen met mijn ‘stemfie’, haha. Het was een mooie zonnige middag en het stemlokaal was heel erg dichtbij mijn huis. Dus ik kon er wandelend heen, zó leuk! De voorgaande keren was het echt niet lopend te doen, maar ging ik gewoon met mijn ouders mee.

Dit was vorige week woensdag, zoals we waarschijnlijk allemaal nog wel weten. ‘s Avonds een hele avond tv gekeken samen met Ming, dat komt niet vaak voor! Ik heb bijna nooit de tv aan, alleen voor specifieke programma’s (maar alleen op de npo, want: reclame. Die kan ik niet aan, word ik extreem vermoeid van. Online zijn de reclames een stuk beter te handelen). Maarja, de verkiezingsuitslag he!

Donderdag had ik een super leuke en gezellige dag samen met Ming en vrijdag was mijn botoxmomentje. Ik klem nogal en de laatste tijd heb ik daar vrij extreme last van gehad. Dus, ik kreeg botox in mijn kaken ingespoten! De prikjes zelf vielen heel erg mee, maar het herstellen gaat niet zo soepel bij mij. Ik kan dus nog niet zeggen of het iets goeds heeft gedaan bij mij.

Even mijn nieuwe aquarelverf (Talens van Gogh lijn. Zo leuk!) testen. Dit is zo leuk! Hetgeen dat Ming maakte was vrij persoonlijk, maar dat was echt prach-tig. Echt nog veel mooier (ook gewoon heel anders) dan wat ik maak. Heerlijk om weer lekker met aquarel bezig te zijn. En ook zo leuk om dat samen met Ming te kunnen doen.

Leuk weetje: bij onze eerste eerste date had Ming een cadeautje mee: alles om te kunnen beginnen met aquarelleren. Gelukkig maar, want het is echt een hobby geworden. Het is zo leuk om te doen!

En Ming moest nog aan het werk (ondanks dat hij een paar weken vrij had had hij nog wel erg veel werk te doen). Dat kon gewoon op mijn kantoor, dus daarnaast kon ik lekker aan de slag met wat extra items zoeken voor de winactie waaraan je vandaag (en morgen nog even!) mee kunt doen. Check het hier!

Ik heb een tijdje over minimalisme geblogd, maar een échte minimalist ben ik nooit geweest, haha. Dat zie je ook wel aan deze enorme stapel Flow Specials. In mijn kast heb ik een speciaal stapeltje voor deze bijzondere tijdschriften en het paste helaas niet meer! Dus… tijd om even te kijken of ik er nog iets uit wilde halen en te zien welke ik wilde houden en welke ik weg wil doen. Uiteindelijk liggen er nu 7 klaar om weg te doen. Dit was omdat ik een hele dag in bed had gelegen en even iets fysieks wilde doen voor het slapen gaan. Twee vliegen in een klap!

Ik zorg altijd dat dit soort spullen (en spullen die ik gesponsord krijg ook, helaas word ik niet gesponsord door Flow Magazine, haha) op een goed plekje terecht komen.

Ik heb heb al een tas vol klaarstaan, maar ik wacht ook nog even de instaswap af (je kan weer inschrijven!). Wie weet zit er bij de nieuwe spulletjes die ik wegdoe wel iets waarvan mijn swapmaatje heel blij wordt. Maar ik ben wel goed bezig met opruimen, hihi.

Gisteren ging ik even bij Action kijken voor zo’n toffe witte ananas. Of de cactus, want die hadden ze ook. Helaas stond alleen deze variant er nog! Die vind ik niet leuk, hij was er ooit dus ook in helemaal wit, dat vind ik veel leuker. Ik kijk gewoon de volgende keer weer even.

Ik had niet zo’n zin om er een DIY projectje van te maken, hoewel dat natuurlijk ook had gekund, haha. Nouja, in elk geval een aanrader als je hem ook leuk vindt! Dit soort dingen laat ik trouwens vaker In mijn Instagram Stories zien (volg me hier). Dan kun je op de hoogte blijven!

De Action zit praktisch naast de Jysk bij ons, dus daar keek ik ook nog even. Deze stoel moest ik even proberen en mijn vader maakte een foto, haha. Ik vind hem wel leuk! Lekker in het zonnetje, heerlijk!

Ik heb nog veel last van mijn kaak, dus veel moeite met slapen (er zitten bloeduitstortinkjes in mijn kaak door de injecties, die helen niet zo snel bij mij). Dus, nog even doorbijten! En Ming moet helaas ook weer aan het werk.

OJA, nog iets heel tofs wat ik vanaf vandaag ga doen: VLOGGEN! Voor de week van de Teek. Heel erg leuk, maar elk jaar toch ook weer een beetje spannend. Maar we gaan er weer voor. In de week van de Teek (vanaf 3 april!) zul je weer vlogs zien verschijnen.

Toch wel leuk, om weer een diary te schrijven, leuk om je een beetje bij te praten. Hoe gaat het met jou?

DELEN:

17 reacties

 1. Patricia 25 maart 2017 / 06:17

  Wat fijn om weer zo’n uitgebreide update van je te lezen! Leuk! Hier ben ik op de baby aan het wachten… inmiddels 40w+ 5…

 2. Danielle | Mama Lifestyle Blog 25 maart 2017 / 07:11

  Hoi Lisanne, we hadden vannacht al even “gesproken” via Instagram, maar wat ik je nog wilde vragen hoe het nu met je Lyme gaat? Maar toen was het al reuze laat. Het zag en ziet er namelijk positief uit dat je er lekker even opuit bent geweest. Hopelijk gaat het ook zo goed met je, op je kaak na. Hopelijk is het snel over. Wat leuk dat Ming je aan het aquarellen heeft geholpen. Een leuke verslaving ?Fijn weekend Lisanne!

 3. Sofie 25 maart 2017 / 07:52

  Wat fijn om even naar buiten te kunnen! Ik hoop dat het snel beter gaat met je kaak. Jammer van de ananas 🙂

 4. Charelle 25 maart 2017 / 08:33

  Oh wow ik ben echt heel benieuwd of de botox gaat helpen! Ik heb zelf ook echt de he-le dag last van mijn kaken maar wist niet dat dit een mogelijke oplossing was. Benieuwd dus naar het resultaat! (:

 5. Romy 25 maart 2017 / 08:34

  Wat fijn dat het lukte om naar het stemlokaal te gaan! En je aquarel is echt prachtig! Je maakt me helemaal enthousiast om dat ook eens te proberen. Zo lief dat Ming op de eerste date met aquarelproducten aankwam.
  En ik ben superbenieuwd naar je vlogs 🙂

 6. Darina 25 maart 2017 / 08:44

  Leuk om weer een diary te lezen! Ik ben heel benieuwd naar je vlogs!

 7. Zo simpel is dan geluk 25 maart 2017 / 18:28

  Heel erg leuk om weer een diary van je te lezen. Fijn dat je weer tijd met Ming hebt kunnen doorbrengen! Echt leuk dat jullie samen zo kunnen genieten van het aquarellen.

 8. Anneleen 25 maart 2017 / 20:06

  Oh wat leuk dat je weer aan het vloggen bent voor de week van de teek. Ik ga zeker je vlogs bekijken 🙂 ik heb een vraagje i.v.m. die botoxbehandeling voor je kaak. Wat houdt dit precies? Ik ben namelijk in behandeling bij een chiropractor (kraker) voor mijn kaakproblemen. Ik klem ook (voornamelijk ‘s nachts) en tandenknars erg hard!

 9. Leonie 25 maart 2017 / 21:19

  Leuk om weer eens een dairy te lezen! En fijn om te zien dat je weer wat leuke dingen hebt kunnen doen!

 10. Ilona Wielinga 26 maart 2017 / 07:58

  Ziet er ondanks alles uit als een lekker weekje! Geniet de komende dagen nog even van het heerlijke weer 😉

 11. Daniëlle 26 maart 2017 / 09:13

  Dat klinkt als een fijne week. Hopelijk wordt de pijn je kaak minder en helpt de botox goed!

 12. Jessica J. 28 maart 2017 / 10:45

  Goed dat je naar buiten kon! Hopelijk heb je gauw minder last van je kaak.

 13. Lilian 28 maart 2017 / 14:03

  Hallo Lianne, is het een idee iets meer info soms over lyme te geven? Bijv hoe het komt dat je soms weinig en soms meer weegt of hoe dat oog komt of welk eten helpt of niet of kruiden? Of vind je dat vervelend?

  Sterkte!

 14. Josephine 28 maart 2017 / 16:13

  Gaaf dat je weer een aantal leuke dingen hebt gedaan! Lekker naar de winkel en aquarelleren met Ming, dat is gezellig! En goed dat je ook je burgerplicht gedaan hebt, haha.

  Dat van die botox lijkt me best wel spannend, ik hoop dat het goed werkt bij jou. Raakt je kaak daar niet verlamd van, of is dat pas na heel frequent gebruik? (Bij mijn aandoening wordt ook nog wel eens botox gebruikt, maar het lijkt me een beetje eng – en gelukkig nog niet nodig).

 15. Sushy 30 maart 2017 / 12:59

  Dat is een mooie collectie Flow-specials 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.