DIARY: Allebei verhuizen, hamburgerbroodjes & Tim op zee

Afgelopen week was een beetje een gekke! Tim was een paar dagen weg om te varen en ik moest het zelf (met hulp van mijn ouders natuurlijk) uitzoeken. Het ging wel oké, maar ik ben blij dat hij weer terug is, hihi. Hoe mijn week verder was laat ik je zien aan de hand van de foto’s!

diary-13-juni

1

De blogpost van het Action mandje! Deze was zo leuk om te maken, juist omdat ik zo veel mensen had horen zeggen (of gelezen op social media) dat ze geen idee hebben waar ze het voor zouden moeten gebruiken. Daar gaf ik dus een antwoord op in die blogpost, je leest hem hier!

2

In de nieuwe Flow zit een heel leuk boekje met 1000(!!!) vragen aan jezelf!

3

Sokken met vliegende bigjes.

4

Lekker, broodjes gemaakt door Tim!

5

Mijn outfit! Toen ik naar buiten ging droeg ik All Stars en aangezien de broek die ik droeg niet zo heel lang is zag je precies een vliegend biggetje hahaha. Vond ik grappig!

6

Selfie!

7

Ik ruimde wat op. Ik had onwijs veel Yankee Candle wax tarts, maar eigenlijk gebruik ik ze niet veel. Ik word gauw misselijk of ik krijg hoofdpijn van de geur en het schijnt ook niet super gezond te zijn. Ik vond het zonde om ze in de kast te laten liggen, dus besloot er een winactie mee te doen! Op Instagram en Facebook kon je afgelopen week een pakketje winnen. Ik vond het heel leuk, de reacties waren echt mega enthousiast! Zulk soort dingen zou ik vaker moeten doen.

De mandjes bracht ik naar de weggeefwinkel. Ooit gekocht bij de kringloop, maar ik heb er niet echt een goed plekje voor! Ik heb er nog wel eentje in gebruik in de kast op mijn kantoor.

8

Ik houd van dit kaartje!

9

De Yankee Candle Instagram winactie! Je kan inmiddeld niet meer meedoen. Maar zoals ik al zei, ik ben van plan om zulk soort dingen vaker te doen, dus mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op Instagram. Via Facebook hetzelfde verhaal!

10

Ik vind het altijd leuk om bij mijn winacties nog wat extra cadeautjes te stoppen. Dus als het even kan dan doe ik dat! Leuk om mee bezig te zijn!

Vanaf maandag ging Tim varen dus was ik alleen.

11

Jeej, de nieuwe Flow!

En een koptelefoon, daar zit wel een leuk verhaal achter. Die kreeg ik opgestuurd van NederlandSchoon. Het ging om een actie voor schonere parken! Het is natuurlijk super fijn als het lekker weer is en je gewoon op het gras in het park kan gaan zitten en niet constant hoeft op te letten of er afval ligt. De koptelefoon was zodat ik zelf op blote voeten een silent disco kon houden in het park om te testen of het park bij mij in de buurt blote-voeten-proof is.

Dat heb ik niet gedaan (veel te panisch voor teken en nog steeds open wondjes op mijn tenen), maar het idee vond ik wel super leuk!

12

Fijne gedachte!

13

Mooie bloem bij mijn ouders thuis.

14

Nageltjes lakken met Sensationail! En Essie.

15

Nieuwe achtergrond! Hij komt hier vandaan.

16

De uitslag van de winactie op Instagram. Ze heeft het pakketje ontvangen, dat kun je hier al zien!

17

Liefde voor deze lipsticks van Hema! Ik noemde ze afgelopen week in de blogpost vol dingen waar je blij van wordt.

18

Zooo, ook het Facebook pakketje op de bus! Leuk altijd om post een beetje extra op te vrolijken.

19

Dit. Herkennen jullie dat?

20

Lekker in bed. Nouja, niet zo lekker want ik voelde me ziek!

Ik had eigenlijk deze week moeten beginnen met mijn nieuwe antibiotica (die moest ik bij mijn huidige antibiotica nemen), maar voordat ik die mocht nemen moest ik eerst nog een test voor mijn bijnieren doen. Die testresultaten zijn binnen, mijn waarden waren allemaal te laag, maar nog geen toelichting van de arts. Ik wacht wel tot onze volgende afspraak met beginnen met de nieuwe antibiotica, of misschien mag dat dus wel helemaal niet!

21

En dan lig ik in bed, voel ik me zo beroerd dat ik medicijnen neem zodat ik kan slapen, en dan kan ik niet slapen… maar ik voelde me wel goed genoeg om even creatief te doen. Haha, helemaal niet erg!

22

Donderdag kwam de avondvierdaagse langs ons huis! Precies voor ons huis was een populair plekje om te staan (of zitten), haha. We hebben even op het balkon zitten kijken, toch wel heel leuk om te zien!

23

Selfie! Ik nam een video op, een Action shoplog, die vind je hier!

Donderdagavond kwam Tim alweer thuis! En daar was ik heel blij mee want ik had hem gemist, maar ik was ook al een paar dagen de deur niet uit geweest omdat ik me te ziek en te slap voelde. De rug van mijn moeder is helemaal kapot, dus voor haar is het niet verantwoord om mijn rolstoel te duwen. Maar Tim kan me natuurlijk wel duwen, dus gingen we eventjes naar de Action. Extra leuk als je al een paar dagen de deur niet bent uit geweest!

24

Yeah, vrijdag keek ik Orange is the new black! Volgens mij heb ik inmiddels alweer vijf afleveringen gezien, hihi.

25

Tim kwam vroeg thuis vrijdag, dus besloten we er even uit te gaan. Eerst naar Schagen, waar we wat leuke kleding voor Tim scoorden. En daarna reden we door naar Heerhugowaard, want daar hebben ze de glutenvrije hamburgerbroodjes!

26

Omdat er hier in de buurt geen glutenvrije hamburgers te vinden zijn (Heerhugowaard is drie kwartier rijden) wilde ik ook nog wel twee extra broodjes mee naar huis nemen. Tim bestelt altijd via de Easy Order, dus niet via een persoon. Als je het aan een persoon vertelt dat het is om later te gebruiken dan snappen ze het wel. Nu had hij alles afgevinkt zodat ik alleen het broodje zou krijgen. De reacties in de keuken waren hilarisch! De keuken is trouwens open daar, dat is wel heel fijn als je glutenvrij eet, dan weet je hoe ze met je eten om gaan (goed!).

Deze broodjes hebben we nu ingevroren zodat ik een keer zelf een hamburger kan maken of mijn eigen broodjes mee kan nemen naar de Mcdonalds hier in Den Helder  (dan bestel ik gewoon alleen een hamburger en doe ik mijn eigen broodje erbij!).

27

En Toen gingen we naar huis rijden. Het was zo’n fijne dag! Aan het eind was ik natuurlijk helemaal gebroken, maar ik was super blij met de leuke dag. Meteen ook de reden dat de diary wat later is vandaag, ik kon gisteren mijn blog niet meer typen!

Tim kreeg de uitslag van zijn Engels test trouwens ook nog gisteren. Het maximale wat je kon halen was een 9, hij had een 6,5 nodig en hij haalde een 8 gemiddeld. Dat betekent dat de kans nu wel héél groot is dat hij wordt aangenomen op zijn master in Engeland! Wel een gek idee, dan gaan we allebei verhuizen. Ik naar mijn ouders terug, en hij naar Engeland! Maar over vier weken heeft hij vakantie en dat is waarschijnlijk een ‘studentenvakantie’, een lange dus, hihi. Het heeft ook zo zijn voordelen, die master! Hopen maar dat het echt zo is, want ik geloof dat de plaats waar hij zijn master gaat doen ook een militaire academie is… Ik ga er maar gewoon vanuit dat hij een lange vakantie heeft, hihi.

Dus… dat was mijn week! Vooral gisteren was heel erg leuk, lekker een middagje weg samen met Tim. Hoe was jouw week?

DELEN:

17 reacties

 1. Sheela 13 juni 2015 / 12:36

  Ik heb dat artikel met het mandje van de action helemaal niet gelezen, ik ga eens kijken want het ziet er leuk uit 🙂

 2. Emily 13 juni 2015 / 12:39

  Fijn dat Tim terug is en je even lekker naar buiten kon! Lijkt me inderdaad heel vreemd idee dat je allebei moet verhuizen en elkaar zo moet gaan missen – maar ik snap wel dat het voor hem een once in a lifetime kans is.

 3. Hester 13 juni 2015 / 13:10

  Het lijkt me wel heel lastig dat je Tim ook zo lang moet missen als hij in Engeland is, maar ik heb alle vertrouwen in je dat het lukt 🙂 Dat bonnetje ook echt bij de McDonalds, haha! Zijn die broodjes nergens los te koop? Bizar trouwens ook wat make-up eigenlijk met je kan doen, op de foto’s waar je make-up op hebt zie je er toch echt wel een stuk gezonder uit…

 4. Anne 13 juni 2015 / 13:10

  Zo te lezen een paar hele fijne dagen aan het eind van de week! Van mijn week kan ik me eigenlijk niet zoveel meer herinneren… Mijn depressie hoofd werkt niet mee. 😉

 5. Marion 13 juni 2015 / 13:15

  Fijn dat je gisteren zo’n leuke dag hebt gehad. Ben blij dat te lezen. Zo een gek idee dat je dan allebei moet verhuizen. Maar eerst vakantie straks! Hoop dat je je heel vaak goed zult voelen en veel kan genieten!

 6. Elaintje 13 juni 2015 / 14:23

  Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven een Flow gekocht! Onder andere omdat jij er zo enthousiast over bent. Die vragen aan jezelf spraken mij wel aan. Spannend van die Master van Tim. Dat wordt even omschakelen dan.

 7. Xaviera 13 juni 2015 / 14:46

  Het lijkt me een raar idee dat jullie allebei moeten verhuizen. Gelukkig eerst nog een vakantie! Ik ben momenteel OITNB achter elkaar aan het kijken, heerlijk. 😀

 8. EliseDingen 13 juni 2015 / 17:06

  Echt leuk hoe jij de post versierd! Alleen daarom vind ik het al jammer dat ik niet gewonnen had, haha. Er gaat niets boven leuke post of kaartjes. Jammer dat je de mandjes hebt weggegeven, maar zo word er vast ook iemand weer blij van 🙂 Hihi, die kassabon van die hamburgerbroodjes!

 9. Esmeralda 13 juni 2015 / 17:43

  Mijn week was erg druk. Maandag was ik werken en ‘s avonds naar een vriendin, dinsdag werken en kwam mijn vriend langs, woensdag werken en zwemmen, donderdag werken en priveles en personal training en vrijdag heb ik lekker kunnen relaxen. Ik hoefde maar 3 uurtjes te werken en heb daarna heerlijk in de zon kunnen genieten van een home made salade en mijn boek. Vandaag een Greys marathon gehouden met vriendlief en morgen personal training en verder helemaal niets. Even bijkomen en dan maandag weer aan het werk. Fijne zondag nog!

 10. Saskia 13 juni 2015 / 20:53

  leuk overzicht! Als ik terug denk aan mijn revalidatie periode (die sinds deze week is afgelopen yesss) denk ik ook wel eens: hoe dan?! Gelukkig heb ik het geluk dat het zwaar is maar het nog vele malen erger kan.

 11. Tiffany 14 juni 2015 / 10:01

  Wat slim van je om die glutenvrije broodjes los te kopen. Bij mij zit een glutenvrije mc dondals op 20 minuten rijden, dat is dus iets minder ver. Jammer dat er geen bij jou in de buurt zit.

 12. Anneleen 14 juni 2015 / 12:29

  Ik vind je flamingo achtergrond zo leuk! 🙂 en je sokjes met varken op zijn natuurlijk ook heel schattig! 😉

 13. Tamara 16 juni 2015 / 09:59

  Houden jullie je woning wel of kiezen jullie een nieuwe woning wanneer Tim weer terug is? Dat vraag ik me echt af. Misschien heb je het wel eens verteld, maar io weet het niet meer -oops-. Dikke tút!

  • Lisanne-Leeft 16 juni 2015 / 12:22

   We houden ons huis gewoon! Maar misschien gaat er wel tijdelijk iemand anders in wonen 🙂

   • Tamara 23 juni 2015 / 19:31

    Dat is een hele slimme oplossing. Jullie woning lijkt zo mooi dat het zonde is om zo’n plek op te geven, toch? Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.