DIARY: Antibiotica stoppen, in de krant & trots op Tim!

Zo, dit was een gek weekje! Vorige week vertelde ik over mijn belafspraak met mijn arts en dat ik benieuwd was naar wat we verder gingen doen! Wat de bedoeling was was ongeveer het laatste wat ik verwachtte, haha. Maar dat heeft wel een grote invloed op mijn week gehad!

ab-stoppen

1

Hoe leuk is dit schrijfblokje? Super leuk! Ik kocht hem op een marktje.

2

En ik at broodjes met frikandel bij mijn ouders, super leuk! Tim had vorige week vrijdag het winterbal dus at ik bij mijn ouders.

3

Die vrijdag was ik helemaal blij omdat ik me best oke voelde, maar er ook zo uitzag! De laatste tijd zie je best wel een beetje aan mijn gezicht dat ik ziek ben, maar ineens was daar weinig meer van te zien. Vond ik zo leuk!

4

En op zaterdag kreeg ik ineens een vaag berichtje van mijn ouders over iets met de krant. Ik snapte er niets van! Totdat mijn moeder een berichtje stuurde met een foto. Oooh, ik sta in de krant!

Haha, ik had wel mailcontact gehad met iemand van het Noord-Hollands dagblad, maar ik had niet gedacht dat ze die tekst uit mijn mail meteen zouden gebruiken! Het was nogal een verrassing voor mij dus. Maar wel een leuke!

5

Tim maakte groentesoep, lekker!

6

Heel leuk, ik krijg steeds berichtjes met mensen die de kerstkaartjes van mijn video namaken! Die hierboven is gemaakt door Kim, samen met haar dochtertje (6 jaar oud). Heel erg leuk! Deze van Simone zag ik later deze week nog voorbij komen.

7

Het stukje in de krant!

8

Springrolls maken! We gebruikten dit recept van Iris (soort van).

9

Hoe leuk zijn deze theelichthoudertjes? Zijn van de Leen Bakker1

10

We waren niet zo heel goed in het rollen van de spingrolls, haha. Verder heeft Tim een soort afkeer tegen het volgen van recepten denk ik. Hij leest ze een keer en denkt daarna dat hij alle hoeveelheden en handelingen uit zijn hoofd kent. Dit is de zoveelste keer dat is gebleken dat dat niet zo goed werkt. We hadden samen besloten dat we iets minder rode peper zouden gebruiken dan in het recept, ik kan dat namelijk niet zo heel goed verdragen.

Je raadt het al: hij deed er juist meer in dan het recept aangaf omdat hij niet naar het recept gekeken had. Hehe, super bummer! Heeft hij zo veel moeite en liefde in het eten gestoken, bijna het hele recept perfect onthouden, en dan met een zo’n mini foutje gaat het fout.

Voor zover het nog te proeven was was de vulling verder wel heel lekker, ik denk dat we dit recept echt nog wel een keertje gaan maken!

11

Ik maak weleens flauwe woordgrapjes. Onder deze foto zette ik: Mijn favo-rietjes!

Op zo’n moment vind ik mezelf heel grappig terwijl ik weet dat het een mega flauw grapje is. Nu ik het terug lees moet ik er weer om lachen, hehehe.

12

Outfit! Ik houd zo van mijn nieuwe jasje. Te zien in deze shoplog.

13

Deze week kreeg ik weer een Mijn Moment uitnodiging, super leuk! Even nadenken waarover ik ga schrijven (eigenlijk weet ik het allang). Als je wil weten wat het is, zie hier de Mijnmoment website en hier Mijn Moment van vorig jaar!

14

Kijken door de bush bush bij mijn ouders. Ghehe. Maandag had ik een gesprek met de arts. Hij vraagt altijd hoe het gaat, wat er is veranderd ten opzichte van de vorige keer. En dan kijken we naar de drie weken antibiotica en naar de stopweek. Deze keer gaf ik aan dat er weinig verschil zat tussen de stopweek tot dat moment (woensdag tot maandag was ik gestopt) en de weken met antibiotica. Dat in combinatie met het feit dat ik nu zieker ben dan voor de behandeling maakte dat ik nog een week moest stoppen met de antibiotica.

Die had ik niet zien aankomen! Haha, oke, gaan we doen. Ik neem nog wel gewoon mijn probiotica en druppels, dat gaat ook altijd door in de stopweken.

15

Een Mijn Moment foto uitzoeken. Lastig joh! Een van deze vier?

16

Of toch deze? Hmmmm… ik ga er nog even over nadenken!

17

Dit kocht ik laatst bij de kringloopwinkel, super blij met deze aanwinsten! Vooral met het mandje, die was maar €1 en vind ik helemaal geweldig.

18

Mijn ouders hebben een nieuw vloerkleed! Dat in combinatie met vloerverwarming is super lekker warm.

19

Thuiskomen en tot de ontdekking komen dat de nieuwe Flow er ligt. Lichtpuntje! Ik vind deze Flow super mooi vormgegeven aan de binnenkant.

20

Kastje opnieuw indelen!

21

Inspiratie voor het inpakken van cadeautjes! Ik vind deze doosjes zo leuk.

22

Het mandje in actie! Super leuk met die lichtjes zo erbij. Ik word er helemaal blij van.

23

Blij hoofd! Woensdag merkte ik op dat ik de laatste dagen wel heel bijzonder moe was. Gelukkig verder geen pijn ofzo, zette ik bij de foto. Had ik niet moeten zeggen…

24

Het vloerkleed in actie! Ik wil nu ook graag een vloerkleed, haha. En die plant van mijn ouders zou ik ook het liefst mee willen nemen naar ons eigen huis, hehehe. Donderdag was ik weer zo moe maar had ik ook veel pijn. Maar dat maakte even niet uit want…

25

Donderdag werd Tim bevorderd tot officier! Ik ben super trots, ook omdat ik weet hoe hard hij ervoor heeft gewerkt en hoe goed hij het heeft gedaan.

26

Dat het niet zo goed ging met mij was niet belangrijk, ik moest toch naar de Albert Heijn, want: taart. Je kan toch niet bevorderd worden tot officier en geen taart krijgen, dacht ik zo, hihi.

27

Dus ik installeerde me lekker in bed met mijn laptop. Reden: Heel. Veel. Pijn. Heel veel, zo veel dat je ervan gaat gillen en verkrampen en jezelf het liefst iets aan wil doen. Het nare was dat ik aan mijn maximale pijnstillers zat en dat helemaal niet leek te helpen. Gelukkig was de ergste pijn na een uurtje wel over.

Bijzonder, zulke aanvallen van extreme pijn. Snap daar helemaal niets van!

28

Vrijdag was het weer hetzelfde liedje, maar dan de hele dag. Niet zo leuk!

29

Volhouden! Ik ben heel blij als ik maandag weer kan bellen met de arts, hopelijk zeggen deze vermoeidheid en pijn iets en kan het snel weer wat minder worden. Nu alleen nog het weekend doorkomen!

30

Gelukkig kreeg ik sushi, yay! Het smaakte weer goed, gelukkig, haha. Lichtpuntje van de dag!

Is toch mal hoe dat zo kan omslaan, vorige week vertelde ik jullie nog hoe ik hoopte op nog veel meer goede dagen zoals ik die vorige week vrijdag had. En nu… ongeveer het tegenovergestelde, haha. Ik hoop dat ik me morgen wat beter voel en gewoon Sinterklaas kan vieren bij Tim zijn familie! Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd, of ga je dat ook dit weekend doen?

DELEN:

40 reacties

 1. Dina 6 december 2014 / 06:22

  Wat een fijne dingen zeg. Super leuk dat je in de krant stond en je mag heel erg trots zijn op Tim!

 2. Marloes | Budgetproof.nl 6 december 2014 / 06:24

  Wat ontzettend kut van die pijnaanvallen. Hoop dat ze er snel wat aan kunnen doen! Gefeliciteerd met je vriend. Snap heel goed dat je trots bent :). En leuk stuk in de krant! Ik stond afgelopen week in het Parool maar dat was heel saai haha.

 3. Marion 6 december 2014 / 07:02

  Om gek van te worden dat ziek zijn. Zelfs ik voel frustatie. Bah wat naar voor je. Benieuwd wat de arts zegt maandag. Hoop echt voor je dat volgende week weer wat beter gaat. Leuk overzicht weer. Die favo-rietjes… hahaha!

 4. Kelly Caresse 6 december 2014 / 08:32

  Wat erg die pijnaanvallen 🙁 hoop echt voor je dat ze wat kunnen betekenen. Je kringloop shoppings zijn leuk, vooral dat draadmandje

 5. Angelique 6 december 2014 / 08:37

  Ah wat ontzettend naar die pijn. Als je je dan zo goed hebt gevoeld dan valt het extra zwaar kan ik me voorstellen. Aan de andere kant wel heel fijn die positieve dagen. Hopelijk vandaag toch fijn feest vieren. Ik ga vanavond ook puur op karakter naar het Sint feest 🙂

  https://altijdangelique.wordpress.com

  • Angelique 6 december 2014 / 08:42

   Sorry wilde niet stammen op je blog, maar ben aan t ontdekken hoe je een stukje kan maken met angelique blogde onlangs over:

 6. daphne 6 december 2014 / 08:39

  ik wist helemaal niet dat het je echte naam was hihi, leuk!

 7. Lauriëtte 6 december 2014 / 08:48

  Wat een prachtige spulletjes heb je gekocht bij de kringloopwinkel! En wat leuk dat je in de krant stond zonder dat je het wist!

 8. MySimplySpecial 6 december 2014 / 08:53

  Oh wat naar die erge pijn! Heel veel sterkte! Die theelichthoudertjes zijn wel erg leuk.

 9. angelique 6 december 2014 / 09:36

  Leuke theelichtjes! En gefeliciteerd met Tim’s promotie! Ik heb sinds deze week officieel een veteraan aan m’n zij (raar met zn 28) wat voor hem heel dubbel voelt. Ik hoop dat je aankomende week iets minder pijn zult hebben

 10. marieke 6 december 2014 / 10:11

  Ah wat rot om te horen dat de week zo eindigde! Lijkt me heel erg om zoveel pijn te moeten doorstaan! Hoop dat dat niet meer zo terug zal komen in de toekomst!
  wat super goed dat Tim al weer zo ver is gekomen!! 😀 doet ie goed! Tof ook dat je in de krant stond 🙂

 11. Joyce 6 december 2014 / 10:14

  Gefeliciteerd met Tim zijn promotie! Lijkt me zo gaaf als je vriend zo in zijn werk kan groeien.

 12. Anneleen 6 december 2014 / 10:14

  Gefeliciteerd met je vriendje! Ik vind je kringloopaankoopjes echt heel leuk en die aardbeienvla ziet er heerlijk uit! Vervelend dat je je terug minder lekker voelt… Ik hoop dat je toch een beetje kan genieten van het sinterklaasweekend, houd je goed!

 13. Anita 6 december 2014 / 10:21

  Wat een leuke aankopen van de kringloop weer. En nog gefeliciteerd met Tim zijn promotie! Hopelijk kom je het weekend goed door en kan de arts je maandag helpen! Oh ja en de flow zag er erg mooi uit idd, vooral de tabbladen met mooie pastelkleuren.

 14. Rosa 6 december 2014 / 10:30

  Het was voor mij ook een complete verrassing dat we in de krant stonden! Echt leuk 🙂 ik vind dat mandje erg leuk staan trouwens!

 15. Elize 6 december 2014 / 10:39

  Oh wat lijkt me zo’n pijn hebben naar! Hopelijk kan de arts er iets nuttigs over zeggen..
  En gefeliciteerd met Tim! Knap hoor! 😀

 16. Frederique 6 december 2014 / 10:55

  Nogmaals gefeliciteerd met Tim 🙂 En ik hoop dat je je inmiddels beter voelt, die pijn is niets waard 🙁

 17. Eline 6 december 2014 / 11:19

  Gefeliciteerd met de promotie van Tim! Enw at leuk dat je weer uitgenodigd bent voor Mijn Moment!

 18. Yvonne 6 december 2014 / 12:20

  Gefeliciteerd met de promotie van Tim. Ik kan me wel een beeld vormen bij zulke pijnaanvallen. Helaas. Ik hoop dat je snel opknapt!

 19. Chantal 6 december 2014 / 12:30

  Wat leuk van het stukje in de krant 🙂 Hopelijk voel je jezelf goed genoeg om sinterklaas te vieren!
  Ik vier over over twee weken pas Sinterklaas. Beter laat dan nooit 😉

 20. Xaviera 6 december 2014 / 13:28

  Wat ontzettend rot zulke heftige pijnaanvallen, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt en dat je Sinterklaas kunt gaan vieren! Gefeliciteerd met Tim zijn promotie, ik kan me voorstellen dat je super trots bent! Leuk dat je in de krant stond 🙂

  • Xaviera 6 december 2014 / 13:29

   Oh en ik vergeet nog te zeggen: ik moest erg lachen om de favo-rietjes woordgrap haha 😉 Misschien flauw, maar wel erg leuk!

 21. Het Sushi Meisje 6 december 2014 / 13:29

  Wat leuk dat je in de krant staat!
  Hopelijk blijven de nieuwe bezoekers die dit aantrekt ook hangen!

  En leuke doosjes om cadeautjes in te doen! Het is dat ik niet aan cadeaus doe want anders was dat zeker een optie voor mij geweest.

 22. Annemijn 6 december 2014 / 14:01

  Wat een leuk stukje in de krant! Ik wist ook niet dat dat ook je echte naam was! Wat mooi!

  • Lisanneleeft 6 december 2014 / 14:53

   Haha, nee dat klopt niet, mijn achternaam is van der Vaart! Hebben ze verkeerd begrepen denk ik (mijn hele naam staat toch echt altijd onder mijn mails hehe)

 23. Anne 6 december 2014 / 14:20

  Heel naar van de pijn… Super lief dat je dan nog taart gaat halen. Ik kan me voorstellen dat je heel trots bent op Tim! Maar wel een beetje voorzichtig zijn met jezelf hoor. Ik denk aan je!

 24. Stephanie 6 december 2014 / 15:17

  Leuk dat je in de krant stond 🙂 tof. En van harte gefeliciteerd met Tim, wat knap! Vervelend dat het slechter met je ging! Hoop dat je je snel weer beter voelt :-*

 25. Iris 6 december 2014 / 18:56

  Dubbel gefeliciteerd!

  Die foto rechtsboven van de vier is het leukst.

 26. Pauline 6 december 2014 / 20:10

  Wat ontzettend naar zeg, die pijn 🙁 Sterkte!
  En wat tof dat je in de krant stond! Mag je super trots op zijn!

 27. Rosalie 6 december 2014 / 20:49

  Je stond ook in het Leidsch dagblad! Dacht dat het een regionaal stukje was maar blijkbaar niet! Supertof Lisanne!

 28. EigenParfumerie 6 december 2014 / 21:25

  Je kunt trots op jezelf zijn. Jij gaat niet bij de pakken neer zetten en probeert alles uit het leven te halen wat mogelijk is. Tof!

 29. Milou 6 december 2014 / 21:54

  Ik heb zo verschrikkelijk met je te doen als je schrijft over zoveel pijn! Ik vind dat echt heel erg zielig en ik zou je graag beter wensen! Mogen we stemmen voor een ‘ mijn moment’ foto? Ik vind die linksboven en linksonder erg leuk! Je kijkt daar heel lief op. De foto op je laptop is ook super leuk! Ik ben benieuwd!

 30. Miriam 6 december 2014 / 22:39

  Wat een hoogte- en helaas ook diepte punten zeg. Leuk om alle vrolijke, gekochte enz. dingen te zien, balen dat je je zo slecht voelde :/ Beterschap!

 31. Hester 7 december 2014 / 00:35

  Ik kan me dat echt niet voorstellen, zoveel pijn hebben. Of nouja, ergens natuurlijk wel (ik kan me natuurlijk wel een goede inbeelding maken van pijn), maar dat het zomaar uit het niets komt en dan zó heftig is kan ik me – met mijn gezonde lichaam – niet voorstellen. Vind dat dan altijd wel heel heftig om te lezen, maar je slaat je er zo te lezen wel gewoon doorheen. Veel succes en plezier met het schrijven van je Mijn Moment, ik vind ze altijd heel bijzonder om te lezen dus ben ook weer benieuwd naar de jouwe!

 32. Nans 7 december 2014 / 10:45

  Een dikke proficiat voor Tim en heel veel sterkte voor jou!

  Nans

 33. Paul 7 december 2014 / 13:55

  Ik hoop dat het gelukt is met Sinterklaas vieren. En die springrolls zagen er de eerste keer bij ons ook zo uit. We werden naarmate we het vaker hadden gedaan, steeds handiger in. Volgens mij heeft Iris van ikbenirisniet.nl een handige uitleg met plaatjes over hoe je dit moet vouwen…. Leuk artikel in de krant, mag je trots op zijn!

  • Lisanneleeft 7 december 2014 / 18:54

   He, dan hebben we precies de verkeerde blogpost van Iris bekeken, haha. Ik heb het gevonden, handig voor de volgende keer, thanks 😀

 34. Yvonne 9 december 2014 / 08:28

  Wat een einde van je week, onwijs balen…
  Spring Rolls zien er wel goed uit! 😉 Zie ze vaak voorbij komen maar durf er niet helemaal aan haha. Misschien toch maar eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.