DIARY: Antwerpen, de eerste keer staan & aan het werk

Jammer dat onze vakantie voorbij was, maar ik verlangde (vooral op de weg terug) enorm naar mijn eigen bedje! Niets ligt voor mij fijner dan mijn eigen bedje, haha. Van mijn vakantie maak ik nog een foto-impressie, maar deze keer zie je de foto’s van afgelopen week, toen we weer thuis waren. Ik denk dat dit een week gaat zijn om nooit te vergeten, eentje van een nieuwe start!

Terug van vakantie, ik lijk wel bruin joh!

Toen we thuis kwamen van de vakantie toen stond dit artikel in de krant. Ik kreeg al reacties op Twitter, waar de rest van het artikel was. Dit is dus het complete artikel, ik vond ook dat het nogal abrupt stopte! (uit het Noord- Hollands dagblad)

De leuke box die ik van de week al in mijn shoplog filmpje liet zien! Van de Action.

In dit filmpje dus! Het duurde best lang, inderdaad.

Deze dag zou ik hard aan het werk gaan maar uiteindelijk is er maar weinig uit mijn handen gekomen. Ik baal altijd zo van zulke dagen! Maar volgens mij was dit wel de dag van…

Het nieuwe uiterlijk van mijn blog!

Tijdschriften ‘reviews’, dit vond ik echt heel erg leuk om te schrijven. Ik ga voortaan zeker vaker tijdschriften kopen!

Op een dag (ik weet niet meer welke) fietsten Tim en ik samen naar de mac donalds voor een mac flurry. Eigenlijk was dat niet zo’n goed idee want hierna deden mijn oren op een of andere manier erg veel pijn door de wind. Maar het ijsje was wel lekker!

En toen zocht ik gewoon even lekker mijn bedje op. Dat doe ik niet vaak meer, overdag, maar soms kan het (helaas) niet anders.

En ja, dit wilde ik eigenlijk nog doen, maar dat ging ook niet meer. Misschien wil ik gewoon een beetje te veel. Haha, ja. Ik wil nog veel meer!!! Maar tegelijkertijd ben ik ook heel tevreden, gelukkig :)

Het nieuwe Essie lakje. Ik kocht hem op vakantie en hij heet ‘need a vacation’. Hoe grappig is dat!

Mijn sneakerwedges, die had ik even gemist op vakantie!

Haha, we keken filmpjes terug van vroeger! De eerste keer dat ik zelf ging staan staat op film, zo lief! Hier werd ik nog even extra geholpen door mijn neefjes, die vonden het ook wel erg interessant.

Tim kocht weer een Quest, leuk is dat altijd om te lezen. Ik vroeg me alleen wel af of er een reden was waarom hij hem gekocht had…

Samen met Tim keek ik de documentaire van The Secret, interessant wel! Het wordt alleen wel echt uitgelegd alsof er geen drol van waar is, echt zo’n slechte reclame wat een beetje te erg overdreven wordt, haha.

Uiteindelijk is hij 5 dagen blijven zitten zonder chips, dat heb ik nog nooit gehad!

Ik ging weer lekker aan het werk.

Jeeeej, de afspraak was gemaakt!

Mijn lekker zomerse outfit van afgelopen week. Helaas wordt het hier nooit zo lekker warm als op Mallorca.

We gingen een stukje wandelen dus ik paste mijn outfit even aan (het werd ook avond, dus even wat warmer). Er charmant die sneakers met het jurkje!

Haha, ik deed voor het eerst in mijn leven wel blush op en geen foundation! Ik zag een beetje bleekjes, haha.

We wandelden door de duinen, een klein rondje want het ging niet zo lekker, maar ik moest gewoon even de deur uit.

Samen met Tim op de foto, het licht wat de duinen in scheen was echt heel erg mooi.

Prachtig!

Donderdag gingen we naar Antwerpen, wat een rit zeg, ruim 3 uur! En dan ook weer terug. En ik had zo’n buikpijn de hele weg, dat was een bijwerking van medicijnen. 6 uur op een dag in de auto in combinatie met buikpijn was geen hele goede combi, maar ik heb het overleefd! Als je benieuwd bent wat ik in Antwerpen heb gedaan, lees dan even mijn blogje van gisteren.

Ik vond Antwerpen echt een heerlijke stad. Een fijne sfeer hangt er!

De hele dag niets meer gegeten dus de terugreis ging iets beter dan heen, haha. Ik was helemaal blij!

Nog even een kiekje van Antwerpen, ik vind het echt een mooie stad! En op deze foto ben ik best een beetje trots, ik vind hem echt tof.

Nog een pluspunt van Antwerpen, Forever21! Er is laatst bekend geworden dat er ook eentje in Amsterdam komt, dus daar ben ik natuurlijk erg blij mee!

Ik kocht trouwens alleen wat basic hemdjes en 2 paar oorbellen, dus shoplog materiaal is het niet. De oorbellen zien jullie vast en zeker nog weleens langskomen!

Na het aanmelden bij de Kamer van Koophandel ging ik maar meteen op pad om kantoorartikelen in te slaan. Vrolijke pennen! (ze schrijven wel gewoon blauw hoor)

Dus… dat was het wel zo’n beetje. Ik had nog veel meer foto’s gemaakt, maar zo’n 20 foto’s van luchten vinden jullie waarschijnlijk ook niet heel boeiend, haha. Misschien dat ik dat dan ooit nog een keer bij elkaar in een afbeelding zet, zodat jullie niet zo veel hoeven te scrollen, haha. Dat was mijn hele fijne week! Hoe was die van jullie?

15 reacties

 1. Lifesplash 12 augustus 2012 / 08:15

  Wat een leuke foto’s, vind het zo tof voor je dat je nu bij KvK zit haha. ^^

 2. LounaBeauty 12 augustus 2012 / 08:51

  Hartstikke leuk meid 🙂 nu weet ik het bijna wel zeker dat je toch achter mij stond in de Forever21.. 😉 Ik was aan het afrekenen op de sieradenafdeling, 😉 Klopt dat?

  • Lisanneleeft 12 augustus 2012 / 12:39

   Ja, dat zou heel goed kunnen! Haha jij zei tegen het kassameisje dat je helemaal uit Nederland gekomen was? :p
   Wat grappig!

   • LounaBeauty 12 augustus 2012 / 13:38

    Jep, dat was ik! Dat ik het niet zou komen ruilen, aangezien ik toch helemaal uit Nederland kwam. 😉 klopt helemaal! hihi

 3. Anneke 12 augustus 2012 / 09:16

  Het nieuws dat Forever 21 naar Amsterdam komt maakt mij zeer gelukkig, haha.
  Leuke foto’s! Ik vind het nagellakje ontzettend mooi.

 4. Hester 12 augustus 2012 / 09:58

  Leuke foto’s en leuke week ook volgens mij. Ik heb door de wind en kou ook weleens pijn in mijn oren, of eigenlijk die buis achter je oor richting je nek.

 5. Lizzy 12 augustus 2012 / 10:07

  Erg leuke foto’s! Dat roze nagellakje is echt pretty!

 6. Esmay 12 augustus 2012 / 10:11

  Echt heel leuk om te zien :D! Ik vind het nog steeds zo vet dat je nu freelancer bent!

 7. Lydia 12 augustus 2012 / 11:13

  Leuk, zo’n super spannende week! Ondanks dat het je niet lukte om aan je studie te werken en je wat vaker in bed kroop, heb je ook heel veel dingen wél gedaan. Super goed. 😀

 8. Tedje 12 augustus 2012 / 12:01

  Superleuke foto’s allemaal! Ik ga komend weekend met mijn vriend naar Antwerpen, wat zijn aanraders? Enneh, ik heb je getagd op mijn blog! Hope you’ll like it!

 9. NailTalk 12 augustus 2012 / 12:52

  Wat een super leuke foto’s en interessant artikel! Heb meer info op internet gevonden!

 10. Ilse 12 augustus 2012 / 15:23

  Leuke foto’s zeg vooral die van Antwerpen.

 11. Debbie 13 augustus 2012 / 22:00

  Heerlijk al die foto,s…. en leuk om je blog te lezen.

 12. Jolien 13 augustus 2012 / 22:42

  Leuke foto’s. En ik ben fan van je nieuwe layout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.