DIARY: Bachelor diploma, alleen thuis & nieuwe kamer

Het is weer zaterdag, dat betekent dat ik je laat zien hoe mijn week was! Afgelopen week was een beetje een gek weekje. Ik was veel alleen thuis en dat liep allemaal niet zo soepel. Maar ik laat je aan de hand van de foto’s zien hoe het ging!

diarytime

1

Vorige week was het natuurlijk zo super warm! Ik nam een video op, haha. Vond ik best knap van mezelf!

2

Selfie! Dit was (vorige week) vrijdag. Ik dacht dat ik een goede dag had, maar ‘s avonds dacht mijn lichaam daar iets anders over en werd ik weer heel ziek.

3

Mijn outfit van zaterdag, gelukkig weer een betere dag!

4

Tim en ik kwamen op het briljante idee om zaterdag te gaan barbecuen. Jummie! Gewoon lekker op ons balkonnetje, dat was ook de eerste keer dat we dat deden. En we wonen hier al bijna twee jaar, haha.

Buiten zitten voor een langere tijd is voor mij niet zo makkelijk, maar nu ben ik tijdens het eten de hele tijd buiten blijven zitten, jeej!

5

Ik kocht een nieuwe deo! Ik heb echt al honderd keer staan kijken naar deze deo maar steeds twijfelde ik of ik hem wilde kopen. Nu kocht ik hem toch eindelijk, ik heb er nog niet echt een mening over dus ik kan je nog niet vertellen of ik hem goed vind.

6

In bed serie kijken.

7

Tim ging vanaf maandag tot en met vrijdag met zijn opleiding op reis. Langs bij een aantal bedrijven in Nederland en Duitsland om daar te kijken.

En mijn ouders en ik gingen maandag barbecuen! Op papa’s nieuwe barbecue, haha.

8

Mijn video over de clear stamps van Hema kwam online!

9

En ik gebruikte de stempels in combinatie met een stempelkussen van een ander merk, daarmee werkten ze gelukkig perfect!

10

Mijn outfit van dinsdag! Binnen een half uurtje lag ik weer in bed, hehe. Niet zo leuk.

11

Gelukkig wel een leuke serie waarmee ik me kon vermaken!

12

Eigenlijk heb ik vooral in bed gelegen afgelopen week, ik voelde me echt heel naar.

13

Dinsdagavond en woensdag voelde ik me zo ellendig dat ik besloot niet alleen thuis wilde blijven en bij mijn ouders ging slapen, zodat zij voor me konden zorgen.

Mijn moeder wilde ook wel bij mij slapen of steeds langs komen (dat deden ze al hoor), maar bij hen slapen is natuurlijk een stuk makkelijker.

Dit is de kamer waar ik komend (school)jaar in ga wonen! Dit was ook mijn oude kamer, maar het is echt niet meer te herkennen als mijn oude kamer (op mijn visionboard na dan haha).

14

Voordat ik naar mijn ouders ging viste ik nog dit lieve kaartje van mijn opa en oma uit de brievenbus. Deze is echt heel leuk, lekker vrolijk!

15

Ik heb nieuwe kleding! Bekijk alles in deze blogpost.

16

Lekker op het bankje in mijn toekomstige kamer. Ik weet nog niet hoe ik dat allemaal ga doen als ik hier naartoe ga verhuizen hoor, ik heb zo veel spullen die ik gebruik! Beetje stom om die allemaal mee te nemen, haha.

17

Gelakte nageltjes! Het plan was eigenlijk om gewoon tot en met vrijdag bij mijn ouders te blijven, maar mijn broer kwam donderdag onverwachts op bezoek. Hartstikke leuk, maar wel veel te druk voor mij. Dus ik besloot om na een nachtje daar weer thuis te gaan slapen. Niet leuk om alleen te zijn wanneer je je zo ziek voelt. Maar ik heb het weer overleefd gelukkig!

18

Gisteren keek ik series. De laatste aflevering van Parenthood! Zo’n fijne serie, echt een aanrader! Jammer dat hij nu alweer voorbij is.

19

Wachten op Tim… Tim was in Breda voor…

20

Zijn diplomauitreiking! Yay, ik ben een heel trots vriendinnetje!

Dus, dat was mijn week. Vooral veel op bed serie gekeken, maar dat kwam natuurlijk ook omdat ik wat minder hulp had dan normaal. En omdat ik me gewoon slecht voelde van de medicijnen. En nouja, ik weet niet waarom, het was gewoon zo. Komende week weer een betere week, Tim heeft vakantie! Hoe was jouw week?

DELEN:

25 reacties

 1. Eva 11 juli 2015 / 08:07

  Nou wat fijn dat je naar je ouders toe kon En wat jammer dat het weer zo slecht ging. De outfits staan je inderdaad echt heel leuk Lisanne! Hoop dat het snel beter met je gaat! P.s. weet je al wie de fiets heeft gewonnen 😉 :-)))))))) Liefs, Eva

 2. Elaintje 11 juli 2015 / 08:45

  Gefeliciteerd met Tim. Hopelijk voel je je komende week weer beter!

 3. Marion 11 juli 2015 / 09:12

  Fijn dat je zo bij je ouders terecht kan. Lijkt me een heel geruststellend idee.

 4. Vanessa 11 juli 2015 / 09:23

  Jammer dat het zo slecht ging, maar wel fijn dat je bij je ouders terecht kon. Proficiat voor Tim!

 5. Evera 11 juli 2015 / 09:28

  Leuk om weer een kijkje in jouw week te krijgen. Hopelijk voel je je komende week beter als Tim vakantie heeft!

 6. Tiffany 11 juli 2015 / 09:35

  Hopelijk is volgende week een betere week voor je. Als je bij je ouders gaat wonen voor een jaar, dan zou ik gewoon lekker al je spullen die je nodig hebt meenemen, hopelijk past het in de kamer 😉

 7. Nicetobeout 11 juli 2015 / 09:37

  Goed zo Tim! Knap hoor! En bbqen op ons balkon is nooit zo’n succes. Je zit gewoon zo dicht op de bbq dat het bloedheet is en het is vaak al mooi warm weer als je gaat bbqen haha

 8. Sandra 11 juli 2015 / 10:01

  Wat goed dat hij zijn diploma heeft gehaald! Wel fijn dat je terug naar je ouders kan, daar zal wel geruststellen denk ik? Ik hoop dat het de aankomende week wat beter met je gaat!

 9. Hester 11 juli 2015 / 10:35

  Jaaa, gefeliciteerd met Tim zijn diploma! Super goed 🙂 Vervelend dat je je zo naar voelde, als je alleen bent lijkt me er echt helemaal niets aan.

 10. Margot 11 juli 2015 / 10:44

  Wat leuk dat jullie gingen bbqen en dat je het volgehouden hebt!

 11. Anita | mindjoy 11 juli 2015 / 11:02

  Gefeliciteerd Tim! Fijn dat je bij je ouders terecht kan, snap dat het wel wennen is! Mooie selfie trouwens (de eerste) 🙂

 12. Roos 11 juli 2015 / 11:24

  Inderdaad heel naar om niet lekker te zijn wanneer je alleen thuis bent! Dat jurkje staat je trouwens echt prachtig 🙂 X

 13. Manon 11 juli 2015 / 12:13

  Super dat Tim zijn diploma heeft gehaald! Vervelend dat je je zo naar voelde :(, je hebt wel echt leuke kleding uitgekozen!

 14. Lifesabout 11 juli 2015 / 13:19

  Gefeliciteerd met Tim zijn diploma! Jammer dat je je zo naar voelde, het is niks om dan alleen te zijn. Ik voel een nieuw projectje aankomen; pimp je oude kamer 😉

 15. Anne 11 juli 2015 / 14:07

  Ah fijn dat Tim nu vakantie heeft. Welverdiend zie ik, gefeliciteerd!! Ik duim voor je dat het deze week wat beter te doen is!

 16. Inge 11 juli 2015 / 14:25

  Gefeliciteerd met Tim en fijn dat hij vakantie heeft. Hebben jullie wat meer tijd voor elkaar. Lekker genieten! Nu nog hopen dat jouw lichaam een beetje mee wil werken.

  Wel fijn dat je bij je ouders terecht kon, maar kan me goed voorstellen dat wanneer het te druk wordt je naar huis wilt.

  Ik ben een week gestopt met de behandeling. Even rust voor mijn lichaam. Gister had ik zowaar een dag die best goed ging ?. Maandag weer volle kracht vooruit. Wat kan je beroerd worden van de behandeling hè.

  Ik wens jullie een goede week!

 17. Miss Paperfection 11 juli 2015 / 21:12

  Goh meid, wat een nare week heb je achter de rug. Hopelijk gaat het volgende week wat beter met je. Leuke outfits had je weer aan!

 18. Renate 12 juli 2015 / 01:02

  Leuke diary, al is het wel heel naar om te zien dat je je heel slecht voelde deze week! Hopelijk voel je je aankomende week beter! Ik vind je nagellak wel heel erg mooi!

 19. Nicky 12 juli 2015 / 11:26

  Wens Tim proficiat voor zijn diploma! En wat sneu dat je je zo raar voelde afgelopen week. Zou het de medicatie zijn? Ik hoop dat het de komende week weer wat beter mag verlopen! Geniet van Tim zijn verlof.

 20. Anneleen 12 juli 2015 / 17:21

  Knap dat je zo positief blijft hoor, Lisanne! 🙂 heel veel respect! Ik wens je een fijne week en hopelijk gaat het je komende week beter af, ik duim voor je!

 21. Miriam 12 juli 2015 / 17:38

  Balen voor je dat je zo’n slechte week had! Jammer dat het zo wisselt…als ik dan lees dat je een goede dag hebt ben ik meteen zo blij voor je! Zou willen dat het elke dag een stukje beter werd!

 22. Emily 13 juli 2015 / 12:43

  Fijn dat Tim vakantie heeft. Hoop op een betere week voor je. 🙂

 23. BigDreamsBella 13 juli 2015 / 18:03

  Wat vervelend dat je je slecht voelde deze week 🙁 Ik hoop dat je je snel beter ga voelen!

 24. Simovic-Vuceljic Natasa 14 juli 2015 / 21:07

  Wat rot dat je je zo slecht voelde 🙁 Maar gelukkig heb je je ouders waar je op kon rekenen en dat maakt het al een stuk draaglijker. Ik hoop dat het deze week wat beter zal gaan 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.