DIARY: Biertjes drinken, sportkleding kopen & een date?!

Hoi, het is zaterdag dus ik ga je weer vertellen over mijn afgelopen week! En ik kan je vast verklappen: het was leuk! Ik leerde veel dingen  over mezelf en de veranderingen in mijn leven. Dat is niet altijd iets waar je blij van wordt, maar het is natuurlijk wel belangrijk. Maar daarnaast was het vooral heel vrolijk en leuk en blij.

diary-november-joepie

1

De reacties op mijn blogs over mijn gezondheid (en mijn diary van vorige week) zijn zó lief. Ik vind het zo bijzonder dat iedereen me die verbetering gunt!

2

Ennnn, aan het werk! Met mijn bulletjournal, en weer even lekker tekenen op mijn tekentablet. Dat had ik al een tijd niet gedaan, maar het is zo leuk om te doen! Moet ik vaker doen, eigenlijk. Hoewel het wel veel tijd kost, het is niet echt efficient werken als ik kijk naar het bloggen, haha. Maar dat hoeft ook niet altijd.

3

Zaterdagavond ging ik met twee vriendinnetjes wat drinken. Heel erg leuk! Ik had ze al een hele tijd niet gezien, het is zo fijn om weer gewoon met mensen af te kunnen spreken en weer gewoon wat te kunnen praten. Heel bijzonder voor mij, dat dat weer lukt. Maar heel fijn om weer te kunnen.

4

Zo, ik kijk een beetje boos, maar ik was wel blij. Mijn lichaam is aan het afvallen! Ik denk dat het door de behandeling komt, maar ik laat toch even voor de zekerheid mijn schildklier controleren binnenkort.

5

Ik ging even oude foto’s terugkijken. Zo raar om deze foto terug te zien! Hier was ik dus ook veel afgevallen, maar ik vind mezelf er hier een stuk minder gezond uitzien dan nu. Dus misschien is het wel ook niet zo heel erg nu.

6

En deze foto is van ruim vijf jaar geleden! Haha, zo grappig om te zien. Ik lijk er nog precies op (vind ik), alleen gebruikte ik toen zelfbruiner en had ik een andere kleur haar. En ging ik elke week stappen!

7

Dit is het kettinkje dat ik droeg. Deze vond ik terug en ik dacht: dit is het perfecte moment om hem om te doen…

8

Want: die dag ging het niet zo heel erg goed. Ik voelde me ziek, moe, had veel pijn, en had veel te veel op mijn planning staan.

Dit is echt iets wat ik had kunnen voorspellen: ik word te enthousiast en denk dat ik meteen honderd dingen tegelijk kan. Kan ik niet. Nog lang niet. Het gaat wel beter, maar het moet nog steeds allemaal stapje voor stapje. Ik voelde me een dagje fysiek niet super goed, maar dus ook omdat ik de lat meteen een beetje te hoog had gelegd. Grappig, hoe je zoiets van tevoren weet, maar het toch altijd weer fout gaat. Ik heb het gelukkig goed kunnen oplossen!

9

Gelukkig lakte ik wel mijn nagels, dat is heel nuttig! Dus toen was mijn dag toch nog een beetje productief.

10

De dag daarna ging het weer wat beter! Ik was weer blij.

11

En ik ging even naar buiten op mijn All Stars. Voorheen zouden mijn voeten bevriezen met deze temperaturen en All Stars, maar nu kon het gewoon. Zo raar, al die kleine dingen. Ik blijf me erover verwonderen en dat is eigenlijk wel heel erg leuk. Ik ontdek steeds weer nieuwe dingen.

12

Ik ging met mijn moeder mee omdat ze boodschappen ging doen, maar stiekem wilde ik ook even sportkleding kijken…

13

Ik wilde eigenlijk een sportlegging met een tof printje, maar dat vond ik niet. Deze van Nike vond ik op zich wel leuk, met dat roze, maar ik ben uiteindelijk toch maar voor de zwarte gegaan. Ik denk dat ik eerst iets van yoga ofzo ga proberen voordat ik aan iets als hardlopen begin. Maar ik wil ook zó graag hardlopen. Ach, ik heb in elk geval al iets om aan te doen nu, haha.

14

Ik was in mijn eigen huis! Ik houd het huis gewoon trouwens, die vraag krijg ik stteeds vaker, maar dat kan gewoon. Wanneer het allemaal rond is zal ik er meer over vertellen! Maar ik mocht mijn huis eventjes ‘lenen’, haha.

Hoe de tv werkte wist ik nog niet (wij hadden altijd een sier-tv, hahaha), dus dat moest ik even proberen.

15

Kijk nou hoe mooi. Ik houd echt van dit huis! Fijn plekje. Ik had trouwens een date, super raar en spannend, maar eigenlijk was het ook wel heel erg leuk!

Dus… dat was mijn week! Komende week ga ik weer lekker aan de slag met mijn blog, dat is hard nodig, haha. Hoe was jouw week?

DELEN:

43 reacties

 1. Yvon 7 november 2015 / 06:35

  Wat ontzettend fijn voor je dat het zo goed gaat! Ik reageer niet vaak, maar na het zien van je update op YouTube en het lezen van je verhaal hier, kan ik niet laten om te zeggen dat ik blij voor je ben dat je vooruit gaat.
  Keep it going!

 2. Sophie 7 november 2015 / 06:53

  Heee wat cool, een date! Life is getting better!

 3. Shirah 7 november 2015 / 06:56

  Wat een bijzondere week! En heel fijn dat je je huis kunt houden. Ik hoop dat je binnenkort voorzichtig kunt hardlopen.

 4. Marlotte 7 november 2015 / 07:10

  Oh wat fijn dat je weer gezellig met mensen kunt afspreken én zelfs een date hebt. Je maakt me ontzettend nieuwsgierig! Ik duim met je mee dat je binnenkort weer kunt hardlopen. Yoga is al een goede stap in de richting! Fijne zondag Lisanne!

 5. Charelle 7 november 2015 / 07:20

  Wat een Super fijne week! En inderdaad de sportkleding ligt nu maar alvast klaar ! 😉 Over de date willen we uiteraard wel meer horen he Lisanne! 😉

 6. Kirsten 7 november 2015 / 07:34

  Wauw, wat fijn Lisanne! Zo herkenbaar, al die dingen die dan voor de eerste keer weer kunnen. Ik heb om sommige dingen toen echt gejankt van geluk, gek is dat.

  En stiekem vind ik het ook wel echt heel leuk om te lezen dat je een date had!

 7. Priscilla 7 november 2015 / 07:35

  Wat fijn dat je het huis kunt houden! En spannend hoor, die date!!

 8. Darina 7 november 2015 / 07:50

  Wat een fijne week Lisanne! Spannend hoor, een date ?! En wat fijn dat je je huis kunt houden, zodat je een eigen plekje hebt. Xx

 9. Tiffany 7 november 2015 / 07:53

  Ik vind het zo fijn om te zien dat je je zoveel beter voelt. Fijn dat je je huis gewoon kan houden. Erg herkenbaar: wanneer ik een goede dag/week heb wil ik ook weer alles kunnen en doen. Dat gaat natuurlijk helemaal niet, maar soms is het zo fijn om even voor een moment te kunnen doen alsof je gezond bent. Ps: super leuk dat je een date had!

 10. Hilde 7 november 2015 / 07:54

  Dat gestreepte shirt met lange mouwen vind ik zó leuk!! Staat je goed! 🙂
  Wat ontzettend leuk dat je weer met vriendinnen hebt afgesproken! 😀
  Fijn dat de date goed ging! 🙂

 11. Marloes | Budgetproof.nl 7 november 2015 / 08:01

  Ahhhhhh ik zag ‘date’ dus ik als een razende lezen, hahahaha heb je het alsnog niet echt verklapt hoe en wat ;). Vertellllll. Stoer zeg dat je al aan her daten geslagen bent.

 12. Marion 7 november 2015 / 08:09

  Zo mooi om te zien hoe je aan het genieten bent! Word er zelf helemaal happy van!

 13. Marieke 7 november 2015 / 08:10

  Ik zag het al op snapchat idd dat je een date had. Leuk om je dagboek van deze week te lezen. Wie had dat gedacht lekker op de bank met vriendinnen en shoppen met je moeder. Heerlijk toch! Fijn weekend!

 14. daphne 7 november 2015 / 08:47

  aaaah nu maak je ons nieuwsgierig! een date. je zei eerst dat je bang was nooit meer iemand te vinden, hoe heb je deze persoon dan gevonden? wel grappig een date in je eigen huis, en ook inderdaad benieuwd hoe je dat huis houdt. ik vind het zo mooi dat wij kunnen meegenieten van alle kleine stapjes!

 15. Rianne 7 november 2015 / 08:48

  Hoi Lisanne, wat heb ik een bewondering voor je. Hoe je de focus legt op de positieve dingen. Als het minder gaat zeg je het ook, maar je gaat weer dóór. Dat vind ik zo knap van je! Fijn weekend!
  Groetjes, Rianne

 16. Frauke 7 november 2015 / 09:23

  Wat een leuke week en superfijn voor je dat je het huis kan houden zeg! Wel jammer dat je je weer wat slechter voelde, maar ook goed dat het de volgende dag weer beter ging. Beetje bij beetje komt het echt wel goed! Kijk dan hoeveel vooruitgang je al hebt gemaakt, wauw. En een date, superleuk! X

 17. Nans 7 november 2015 / 10:00

  Hey Lisanne,
  zo fijn dat het beter met je gaat!

  Die donkere haren vind ik zó mooi bij jou, you party animal 🙂

  Geniet van deze fijne tijd, je hebt ze verdiend!

  Groetjes,

  Nans

 18. Kelly 7 november 2015 / 10:18

  Oh wat een fijne week weer! En een date?! Echt super leuk voor je!! Heel fijn dat je het huis kan houden

 19. Dionne 7 november 2015 / 10:36

  Wat ontzettend fijn dat het wat beter gaat! En een date, leuk zeg!

 20. Linda 7 november 2015 / 10:43

  Weer zo’n vrolijke update! Zo onwijs fijn! En dat allemaal te danken aan de bijtjes, mooi Om te zien hoe je lichaam het oppakt. En het afvallen is ook erg herkenbaar, dat gaat bij mij in betere periodes ook snel alleen al omdat je dan meer kan bewegen. Op naar nog zo’n (minstens) mooie week!

 21. Hester 7 november 2015 / 10:49

  Hihi, had je nou gewoon een date in je eigen huis terwijl de ‘huurders’ even weg waren? Super leuk! Ik vind het vooral grappig om te zien dat je eigenlijk een heel erg energieke en ondernemende persoonlijkheid hebt. Ik ken je alleen als ‘ziek’, dus dan viel dat nooit zo op, maar nu snap ik opeens ook veel beter hoe je vroeger veel ging stappen (hoewel je toen natuurlijk ook al niet meer helemaal gezond was, maar niet super-ziek geloof ik). En ook hoe je zelf toen je ziek was nog ‘energie’ had om positief te blijven, waarschijnlijk.

 22. Ise 7 november 2015 / 10:50

  Wat een mooie hoogtepunten allemaal 😀 En het is inderdaad heel lastig om niet meteen te hard van stapel te lopen en allemaal leuke dingen te gaan doen.. ik ken het!

 23. Annelies 7 november 2015 / 10:50

  Ik vind het zo fijn dat het beter met je gaat! Moet je kijken wat je allemaal doet. Je bent helemaal aan het opleven en je ziet er supergoed uit. Dat geeft me juist nu (het gaat met mij even wat minder) ook weer de kracht om door te gaan. Soms is het zo moeilijk om nog even vol te houden.

 24. Anita 7 november 2015 / 11:11

  Snap dat die kleine dingen heel raar aanvoelen maar wel fijn om te merken. En gaaf om een hoop dingen weer op te kunnen pakken meis!

 25. Margot 7 november 2015 / 12:10

  Wat fijn dat je weer meer leuke dingen kan doen en je huis kan houden!

 26. manon 7 november 2015 / 13:24

  Wat een superleuke overzicht! Top dat je de huis mag houden! En wat spannend van de date! Ben nieuwschierig haha!

 27. EliseDingen 7 november 2015 / 14:04

  Ik word vrolijk van de kleine fijne dingen die beter gaan 😀 Ook je fiets foto van laatst, werd ik vet vrolijk van, haha. Dacht echt Awyeah, Go Lisanne! En spannend hoor, een date!

 28. Bianca Ronday 7 november 2015 / 14:21

  Wat goed om te lezen dat je het leven meer en meer op kunt pakken als het ware. Ik kan me voorstellen dat je dan van tijd tot tijd te gard van stapel loopt. Ik zou zelf dan denk ik de “schade” willen in halen. Zo zie je maar dat hierbij ook geldt: geniet met mate(n)

 29. Anneleen 7 november 2015 / 15:32

  Wat leuk en spannend, een date! Het is je zo gegund! 🙂

 30. alexa 7 november 2015 / 15:52

  wat leuk dat je een date hebt gehad, heel erg wennen na zo’n tijd maar tof dat je het gedaan hebt en wat fijn dat je gewoon in het huis blijft wonen en dat het stukje bij beetje beter met je gaat!

 31. Nathalie 7 november 2015 / 19:41

  Klinkt eigenlijk als best een goede week!
  Wat goed dat je, je huisje kunt houden zeg… en een date ben benieuwd!!

  Fijn weekend nog!

 32. Wendy 7 november 2015 / 19:56

  Leuk om je weekverslag te lezen, en je bent zo positief! Over die date had ik trouwens wel wat meer willen lezen, maar ik kan me ook wel weer voorstellen dat je zoiets niet online wilt zetten hoor 😉

 33. Nora 7 november 2015 / 20:37

  Wat leuk om te zien en om te zien dat het zo goed gaat! Word er helemaal blij van al die positieve energie!

 34. Irina 7 november 2015 / 21:11

  Zo leuk om te zien dat het steeds beter met je gaat! En ik ben nu wel benieuwd naar die date hoor: vertel eens op :p

 35. Lianne 7 november 2015 / 22:08

  Hier wordt ik zo blij van, zo fijn voor je! 🙂

 36. Audrey 7 november 2015 / 23:02

  Wat zie je er goed uit, Lisanne! Ik ben blij dat het beter met je gaat. Lichtpuntjes all the way!

 37. Janske 8 november 2015 / 00:18

  Wat een mooie week. ..en die date? Je maakt ons wel nieuwsgierig ?

 38. Saskia 8 november 2015 / 09:36

  Fijn dat je het huis kan houden! En wat leuk dat je een date hebt gehad, spannend! Ik ben nieuwsgierig naar hoe het gegaan is 🙂

 39. Miriam 8 november 2015 / 14:07

  Wat fijn dat je je zo goed voelde! Hopelijk blijft het zo en kan je steeds meer dingen doen! 😀

 40. Zo simpel is dan geluk 8 november 2015 / 14:33

  Wauw, ik vind het echt heel erg mooi om te lezen dat het stapje voor stapje beter met je gaat. Echt heel erg fijn! 🙂

 41. Nicetobeout 8 november 2015 / 16:46

  Wat een super positieve blog weer, echt zo mooi dat het beter gaat en je weer kunt genieten! Nog meer kunt genieten. En een date wat super spannend nieuws!

 42. Leonie 8 november 2015 / 21:29

  Natuurlijk gunnen mensen het je dat het beter gaat! Zelfs als je iemand niet kent zou je die persoon geen Lyme toewensen dus iedereen die jou kent gunt je uiteraard dat het goed gaat met je!
  En wat fijn dat je je huis kan houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.