DIARY: Birthday, sunshine & cakes

En alweer is er een week voorbij! Voor mijn gevoel gaat de tijd echt belachelijk snel, gek is dat! Ik weet nog wel dat ik vorig jaar rond deze tijd helemaal niet stil kon zitten en meteen een thuisstudie bestelde. Mijn leven is nu heel anders, deze week was weer een hele leuke!

Zaterdag, de dag dat ik mijn verjaardag zou gaan vieren voor mijn vrienden. Samen met Tim heb ik de boodschappen gedaan. Dat was ook voor het eerst dat mijn moeder niet mee ging, ik ben zelf echt een warhoofd dus mij alleen boodschappen laten doen is meestal niet echt een succes.

Vrijdag was er van half 2 ‘s middags tot redelijk laat ‘s avonds visite. Sinds ik ziek ben trek ik verjaardagen en de drukte behoorlijk slecht en moet ik de verjaardag na een uurtje achterlaten. Dan moet ik gewoon mijn bed in! Deze keer heb ik het DE HELE DAG(!) volgehouden! Super fijn natuurlijk, maar ik merkte wel dat ik zaterdag een beeeetje moe was.

Hier zat ik alweer in de make- up! Op deze foto lijk je heel goed te kunnen zien hoe verschillend de 2 kanten van mijn gezicht zijn. Grappig!

En ook mijn haartjes had ik in gedaan, het blijft mooi, zo’n volle bos met golven. Ik zou willen dat het mijn eigen haar was, haha.

Dit was zaterdagavond voordat ik naar bed ging. Mooi!

De nagellakjes die ik je eergisteren liet zien.

En ook het magazine waar ik van de week over vertelde, ik ben fan!

Ik ging een keertje echt zonder make- up de deur uit. Alleen een klein beetje foundation om de wallen te verbergen, haha. Op een of andere manier is het toch prettig om er niet ziek uit te zien.

Ik ging even naar buiten omdat we de hele dag nog niet buiten geweest waren. We gingen boodschappen doen om cakejes te maken. Wat een lekker weertje, nietwaar?

Maar het was in elk geval wel goed weer voor een kopje thee. Dit is de groene citroenthee, lekker!

Deze bloempjes kreeg ik van mijn oma voor mijn verjaardag, lekker vrolijk!

Hahaha, ik was met Tim gek aan het doen met foto’s. Het lijkt net of het iets heel interessants is, dat wat ik in mijn handen heb… Wat het is?

Iets voor mijn darmen, haha. De tekst die ik erbij zette op instagram: ‘ik doe effe een shotje’

Dit cakeje ziet er suuuuper lekker uit! Of hij ook lekker was lees je vanmiddag!

Deze week keek ik veel films. Normaal ben ik helemaal niet zo van de films, maar deze week waren het er wel 3. Samen met Tim deze, om eerlijk te zijn weet ik niet meer waarover hij ging.

Donderdag had ik weer zo’n topdag! Ik werkte 3,5 uur ‘s middags, ging meteen vanuit mijn werk door om bij een vriendin te eten en deden nog wat gezelligs. Voorheen had ik dat nooit gekund, zo veel dingen op een dag! We aten overigens andijvie stamppot, wat ik nog nooit gegeten had.

Monopoly, was echt lang geleden dat ik dit voor het laatst speelde!

De H&M heeft echt super leuke hoesjes voor hun cadeaubonnen. Ik kreeg voor mijn verjaardag toevallig 4 verschillende, super leuk om ze zo bij elkaar te zien. En ja… shoppen bij de H&M is natuurlijk altijd leuk!

Deze jurk kwam ik tegen in de V&D bij Jane Normann. Ik twijfelde over de kleur en over de maat. Duidelijk is nu dat de linker jurk mooier is van kleur en beter past. Het is een maat 36 dus het is een wonder dat hij past (want dit merk valt vaak zelfs nog klein). Alleen het probleem wat ik altijd met strapless heb zijn die hammen aan de achterkant (kijk onder mijn arm, dat vetje bedoel ik!).

We kwamen bij de MC donalds en toen we zagen dat de 20 kipnuggets maar 5 euro waren gingen we die eten. Omdat we die eigenlijk altijd eten als we een dagje gaan shoppen… Nu gingen we alleen even een klein boodschapje doen, maar het zonnetje scheen zo lekker, dus we mochten wel even genieten van onszelf.

Vervolgens reden we een rondje om nog wat foto’s te maken. Geen idee of er iets bruikbaars tussen zat, maar wellicht zien jullie die foto’s nog.

Er stond een fotogenieke bloem in de keuken.

De papiertjes voor cupcakes van de Action zijn niet zo’n succes.

En ja… gelukkig waren er ook cakejes die wel lukte! Met behulp van zo’n bakblik, die zijn toch wel heel handig. Over deze cakejes schrijf ik zeker nog een blogje, ik heb hele leuke foto’s en het pakketje waar de spulletjes uit kwamen was echt super leuk!

Dat was ongeveer mijn week in foto’s! Deze week heb ik echt weer genoten van het fietsen op mijn gewone fiets. Ik ben weer gewend aan het ‘minder pijn hebben’ en voel opnieuw de pijn die ik nog wel heb. Maar waar ik nog wel van kan genieten zijn de dingen die ik eerst niet meer kon, en nu weer wel. Een beetje een dubbel gevoel dus (er blijft altijd hoop op ‘de pijn niet meer voelen’), maar ik ben alleen maar vooruit gegaan dus ik heb niets te klagen. Wederom een geslaagde week! Hoe was jullie week?

15 reacties

 1. lifesplash 21 juli 2012 / 07:58

  Dat de tijd voor jou gevoel snel gaat, is maar goed ook! Dan heb je plezier in ‘t leven. Leuke foto’s! haha.

 2. Chantal 21 juli 2012 / 09:43

  Wat een leuke foto’s weer, en wat een lekkers is er weer voorbijgekomen mmmm!

 3. Daniëlle 21 juli 2012 / 10:38

  Wat fijn dat je je verjaardag zo lang vol hebt gehouden! En dat ingezakte cakeje, haha! Hopelijk smaakte ‘ie lekker. 🙂

 4. Jolien 21 juli 2012 / 11:42

  Dat zag er inderdaad uit als een leuke week! Altijd leuk, deze posts!

 5. Jenny 21 juli 2012 / 11:59

  Wat heb je eigenlijk gedaan dat het nu zo”n stuk beter ging dan eerst? Heb je medicijnen gekregen of doe je iets anders? Ben benieuwd!

 6. Esmay 21 juli 2012 / 13:55

  Leuke foto’s :D! Al volg ik je op IG dus veel had ik al gezien !

 7. Annabel 21 juli 2012 / 14:57

  Ik zie allemaal lekker eten en leuke lach foto’s van jou! hihi leuke hoor 🙂

 8. Sandy 21 juli 2012 / 23:00

  Leuke week in foto’s! Fijn dat je je verjaardag goed hebt volgehouden, is ook wel eens lekker he!

 9. Nathalie 21 juli 2012 / 23:01

  Ja die roze jurk staat je echt goed hoor! 🙂 Die zou ik zeker halen als ik jou was! 🙂 Ik heb ook een goede week achter de rug. Ook meer gedaan en op vroegere tijdstippen dan ik gewend ben, maar heb er veel energie voor terug gekregen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.