DIARY Bizarre week, kringloop & bijengif

Het is alweer zaterdag, de tijd vliegt! Mijn week was echt heel raar, er gebeurden allemaal gekke dingen. En leuke dingen. Heel veel dingen. Ik zal het je laten zien!

diarytime-september

1

Ik nam video’s op!

 

2

Ik had wel eventjes heimwee naar mijn eigen huis hoor! Dit huis van mijn ouders is fijn, maar ons eigen huis is nog fijner. Dit was de sleutelhanger waar mijn sleutels aan zaten.

3

Brrrrr het leek wel winter! Koud. Lekker in bed opwarmen.

4

Ik ga een Q&A video opnemen over Lyme. Ik neem hem vandaag of morgen waarschijnlijk op, dus als je nog vragen hebt kun je ze ook wel hier stellen!

5

Ik kocht dit spul bij Kruidvat en probeerde het. Volgens mij werkte het niet.

6

Er kwam een leuke campagne van Simyo online, die ik zelf mega leuk vond om te maken.

7

Lekker simsen! Inmiddels zijn mijn simmies alweer twee keer verhuisd, haha. Ik ben van plan om heeeel lang door te spelen met deze familie, dat heb ik nog nooit eerder gedaan, zo lang. Ik heb de levensduur ook op extra lang gezet, vind ik leuk.

8

De nieuwe Quest kwam binnen! Er zat een poncho bij. Om de tekst die op de poncho staat moest ik heel hard lachen. Dat wil je niet lezen wanneer je door de stromende regen moet, hihi.

Het internet van mijn mobiel deed het niet, dus ging ik even met mijn broertje naar de Vodafone winkel om het te laten fixen (was weer heel makkelijk natuurlijk, ik kom daar altijd met onnozele problemen en vragen).

Toen we thuis kwamen merkten we dat het helemaal niet goed ging met mijn moeder en hebben we haar snel naar de huisarts toe gebracht. Die had het heel druk maar kon gelukkig tijd maken, we hebben een heel fijne huisarts! Mijn vader gebeld, moeder medicijnen gekregen, medicijnen laten halen (dat laatste duurt lang als iemand snel hulp nodig heeft), het was heftig. Voor mij psychisch, want ik ben me een hoedje geschrokken, maar ook lichamelijk was ik helemaal kapot, helemaal op.

Met mijn moeder gaat het gelukkig met medicijnen inmiddels weer wat beter. (een opvrolijk-kaartje naar mijn moeder sturen is ook toegestaan, zie mijn postbusadres aan het eind van de blogpost!)

9

Toen ik thuis kwam van de winkel die dag zat dit bij de post. Ik kon het later pas bekijken, maar dit was zeker weten wel een lichtpuntje deze week, post van Elise!

10

Mijn moeder werd dinsdag zo ziek, woensdag had ik een afspraak staan bij de arts voor de bijengif behandeling. Ik dacht dat ik niet zou kunnen, maar ik móest van mijn moeder, haha. Dus… daar gingen we maar weer!

11

En in de wachtkamer kwam ik mijn medelymie Marjolein tegen! Waarschijnlijk ken je haar wel van Typischmarjolein.com. Super leuk en toevallig dat we elkaar daar nu precies tegen kwamen!

Ik wist zelf niet zo goed wat ik nu moest doen bij mijn afspraak. Ik dacht eigenlijk gewoon dat mijn vader zou moeten leren injecteren en dat we dan klaar waren. Dat bleek niet zo makkelijk te gaan. Het gaat natuurlijk om bijengif, en er bestaan mensen die daar extreem allergisch voor zijn. Dus moest er heel voorzichtig getest worden of ik er wel tegen kon. Steeds een stapje verder en reactie afwachten… Gelukkig kan ik er gewoon tegen! In totaal 12 keer geprikt binnen een paar uur, haha.

12

Vervolgens wilden we even iets eten bij Ikea en ik wilde graag iets leuks uitzoeken voor mijn moeder om haar op te vrolijken. En de Ikea is natuurlijk veel te leuk om geen kijkje te nemen, hihi. De print die je hierboven ziet vond ik echt super mooi.

13

En toen was ik ziek. Van het bijengif? Van dat hele gedoe met mijn moeder? Van de lange autorit en lange dag? Van de extra medicijnen? Geen flauw idee waardoor, maar gewoon ziek. Nu nog steeds een beetje, maar ik verdenk toch het bijengif.

 

14

Maar wel even met extra pijnstillers proberen om een paar fotootjes te maken! En dat lukte, yeah.

15

En toen zag ik dit in de nieuwe Flow special staan. Ik kan niet wachten!!!!

16

Vrijdag kon ik de sleutel van mijn postbus ophalen! Super leuk, hihi. Daar vlakbij zit blijkbaar een kringloop, die zit daar nog helemaal niet zo lang! Heel leuk om eens in te kijken, ze hebben een boel mooie spulletjes.

17

Dit dienblad was mijn favoriet. Wat een schatje he? Bleek echt antiek te zijn, €95. Duur! Ik had voor ik de prijs zag al besloten hem niet te kopen omdat ik er niet echt een plekje voor heb, maar mooi is hij zeker.

Postbus adres:
Postbus 161
1780 AD Den Helder

Mijn postbus is nu dus open, hoe leuk?! Ik kreeg de laatste tijd steeds meer vragen van lezers of ze me een kaartje mochten sturen. Nu kan dat super makkelijk naar mijn postbus! Dat hoeft natuurlijk helemaal niet, ik verwacht het ook helemaal niet, maar ik vond het wel heel leuk om de mogelijkheid te geven.

Weet je wat leuk is? Komende week komt Tim een paar dagen thuis! En vrijdag weer naar Epe (weer die lange reis). Maar er komt dus een leuke week aan voor mij! Hoe was jouw week?

DELEN:

22 reacties

 1. Lifesabout 19 september 2015 / 07:02

  Wat fijn dat Tim even thuis is straks! Lekker genieten! En ik had zo met je te doen afgelopen week…

 2. Patricia Schmitz-Heres 19 september 2015 / 07:11

  Jeetje wat een heftige week zeg! Mijn week was de laatste van onze vakantie. Wat leuk trouwens dat je je eigen postbus hebt!

 3. Elize 19 september 2015 / 07:21

  Wat een heftig weekje met je moeder en de tripjes naar de dokter! Gelukkig gaat het nu wat beter met je moeder. En wat fijn dat Tim langskomt volgende week! Geniet ervan!

 4. Tessa | 52druppels.nl 19 september 2015 / 07:51

  wat zul je geschrokken zijn toen je moeder plotseling zo ziek werd… brrrr… weten ze wat het geweest is?
  fijn dat tim er straks weer even is, kun je goed gebruiken nu denk ik. X

 5. Kelly 19 september 2015 / 08:07

  Dat is echt een heftige week geweest, hopelijk gaat dat volgende week beter! En geniet van je tijd met Tim!

 6. manon 19 september 2015 / 08:30

  Nou echt een heftige week! Leuk dat je een postbus hebt! En fijn dat je vriend een paar dagen naar huis komt!

 7. Theemetboekjes 19 september 2015 / 09:53

  Oeh dat moet zeker schrikken zijn geweest. Hopelijk gaat het nu weer beter met je moeder. En bijengif? Wel bijzonder om je daarmee te injecteren, hopelijk werkt het! Geniet er lekker van als je vriend straks weer thuis is.

 8. Sarah 19 september 2015 / 10:41

  Dat klinkt inderdaad als een hectische week! Ik hoop dat het nu beter gaat met je moeder, èn met jou! Spannend dat bijengif, hoe mooi als dat iets goeds doet!
  En yay, een Flow paperspecial! Ik heb die nog nooit gekocht, maar je hebt er een keer een filmpje over gemaakt waarin je liet zien wat er zoal in zit en nu wil ik ‘m ook ^_^

 9. Marciëlla 19 september 2015 / 10:48

  Wat heftig van je moeder, ik kan me voorstellen dat je daar best van schrikt. Hopelijk gaat het snel wat beter met haar. Balen dat jij dan ook nog eens niet lekker bent geworden gedurende de week. Gelukkig komt er weer een fijne week voor je aan! In elk geval nog even beterschap voor jullie beide!

 10. Anne 19 september 2015 / 11:04

  Oef, heftig weekje heb je achter de rug! Veel plezier komende week!

 11. Tamarah 19 september 2015 / 15:44

  Dat is nogal een heftig weekje wat je achter de rug hebt. Wel fijn dat Tim weer even terug is, geniet er samen van! En bijengif klinkt bizar om dat in te spuiten ben benieuwd of je er baat bij hebt. Een kringloopwinkel vind ik altijd zo leuk, meestal kom ik wel weer met iets thuis 😀 . En tof dat je een postbus hebt! Lijkt me super handig!

 12. Anita 19 september 2015 / 16:16

  Wat heftig van je moeder en het bijengif. Leuk dat je een postbus hebt geopend, ik sla de gegevens even op.

 13. Eline 19 september 2015 / 17:21

  Pittig weekje zeg, ik hoop dat komende week iets kalmer wordt!

 14. Anneleen 19 september 2015 / 20:52

  Wat een bewogen week. Ik snap op snapchat dat je behoorlijk geschrokken was van dat voorval met je moeder en dat is logisch ook… Jammer dat je je zo ziekjes voelde! Wel fijn dat je Marjolein hebt ontmoet, lijkt me een leuke meid 🙂 Geniet komende week van je tijd met Tim, dat zal je wel veel deugd doen! 🙂

 15. Hester 19 september 2015 / 21:13

  Heftig van je moeder zeg! Ik hoop dat me niet teveel last hebt van het bijengif, dat zou vervelend zijn. Wel leuk dat je Marjolein tegenkwam 😀

 16. Daniëlle 19 september 2015 / 21:21

  Wat fijn dat Tim weer even thuis komt! Geniet er van 🙂

 17. Yvonne 20 september 2015 / 12:17

  Ik hoop voor je dat het bijengif wat positiefs voor je gaat doen. Het wordt weleens tijd voor wat verbetering! 😉 Zelf heb ik het ook een aantal maanden gedaan. Ik voelde mij de uren erna ook wat koortsig en grieperig, dus het kan best dat je je daardoor wat zieker voelt. Ik heb verschillende verhalen over het bijengif gehoord, van ondraaglijk herxen tot geen enkel verschil tot snelle verbetering, spannend voor jou!

 18. Ilse 20 september 2015 / 22:38

  Wat leuk dat je Tim volgende week even ziet!

 19. Laleh 21 september 2015 / 09:10

  Wat heftig met je mam.
  Ik hoop dat het inmiddels beter gaat.
  Je hebt een erg leuke print voor haar uitgekozen.
  Ik heb zo’n dienblad, familie erfstuk.
  Ik ben er inderdaad blij mee.
  Misschien kom je er later nog eens 1 tegen die beter te betalen is wanneer je er wel een plekje voor hebt.

  Veel succes met de bijengif therapie.

  X

 20. Miriam 21 september 2015 / 20:26

  Wat leuk die kringloop, altijd leuk om in te neuzen vind ik! Beterschap voor je moeder, hoop dat ze zich snel weer beter voelt! (en jij ook trouwens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.