DIARY: Blaasontsteking, reacties op Lopen voor Lyme & rust!

Mijn week was een lekker rustige! Oké, misschien had ik hem liever niet zó rustig gezien, hahaha. Ik kreeg door dat ik blaasontsteking had en bracht de week daardoor vooral door in bed.

diary-nr-3-

1

Ik zette een stukje info over Lopen voor Lyme in mijn sidebar. Inmiddels heb ik al een lekker vol team. Fijn om te zien dat als je erom vraagt, er altijd mensen zijn om je te helpen. Bijzonder is dat!

Inmiddels zitten er negen mensen in mijn team, allemaal mensen die ik persoonlijk ken, op eentje na: Leonie! Haar ken je misschien wel van haar blog Sugarframe.nl. Zelf heeft ze ook geen goede gezondheid, daarom vind ik het extra stoer en extra lief dat ze een uur voor mij gaat lopen!

2

Ik stuurde de winnares van de Iittala winactie een berichtje! Die winactie liep onverwachts wat langer dan gepland, dus voor de meiden die meededen was het nog even spannend. Wel heel leuk, het is wel duidelijk dat dit merk een aantal échte fans heeft, die mega graag hadden willen winnen.

Zelf heb ik ook nog een setje die ik destijds kreeg om te fotograferen. Die moet ik maar heel gauw gaan gebruiken, want het is ook zo: de Iittala spulletjes zijn zó mooi!

3

Afgelopen week deed ik niet zo heel veel, ik had namelijk last van een blaasontsteking. Door de zware pijnstillers die ik slik heb ik dit veel te laat opgemerkt waardoor het al behoorlijk ontstoken was toen ik het eenmaal door had. Ik had het ook pas door toen ik een pijnstiller vergat, haha.

Maar goed, gelukkig heb ik nu antibiotica, maar daar ben ik wel erg ziek van. Veel drinken, veel slapen, en helaas weinig leuke dingen doen en weinig bloggen. En weinig instagrammen! Deze blogpost heeft echt weinig foto’s, lang geleden dat het er zo weinig waren in mijn diary. Maar dat komt dus omdat ik vrijwel de hele week op bed heb gelegen.

4

Boekjes! Mijn vaste stekkie van deze week: mijn bed. Maar met een gevuld tijdschriftenrek is het hier weer gezellig, vind ik. Fijne kamer! Niet leuk om er te moeten zijn, maar als ik er dan toch moet zijn, dan maar op een fijne manier! Mijn ouders hebben me heel erg veel geholpen deze week, die kwamen me meerdere keren per dag helpen.

5

Ik heb een nieuw spelletje ontdekt en ik word er blij van! Het heet Neko Atsume en het is een spelletje met allemaal katten in je tuin. Ik heb bij veel mensen echt al een mega tuin gezien, dat wil ik ook! Ga ik voor sparen. Leuk om mee bezig te zijn als je niet zo veel te doen hebt.

6

Gisteren heb ik me aangekleed, yeah! Dat heeft ook maar een uurtje geduurd, maar toch… ik was even aangekleed en heb even óp mijn bed gelegen in plaats van erin.

Ik heb de laatste tijd helemaal niet veel tijd genomen om series te kijken, dus ik had nu super veel afleveringen in te halen. Fijn! En afgelopen week is Celblok H weer begonnen, heel leuk: op internet kun je de eerste vier afleveringen al zien. Ik heb alleen een tot en met drie maar gezien, dus ik ga nummer vier ook gauw kijken. Leuk!

Over het algemeen houd ik het meest van vrolijke en meisjesachtige series, maar Celblok H en Orange is the new black vind ik allebei wel heel toffe series. Die kan ik nog net aan, haha.

7

Afgelopen week heb ik heeeel veel gehad aan deze oordopjes die ik een hele tijd geleden ontving. Ik dacht dat ik ze nooit ging gebruiken, maar afgelopen week heb ik ze echt dagelijks gebruikt! Zo fijn. Ook bijna dagelijks eentje kwijtgeraakt overigens, hihi. Woensdag noemde ik ze al in mijn blogpost.

Dus… dat was mijn week! Omdat ik zo weinig foto’s maakte nog een lijstje met dingen die fijn waren aan deze week:

 • Mijn bed voor zolder werd bezorgd. Als ik om wat voor reden dan ook niet beneden kan slapen, dan kan ik nu ook boven slapen. Heel fijn! Toen Tim hier nog woonde stond zijn bed er, die gebruikte ik ook regelmatig om overdag op te slapen.
 • M’n ouders die zo goed voor me zorgen en me helpen
 • Alle reacties die ik heb gekregen op Lopen voor Lyme en dat een aantal van mijn vriendinnetjes ook meedoet!
 • Natuurlijk ook alle donaties. Zo veel al, van zo veel lieve mensen!
 • Dat nu ál mijn spulletjes zijn verhuisd. Ik voel me compleet, hihi.
 • Het vooruitzicht dat ik nog wat leuke cadeautjes kan gaan inpakken voor de winactie (meedoen kan nog tot en met donderdag).
 • Frietjes eten
 • Af en toe nog iets kleins voor mijn blog kunnen doen
 • Maar me verder gewoon even helemaaaal niet bezig houden met dingen die moeten (ik voel me toch te ziek)
 • Dus: even rust. En stilte met oordopjes, hihi

Dus… Maandag is mijn kuur afgelopen, hopelijk is de blaasontsteking dan over en voel ik me niet meer zo ziek! Ik kijk er alvast naar uit. Het gaat nu al steeds een mini beetje beter. Maar ik denk dat de antibiotica (bijwerkingen) ook niet echt helpen. Volgende week wordt een betere! Hoe was jouw week?

DELEN:

34 reacties

 1. Charelle 23 januari 2016 / 07:27

  He Lisanne óók nog blaasontsteking erbij! Alsof hele niet al ziek genoeg voelde. 🙁 Hoop voor je dat die maandag weg is! Op naar een betere week! Liefs Charelle

 2. Shirah 23 januari 2016 / 08:37

  Ik hoop dat je blaasontsteking snel over is! Knap dat je toch nog positieve dingen in deze week ziet.

 3. Tiffany 23 januari 2016 / 08:44

  Wat leuk dat Leonie mee gaat lopen voor jouw team! Ik volg haar blog ook, dus ik weet dat dat voor haar ook niet makkelijk is. Hopelijk heb je volgende week een betere week. Ik blijf het knap vinden dat jij aan je blog kan blijven werken als je je zo ziek voelt.

 4. Lilian 23 januari 2016 / 09:19

  Pff sterkte met die blaasontsteking, hopelijk is die gauw over!

 5. Marion 23 januari 2016 / 09:19

  Gatverdamme, blaasontsteking is zooooo naar. Ik hoop dat het heel snel over is, want dat kan je er nu gewoon niet bij hebben. Die foto van jezelf met de camera en slinger op de achtergrond is zo ontzettend mooi!

 6. Darina 23 januari 2016 / 09:23

  Heel veel sterkte met de blaasontsteking. Ontzettend leuk dat je al zoveel mensen voor in je team hebt! Ik gebruik deze oordopjes ook en ik vind ze heel fijn en het slaapt zo heerlijk rustig! Ik hoop dat volgende week een betere week wordt!

 7. Kirsten 23 januari 2016 / 09:29

  Dat volgende week inderdaad maar een betere mag worden! Blaasontsteking sucks. Beterschap! <3 Ik ben trouwens best benieuwd naar Celblok H, denk dat ik daar mijn weekend eens aan ga besteden haha.

  Mijn week was stressen voor SE's en vervolgens oververmoeid door het zoveel leren voor en zo weinig slapen door anderhalve week toetsweek. Iets met grenzen… oepsie. Nu lekker relaxen dus 🙂

 8. Rowan 23 januari 2016 / 10:07

  Wat vervelend van je blaasontsteking! Lekker rustig aan doen en uitzieken! Beterschap!

 9. Anne 23 januari 2016 / 10:19

  Wat vervelend! Beterschap! En inderdaad, ik vind het ook heel knap dat het je elke keer toch weer lukt om wel artikelen op je blog te plaatsen.

 10. Jantine 23 januari 2016 / 10:37

  Ik hoop mee dat de blaasontsteking over is maandag!
  Grappig, dat spelletje met de kattentuin heb ik de afgelopen week ook ontdekt. Ik speel nog niet heel fanatiek, maar dat kan daarbij ook 🙂 en dat vind ik erg fijn, het is niet zo’n alles-of-niets-spelletje is …

 11. Veerlez 23 januari 2016 / 11:03

  Ik geniet enorm veel van je snaps maar ook van je diary! Hoe meer ik naar je snaps kijk, hoe meer we op elkaar lijken. Ik ben nu ook een beetje bang dat ik blaasontsteking heb.. Laten we maar hopen van niet, want ik heb ook echt geen zin in nierbekkenontsteking 😉
  Mocht je nog meer lopers voor lyme willen, ik wil best 4 uur wandelen voor je!

 12. Margot 23 januari 2016 / 11:33

  Oh bah, hopelijk is de blaasontsteking inderdaad snel over!

 13. Bettie 23 januari 2016 / 11:34

  Wat vervelend dat je een blaasontsteking had, dat is natuurlijk nooit echt fijn. En dat tijdschriftenrek is echt heel leuk! Ik laat mijn tijdschriften op dit moment overal en nergens slingeren. MIsschien moet ik eens hier op zoek gaan naar zo’n rek.

 14. Sandra 23 januari 2016 / 11:41

  Ah nee hè, blaasontstekingen zijn zo naar! Heel veel beterschap voor jou. Ik vind je tijdschriftenrek wel erg gezellig staan in je kamer. Ziet er vrolijk uit! Ga maar lekker veel series kijken en rust lekker uit. 🙂

 15. Catherine 23 januari 2016 / 11:52

  Oh ik heb ook vaker blaasontstekingen gehad en dat is zo vervelend! Doet veel pijn en inderdaad die antibiotica zijn ook vervelend. Jammer dat je niet zo veel kon, maar wel heel gaaf dat je gaat lopen voor Lyme! Ik heb net mijn teen gebroken dus ik zit komende week ook vast aan huis, even balen. Veel sterkte en hopelijk voel je je snel beter!

 16. Kelly 23 januari 2016 / 12:03

  Jij haalt uit de slechtste dagen nog lichtpuntjes, zo knap! Ik hoop dat je snel van je blaasontsteking af bent!

 17. Anita 23 januari 2016 / 12:16

  Poeh, wat ellendig om door de medicatie een blaasontsteking pas later te ontdekken. Hopelijk herstel je hier weer snel van en hoef je komende week minder op bed te liggen!

 18. Anouk 23 januari 2016 / 12:23

  Ik zie dat spelletje vaker langskomen, haha. Wat vervelend van de blaasontsteking! Ik weet als geen ander hoe zie je er van kunt zijn. Bah. Beterschap!

 19. Marit 23 januari 2016 / 13:36

  Sterkte en beterschap Lisanne, hopelijk kan je aankomende week weer wat meer dingen doen je wilt.

 20. Bianca Schrijft 23 januari 2016 / 15:26

  Sterkte en beterschap. Lekker uitzieken dit weekend en dan hopelijk op naar een betere week. Ongelooflijk hoe actief en volhardend jij blijft met alles. Respect.

 21. Ise 23 januari 2016 / 15:45

  Wat balen van die blaasontsteking.. Ze moeten ook altijd jou hebben hé. Goed dat je toch nog zo positief kan blijven 🙂

 22. Janna 23 januari 2016 / 16:06

  Hoi Lisanne,

  Ik heb de afgelopen tijd behoorlijk veel van je blog gelezen. Ik ben 18 jaar (examenjaar) maar zit helaas al 7 maanden thuis met ernstige klachten, ook diagnose chronische pijn (fybromyalgie) omdat er niks medisch gevonden is. Toch heb ik het idee dat er iets moet zijn, omdat mijn klachten ook wel heel ernstig zijn. Ik had een vraag want heb jij enkel de ltt test gehad? Ik wil het zelf waarschijnlijk ook gaan testen maar het is enorm prijzig. En hoeveel bedraagde jou kosten? Je blog is erg fijn om te lezen!

  Groetjes, janna

 23. Miss Paperfection 23 januari 2016 / 17:01

  Wat naar weeral. Nog een geluk bij een ongeluk dat je een pijnstiller vergeten was anders wist je het mss nog niet. En ja ik heb ook dat kattenspelletje ontdekt. Leuk tijdverdrijf!

 24. Hester 23 januari 2016 / 17:09

  Blaasontsteking lijkt me sowieso al heel vervelend maar helemaal als je het pas zo laat doorhebt… In elk geval fijn dat het niet nóg later was! Beterschap nog – klinkt een beetje raar in jouw geval, maar die blaasontsteking mag in elk geval weggaan, haha.

 25. Anneleen 23 januari 2016 / 17:29

  Dat tijdschriftenrek staat zo leuk! 🙂 Vervelend dat je niet zo’n goede week had! Ik hoop dat volgende week beter voor je wordt!

 26. Nathalie 23 januari 2016 / 20:39

  Wat vervelend, ook nog de blaasontsteking!!

  Het tijdschriftenrek, heel gaaf…. ziet er ook gewoon gezellig uit!

 27. Evelyne 23 januari 2016 / 23:26

  Oei, niet leuk een blaasontsteking. Heel veel beterschap.
  Wel leuk van Leonie dat ze voor je gaat lopen!

 28. Dorien 24 januari 2016 / 08:05

  Rustig aan! Blaasontsteking kan zo naar zijn! Gelukkig heb je nog wat leuke lichtpuntjes. Volgende week wordt vast en zeker een betere week!

 29. Natasja 24 januari 2016 / 10:31

  Och blaasontstekingen zijn zo vermoeiend en pijnlijn! Wat bijzonder al die mensen die voor je gaan lopen, wauw! Ik hoop dat je volgende week een betere week hebt en dat je je weer iets beter voelt. 🙂

 30. Luna 24 januari 2016 / 19:26

  O wat naar, blaasontsteking 🙁
  Gelukkig slik daar nu al ruim 20 jaar preventieve medicatie voor om te voorkomen. Beterschap en hopen dat die maandag weg is!

 31. Laura 24 januari 2016 / 20:04

  Wat naar van je blaasontsteking! Ik hoop dat je je aankomende week beter voelt. Ik zweer ook echt bij mijn oordopjes (ik heb die van was, omdat andere oordopjes voor mij niet goed werken), zo heerlijk stil! Liefs

 32. Baukje 25 januari 2016 / 13:11

  Hee Lisanne, kijk je ook New Girl? Een meisjesachtige, grappige serie met episodes van 20 minuten, dus hoef je niet zo’n lange spanningsboog voor te hebben 🙂

 33. EliseDingen 26 januari 2016 / 10:52

  Blaasontsteking lijkt mij echt super vervelend 🙁 Neko Atsume daarentegen vind ik echt super hilarisch! Ik was echt super blij toen ik ineens zo’n hele dikke poes (Tubbs?) had die naast het voerbakje zat te chillen, haha!
  Ik had er nog over nagedacht mij aan te melden als hardloper voor je maar dat weekend ben ik het weekend weg vanuit mijn werk dus dat wordt hem niet. Dus nu ga ik een van je lopers steunen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.