DIARY: Cactus, scriptie deadlines & opruimgekte

Jaaa, zaterdag diarydag! Ik laat je vandaag zien wat ik afgelopen week deed. Ik maakte een heleboel leuke foto’s die ik graag met je deel!

diary-februari-deel-2-2015

1

Fijne quote voor als het even wat minder gaat. Hier geloof ik echt in!

2

In bed met veel te veel hoofdpijn. Gelukkig wel met leuke nagellak, die liet ik woensdag al zien, is een nieuw lakje van Sally Hansen.

3

Selfie! Ik zag er weer even niet-ziek uit. Word ik blij van!

4

Mijn outfit! Ik ging weer even naar buiten met mijn moeder. Tim was hard bezig met zijn scriptie, hij heeft dinsdag zijn presentatie gehad dus was vorig weekend nog keihard bezig om alles klaar te krijgen (hij had wat tijdgebrek haha).

5

Jummie, broodje gezond!

6

Mooie lucht…

7

Vorige week kocht ik dit super leuke jasje bij de Miss Etam outlet. Je kan het niet zo goed zien, maar het is een zwart jasje, er zit een soort structuur in en de randjes zijn van (nep)leer. En hij zit zo fijn, heel blij mee!

8

En twee nieuwe boekjes.

9

Dit is zo waar, waarschijnlijk herkent iedereen die chronisch ziek is dit wel! (waarschijnlijk ook veel niet-zieke mensen!)

10

De Flow weekly #10 vind ik leuk! Deze zat bij de nieuwste Flow, een extra cadeautje. Ik heb wel vaker in de winkel gekeken naar de Flow Weekly, maar meestal vind ik het niet zo boeiend. Van deze werd ik wel echt blij!

11

En soep met broodjes, ook heel lekker!

12

Bezig met het veranderen van mijn kantoor! Even alles tekenen, haha.

13

Tasjes uitzoeken. Rechts doe ik weg, links houd ik. Dat ruimt weer lekker op!

14

Dit is mijn favoriete tasje, zo mooi! Ik kocht hem de laatste keer dat ik bij Primark was.

15

Die gele quote vind ik leuk! Dit stond in het krantje van de Kwantum.

16

Girls kijken. Ik ben mega benieuwd naar de volgende aflevering…

17

De zon die naar binnen schijnt: zo fijn! En een schoen van mijn moeder, haha.

18

Goed voor Tim zorgen als hij het zo druk heeft: broodjes en een salade.

19

Het onderwerp van Tim zijn scriptie!

In gewone mensen taal: als je een raket afschiet, dan maakt deze een bepaalde baan. Die baan kun je berekenen, onder elke hoek is die baan weer anders. Verder zijn er natuurlijk oneindig veel dingen die die baan beïnvloeden (gewicht, vorm, zwaartepunt, materialen, en nog ongeveer honderd dingen) en ik geloof dat hij daar bezig mee is geweest. Ik weet het ook niet precies hoe ver hij daarmee is gekomen, ze hadden een veel ambitieuzer plan, maar dat bleek veel te veel om in 9 weken te kunnen doen.

Waarschijnlijk lacht Tim me echt uit om mijn uitleg, hihihi. Ik heb dan wel natuurkunde gehad op de middelbare school, maar van al die wapentechnische dingen weet ik vrij weinig.

20

Selfie!

21

Zo gaat dat als ik bezig ben: ik haal allerlei dingen uit de kast, en stop ze er niet in terug. Ik ben dan zo enthousiast dat ik weer meteen verder wil en de conclusie is dat ik het zo laat liggen. En op een gegeven moment ben ik uitgeput en klaar met mijn enthousiasme en dan heb ik geen energie meer om het op te ruimen. Kortom: ik ben gewoon een rommelkont.

Dat is meteen ook een reden waarom het niet goed is voor mij om te veel spullen te hebben, hehehe.

22

Jeeej, nieuwe prikjes! Dit zijn B12 (methylcobalamine) injecties.

23

Ik kocht een limoentje. Ik moet hem nog gebruiken!

24

Jeuj, weer dat fijne zonnetje! Bij mijn ouders schijnt die ook altijd zo fijn naar binnen. Ik heb de hele week bij mijn ouders gegeten omdat Tim het zo druk had, hehe.

25

Ik heb een nieuw spel! Cities skylines heet het. Ik ga er nog wel een blogpost over schrijven! Het lijkt in elk geval erg op Simcity.

26

Jeeej, super leuk om mijn stukje te zien in het wetboek voor bloggers. Ik schreef er woensdag al een stukje over.

27

Selfie! Dit was donderdag, ik voelde me best wel goed!

28

‘s Avonds aten we sushi, yeah! Eigenlijk eten we altijd om de vrijdag sushi, en gisteren was eigenlijk de sushivrijdag. Maar Tim was er die avond niet, dus deden we donderdag sushi! Lekkerrrr.

Vervolgens was ik zo moe (en Tim ook) dat ik geen blogpost meer kon schrijven voor vrijdag. Ik ben best trots op mezelf dat ik gewoon naar bed ben gegaan en niet wakker ben gebleven om een blogpost te schrijven, dat zou ik namelijk normaal doen. Maar mijn verstand weet heel goed dat een dagje zonder blogpost ook weer niet zó erg is, ook al zegt mijn gevoel dat dat wel zo is, haha.

29En de plantenpotjes DIY kwam online! Ik vind ze toch wel bijzonder leuk geworden. Ik word er vrolijk van!

Gisteren had ik ook nog een belafspraak met de arts, de komende twee weken ga ik rustig door met het nemen van de antibiotica speciaal tegen de Bartonella. Daar ben ik wel blij mee, want afgelopen week heb ik het daar best goed op gedaan! Ik ben benieuwd wat het komende week gaat doen. Hoe was jouw week?

DELEN:

42 reacties

 1. Henny 14 maart 2015 / 07:20

  Fijn dat je je deze week wat beter voelde. Het was leuk om even weer mee te kijken. Ik herken me ook erg in de quote over de slechte dagen. Ik ben niet chronisch ziek, maar heb wel ADD en ben ook dagelijks aan het vechten. Leuk dat je in een boek staat over bloggen.

 2. Celeste 14 maart 2015 / 07:27

  Wat een leuk overzichtje weer! Fijn dat het afgelopen week goed ging! Het onderwerp van Tim’s scriptie klinkt trouwens erg interessant. Misschien zou ik het ook niet helemaal snappen, haha, maar dat maakt het natuurlijk niet minder interessant! Hopelijk ging zijn presentatie goed! Fijn weekend!

 3. Marion 14 maart 2015 / 07:29

  Mooie selfie die je donderdag maakte! Fijn dat het wat beter ging de afgelopen week. Vasthouden! Nou ja, daar heb je natuurlijk zelf niet altijd invloed op. Mooie quotes komen er voorbij. Dat jasje is supermooi!

 4. Seline 14 maart 2015 / 07:36

  wat fijn dat je je deze week wat beter voelde, leuke week heb je gehad. Ik herken de quote ook wel ja. En wat cool dat je in het boek staat!

 5. Elize 14 maart 2015 / 08:02

  Ontzettend leuke foto’s van jezelf! 🙂
  En ik had het laatst met een docent over positieve psychologie. Super interessant!

 6. Eva 14 maart 2015 / 08:35

  Wat een leuke en gezellige week!!! Wat goed dag Tim zo goed bezig is! Ook al heb ik er ook totaal geen verstand van haha! Liefs, Eva

 7. Joyce 14 maart 2015 / 08:41

  Mmmm sushi! Nog even en dan mag ik weer. Haha

 8. Sheela 14 maart 2015 / 08:56

  mm heerlijke sushi! Ik zie dat je die potjes van de AH hebt liggen, heb je die ook al geplant? Bij mij groeit er niks 🙁 (voorlopig)

 9. Tessa | 52druppels.nl 14 maart 2015 / 09:02

  Die potjes zijn echt heel erg leuk geworden. In je blog daarover schreef je dat je het allemaal niet te perfect moest willen met die klein, maar ik vind juist dat dat rommelige ze zo leuk maakt!

 10. Lauriëtte 14 maart 2015 / 09:11

  Die boeken lijken me heel erg interessant! Die plantenpotjes vind ik heel erg leuk gemaakt, super leuk hoe je steeds weel nieuwe DIY’s verzint!

 11. Eline 14 maart 2015 / 09:36

  Wat goed dat je gewoon naar bed gegaan bent ipv op te blijven om nog een post te schrijven!

 12. Emily 14 maart 2015 / 10:02

  Wat een fijn lijstje! 🙂
  Je zag er inderdaad goed uit op je selfies. Mooi.

 13. Denise 14 maart 2015 / 10:07

  Waaauw die sushi ziet er echt té lekker uit! Ik ben erg benieuwd naar dat nieuwe spel!

 14. zomersproetje 14 maart 2015 / 10:14

  Zo leuk dat je in dat wetboek voor bloggers staat! Opruimen en een ‘rommelkont’ zijn gaat niet zo goed samen I know ;-). Och zolang het maar een beetje netjes blijft toch? In huis mag best geleefd worden! Fijn weekend.x

 15. Anneleen 14 maart 2015 / 10:18

  Ik vind je zelfgemaakte bloemenpotjes zo tof gemaakt! Leuk om te zien hoe creatief je bezig bent! Dat jasje van de outlet is leuk! Fijn weekend en alvast een goede, nieuwe week!

 16. Margot 14 maart 2015 / 10:52

  Leuk om te lezen waar de scriptie van Tim over gaat! En dat nieuwe jasje vind ik erg mooi!

 17. Veerlez 14 maart 2015 / 10:57

  Het ziet er weer uit als een heerlijke week, ik krijg meteen behoefte om boeken te lezen en mooie foto’s te maken 🙂

 18. Marjolein 14 maart 2015 / 11:05

  Wat tof dat je een stuk in dat boek hebt staan 😀 Lijkt me echt een eer.
  Fijne week heb je gehad, zeg. Dat broodje ziet er goddelijk uit, haha.

 19. Lieke 14 maart 2015 / 11:08

  Ziet er weer uit als een leuke week! Fijn dat het ook een goede week was!

  Fijn weekend voor nu!

  Liefs lieke

 20. Chantal 14 maart 2015 / 11:10

  Ik blijf het bijzonder vinden hoe positief je blijft 🙂

  Ik zag zojuist op wtf.nl een artikel “waarom Action een epische winkel is” en daar staat een filmpje van jou in! Die van de diy mok painting.

 21. Anita | mindjoy 14 maart 2015 / 11:13

  Goed om te lezen dat het wat beter ging afgelopen week. Blijf goed voor jezelf zorgen en idd niet steeds je grenzen op zoeken. Daarom is het goed dat je bent gaan slapen ipv een artikel te schrijven. Fijn weekend!

 22. Vanessa 14 maart 2015 / 11:18

  Leuk overzichtje! Ik heb gisteren het Wetboek Voor Bloggers ontvangen. Ben benieuwd naar jouw stukje! 🙂

 23. Lifesabout 14 maart 2015 / 11:30

  Ik had je inderdaad ‘gemist’ gister maar hey…het maakt helemaal niets uit! Hier was het gister ook sushi avond…heerlijk. En wat hebben jullie een leuke openhaard!

 24. Evera 14 maart 2015 / 11:39

  Ik moet lachen om jouw ‘rommelkont’-uitleg. Zó herkenbaar! Ik zit ook vaak helemaal in een flow en als mijn energie/inspiratie dan op is heb ik nul zin om het nog op te ruimen dus het eind van het liedje is dat het dan een rommel is, tot ik weer zin heb gevonden om het op te ruimen. 😉

 25. Danielle 14 maart 2015 / 11:40

  Leuke diary! Ik vind je rode jas trouwens echt heel mooi! Ik moet ook nog een “felle” jas vinden voor dit seizoen 🙂

 26. Eline 14 maart 2015 / 11:45

  Ziet eruit als een top week! Veel blije selfies 🙂

 27. Ariane 14 maart 2015 / 12:00

  Wat een leuke post! Allemaal afwisselende foto’s. Fijn om te horen dat het wat beter gaat. Ik vind het ook heel goed dat je positief blijft, anders kom je in een sleur waar je moeilijk uitkomt denk ik.
  Liefs!

 28. Manou 14 maart 2015 / 12:24

  Wat fijn dat je je de afgelopen week toch best goed hebt gevoeld.
  En dat rommel maken herken ik heel erg (quilty). Ik laat ook alles overal slingeren en heb uiteindelijk geen zin en fut om het op te ruimen xD.

 29. Elke 14 maart 2015 / 15:59

  Ben heel benieuwd naar dat spel! Zat laatst al eens te kijken, vroeger was ik altijd gek op Sims enzo en alles waar je maar iets mee kon bouwen. Kijken of er weer iets leuks is om soms wat tijd te verdrijven 😉 En die sushi foto, mmmm!

 30. Monique 14 maart 2015 / 18:46

  Wat een fijne foto’s weer! En goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd vrijdag. Ik weet hoe moeilijk dat is. Helemaal niet erg een dagje geen blogpost.

 31. SuusFoodie 14 maart 2015 / 21:23

  Fijn om te zien dat het deze week ietsje beter ging!
  En , ik ben jaloers op je sushi habit haha ;)!

 32. Nicky 14 maart 2015 / 21:53

  Mijn week was een week vol angst en onwetendheid. Maar inmiddels gaat het alweer beter! Wat fijn dat jouw week beter was dan de week ervoor!

 33. Miriam 15 maart 2015 / 17:15

  Wat een vrolijke en leuke post! Blij dat je je zo goed voelde 😀
  Ik heb 6 dagen gewerkt en vandaag ons huis grondig schoongemaakt en ultiem wezen chillen ;p

 34. sleepy mom 15 maart 2015 / 18:44

  Leuk lisanne! Ben ook erg benieuwd naar het boek, leuk dat je er in staat!

 35. Lenneke 15 maart 2015 / 21:37

  Ik wist helemaal niet dat je in het Wetboek voor Bloggers staat. Wat tof!

 36. Nienke 15 maart 2015 / 23:20

  Hoe leuk dat je in het boek staat! En je ziet er goed uit op de foto’s van deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.