DIARY: Crop top, nieuwe telefoon & SOKKENGEKTE!

Afgelopen week was een heftig weekje, maar wel eentje waarin ik echt leuke foto’s maakte! Mijn nieuwe telefoon kwam binnen, Tim gaf me het beste cadeau ooit, ik at glutenvrije pizza en ik kreeg een beetje geluk. Nouja… ik laat het je zien aan de hand van de foto’s!

diary-juni-1-2015

1

Jaaaa, sushi! Tim ging vorige week vrijdag naar Bremen, maar voordat hij vertrok haalde hij nog sushi. Super lief!

2

Hij moest naar Bremen voor zijn IELTS test. Die heeft hij nodig voor zijn inschrijving bij zijn master in Engeland! Aangezien het vroeg begon ging hij de dag van tevoren vast daarheen. Over een weekje zou hij de uitslag ongeveer moeten hebben, maar ik vermoed dat het wel goed zit!

3

Sokken! Lekker leuk met stipjes.

4

Ik droeg een crop top! Geen extreem korte (dat kan ik niet hebben haha), maar wel cropped!

5

Tim kwam zaterdagavond laat terug. Was hij toen hij klaar was in Bremen nog even langs de Primark gegaan. Hahaha, ik moest zo hard lachen want hij heeft een enorme hekel aan de Primark. Super lief dat hij toch sokken voor mij heeft uitgezocht! De shoplog kwam donderdag online. Zo veel leuke sokken!

6

Selfie! Deze heb ik ook bij mijn ‘over lisanne’ stuk staan.

7

Ik droeg een jurkje!

8

Lekker naar buiten kijken waar het heel mooi weer is, terwijl ik in bed lag. Het was niet zo’n goed weekje. Maandag bouwde ik bepaalde medicijnen op, dat bleek veel te heftig te zijn voor mijn lichaam waardoor ik me ongelooflijk ziek voelde. Om de haverklap mijn bewustzijn verliezen, heel veel pijn, verkrampingen, niet leuk.

9

Fijne quote!

10

Lekker in bed een boekje lezen! Dit is Psychologie magazine.

11

Super lief, Tim bracht broodjes gezond op bed.

12

Ik nam deze week te vaak dubbele pijnstillers, maar zelfs daarmee was het zwaar. Maar daardoor had ik ook betere momentjes!

13

Ik kon even naar de Hema om een screenprotector te kopen… Terwijl ik nog helemaal geen iPhone 6 had, haha.

14

Super lief, Sanny stuurde me dit armbandje! Er staat ‘Think Happy’ op het muntje. Ik heb hem sinds ik hem heb elke dag om gehad, hij is in het echt nog een stuk mooier dan op de foto! En ik kan natuurlijk wel een beetje geluk gebruiken, haha. Hij is hier te koop.

15

Lekker in bed! Als het goed gaat kan ik fijn serie kijken, is helemaal niet zo erg.

16

Jaaa, flamingosokken!

17

Ik probeerde voor het eerst de kant-en-klaar pizza van Schär (glutenvrij). Deze komt van AH uit het vriesvak. En hij is lekkerrrr! Helemaal goedgekeurd.

18

Ik kocht dit houten ding bij Action. En een nieuw hoesje voor mijn iPhone 4s. Mijn oude hoesje was kapot gegaan doordat ik hem te vaak had laten vallen, gewoon gebroken. Ik was al van plan om een nieuwe telefoon te kopen, maar omdat ik constant mijn bewustzijn verloor, maar wel altijd mijn mobiel bij me wil hebben voor het geval ik hulp nodig heb, valt hij vaak op de grond. Dus nog even een hoesje gekocht bij de Action als vervanger voor die paar dagen.

19

Yeah, goede outfit, sexy met die sokken hihi. Heerlijk, de warmte!

20

Jaaaaa, gisteren kwam mijn iPhone binnen! Zó blij mee!

21

Jaaaaaa. Ik had bij de Action ook al meteen een hoesje voor deze gekocht, ik wil er natuurlijk wel zuinig op zijn.

22

En gisteren gingen we barbecuen bij mijn ouders! We waren net op tijd klaar, toen we klaar waren begon het enorm te regenen en te onweren. Maar ik heb heel erg lekker gegeten. (grappig feitje: ik kreeg zin in barbecue door een advertentie op mijn eigen site, en toen heb ik mijn moeder overgehaald om te gaan barbecuen, haha. Effectief joh, die advertenties!) (nog een leuk feitje: dit was de eerste foto met mijn nieuwe telefoon!!!)

Dus, dat was mijn week! Ik vind de foto’s super leuk eigenlijk, ondanks dat de week voor mij helemaal niet zo leuk was het grootste deel van de tijd. Volgens mij gaat het nu weer wat beter (hoop ik), op naar volgende week! Hoe was jouw week? Wat deed jij gisteren toen het zo lekker weer was?

DELEN:

39 reacties

 1. Kelly Caresse 6 juni 2015 / 07:19

  Ik word vrolijk van je diary, al die vrolijke prints! Vooral je flamingo sokken vind ik top! Fijn dat de glutenvrije pizza lekker is

 2. Jonne 6 juni 2015 / 07:29

  Leuk om te lezen! Ik vind je sokken zo leuk!
  Liefs. Jonne

 3. Tineke 6 juni 2015 / 08:06

  Ik krijg nu ook zin in sushi! En wat een leuke sokken!
  Liefs

 4. Eveline 6 juni 2015 / 09:23

  Wij zijn ook gaan bbq’n gisteren, maar wij hebben gewacht tussen 2 regenbuien in om te starten :p
  Super leuke sokken! Jammer dat de Primark zo ver ligt… Hoop dat hij er snel staat in Gent.
  Heb je trouwens het probleem niet dat je ze allemaal tegelijk wilt aandoen? :p

 5. Marion 6 juni 2015 / 09:24

  Fijn dat je een lekkere pizza gevonden hebt. Toch best wel belangrijk vind ik! Ik kan me de zoektochten uit mijn glutenvrije periode nog goed herinneren. Echt lief dat je dat armbandje kreeg. Dat zijn dingen die je door de moeilijke tijden heen slepen. Fijn weekend!

 6. BySilke 6 juni 2015 / 09:45

  Superleuke foto’s van deze week! Dat BBQ-verhaal is hier ongeveer hetzelfde, met als resultaat dat ik morgen ook BBQ ga eten, haha! Weet je dat je trouwens een supermooi figuur hebt? Elke outfit staat je echt supermooi 🙂 Veel plezier met je iPhone!

 7. Linda 6 juni 2015 / 09:45

  Wat een leuke outfits allemaal! Ik vind dat je die croptop heel goed kunt hebben 🙂 Het jurkje vind ik ook erg gaaf.
  Ik moest gisterochtend post bezorgen – dat was heerlijk want toen was het nog niet superwarm – en ‘s middags eigenlijk in de kas werken (aardbeien plukken) maar na anderhalf uur in 40+ graden heb ik het opgegeven haha!

  • Lisanne-Leeft 6 juni 2015 / 12:57

   Dankje 😀 Oh jeeeetje, in de kas met het weer van gisteren. Dat je het überhaupt geprobeerd hebt, respect hoor!

 8. Roos 6 juni 2015 / 09:59

  Wat een leuke foto’s! Die cropped top staat je zo leuk 🙂 X

 9. Dina 6 juni 2015 / 10:02

  Dat armbandje vind ik zo leuk, heel lief dat je die hebt gekregen.

 10. Nicole 6 juni 2015 / 10:12

  Al die sokken, geweldig!
  En dat jurkje staat je mooi zeg.. <3

 11. Emily 6 juni 2015 / 10:46

  Ondanks de moeilijke momenten, ziet ‘t eruit als een heel fijne week! Knap dat je zoveel mooie momenten hebt weten te vinden.

 12. Manon 6 juni 2015 / 10:52

  Aah ik wil mijn Iphone4s ook inruilen voor een iPhone6, maar heb nog een jaar contract voor mijn iPhone4s. Zo jammer! Tegen die tijd kan ik de iPhone7 nemen, hihi!
  Ik blijf het knap vinden hoe jij zo positief kan blijven, ondanks dat je in een hele zware (behoorlijk onmenselijke) situatie zit. Hopelijk is komende week weer ietsje beter 🙂

  • Lisanne-Leeft 6 juni 2015 / 12:56

   Ik had mijn iPhone 4s echt al ruim 3,5 jaar, echt wel lang mee volgehouden dus 😀

 13. Kim 6 juni 2015 / 10:56

  Wat mooi, al deze foto’s.
  Ondanks dat het misschien niet zo’n hele goede week was, heb je toch een hoop fijne momentjes kunnen hebben.
  Liefs

 14. lifesabout 6 juni 2015 / 11:23

  En door jouw foto’s krijg ik altijd zin in sushi haha.
  Die sokken, heerlijk vrolijk. En dat het armbandje jou heel veel geluk gaat brengen!

 15. Laura 6 juni 2015 / 11:50

  wat fijn om te lezen. Je sokken zijn helemaal leuk haha! Ik vind de outfit met het jurkje het leukst! Staat je echt heel goed

 16. Dana 6 juni 2015 / 12:24

  Hele leuke foto’s! Je outfits zijn echt leuk en wat een hoop sokken 😀

 17. Anita | mindjoy 6 juni 2015 / 13:30

  Fijn dat je zoveel lichtpuntjes hebt gehad afgelopen week! Wow wat een hoop sokken, te leuk!

 18. Bettie 6 juni 2015 / 14:15

  Wat een leuke diary weer! Die cropped staat je erg leuk.

 19. Deisy 6 juni 2015 / 14:17

  Aaah die sokken zijn echt helemaal leuk zeg! Wat vervelend dat je deze wat een wat mindere week had, gelukkig heb je wel allemaal mooie dingen mee mogen maken. Dat armbandje is trouwens echt prachtig en helemaal verdiend: geluk heeft ieder mens namelijk soms nodig, in welke vorm dan ook. X

 20. Tiffany 6 juni 2015 / 14:17

  Wat grappig dat je zin kreeg in bbq door de advertenties op je eigen site, haha. Leuk armbandje!

 21. Stephanie 6 juni 2015 / 16:34

  Wat een leuke diary en heerlijk die bbq! 🙂 Mooi dat armbandje, iets soortgelijks kwam ik pas tegen op Etsy.
  En wat heb jij een mooi figuur, vooral de eerste outfit staat je goed!

 22. Jessica 6 juni 2015 / 17:32

  Wat lief dat Tim allemaal sokken voor je meenam. Er zitten zeker leuke bij!
  Leuke foto’s. Oeh nu krijg ik ook zin om te bbq’en.

 23. Esmeralda 6 juni 2015 / 17:47

  Leuke foto’s en je hebt een leuke week gehad zo te lezen.
  Fijne sokken zo te zien!

 24. Kim 6 juni 2015 / 21:27

  Leuke post!! Wat een mooie foto’s zeg, vooral je selfie is heel mooi! En je sokken matchen goed met je kleding hihi!
  De Iphone 6! Wauw! Ik heb de Iphone 5s en vind het een heerlijke telefoon 🙂 Heel veel plezier er mee!

 25. marielle 6 juni 2015 / 22:37

  Wat een vrolijke sokken! Ik kan zo blij worden van leuke sokken 🙂

 26. Shifra 7 juni 2015 / 11:37

  Aaah, zo leuk dat je een nieuwe telefoon hebt! Wat een giga verschil aan kwaliteit in foto’s is dat (denk ik) van 4 naar 6? ik merk het verschil al tussen de mijne (5) en Hans (5s!). Mijn abonnement is nu afgelopen en ik moet eigenlijk 200-300 euro bijleggen, omdat het een lease toestel is. Dus dat wil ik eigenlijk niet doen. Maar ik twijfel zo om de 6 te kopen.. Hij lijkt mij zo groot, en daardoor onhandig. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt en of je hem een beetje gebruiksvriendelijk vindt ondanks de grootte. 🙂

 27. Savitri 7 juni 2015 / 13:57

  Ik hoop dat je je volgende week een beetje beter voelt Lisanne! Lijkt me niet echt helemaal niet prettig. Je bent echt een beetje een voorbeeld voor me hoor, hoe je je hier doorheen slaat. Heel veel happy thoughts vanaf hier!

 28. Miriam 7 juni 2015 / 14:46

  Wat leuk om te zien allemaal. Ik vind je outfits leuk, vooral die met het jurkje en dat super leuk rokje! Fijne zondag nog, geniet ervan 🙂

 29. Ise 8 juni 2015 / 11:02

  Je crop top staat super leuk! En het jurkje ook trouwens 😉

 30. Hester 8 juni 2015 / 21:18

  Haha, ik dacht bij die laatste foto gewoon direct ‘hé, de kwaliteit lijkt wel beter’ zonder erover na te denken dat ‘ie met je nieuwe telefoon was 😛 iPhone 6 toch? Suuuperchill! Ik hoop dat je je deze week wel wat beter voelt, lijkt me heel rot als je telkens je bewustzijn verliest.

  • Lisanne-Leeft 8 juni 2015 / 21:21

   Jep, met mijn nieuwe iPhone 6! Grappig he, dat je dat kan zien 😀

   Tot nu toe gaat het gelukkig al wat beter!

 31. Simovic-Vuceljic Natasa 14 juni 2015 / 15:29

  Wat rot dat je zoveel ziek was 🙁 Ik hoop dat het nu wat beter met je gaat. En gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst 😀 Liefs! x

 32. Anne 23 juni 2015 / 12:56

  Oeh barbecue, daar ben ik altijd wel voor in! Ik zeurde m’n ouders net zo lang aan hun kop tot ze een keer toegaven. Zullen ze ooit nog barbecueën nu ik weer uit huis ben? Aaahh, dat zou zielig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.