DIARY: De beste én slechtste week van het jaar

Dit is echt zo’n rare week. Misschien wel de meest rare week uit mijn leven tot nu toe. Het was een achtbaan: ik voelde me steeds beter, Tim hield het niet meer vol en beëindigde de relatie en ik zit vol hoop dat ik me snel weer beter ga voelen.

diary111

1

Vorige week opende ik mijn postbus! Ik heb al zo veel lieve kaartjes gehad, vooral na maandag. Heel bijzonder!

2

Ik ging naar de kapper

3

Zo zag ik eruit toen ik terug kwam.

4

Ik vond mijn haar toch een beetje te geel/rood geworden. Dat heb ik eigenlijk altijd, ik heb van mezelf donkerblond haar, maar met een rode gloed. Donkerblondrood. Ofzo. Maar dat rodige wil ik natuurlijk helemaal niet. Dus ik ging aan de slag met zilvershampoo. En dat liet ik er een uur in zitten.

5

En toen was het zo!

6

Ik lakte mijn nageltjes. Dit is Urban Jungle van Essie.

7

Maandag was een super spannende dag want ik werd geinterviewd door Sanny en dacht ‘s avonds eindelijk weer eens samen met mijn vriend te zijn! Eerst nog even een lipkleur kiezen.

8

Dit zijn mijn twee favoriete lipkleurtjes.

9

We waren klaar met de opnames, ik werd naar huis gebracht, ik heb doei gezegd, mijn moeder liet me blij weten dat Tim er al was. Ik liep vrolijk naar boven en kreeg minder vrolijk nieuws. Dit dus.

Eerst kon ik het niet geloven, daarna was ik heel verdrietig. En daarna kwam ik tot de conclusie dat je van huilen hoofdpijn krijgt dus ben ik maar wat geminderd.

10

De volgende dag zag ik weer lichtpuntjes. Het zonnetje dat naar binnen scheen!

11

Ik ging mijn postbus legen dinsdag! Er zaten al allemaal leuke kaartjes in.

12

En ik ging samen met Tim naar ons huis om te helpen met het pakken van zijn spullen. Nog lang niet alles is eruit omdat hij natuurlijk in Engeland gaat wonen in een gemeubileerd appartement en bij zijn ouders geen oneindige opbergruimte is, maar alle belangrijke dingen zijn mee. Doei hondjes.

Ik vond de hondjes heel leuk, bij nader inzien iets minder, ze kijken zo zielig. Top, kan hij lekker de hele dag naar die zielige honden kijken!

Tim en ik zijn trouwens nog steeds gewoon lief voor elkaar, we hebben geen ruzie ofzo gelukkig. Haha, ik zou sommige dingen nog even niet zonder hem kunnen (sommige wachtwoorden, bepaalde technische dingen… tsja…), dus hij helpt me nog gewoon. De foto’s in deze blogpost zijn ook mede mogelijk gemaakt door Tim, hihi.

13

Super leuke post!

14

I stick you a heart under the belt. Hihihihi, die is zo leuk! Misschien moet ik nog een blogpost ofzo maken met alle leuke post die ik heb gehad. Het is nu al zo veel!

Ik kreeg na het nieuws van maandag nog veel meer kaartjes. Zó bijzonder en zó lief dat mensen zo met me meeleven. Ik heb ook online bizar veel berichtjes ontvangen, dat heeft me echt ontzettend goed gedaan. Dat heeft me zeker geholpen, dus: duizend maal dankjewel!

15

Mooie lucht.

16

Nauwelijks te zien dat ik maar een paar uurtjes had geslapen… Hihi. Ik voelde me ook best goed dus dat is heel erg fijn.

17

Dit was maandag met Sanny! Over iets van anderhalve week komt het interview online, super leuk. Ik ben natuurlijk mega benieuwd hoe het is geworden.

18

Gaat nog steeds goed. Ik had veel energie, relatief weinig pijn (natuurlijk nog steeds heel veel pijnstillers, maar toch). Dus ik ging weer lekker op pad!

19

Deze kruiden die ik in Heerhugowaard vond hebben ze hier in Den Helder ook, yeah! Deze zijn allemaal glutenvrij, super handig.

20

Mijn nieuwe tas, zo blij mee! Ik gebruik hem vanaf dat ik hem heb echt non-stop. Ik schreef er hier al over.

21

Toepasselijk, deze quote. Mooi.

Net als dit liedje. Nog veel mooier!

Ik voel me lichamelijk eigenlijk dus best wel goed. Verrassend goed. Ondanks dat ik me natuurlijk ook verdrietig voel. Is heel dubbel! Maarja, juist de zon en de regen laten samen alle mooie kleuren van het leven zien. Haha. Ik zal binnenkort weer een Lyme update schrijven! Hoe was jouw week?

DELEN:

48 reacties

 1. Tessa 26 september 2015 / 07:30

  zo bijzonder hoe krachtig je bent… een heel fijn weekend lisanne!

 2. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 26 september 2015 / 07:47

  Zo vervelend voor je dat het uit is :(. Wel fijn dat jullie nog normaal met elkaar omgaan in ieder geval! Super gaaf ook van je interview met Sanny, whaaa! Je nieuwe tas is ook heel erg leuk! Liefs

 3. Tiffany 26 september 2015 / 08:22

  Het lijkt me echt moeilijk om na zo’n lange tijd samen te zijn geweest uit elkaar gaan. Gelukkig gaan jullie nog goed met elkaar om, dat is fijn. Helemaal fijn is dat je je lichamelijk beter voelt!

 4. Denise 26 september 2015 / 08:27

  Goedemorgen!

  Wat kan er veel veranderen in zo’n korte tijd he?
  Ik kan zo veel van jou leren! Je staat zo positief in het leven… Ook al ben je moe, heb je pijn en verdriet. Je ziet de zonnige kant van het leven. Maar ik meek wel dag je daarbij eerlijk bent, het is geen masker wat je op zet!

  Fijn weekend!
  <3 xxx Denise

 5. Elize 26 september 2015 / 08:39

  Wauw, wat een week inderdaad! Ik snap dat je je nog heel verdrietig voelt. Dat kan ook niet anders na zo’n tijd. Gelukkig gaan jullie nog steeds fijn net elkaar om. En super fijn dat het lichamelijk gezien beter ging deze week zeg! En dat scheelt weer een beetje, want verdrietig zijn is stom genoeg van zichzelf. Daar kun je geen extra pijn bij gebruiken.. hopelijk blijft het volgende week ook goed gaan! 🙂

 6. Lianne 26 september 2015 / 08:43

  Waar zijn die kruiden van? 🙂

  • Inge 26 september 2015 / 12:10

   Van Beltane. Je kunt ze via internet bestellen, of bij een natuurwinkel of EkoPlaza enz. halen ☺️.

 7. Lifesabout 26 september 2015 / 08:48

  Wat een dubbele week voor jou. Ik wens je een week met nog meer lichtpuntjes, post en energie toe!

 8. Sophie 26 september 2015 / 08:52

  Wat fijn dat je je stukjes beter voelt! Misschien maakt dat ook wel dat je het nu nog enigzins een beetje kan dragen? Was het sowieso de bedoeling dat Tim daar ging wonen of is dat door dit incident? Mijn vriend wil dezelfde kant op betreft zijn beroep dus vandaar dat i

 9. Sophie 26 september 2015 / 08:52

  Wat fijn dat je je stukjes beter voelt! Misschien maakt dat ook wel dat je het nu nog enigzins een beetje kan dragen? Was het sowieso de bedoeling dat Tim daar ging wonen of is dat door dit incident? Mijn vriend wil dezelfde kant op betreft zijn beroep dus vandaar dat i

 10. Johanne 26 september 2015 / 08:52

  Jeetje wat heftig..
  Hoe kun je nog lachen na zulk nieuws? Voel je je niet verschrikkelijk ellendig?
  Heel veel sterkte, ik denk aan je!

 11. Chris 26 september 2015 / 08:57

  Wat kun je als mens toch veel meemaken in 1 week. Fijn dat het met je gezondheid iets beter gaat, ik meen het ook te zien in je foto’s. Hopelijk komen er weer snel mooie nieuwe lichtpuntjes in je leven.

 12. Andrea 26 september 2015 / 10:07

  Wat ben je toch een sterke vrouw! Respect!

 13. Hanneke 26 september 2015 / 10:13

  Lisanne, ik vind het zo ongelooflijk mooi hoe positief jij in het leven staat! Als ik jou post lees denk ik soms echt wat ben ik toch een zeur. Jou post zijn als een schop onder mijn kont, daarna kan ik weer even door 😉

  Liefs!

 14. Margot 26 september 2015 / 10:23

  Dat is dubbel! Fijn dat je in elk geval zoveel lieve berichtjes en post hebt gekregen!

 15. Hester 26 september 2015 / 10:48

  Gekke week inderdaad, maar wel superfijn dat je je zo ‘goed’ voelde! Ik hoop dat dat iets positiefs betekent 🙂

 16. Vanessa 26 september 2015 / 11:08

  Wat een dubbele week voor jou. Het lijkt me heel moeilijk om mee om te gaan. Gelukkig maken de lieve kaartjes het toch een beetje goed!

 17. Jessica 26 september 2015 / 11:43

  Pfoe wat een volle week heb je gehad. Ben wel benieuwd naar de opnames met Sanny. Zij maakt altijd hele interessante filmpjes.
  Gelukkig zijn Tim en jij niet met ruzie uit elkaar gegaan. Ik wil je er veel sterkte bij wensen voor het verwerken.
  Fijn dat je nog veel lichtpuntjes hebt gehad deze week.

 18. Danielle 26 september 2015 / 12:02

  Blijf het vervelend voor je vinden dat het uit is 🙁 knap dat jullie nog wel vriendelijk met elkaar omgaan maar denk ook wel aan jezelf! Hoe gezellig vrienden blijven met je ex ook lijkt vaak maakt het het doorgaan met je leven (en misschien een nieuw iemand ontmoeten) wel ontzettend moeilijk..

 19. Inge 26 september 2015 / 12:22

  Top dat je je lichamelijk eindelijk eens beter voelt! Dat geeft weer moed voor de toekomst ☺️!

 20. Tamarah 26 september 2015 / 12:53

  Wat een bizarre week dan zo zeg! Wel fijn dat je zoveel steun ervaart uit de kaartjes en post die je ontvangt. Wat geweldig super voor je! En wat een hart onder de riem 😀 ! Wel fijn om te horen dat jij en Tim goed met elkaar omgaan. Heel veel sterkte in elk geval voor de komende tijd! X

 21. Marion 26 september 2015 / 13:23

  Wat fijn dat je zo blij werd van de post en de berichtjes! Het is allemaal niet niks zeg. Fijn dat jullie als vrienden uit elkaar kunnen. Dat is denk ik wel heel erg belangrijk. Wellicht niet het makkelijkste voor nu (want hoe fijn is het niet om iemand gewoon de tering toe te wensen op dit soort momenten), maar voor in de toekomst zeker wel. Hou je haaks, meid. X

 22. Linda 26 september 2015 / 13:39

  Wat ben jij ongelooflijk sterk, wauw! Ik wens je alle goeds weer voor deze week, hopelijk blijf je je zo relatief-goed voelen. Fijn ook dat je zóveel post hebt gehad, tof! En dat jij en Tim nog wel leuk met elkaar omgaan, ook heel belangrijk 🙂

 23. Charelle 26 september 2015 / 13:49

  Wat fijn dat je je zoveel beter voelt nu! Wie weet komt het wel door het bijengif inderdaad, dat zou wel heel fijn zijn, als je dan eindelijk iets gevonden hebt waar je je wat beter door voelt! (:

 24. Audrey 26 september 2015 / 15:52

  Wat heb ik toch veel respect voor je! Erg benieuwd naar het interview met Sanny 🙂

 25. Katrien 26 september 2015 / 18:26

  Dat was een zware week voor je. Wel blij te lezen dat je je beter voelt. Hopelijk komt dit door je nieuwe behandeling. Veel sterkte verder en dankzij jou is het begrip “lichtpuntje” in mijn leven gekomen. Heel fijn om daar zo bewust mee bezig te zijn. Dankjewel!

 26. Godelieve 26 september 2015 / 18:47

  Wat ben jij toch een toppertje Lisanne!
  Je positieve kijk op het leven straalt van je af en dat lees ik ook in je blogpost.
  Leuk je haar zo 🙂

 27. Jantine 26 september 2015 / 18:51

  Wat fijn dat het lichamelijk wat beter gaat nu, en dat je zoveel post krijgt!

  Je haar staat je zo trouwens er goed 🙂 alleen met dat je dat rode er ‘natuurlijk’ niet in wilt ben ik het niet helemaal eens. Dat ‘natuurlijk’ dan, want ik kan niet bepalen wet je wilt haha. Ik ben ook donkerblond met een rode gloed, en ben juist superblij met die gloed! Nou ben ik ook met een roodharige man getrouwd, dus misschien heb ik wel een afwijking xD

  • Lisanne 26 september 2015 / 19:25

   Haha, maar als je donkerblond met rode gloed gaat verven wordt het heel vaak roder dan je wilt! Ik vind rood haar ook niet lelijk hoor 😀 Wel leuk juist, eigenlijk! Maar dat was hierbij niet de bedoeling, hihi.

 28. Nicetobeout 26 september 2015 / 19:02

  Ik bewonder jouw positiviteit zo enorm! Heel inspirerend vind ik. En ik moest wel even lachen om die ‘zielig kijkende’ hondjes.

 29. Nicole 26 september 2015 / 22:35

  Ik bewonder je echt hoe je er zo goed mee omgaat.. Maar weet: huilen mag!

 30. Tessa | Daily Inception 26 september 2015 / 22:45

  Ik wil gewoon even zeggen wat een bikkel jij bent! Ik heb veel bewondering voor je hoe krachtig en sterk je hiermee en alles omgaat!

 31. sanne 26 september 2015 / 23:09

  Ik vind het eigenlijk super van je dat je zo goed om gaat met een breuk. Ik zou het zelf eigenlijk niet zo goed kunnen. Nu ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw lyme update.

 32. Mariska 26 september 2015 / 23:31

  Wat mooi om te zien dat je al zoveel kaartjes hebt gekregen, erg lief zo’n steuntje in de rug. Die kun je ook wel gebruiken denk ik. Volg je met veel plezier op Snapchat trouwens, leuk om te zien dat het lichamelijk wat beter met je gaat 🙂

 33. Amelie 26 september 2015 / 23:37

  Wat leuk van al die kaartjes in je postbus!

 34. Harriet 27 september 2015 / 00:32

  Ik vond het kaartje zelf ook zo grappig, fijn dat je m leuk vond 🙂

 35. Yvon 27 september 2015 / 06:53

  Wow Lisanne, wat een heftige week is dit voor je geweest! Ontzettend knap dat je zo sterk bent , lichtpuntjes ziet én denk aan bloggen.
  Het nieuws van jou en Tim heb ik gemist (lees zo af en toe hier, niet altijd), maar dat ik ook echt heel naar zeg… Zeker als je het niet zag aankomen (weet ik niet, ga zo even teruglezen).

  En hier ook een heart under je belt, 加油 (jia you)!

 36. Anita 27 september 2015 / 09:56

  Zo lief al die kaartje, goed dat je eindelijk besloten hebt om een postbus te openen 😉 Fijn om te lezen dat het lichamelijk al beter met je gaat!

 37. Kelly 27 september 2015 / 10:11

  Zucht.. daar ging wat mis. Ik wilde zeggen wat ben je toch een topper! Daar mag menigeen een voorbeeld aan nemen ! Fijn dat je je weer beter voelt lichamelijk 🙂 !

 38. Hilde 27 september 2015 / 12:46

  Wauw wat een gekke tegengestelde dingen kunnen er soms gebeuren in het leven! Wel mooi dat Tim en jij nog goed met elkaar om kunnen gaan! Respect voor jullie allebei!
  Fijne zondag! 🙂

 39. Miriam 27 september 2015 / 13:38

  Bijzonder dat verdriet en geluk soms zo dicht bij elkaar zitten. Mooi om te lezen dat je lichtpuntjes blijft zien!

 40. Dianne Overbeeke 28 september 2015 / 11:57

  Gelukkig hebben jullie geen ruzie, maar alsnog is het ontzettend rot!! Gelukkig zijn er nog genoeg lichtpuntjes 🙂

 41. Marjolein 30 september 2015 / 23:12

  Wat een leuke blog heb je. En wat een rotweek. Uit?!!!
  Sterkte met alles! groetjes, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.