Diary: Een GEWELDIGE week, Sapvasten & treinen

Deze week was LEUK! Een geweldige week. Ik heb in twee dagen bijna 10 uur in de trein gezeten, een dag voor een freelance opdracht, een dag voor de FES. Daarnaast ben ik nog twee keer deze week nog twee keer naar kantoor geweest om te gaan werken. Tussendoor houd ik nog vrolijk mijn blog bij en kom ik op het idee om te gaan sapvasten. Dit doordat ik een mail kreeg van iemand die mij hierbij wel wilde begeleiden en een persbericht over detoxen van Innerwave. Oke, deze week was niet leuk, deze week was geweldig! 😀

Volgens mij had ik zin in foto’s of iets in die richting, haha. Ikke op zaterdag!

 Zaterdag was het Last Minute Summer Event hier in Den Helder. Helaas voelde ik me niet heel geweldig, maar alcohol is een goede pijnstiller.

Op het Last Minute Summer Event, hier was ik op mijn All Stars door de modder aan het aan het dansen. Tsja, dat doe ik ook niet elke dag. Het was gezellig!

Tim en ik hadden bij de Action twee zakken snoep van een halve kilo gekocht. In een paar dagen waren ze leeg. Lekker, maar ontzettend ongezond natuurlijk

Heheheheh, sorry voor de enge foto’s. Mijn ogen waren wat ontstoken, dus daardoor rood en dik. Ik kan zo in een horror film!

 Op LMSE, jeeej! 🙂

Er gingen een aantal kaartjes de deur uit… Voor wie o wie zullen die geweest zijn? Ik voelde me als een klein kind in de snoepwinkel bij het uitkiezen van de kaartjes uit mijn verzameling.

Goede combi, mijn Mango broekje met een print (hoe noem je zo’n broek?) met zwart bloesje zonder mouwen en open rug in die broek.

Als ik nergens trek in heb dan gaat dit er al-tijd in! Geloof het of niet, maar dit zijn vega balletjes van de AH (of Tivall, hoe je het ook wilt noemen). Ik heb pas het vega food wat ontdekt en ik vind dit eigenlijk lekkerder dan ‘echte’ gehaktballen 😛

Jeeee, groene rondjes bij mijn SEO plugin! (Yoast heet deze WordPress plugin) Dit artikel zou het dus goed moeten doen in de google zoekmachine!

 Smooothie!

 En omdat mijn oogjes niet bijtrokken deed ik gewoon mijn bril op naar mijn werk! Ik vind lenzen echt heel veel fijner, maar als het echt niet anders kan is dit eigenlijk ook geen probleem. Stond nog best leuk opzich!

Jeeee, sapmachine! Ik bestelde letterlijk op de tijd dat hij nog telde voor die dag, dus de volgende dag had ik hem al in huis. Hoera voor Bol.com!

 Op de gezonde tour als voorbereiding voor het sapvasten!

Dit papiertje vond ik in de trein, reclame van D66. Ik vond dat de copywriter wel een schouderklopje verdient! Dit was overigens donderdag, hier was ik voor mijn opdracht onderweg.

Gisteren hadden we een vergadering over het FES magazine. Op de heenweg gebeurde er wel iets heel grappigs. Ik zat in de trein richting Amersfoort en opeens komt er een jongen naast me zitten die me ZO bekend voorkomt! Maar ik ken helemaal niemand in Amersfoort of die daarlangs komt. Dus ik denken, denken, denken en ondertussen had hij het over zijn werk, tegen iemand anders, leden werven voor een goed doel. Super toevallig, hij had mij dus een keer aangesproken op het station in Amersfoort! Daar herkende ik hem dus nog van, super vaag! Maar wel echt heel grappig. Normaal ben ik niet zo’n prater in de trein, maar nu had ik dus wel een leuk gesprek.

 Welke moet ik nou toch kiezen? Dit was in de Bershka in Amersfoort (ik kon het toch weer niet laten…). Een mooie, grote, stevige tas, van 30 euro, dat mocht ik wel van mezelf. Verder heb ik overigens niks gekocht. (alleen nog wat voor mijn detox, maar dat laat ik nog wel zien!)

Even een lekker versgeperst sinasappelsapje bij de La Place. Op een of andere manier heb ik nog nooit iets lekkers daar gegeten, dus dit was het eerste wat ik oprecht lekker vond daar! Hoera voor de La Place!

Station Amersfoort. Fijn uitzicht zo boven het spoor, het zonnetje erbij en op een of andere manier vind ik die gebouwen daar zo mooi staan.

En dit was gisteravond, terug naar huis. Lekker aardbeitjes!

Dus… dat was mijn week! Een geweldige week. Ik had een jaar (of een paar jaar) geleden echt niet durven dromen dat ik ooit zo veel in een week zou kunnen doen. Onvoorstelbaar! Het is echt een overwinning, maar tegelijkertijd ben ik ZO dankbaar dat ik het geluk heb dat ik het gewoon steeds weer een beetje beter kan. Nu heb ik ook de gelegenheid om qua voeding aan mezelf te werken. Ik ga de uitdaging aan, op naar nog veel meer van deze mooie weken!

11 reacties

 1. lifesplash 8 september 2012 / 07:59

  Leuke foto’s! Je lijkt er ook zo ontzettend gelukkig op. Geweldig om te zien. 🙂

 2. Hester 8 september 2012 / 08:55

  Ziet er inderdaad uit als een superleuke week, ik word er helemaal vrolijk van 🙂 Je outfit met die broek vind ik echt leuk, en je bril staat ook leuk! Oh en die tas, als ik weer een keer in Amersfoort ben wil ik even naar de Bershka, nog nooit geweest. Die foto’s van jezelf vind ik ook altijd leuk om te zien, dan kijk je zo heerlijk vrolijk, haha. Veel succes met detoxen/sapvasten! Het lijkt me leuk als je een keer een dag bijhoudt wat je allemaal eet/drinkt.

 3. Anneke 8 september 2012 / 09:17

  Het blijft raar om station Amersfoort zo op foto’s te zien, hihi. Leuke foto’s en ik vind een bril je echt goed staan.

 4. Lianne 8 september 2012 / 09:47

  Van dit soort blogs wordt ik het meest blij! Ik kijk altijd uit naar je weekend blog!
  Voelt goed he als je zoveel gedaan hebt? (: Je hebt het gewoon maar weer ‘even’ gedaan ondanks je fibro enzo! Super!
  Trouwens.. Ik krijg altijd trek in fruit als ik op jouw blog zit, haha!

 5. Debbie 8 september 2012 / 11:14

  Lijkt me moeilijk dat sap vasten, maar heel veel sterkte ermee.
  Weer allemaal leuke foto,s.

 6. Ilse 8 september 2012 / 18:15

  Klinkt als een leuke feest! 🙂

 7. Ilse 8 september 2012 / 21:14

  Klinkt (en ziet er uit) als een heerlijke week! Je moet vaker je bril opzetten hoor, staat je erg mooi!

 8. Nathalie 8 september 2012 / 22:58

  Wat leuk om te zien dat je een super week hebt gehad! Ik merk ook langzaam aan bij mij ook hetzelfde. Dus ik ben enorm blij voor je en feest met je mee! 😉 Dat jij je nu meer gaat focussen op voeding zal je zeker goed doen. Ik doe het zelf ook al een poosje. Fijne nieuwe week!!

 9. Renske 9 september 2012 / 11:26

  Leuk allemaal:) Goed bezig ook, op de gezonde tour:D
  Ik ben het trouwens helemaal met je eens wat betreft die copywriter. Wat een enorm motiverende tekst, waarbij je je persoonlijk aangesproken voelt en denkt: “he, eindelijk gaat er wat gebeuren en wordt er geluisterd naar de burgers.” Ik zou er serieus bijna van op D66 gaan stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.