DIARY: werk, nog meer werk & gewoon een goede week!

Volgens mij heb ik het jullie al eerder verteld, op het moment dat ik zeg dat het eigenlijk best wel goed gaat, dan rust er een soort vloek op. Alsof ik dan gestraft word en dat het dan weer fout gaat. Mรกรกr als ik in de verleden tijd spreek dan mag ik vast wel zeggen dat dit een erg goede week was! Vooral als je kijkt naar mijn gezondheid ๐Ÿ˜€ Hihi, da’s ook weleens leuk om te vertellen (en voor jullie om te lezen hoop ik!). Goed, laten we maar een kijkje gaan nemen in mijn week!

Zaterdag, de op een na laatste dag van de vakantie, maakten we mijn vision board. Nouja, ik maakte mijn eigen vision board natuurlijk, maar Tim hielp me een handje. Het resultaat hebben jullie al kunnen zien in dit blogje! Het bord heeft een mooi plekje gezien, nu maar afwachten of het gaat werken…

Terwijl ik nog steeds ziek was (jep, hier voelde ik me nog niet goed, hihi), werd er goed voor me gezorgd. Tim nam een fijn tijdschrift voor me mee als verrassing, super lief. Zulke kleine cadeautjes wanneer je het niet verwacht zijn altijd leuk!

Maar goed, ik las dus, terwijl ik in mijn bedje lag ziek te zijn, deze quote. Ik snap wel wat ze ermee bedoelen, ik ben het er ook wel voor een deel mee eens. Ik vroeg me af hoe anderen erover dachten, want voor mijn gevoel is het best een gewaagde uitspraak… Maar ook op social media waren er een aantal dames hierover heel duidelijk; hij werd niet zo gewaardeerd ๐Ÿ˜›

Logisch, want pijn kan wel degelijk een probleem zijn, ook als je het accepteert en er complete vrede mee hebt. Die boodschappen komen nu eenmaal niet vanzelf in huis en ook de dokter bellen en daarheen gaan gaat niet vanzelf. Of douchen, ook zo’n rotklus. Goed, genoeg problemen van de pijn, ook als je hem accepteert! Hoe denken jullie erover?

Hihi, ik kwam deze foto tegen, Tim vond dat hij wel heel erg goed bij mij paste! Hij stond dat eigenlijk een beetje achter me te juichen en te wijzen terwijl hij hem op mijn beeldscherm zag. (hihi, bedankt! :P)

Deze quote vond ik in de nieuwste Happinez. Vond hem wel heel erg mooi! Misschien een beetje zweverig (niet zo gek in de Happinez), maar wel heel mooi.

Zondag was ik eventjes heel blij, 800 Bloglovin followers!!! Hihi, voor de grap zou je even kunnen kijken hoe veel het er nu zijn. Wow! Daar word ik echt super blij van ๐Ÿ™‚ Heel erg leuk dat er mensen zijn die mijn blog willen lezen en dat ze het nog leuk vinden ook!

Tim hangt mijn vision board op. En daarna ging hij weer naar het KIM! Vakantie voorbij, helaasch pindakaas.

Mijn lichaam vond het gelukkig niet zo helaasch pindakaas ๐Ÿ˜€ Zondagavond was ik super moe en ging ik vroeg slapen. Dat heeft me blijkbaar goed gedaan. Ik heb lang geslapen, maar voelde me de dag erna wel heel goed! Voor mijn doen was ik super vroeg op en ik kon weer lekker aan de slag.

Blij!

Mijn outfitje van die dinsdag, ik ben echt super blij met mijn spijkerbloesje! Ik ging net zoals ik op maandag deed, eerst aan het werk voor Lisanneleeft.nl, daarna ging ik naar kantoor om weer aan het werk te gaan.

Ik kwam op het briljante idee om te gaan brainstormen! Toen ik Twitterde dat ik dat alleen ging doen werd ik meteen gebeld… Tim wilde me wel helpen! En op Twitter en Instagram ook veel mensen die wel willen brainstormen. Jeeej ๐Ÿ˜€ Heel erg fijn om te weten dat mensen graag willen helpen/meedenken!

En ook op donderdag weer lekker aan de slag. Met een paardenstaart in!

Een lekker hapje, yoghurt, banaan en…

Extra pure hagelslag! Is alsnog niet zo heel erg puur, maar we doen het er maar mee ๐Ÿ˜› Hij is lekker hoor! En banaan, hagelslag en yoghurt is super jummie!

Mijn lekkere ontbijtje! Een enorme bak fruit ๐Ÿ˜€

Met een appeltje waar nog een stickertje op zat. Gelukkig heb ik er nog een deel uit weten te vissen, de rest zit nu lekker in mijn buikje, haha.

Samen met mijn mama liep ik gisteren een rondje en kwam ik dit jurkje tegen. Op de foto lijkt het een beetje op een vuilniszak, maar in het echie was hij bijzonder mooi! Ik heb als het goed is dit voorjaar weer zo’n soort jurkje nodig (deze lengte ongeveer enzo). Dus het is wel handig om daar nu naar te kijken, aangezien er rond ie tijd nauwelijks (feest) jurkjes te vinden zijn! Nu was deze voor 15 euro in de sale bij H&M, dus heb hem maar meegenomen. Dan kan ik hem nog even passen, goed bekijken en dan kan ik hem altijd nog terug brengen, mocht ik dat willen ๐Ÿ™‚

Jeeej, de ELLE viel weer op de deurmat! Ik ben helemaal niet zo van de fashion en al helemaal niet op de ELLE manier, maar soms is het fijn om lekker plaatjes te kijken en met het verstand op nul het blad door te bladeren. Het abonnement hoorde trouwens bij de Essie lakjes aanbieding van een tijd geleden! Vandaar dat hij toch op de deurmat valt, haha.

Dat het goed ging is misschien aan de foto’s niet te zien, haha. Maar nadat ik ziek was heb ik mijn ritme voor een groot deel kunnen aanpassen. Normaal heb/had ik hier totaal geen energie voor over, maar nu wel! ๐Ÿ˜€ Dus… ik ben heel erg blij! Ik ga ontzettend hard mijn best doen om het vol te houden. Hopelijk krijg ik daar ook de kans voor ๐Ÿ™‚ Hoe was jullie week? ๐Ÿ˜€

DELEN:

30 reacties

 1. Hester 12 januari 2013 / 08:37

  Wat fijn dat je je niet meer ziek voelde! En ik kijk ook altijd even bij je bloglovin’ volgers in de sidebar, vind ik gewoon leuk, en nu zijn het er al weer 834… wauw! Maar da’s niet voor niets, je blog is echt leuk ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat er wat uit je brain storm is gekomen!

 2. MySuperSweetLife 12 januari 2013 / 08:52

  Hele leuke foto`s, dat jurkje is erg mooi! Wow 800 volgers, gefeliciteerd meid. Wat leuk voor je. Maar wat gaat dat snel zeg, hoe doe je dat?
  Liefs

  • Lisanneleeft 12 januari 2013 / 10:54

   Dankje!! ๐Ÿ™‚
   Ik heb geen idee hoe het opeens zo snel kan gaan! :p is mij ook een raadsel!

 3. MarCreaties 12 januari 2013 / 09:35

  Erg leuk weer om te zien al die fotos! Ik vind je jurkje erg mooi, hij staat juist niet als een vuilniszak vind ik haha!
  En ik kreeg gisteren ook de ELLE in de brievenbus, geen idee waarvoor ik ‘m kreeg: heb geen abonnement of meegedaan aan een actie… en het allerleukste is dat het er twee (?!!) waren: gewoon zomaar 2x de ELLE gratis haha! ๐Ÿ™‚

 4. Daniรซlle 12 januari 2013 / 09:41

  Wat leuk dat je followersaantal zo hard stijgt :)! Nu ik kijk zijn het er 834 haha :). Je jurkje is trouwens heel mooi zeg! Ik zeg houden!

 5. Wendy 12 januari 2013 / 09:48

  Fijn dat je je weer wat beter voelt en wauw: zoveel bloglovin’ volgers. Super zeg!

 6. Suzanne 12 januari 2013 / 10:14

  Super foto’s Lis en blij dat je een goede week hebt gehad. Op naar nog zo’n week! You can do it :D!

 7. Rianca 12 januari 2013 / 10:19

  Fijn dat je weer beter bent! En die hagelslag ga ik ook maar eens proberen. Ik hou van pure chocolade.

 8. Josephine 12 januari 2013 / 10:23

  Ik blijf jouw vision board tof vinden! Het spijkerblouseje vind ik heel mooi, leuke outfit ook. De jurk ziet er ook misschien raar uit op de foto omdat je een broek aan hebt. Dat heb ik altijd, als je die uit doet dan is het zo’n groot verschil. ๐Ÿ˜€

 9. Marlijn 12 januari 2013 / 10:33

  Hee Lisanne,
  Via miss lipgloss op je blog gekomen. Wat een super leuke blog. Heb gister wel 2 uur rond gelezen. Leuke inspirerende blogs. Respect hoe goed je met je ziekte om gaat en zoveel andere mooie positieve dingen uit je leven haalt! Zal je zeker blijven volgen ๐Ÿ™‚
  Liefs

 10. kelly 12 januari 2013 / 10:36

  Dat jurkje is heel mooi!, Goed om te horen dat het goed met je gaat!

 11. Lizzy 12 januari 2013 / 10:47

  Heel mooi dat het nu weer goed met je gaat! ๐Ÿ™‚ Ik vind je visionboard echt heel pretty, en de quotes die voorbij komen ook. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Je verdient het Lisanne! ๐Ÿ™‚

 12. Ashleey 12 januari 2013 / 12:02

  Die qoutes zijn zo prachtig! Vooral: Zet de ramen en deuren van je leven tegen elkaar open en vergeet dat je ooit wist wat wind was!! En nog complimenten voor je visonbord echt prachtig!

 13. Nancy 12 januari 2013 / 12:07

  Leuke foto’s ๐Ÿ˜€ Het spijkerjasje staat je zo leuk!

 14. Femke 12 januari 2013 / 13:48

  Wat heb jij een ontzettend fijne blog om te lezen! (Je hebt inderdaad al ruim meer followers dan de 800 die je hierboven printscreende, maar daar komt er nu nog eentje bij!)

 15. Daphne 12 januari 2013 / 14:46

  Wat fijn dat je een goede week hebt gehad! ๐Ÿ˜€
  En ooooh dat jurkje vind ik echt SUPER mooi! Die lage rug.. Ik heb nog twee van die bonnen van 5 euro van de H&M die ik op wilde maken, dus gauw ook nog even in de sale snuffelen straks ๐Ÿ™‚

 16. Miranda 12 januari 2013 / 15:07

  Fijn dat het beter gaat, moest zo lachen om het stickertje van de appel en hoe je dat beschreef!

  Liefs

 17. Olga 12 januari 2013 / 17:47

  Wat ik me afvraag he, zijn er nou daadwerkelijk mensen die compleet vrede hebben met de pijn die ze iedere dag moeten ervaren? Ik kan best begrijpen dat je dit op een gegeven moment accepteert en er ‘iets’ van probeert te maken, maar vrede hebben met iets wat je leven toch erg moeilijk maakt, kan ik bijna niet begrijpen.. ๐Ÿ™

  • Lisanneleeft 12 januari 2013 / 22:26

   Ik vind het ook wel iets heel vaags hoor. Vooral als je erge pijn hebt… hoe zien mensen dat voor zich? ๐Ÿ˜›
   Stel dat je zo veel pijn hebt dat je het in bed uitschreeuwt van de pijn… is er een manier om daar vrede mee te hebben? ๐Ÿ˜›

 18. Ilse 12 januari 2013 / 19:51

  Ik vind jouw quotes altijd zo mooi! ๐Ÿ™‚

 19. Marcella 12 januari 2013 / 22:19

  Fijn dat het goed met je gaat, geniet van je weekend!

 20. Nathalie 12 januari 2013 / 22:25

  Ohh wat een superjurkje!!! Staat je goed hoor!

 21. Zoรซ 13 januari 2013 / 14:43

  Leuke week heb je achter de rug ๐Ÿ™‚ En wat stijgt je Bloglovin’ aantal snel! Waaw!
  Dat H&M jurkje heb ik ook gekocht in zwart! Wist niet dat hij er ook in het wit was ๐Ÿ™‚ Ik had hem eerst omgekeerd aan, had niet door dat hij met een lage rug moest haha! Maar ik vond hem ook erg mooi staan waardoor ik hem meenam. Goede keuze dus ๐Ÿ˜‰

 22. annouskam@gmail.com 14 januari 2013 / 10:29

  Hahaha ik moest lachen toen ik jou stukje over Elle las, alsof ik het zelf geschreven had. ๐Ÿ˜›

  Heerlijke week op het ziek zijn na!! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.