DIARY: Extra veel geluk, favo nagellak & Flow voelt als thuis

Zaterdag, tijd voor een diary! Afgelopen week maakte ik een heleboel foto’s. En ik deed veel leuke dingen. Ik laat het je zien!

diary-oktober-2015

1

Oh, de eerste afbeelding die ik online zette is echt mini! Mooie quote.

2

Jippie, de Flow! Hij was wat dagen later, maar uiteindelijk kwam hij. Ik had nog een cadeaubon, het abonnement had ik afgesloten zodat ik me extra thuis zou voelen hier bij mijn ouders. Dus ik was een beetje verdrietig toen hij steeds maar niet kwam, maar gelukkig: hij is er!

3

Selfie! Met dat shirt aan lijk ik net bruin, goed kleurtje!

4

Deze jas bestelde ik bij C&A. Ik twijfelde een beetje of ik hem ging houden, uiteindelijk heb ik hem toch maar terug gestuurd. Ik had nog genoeg jassen liggen in mijn eigen huis, dus die heb ik nu opgehaald!

5

Ons huis. Tim kwam samen met zijn vader zijn laatste spulletjes ophalen, zijn bed enzo. Ik heb meteen wat dingen uitgezocht enzo ook, lekker overzichtelijk nu! Dit huis is wel echt groot voor in je eentje, haha.

6

Post versturen! Super leuk om te doen.

7

Ik deed op Facebook een winactie waarbij ik dit boek weg gaf, die ging in dat envelopje! Ik merkte wel dat er maar weinig mensen mee deden, dus… mocht je mee willen doen met een volgende winactie, dan kun je vast mijn Facebook pagina liken zodat je op de hoogte wordt gehouden!

8

Outfit! Dit bloesje is nieuw, van H&M! Ik ben er helemaal blij mee.

9

Dit is zo’n mooi kleurtje! Alleen als je een mini rimpel hebt trekt het kleurtje erin, dat is wel heel jammer. Uiteindelijk heb ik hem er maar af gehaald, want dat zag er niet meer zo mooi uit, hehe.

10

Ik kon mijn armbandje ophalen! Ik droeg altijd een armbandje dat ik ooit voor mijn verjaardag van Tim kreeg. Tijd voor een nieuwe! Ik wilde graag een bandje met klavertjevier eraan.

11

Zo zie je hoe groot het ongeveer is! Ik ben er heel blij mee. Kom maar op met al dat geluk!

Ik draag hier Lilacism van Essie op mijn nagels, een van mijn favo lakjes.

12

Bezig met pailletten en kraaltjes. Volgens mij ga ik die de komende maanden nog overal terugvinden op mijn kamer, hahaha.

13

Ik was vroeger al zo hip met mijn ketting. Er kwam gisteren een blogpost online over mijn dertien gezonde jaren.

14

Big Bang Theory kijken! Blijft een van de leukste series, vind ik.

15

Kijk nou hoe schattig, mini Lisanne met vlieger! Ik vind dit echt een heel mooie foto.

16

Woensdag was mijn moeder jarig, dat was een super gek dagje! Mijn moeder moest eerst naar het ziekenhuis voor een spannende uitslag (ze hadden maandag iets gezien dat niet goed was), maar gelukkig was alles goed.

Vervolgens hadden we een afspraak bij de notaris. En we kochten dit bosje bloemen voor mijn moeder! (die nu buiten staat omdat er bloemen in zitten waar ze blijkbaar niet tegen kan, we weten niet welke, haha!)

En toen kwamen mijn opa en oma langs. Die had ik al een tijd niet gezien, ook omdat ik bezoek niet verdroeg en er normaal maar heel eventjes bij kan zitten. Nu kon ik hun hele bezoek blijven zitten, zó leuk! En natuurlijk een heel goed teken dat het lukte.

17

We aten sushi. En nog wat andere dingen! Maar ik was natuurlijk extra blij met de sushi.

18

Fijne dagen!

19

Welkom op het Lisanneleeft hoofdkantoor. Hahaha, bizar zo, alle drie die computers bij elkaar. Ik ging een spelletje spelen en serie kijken tegelijkertijd. Knap he?

20

Donderdag droeg ik mijn favo geur en een nagellakje dat ik al heel lang niet had gedragen.

21

Dit is hem! Hij heet Smokin Hot. Ongeveer vijf jaar geleden was dit absoluut mijn favoriete lakje, maar Tim vond hem stom. Niet dat ik perse altijd nagellak opdeed die Tim wel leuk vond hoor, maar ik droeg hem gewoon niet meer. Nu lekker weer wel! Ik vind het een mooie kleur.

22

In bed… Donderdag voelde ik weer veel pijn en werd ik moe. Tijd voor nieuwe injecties!

23

Pretpakket! Wel leuk: deze keer had ik nauwelijks last van jeuk, ik denk dat dat te maken heeft met de plaats waar het nu is geinjecteerd. Het kan niet steeds op dezelfde plek omdat je steeds de wondjes nog op mijn rug ziet zitten. Dus het moet een beetje afgewisseld! Maar deze plek is denk ik wel de beste, haha.

24

Gisteren voelde ik me niet heel goed, maar nadat ik iets at ging het alweer een stuk beter. Gek is dat, het lijkt wel wanneer ik die injecties heb gehad lijkt het wel alsof ik veel meer eten nodig heb. Goed blijven eten dus!

Ik ging nog wel even de deur uit om een kaartje uit te zoeken voor iemand die net een nieuw huis heeft. Meteen verstuurd!

25

Hoi! Dit was mijn outfit van gisteren. Ik zei het al op Snapchat: volgens mij is het gewicht dat ik nu heb (63 kilo) echt perfect voor mij! Ik word er in elk geval blij van, niet te dik en niet te dun. En ik wilde foto’s gaan maken, maar het was een beetje donker. Gelukkig heb ik lampen, haha.

26

Ik deed een poging met mijn oude camera zodat ik de lens niet hoefde te wisselen. Die foto’s zijn echt mislukt, achteraf gezien denk ik dat ik wel weet hoe het komt en dus hoe ik het had kunnen oplossen. Maarja, ik heb er dus ik heb er maar weer een andere lens bij gepakt, haha.

27

Selfie!

Dus… dat was mijn week! Eigenlijk ging het best wel goed. Daar word ik blij van! Hoe was jouw week?

DELEN:

41 reacties

 1. Charelle 24 oktober 2015 / 06:28

  Het gaat echt duidelijk beter met je sinds je bent begonnen met de bijengifbehandeling volgens mij! Echt super fijn! Hoop dat dat zo door blijft gaan! En ja, Big Bang is en blijft een van de leukste series! Fijn weekend! X

 2. Marion 24 oktober 2015 / 06:44

  Ja, ik heb ook het idee dat het goed met je gaat. Soms ben ik zelfs bang dat het iets té goed gaat 🙁 Niet lullig bedoeld hoor, meis, maar het is niet niks allemaal wat je hebt mee moeten maken. Je stopt je verdriet niet weg toch? Daar ben ik namelijk altijd een held in en dan twee maanden later stort ik helemaal in. Je ziet er goed uit inderdaad. Ik heb de Canon 1100 ook nog steeds in gebruik. Geen geld voor een nieuwe, maar ik blijf ‘m eigenlijk ook wel heel fijn vinden.

  • Lisanne 24 oktober 2015 / 12:29

   Nee, hoor ik ben ook weleens verdrietig! Gelukkig zijn dat maar korte momentjes 🙂

 3. Marlotte 24 oktober 2015 / 07:18

  Blij dat het goed met je gaat, je ziet het ook echt terug aan de foto’s. Geniet ervan! Wat een onwijs leuke blouse van de H&M. Staat je heel mooi! Fijne week!

 4. Patricia Schmitz-Heres 24 oktober 2015 / 07:40

  Leuke foto’s weer! Zo te zien had je een goede week. En wat fijn dat met je moeder toch alles goed bleek te zijn

 5. Evera 24 oktober 2015 / 08:00

  Mooi lakje hoor van Essie, ik ben fan! 😉

 6. Sandra 24 oktober 2015 / 09:01

  Wat zie je er goed uit Lisanne! Dit valt mij écht op. Wat een leuk armbandje heb je gekocht, ik hoop dat het klavertje vier jou heel veel geluk gaat brengen. 🙂

 7. Dagmar 24 oktober 2015 / 09:02

  Wat een mooi lakje heb je op, echt vaker dragen de kleur staat je prachtig 😀 En wat een mooie selfie waarmee je het artikel afsluit!

 8. Amy 24 oktober 2015 / 09:05

  Wat fijn dat het zo goed gaat meis!! Die jas van c&a is Zooo leuk ik kan hem online alleen nergens vinden. Snik.

 9. Darina 24 oktober 2015 / 09:13

  Ik krijg ook het idee dat het beter met je gaat! Wat een mooie foto’s en dat armbandje gaat je zeker geluk brengen! Ik geloof erin!

 10. Henderica 24 oktober 2015 / 09:46

  Leuke diary 🙂 Die foto me de vlieger viel me gisteren ook al gelijk op in je post over je gezonde jaren…erg mooi!

 11. Kelly 24 oktober 2015 / 09:51

  Ik ben blij om te lezen dat het zo goed met je gaat en je steeds goede weken hebt! Ik hoop ook dat je tussendoor goed aan jezelf blijft denken, dat zie ik ook terug in de andere comments! Ik vond je jas van C&A wel heel erg tof!

 12. petra 24 oktober 2015 / 09:52

  Ohhh het armbandje is wel heel erg leuk met het subtiele klavertje..de kleur nagellak is inderdaad heel erg mooi op je nagels…hopenlijk blijft het steds beter met je gaan…

 13. Tineke 24 oktober 2015 / 10:16

  Hmmmm, zo lekker, sushi!! Jouw outfits zijn altijd erg leuk! (fashionblogger in spé 🙂
  Liefs

 14. Elize 24 oktober 2015 / 10:17

  Wat fijn dat het zo lekker gaat! Geniet ervan!

 15. Anouk 24 oktober 2015 / 10:29

  Wat gaan jullie eigenlijk met het huis doen nu dan? Want je kunt er toch niet alleen wonen? En ik dacht dat Tim in Engeland zit?

 16. Sanne 24 oktober 2015 / 10:30

  Wauw ik word er blij van dat het zo goed met je gaat!

 17. Vanessa 24 oktober 2015 / 10:47

  Fijn om te lezen dat het beter met je gaat. Dat armbandje met klavertje vier is zo leuk!

 18. Annelies 24 oktober 2015 / 11:33

  Heel leuk om het Lisanneleeft hoofdkantoor te zien. Hahaha. Een spelletje spelen en een serie kijken tegelijkertijd kijken (Big Bang toevallig? Leuke he!). Heel knap en heel efficiënt hihi.

 19. Nienke 24 oktober 2015 / 12:04

  Wat een mooie jeugdfoto’s! Dat lipkleurtje stond je trouwens heel goed. Jammer dat het product in de lijntjes trekt. Succes deze week, hopelijk met ook veel geluk! Liefs,

 20. Marion 24 oktober 2015 / 12:24

  Wat super fijn dat je een goede week had. De foto’s zijn ook echt super!

 21. Olga 24 oktober 2015 / 12:42

  Ik vind dat je ondanks alles echt een positief mens bent 🙂 X

 22. Margot 24 oktober 2015 / 13:36

  Wat fijn dat je een goede week had en bij het bezoek kon blijven! En die nagellak is inderdaad mooi!

 23. Eline 24 oktober 2015 / 14:53

  Oh ik hoop zo dat deze stijgende lijn door gaat zetten voor je!

 24. Annette 24 oktober 2015 / 15:58

  Ik houd ook zo van the Big Bang Theory, ik kijk ook rustig alle herhalingen hahaha blijf het leuk vinden. Die nagellak kleur is echt prachtig trouwens. 🙂

 25. Rosemarijn 24 oktober 2015 / 17:39

  Wat straal je vaak in deze diary! 🙂

 26. Meili 24 oktober 2015 / 20:35

  Beste Lisanne,

  Ik kijk je blog elke dag maar dit is de eerste keer dat ik een bericht achtergelaten. Je bent een echt sterke vrouw en
  dapper. Wat leuk dat je ons laten zien de mooie jeugd die je had. Ik hoop dat de dagen in je jeugd waar je onbezorgd leven leiden zal terug keren in je leven. Je bent zo positief , je zal alle positieve dingen ook trekken in je leven

 27. Vink 24 oktober 2015 / 20:38

  Leuk diary weer! Waar kijk jij je series op? The big bang theory lijkt me heel erg leuk!

 28. Hilde 24 oktober 2015 / 21:13

  Jaaaa Flow Magazine! 😀 Ik kon ‘m gisteravond eindelijk gaan lezen, zo fijn 🙂

 29. sabrina 24 oktober 2015 / 22:45

  Leuke foto’s weer, prachtige kleurtjes nagellak en een supermooi jasje!
  Die foto van het lege huis is wel verdrietig 🙁

  • Lisanne 24 oktober 2015 / 23:41

   Wel een beetje. Er woont nu ook iemand in hoor! Diegene heeft echt 0 decoratie staan, maakt het er ook niet gezelliger op, hihi. Als ik er zelf woon wordt het wel weer gezellig!

 30. Kelly 24 oktober 2015 / 23:09

  Wat een fijne week weer 🙂 die nagellak is echt mooi!

 31. Miriam 25 oktober 2015 / 12:44

  Wat fijn om te lezen dat je je best wel goed voelde!! *yayyyy*. Mijn week was ook wel fijn, hoefde maar 3 dagen te werken (ook yayyyy). Mooie foto idd met die vlieger!

 32. Liens 25 oktober 2015 / 17:04

  Je ziet er stralend uit Lisanne! De lipstick op de laatste foto staat je echt prachtig 🙂

  • Lisanne 25 oktober 2015 / 17:42

   Dankje, die is nieuw! Ben er helemaal blij mee 😀

 33. Suzanne 26 oktober 2015 / 12:30

  Ik vind Smokin Hot een prachtige kleur. Leuk dat je die nu weer draagt.

 34. joanne 27 oktober 2015 / 12:07

  Wat super om te zien dat het steeds beter gaat met je! Het is je ZO gegund!! <3

 35. Hester 27 oktober 2015 / 22:28

  Superfijn om te lezen dat je ook weer wat goede dagen hebt en ‘nieuwe’ dingen kan! Al die zwart-witte gestreepte items staan je goed trouwens, haha 🙂

 36. Anneleen 28 oktober 2015 / 13:53

  Blij te horen dat het zo goed met je gaat! 🙂 en gelukkig viel de uitslag van je moeder mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.